Το υπογραμμισμένο δεν το έπιασα...ksk έγραψε: 03 Μαρ 2022, 15:09 Ορισμός σαφής δεν υπάρχει...γιαυτο είπα ότι δεν έχω θέση.![]()
Οι περιγραφές που δίνονται ακόμη και η δικη μου είναι περισσότερο ιδιότητες...
Υ.Γ Γράψε ότι να ναι με πατάτες...μήπως εμείς τι κάνουμε;![]()
Στις θετικές απαντάς με αποδείξεις κι όχι με αοριστολογίες...και η κβαντική είναι αγκαλιά με αυτη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υπάρχει το σύμπαν χωρίς τον παρατηρητή?
Re: Υπάρχει το σύμπαν χωρίς τον παρατηρητή?
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
-
Γκουερινο 4
- Phorum.gr user: Gouerino
Ναι αλλά έτσι θα περνάει ο καιρός και θα γερνάω χάνοντας το ένα δέκατο της ομορφιάς μου, μετά το άλλο κτλΛοξίας έγραψε: 03 Μαρ 2022, 15:15Ρε συ, δεν μπορώ να σε δώσω τα μισά λεφτά μου μπαμ κι έξω...υπάρχει φόβος να μου πάθεις κάνα ταράκουλο με τό ποσόν...Γκουερινο 4 έγραψε: 03 Μαρ 2022, 15:10Ξέρεις τι σκέφτηκα;
Αν υπήρχε κάποιος με την μισή ομορφιά μου και τα μισά λεφτά σου, θα ήταν ο πιο περιζητητος
Εγώ την ομορφιά μου δεν μπορώ να στην δώσω, δεν με δίνεις εσύ τα μισά λεφτά σου να πάρει σάρκα και οστά το όραμα αυτο;
Να σε δώκω το ένα δέκατο, μετά άλλο ένα δέκατο, μετά άλλο ένα...μέχρι να συνηθίσεις το πλουτιλίκι...![]()
Έτσι θα αναγκαστείς να με τα δώσεις όλα και μετά θα πεινάς εσύ και θα με λες γάμα τα λεφτά σου
- ksk
Τι δεν έπιασες;Λοξίας έγραψε: 03 Μαρ 2022, 15:17Το υπογραμμισμένο δεν το έπιασα...ksk έγραψε: 03 Μαρ 2022, 15:09 Ορισμός σαφής δεν υπάρχει...γιαυτο είπα ότι δεν έχω θέση.![]()
Οι περιγραφές που δίνονται ακόμη και η δικη μου είναι περισσότερο ιδιότητες...
Υ.Γ Γράψε ότι να ναι με πατάτες...μήπως εμείς τι κάνουμε;![]()
Στις θετικές απαντάς με αποδείξεις κι όχι με αοριστολογίες...και η κβαντική είναι αγκαλιά με αυτη.![]()
Όλα βασίζονται σε θεωρήματα και αξιώματα και αυτά που λες πρέπει να συμφωνούν με το σύστημα αν όχι πρέπει να μπορείς να στηρίξεις τις θεωρίες σου με αποδείξεις.
Διαφορετικά παραμένουν στο πεδίο των θεωριών...
Παρατηρητής...
- ksk
Κανεις επίκληση στην μούσα...εεεε στο συναίσθημα;Γκουερινο 4 έγραψε: 03 Μαρ 2022, 15:20Ναι αλλά έτσι θα περνάει ο καιρός και θα γερνάω χάνοντας το ένα δέκατο της ομορφιάς μου, μετά το άλλο κτλΛοξίας έγραψε: 03 Μαρ 2022, 15:15Ρε συ, δεν μπορώ να σε δώσω τα μισά λεφτά μου μπαμ κι έξω...υπάρχει φόβος να μου πάθεις κάνα ταράκουλο με τό ποσόν...Γκουερινο 4 έγραψε: 03 Μαρ 2022, 15:10
Ξέρεις τι σκέφτηκα;
Αν υπήρχε κάποιος με την μισή ομορφιά μου και τα μισά λεφτά σου, θα ήταν ο πιο περιζητητος
Εγώ την ομορφιά μου δεν μπορώ να στην δώσω, δεν με δίνεις εσύ τα μισά λεφτά σου να πάρει σάρκα και οστά το όραμα αυτο;
Να σε δώκω το ένα δέκατο, μετά άλλο ένα δέκατο, μετά άλλο ένα...μέχρι να συνηθίσεις το πλουτιλίκι...![]()
Έτσι θα αναγκαστείς να με τα δώσεις όλα και μετά θα πεινάς εσύ και θα με λες γάμα τα λεφτά σου
Παρατηρητής...
