AlienWay έγραψε: 03 Μαρ 2022, 15:04
Σσσωστό! Αυτό λέω κι εγώ. Απλώς όταν υπεισέρχεται ο ψυχολογικός παράγοντας και η ψυχοπαθολογία,
δεν θα πρέπει να θεωρείται τίποτα ως δεδομένο (στην προκειμένη περίπτωση ότι θα σπάσει κάποιος π.χ. και θα πει "εγώ το έκανα"). Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.
Εννοειται...Ομως αν αποδειχτει τελικα δολοφονια, ο νο1 υποπτος θα ειναι αυτος που ηταν στο δωματιο. Οποτε θα παει φυλακη, ομολογησει η οχι.
Που θα ομολογησει δηλαδη, γιατι θα τον (την) ανακρινουν 48 ωρες σερι με τις γνωστες μεθοδους της Ελληνικης αστυνομιας.
Συγκρίνω τις δυο υποθέσεις γιατί πέρα από τη διαδικασία των χημικών αναλύσεων που εμφανίζουν κοινή και τις παρόμοιες "επικοινωνιακές μεθόδους" που επισήμανα, μου δίνουν την εντύπωση ότι πόνταραν και οι δυο στο ενδεχόμενο "να σπάσει κάποιος και να ομολογήσει".
Σε κάθε περίπτωση όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, θέλω κι εγώ να υπάρξουν συγκεκριμένα αποτελέσματα. Η εμπειρία μου όμως με "παράξενα" μυαλά, μου έχει δείξει ότι μερικές φορές δεν βγαίνει άκρη, δυστυχώς με το "μεγαλείο" της ανθρώπινης φύσεως.

Δεν νομιζω οτι στοχος στην περιπτωση της θεσσαλονικης ηταν να ομολογησει καποιος. Και να βρισκανε κατι, ευκολα ο δικηγορος της υπερασπισης θα ελεγε οτι οτι εγινε εγινε πριν το παρτι. Πιστευω οτι ειτε δεν βρεθηκε εκει τιποτα και ηταν πληροφορια που βγαλε απ τον κωλο του καποιος, ειτε ηταν το αλκοολ που υπηρχε και εφτασε στις εφημεριδες σαν "ουσια που καταστελει το νευρικο συστημα", ειτε προκειται περι αλλης ουσιας (κανναβη πχ) η οποια δεν ειχε σχεση με το περιστατικο. Αλλωστε η ανακριση εχει κλεισει, ο δικηγορος της καταγγελουσας δεν ζητησε εξεταση στις τριχες, αρα δεν περιμενει κατι αλλο. Δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι θολο εκει....
Στην περιπτωση της Πατρας ειναι λιγο διαφορετικα τα πραγματα. Η αναταραχη, η παραπληροφορηση, τα διφορουμενα ρεπορταζ, η προβολη μου θυμιζουν περισσοτερο την δολοφονια της Καρολαιν παρα κατι που απλα θα τραβαει την προσοχη (και τα κλικ) του κοινου
Ολοι το φοβομαστε αυτο, μηπως και τελικα δεν βγει ακρη