!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Αρχέλαος έγραψε: 03 Μαρ 2022, 14:16 Η διαχείριση με τα μηνύματα προτάθηκε και είναι εύκολη.
Το θέμα είναι τι μπορεί να γίνει αν την συναντήσεις για αρκετή ώρα χωρίς παρέα χωρίς να το έχεις προγραμματίσει.
Από κοντά είναι πιο εύκολο κάποιος να ενδώσει σε έναν πειρασμό.
Σπάνιο έως ακατόρθωτο να γίνει αυτό. Εγώ για καφέ τετ α τετ δεν πρόκειται να προτείνω, ενώ αν μου προτείνει εκείνη τετ α τετ, τότε ειναι που θα αρχίσω να υποψιάζομαι ακομα περισσότερο την ενέδρα.
Οσες φορές έχουμε βρεθεί απο κοντά ήταν συνηθως για καφέ με τη δικιά μου, οι τρεις μας, και μια άλλη φορά που περνούσα απο την περιοχή που ειχαν βγει και πέρασα και τις μάζεψα με το αμαξι.

Και μένουμε και σε εντελώς διαφορετικη περιοχη γενικά, οπότε το "απο κοντά" δεν ειναι και τόσο εύκολο να γίνει τυχαία. Πρέπει να υπάρξει εσκεμμένος δάκτυλος.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Να δούμε την φωτό, αλλιώς δεν πιστεύουμε τιποτα
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

vantono έγραψε: 03 Μαρ 2022, 14:29
Αρχέλαος έγραψε: 03 Μαρ 2022, 14:16 Η διαχείριση με τα μηνύματα προτάθηκε και είναι εύκολη.
Το θέμα είναι τι μπορεί να γίνει αν την συναντήσεις για αρκετή ώρα χωρίς παρέα χωρίς να το έχεις προγραμματίσει.
Σπάνιο έως ακατόρθωτο να γίνει αυτό. Εγώ για καφέ τετ α τετ δεν πρόκειται να προτείνω, ενώ αν μου προτείνει εκείνη τετ α τετ, τότε ειναι που θα αρχίσω να υποψιάζομαι ακομα περισσότερο την ενέδρα.
Οσες φορές έχουμε βρεθεί απο κοντά ήταν συνηθως για καφέ με τη δικιά μου, οι τρεις μας, και μια άλλη φορά που περνούσα απο την περιοχή που ειχαν βγει και πέρασα και τις μάζεψα με το αμαξι.

Και μένουμε και σε εντελώς διαφορετικη περιοχη γενικά, οπότε το "απο κοντά" δεν ειναι και τόσο εύκολο να γίνει τυχαία. Πρέπει να υπάρξει εσκεμμένος δάκτυλος.
Βαντυ - μην ξεχνας πως εσυ εισαι πιστος στη σχεση σου - ευγενης- αυστηρα μονογαμικος κ σεβεσαι τις γυναικες - αριστερος σημαινει φως- δεν εισαι ρεμαλι σαν εμας - να τους δημιουργησεις προβληματα κ ψυχικα τραυματα
κ ενεδρα να εχουν στησει - να τις συγχωρεσεις μεγαλοψυχα ενα αθωο χαριτωμενο τεστακι κανουν - βαρβαροτητες οπως να τις μπινελικωσεις κ να τις διωξεις με κλωτσιδια ειναι πατριαρχικες αντιληψεις που δεν σου ταιριαζουν
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

vantono έγραψε: 03 Μαρ 2022, 14:29

Ας δούμε κάτι υποθετικά:
Πες ότι η κοπέλα σου είναι εκτός Αττικής για επαγγελματικούς λόγους για μία μέρα, εσύ έχεις ρεπό και η άλλη σκάει μήνυμα ότι ξέρω γω έχει πρόβλημα με το αμάξι ή ότι θα ήθελε να την βοηθήσεις σε κάποια ψώνια, κάτι έστω λίγο αληθοφανές.
Θα απέφευγες να πας;
Αν πήγαινες και άρχιζε να σε φλερτάρει, προσπαθώντας να σε σαγηνεύσει, πως θα ενεργούσες;
Εντελώς υποθετική και ανάλαφρη συζήτηση.

Μου έχει συμβεί πριν τον γάμο, σε άλλη σχέση, με είχε φωνάξει η ξαδέρφη της στο σπίτι για να φτιάξω κάτι στον υπολογιστή.
Ήταν αρκετά διαχυτική και από τις γυναίκες που ξέρουν να ερεθίζουν τον άνδρα, αλλά απέφυγα να ενδώσω παρά την καύλα της στιγμής.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Aρχικα να πουμε οτι κατα 99.9% δεν ειναι trap.Aπο εκει και περα υπαρχουν 2 βιωσιμα σεναρια.

1)Της ριχνεις εναν και μετα κανεις σαν να μη συνεβη ποτε.
2)Κανεις ανοιχτη συζητηση με τη δικια σου εκφραζοντας της την επιθυμια να παρετε τη ρωσιδα και να γινετε throuple.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Μπίστης έγραψε: 03 Μαρ 2022, 12:16 Σε καταλαβαίνω αλλά πρέπει να μπεις
:102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

GoBack έγραψε: 03 Μαρ 2022, 14:58 Aρχικα να πουμε οτι κατα 99.9% δεν ειναι trap.Aπο εκει και περα υπαρχουν 2 βιωσιμα σεναρια.

1)Της ριχνεις εναν και μετα κανεις σαν να μη συνεβη ποτε.
2)Κανεις ανοιχτη συζητηση με τη δικια σου εκφραζοντας της την επιθυμια να παρετε τη ρωσιδα και να γινετε throuple.
ευγε μαθητα μου
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Ευχαριστω δασκαλε
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

vantono έγραψε: 03 Μαρ 2022, 12:14
Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 03 Μαρ 2022, 12:13 Πόσων ετών ;
27, σαν τα κρύα τα νερά.
Εσυ πόσο?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Σέρπικο
Phorum.gr user: Σέρπικο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέρπικο »

Ελα ,ετοιμη λυση.

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

βεβαια υπαρχει κ μεγαλη πιθανοτητα ο Βαντυ να εχει πηδηξει ηδη την ρωσσοκατι κ να καταφευγει στον συνολικο εγκεφαλο του πχορουμ σαν συμβουλευτικο οργανο για το τι μπορει να συμβαινει κ αν υπαρχει κινδυνος
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 »

Μπορείς πάντα να κάνεις ένα ψυχικό και να της γνωρίσεις κάποιο καλό παιδί από το πχωρουμ.
Και εσύ θα μείνεις πιστός στη δικιά σου και θα δεις αν τελικά ήταν παγίδα ή όχι και το καλό παιδί του πχωρουμ θα σου χρωστάει χάρη...
Yippie Kay Yay
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 03 Μαρ 2022, 12:41 Πρόσεχε μην την έχει βάλει η νυν.
the old is wise and otherwise
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 03 Μαρ 2022, 12:15 Καταρχάς το ρεντ φλαγκ είναι που σε θεωρεί καλό παιδί. Μακριά. Θα φας πολύ κέρατο
Τα σιγανά ποτάμια να φοβάσαι
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Θα πρότεινα να μην κερατώσεις, αλλά είμαι αρκετά ξενέρωτος.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”