Σοβαρά τώρα, καταλαβαίνεις τι γράφεις; Εννοείται ότι είναι αυτό είναι ορισμός. Επίσης τι είναι το "αξιώμα της αβεβαιότητας"; Καταλαβαίνεις σε τι context δίνεται αυτός ο ορισμός;ksk έγραψε: 03 Μαρ 2022, 15:15 Όχι ...αυτό δεν είναι ορισμός αλλά η αναγκαία συνθήκη για να ισχύει το αξίωμα της αβεβαιότητας...
_Αυτό_ είναι. Μαθηματικό abstraction. Τι περιμένις να διαβάσεις, ότι είναι φυσικό αντικείμενο, μια "πατάτα";ksk έγραψε: 03 Μαρ 2022, 15:15 Ειναι λες συνδεδεμένη με την αβεβαιότητα...μπορείς να μετρήσεις λες την πληροφορία της πραγματοποίησης του...όσο τόσο λες...Τι είναι δεν μας είπες...![]()
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Ναι τον κιαρατά...ξέρει ότι τον έχω αδυναμία και πάει να μου φάει τα λεφτά μου...ksk έγραψε: 03 Μαρ 2022, 15:23Κανεις επίκληση στην μούσα...εεεε στο συναίσθημα;Γκουερινο 4 έγραψε: 03 Μαρ 2022, 15:20Ναι αλλά έτσι θα περνάει ο καιρός και θα γερνάω χάνοντας το ένα δέκατο της ομορφιάς μου, μετά το άλλο κτλΛοξίας έγραψε: 03 Μαρ 2022, 15:15
Ρε συ, δεν μπορώ να σε δώσω τα μισά λεφτά μου μπαμ κι έξω...υπάρχει φόβος να μου πάθεις κάνα ταράκουλο με τό ποσόν...
Έτσι θα αναγκαστείς να με τα δώσεις όλα και μετά θα πεινάς εσύ και θα με λες γάμα τα λεφτά σου![]()
- ksk
Είσαι ο ειδήμων οποτε σε υπακούμε...klg έγραψε: 03 Μαρ 2022, 15:24Σοβαρά τώρα, καταλαβαίνεις τι γράφεις; Εννοείται ότι είναι αυτό είναι ορισμός. Επίσης τι είναι το "αξιώμα της αβεβαιότητας"; Καταλαβαίνεις σε τι context δίνεται αυτός ο ορισμός;ksk έγραψε: 03 Μαρ 2022, 15:15 Όχι ...αυτό δεν είναι ορισμός αλλά η αναγκαία συνθήκη για να ισχύει το αξίωμα της αβεβαιότητας...
_Αυτό_ είναι. Μαθηματικό abstraction.ksk έγραψε: 03 Μαρ 2022, 15:15 Ειναι λες συνδεδεμένη με την αβεβαιότητα...μπορείς να μετρήσεις λες την πληροφορία της πραγματοποίησης του...όσο τόσο λες...Τι είναι δεν μας είπες...![]()
Παρατηρητής...
-
Γκουερινο 4
Πάντως αλήθεια είμαι πανέμορφοςksk έγραψε: 03 Μαρ 2022, 15:23Κανεις επίκληση στην μούσα...εεεε στο συναίσθημα;Γκουερινο 4 έγραψε: 03 Μαρ 2022, 15:20Ναι αλλά έτσι θα περνάει ο καιρός και θα γερνάω χάνοντας το ένα δέκατο της ομορφιάς μου, μετά το άλλο κτλΛοξίας έγραψε: 03 Μαρ 2022, 15:15
Ρε συ, δεν μπορώ να σε δώσω τα μισά λεφτά μου μπαμ κι έξω...υπάρχει φόβος να μου πάθεις κάνα ταράκουλο με τό ποσόν...
Έτσι θα αναγκαστείς να με τα δώσεις όλα και μετά θα πεινάς εσύ και θα με λες γάμα τα λεφτά σου![]()
Ο λοξιας με έχει ζητήσει συγνώμη για την φάτσα του
- ksk
Κρατα γερά λεμεεεε.Λοξίας έγραψε: 03 Μαρ 2022, 15:24Ναι τον κιαρατά...ξέρει ότι τον έχω αδυναμία και πάει να μου φάει τα λεφτά μου...ksk έγραψε: 03 Μαρ 2022, 15:23Κανεις επίκληση στην μούσα...εεεε στο συναίσθημα;Γκουερινο 4 έγραψε: 03 Μαρ 2022, 15:20
Ναι αλλά έτσι θα περνάει ο καιρός και θα γερνάω χάνοντας το ένα δέκατο της ομορφιάς μου, μετά το άλλο κτλ
![]()
Παρατηρητής...
- ksk
Είναι πανέμορφη η Ψυχή του και τα ηχοχρώματα του...Γκουερινο 4 έγραψε: 03 Μαρ 2022, 15:25Πάντως αλήθεια είμαι πανέμορφοςksk έγραψε: 03 Μαρ 2022, 15:23Κανεις επίκληση στην μούσα...εεεε στο συναίσθημα;Γκουερινο 4 έγραψε: 03 Μαρ 2022, 15:20
Ναι αλλά έτσι θα περνάει ο καιρός και θα γερνάω χάνοντας το ένα δέκατο της ομορφιάς μου, μετά το άλλο κτλ
Ο λοξιας με έχει ζητήσει συγνώμη για την φάτσα του
Έστω κι αν δεν πιστεύει σε αυτά!
Παρατηρητής...
Στο τι είναι η "πληροφορία" στην θεωρία πληροφοριών είμαι αρκετά ειδήμων, οπότε ναι, να ακούσεις και μια φορά κάποιον που σε ένα συγκεκριμένο field είναι τεχνικά πιο καταρτισμένος απο εσένα.ksk έγραψε: 03 Μαρ 2022, 15:25Είσαι ο ειδήμων οποτε σε υπακούμε...klg έγραψε: 03 Μαρ 2022, 15:24Σοβαρά τώρα, καταλαβαίνεις τι γράφεις; Εννοείται ότι είναι αυτό είναι ορισμός. Επίσης τι είναι το "αξιώμα της αβεβαιότητας"; Καταλαβαίνεις σε τι context δίνεται αυτός ο ορισμός;ksk έγραψε: 03 Μαρ 2022, 15:15 Όχι ...αυτό δεν είναι ορισμός αλλά η αναγκαία συνθήκη για να ισχύει το αξίωμα της αβεβαιότητας...
_Αυτό_ είναι. Μαθηματικό abstraction.ksk έγραψε: 03 Μαρ 2022, 15:15 Ειναι λες συνδεδεμένη με την αβεβαιότητα...μπορείς να μετρήσεις λες την πληροφορία της πραγματοποίησης του...όσο τόσο λες...Τι είναι δεν μας είπες...![]()
![]()
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
- ksk
Το ξέρω πλην όμως αυτό δεν μου λέει και κάτι...klg έγραψε: 03 Μαρ 2022, 15:27Στο τι είναι η "πληροφορία" στην θεωρία πληροφοριών είμαι αρκετά ειδήμων, οπότε ναι, να ακούσεις και μια φορά κάποιον που σε ένα συγκεκριμένο field είναι τεχνικά πιο καταρτισμένος απο εσένα.ksk έγραψε: 03 Μαρ 2022, 15:25Είσαι ο ειδήμων οποτε σε υπακούμε...klg έγραψε: 03 Μαρ 2022, 15:24
Σοβαρά τώρα, καταλαβαίνεις τι γράφεις; Εννοείται ότι είναι αυτό είναι ορισμός. Επίσης τι είναι το "αξιώμα της αβεβαιότητας"; Καταλαβαίνεις σε τι context δίνεται αυτός ο ορισμός;
_Αυτό_ είναι. Μαθηματικό abstraction.![]()
Μιλάμε για την κβαντική φυσική, για τα κβανταμπιτ...
Μια απορία γιατί στην πληροφορία βάζεις εισαγωγικά;
Παρατηρητής...
-
Γκουερινο 4
Παρηγοριά στον κακάσχημο είναι αυταksk έγραψε: 03 Μαρ 2022, 15:26Είναι πανέμορφη η Ψυχή του και τα ηχοχρώματα του...Γκουερινο 4 έγραψε: 03 Μαρ 2022, 15:25Πάντως αλήθεια είμαι πανέμορφος
Ο λοξιας με έχει ζητήσει συγνώμη για την φάτσα του![]()
Μην τον λυπάσαι, έχει φραγκα
- ksk
Να τον λυπάμαι;;;;Γκουερινο 4 έγραψε: 03 Μαρ 2022, 15:33Παρηγοριά στον κακάσχημο είναι αυταksk έγραψε: 03 Μαρ 2022, 15:26Είναι πανέμορφη η Ψυχή του και τα ηχοχρώματα του...Γκουερινο 4 έγραψε: 03 Μαρ 2022, 15:25
Πάντως αλήθεια είμαι πανέμορφος
Ο λοξιας με έχει ζητήσει συγνώμη για την φάτσα του![]()
Μην τον λυπάσαι, έχει φραγκα
Τον θαυμάζω!
Παρατηρητής...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 638 Προβολές