Γιατί ντρεπεσαι για συναισθηματα αλλων;Beria έγραψε: 01 Μαρ 2022, 20:09 Δεν έχω νιώσει μεγαλύτερη ντροπή τα τελευταία χρόνια όση νιώθω αυτές τις μέρες για τους ταχαμ αριστερούς που επιχαιρουν με την ιμπεριαλιστική επέμβαση του Πούτιν στην Ουκρανία.
Οι δικαιολογίες μα οι φιλελεδες είναι με την Ουκρανία ή και οι άλλοι τα ίδια κάνουν μου δημιουργούν ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση ναυτίας.
Όταν θα τελειώσει όλο αυτό, θα το κουβαλάτε το άγος αυτής της ξεφτίλας για πάντα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα κατά του Πούτιν
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα κατά του Πούτιν
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Ισχύει, ωστόσο πρέπει να υπολογίσεις το γεγονός οτι ήσουν κι εσύ μικρότερος και ψάρωνες πιο εύκολα με αναλύσεις που έμοιαζαν ψαγμένες αλλά στην ουσία ήταν μπούρδες.Beria έγραψε: 01 Μαρ 2022, 23:34Ρε συ, εγώ μεγάλωσα σε μια εποχή που οι αριστεροί ήταν οι σοβαροί άνθρωποι.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 01 Μαρ 2022, 23:29σοβαρά τώρα, πρώτη φορά το βλέπεις αυτό; (και δεν υπάρχει τάχαμου εδώ πέρα. ο ορισμός των αριστερών είναι. Για την ακρίβεια, αυτό ακριβώς είναι η Αριστερά)Beria έγραψε: 01 Μαρ 2022, 20:09 Δεν έχω νιώσει μεγαλύτερη ντροπή τα τελευταία χρόνια όση νιώθω αυτές τις μέρες για τους ταχαμ αριστερούς που επιχαιρουν με την ιμπεριαλιστική επέμβαση του Πούτιν στην Ουκρανία.
Οι δικαιολογίες μα οι φιλελεδες είναι με την Ουκρανία ή και οι άλλοι τα ίδια κάνουν μου δημιουργούν ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση ναυτίας.
Όταν θα τελειώσει όλο αυτό, θα το κουβαλάτε το άγος αυτής της ξεφτίλας για πάντα
Βαρετοί έως θανάτου, αλλά σοβαροί
Τώρα μιλάμε ότι οι περισσότεροι είναι σαχλαμάρες, όταν δεν είναι άθλιοι
Το συμπέρασμα που βγαίνει από τα φληναφηματα περί σοβαρών αριστερών (ΤΜ), που ήταν κατά του πολέμου στο Αφγανιστάν, είναι πως πχ ο Φλωράκης είτε δεν ήταν σοβαρός, είτε δεν ήταν αριστερός. Άλλη εναλλακτική δεν υπάρχει.The Great Leader έγραψε: 02 Μαρ 2022, 19:36Scouser έγραψε: 02 Μαρ 2022, 18:37Όχι όλων. Μόνο όσων κάνουν κομμουνιστες ή στρέφονται κατά χωρών του ΝΑΤΟ.Beria έγραψε: 02 Μαρ 2022, 18:24
Το ΚΚΕ ήταν υπέρ της εισβολής στο Αφγανιστάν (και στο πραξικόπημα στην Πολωνία) αρά όλη η αριστερά είναι υπέρ των εισβολών και των πραξικοπημάτων.
Ούτε πρώτης γυμνασίου διαγώνισμα Λογικής δεν πέρναγες
Αναρχικοί, σοσιαλδημοκράτες, μαοϊκοί και χοτζικοί σίγουρα δεν ήταν υπέρ.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- NoMoreLice
Ποιοι αριστεροί επιχαίρουν με την επέμβαση Πούτιν; Σε επίπεδο οργανώσεων και επίσημων ανακοινώσεων φυσικά. Μη μου πείτε το μέλος κοκκινοφρουρός απο το πχορουμ.γρ
Εγώ σε επίπεδο οργανώσεων μόνο μια ανακοίνωση που πόσταρε ο βάτραχος είδα που έλεγε ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει να είμαστε ενταντίον του «πιο επικίνδυνου εχθρού της ειρήνης», απο μια οργάνωση που δεν την ήξερα καν και πρέπει να ναι ενα-δυο άτομα διάσπαση της ΚΟΕ
Εγώ σε επίπεδο οργανώσεων μόνο μια ανακοίνωση που πόσταρε ο βάτραχος είδα που έλεγε ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει να είμαστε ενταντίον του «πιο επικίνδυνου εχθρού της ειρήνης», απο μια οργάνωση που δεν την ήξερα καν και πρέπει να ναι ενα-δυο άτομα διάσπαση της ΚΟΕ
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

- Dwarven Blacksmith
αμάν με την ξύλινη γλώσσα της δεξιάς...
Beria έγραψε: 01 Μαρ 2022, 20:09 Δεν έχω νιώσει μεγαλύτερη ντροπή τα τελευταία χρόνια όση νιώθω αυτές τις μέρες για τους ταχαμ αριστερούς που επιχαιρουν με την ιμπεριαλιστική επέμβαση του Πούτιν στην Ουκρανία.
Δεν ελεγες ομως τα ιδια οταν οι Νεοναζι εκαναν εθνοκαθαρση στην Ανατολικη Ουκρανια. Οτι πιχι ντρεπεσαι που η Αριστερα δεν καταδικαζει την εθνοκαθαρση που κανουν οι Ουκρανοι.
.
-
BlastFromThePast
H υπόλοιπη αριστερά και χτες πετούσε χαρταετό.
Για να καταλάβεις, η υπόλοιπη αριστερά φτιάχνεται από άτομα περίπου σαν κι εσένα. Καταλαβαίνεις λοιπόν για τι μιλάμε.
-
BlastFromThePast
Ο Λαφαζάνης.
-
BlastFromThePast
Αν το ΝΑΤΟ επενέβαινε τελικά στην Ουκρανία, μετά από πρόσκληση της χώρας, θα το λέγανε κάποιοι εισβολή;
Πώς λένε άραγε εισβολή την βοήθεια στο secular καθεστώς του Αφγανιστάν απέναντι σε στηριζόμενους από το εξωτερικό εξτρεμιστές (το αντίστοιχο στην Ουκρανία είναι οι αυτονομιστές του Ντονμπάς και η στήριξη τους απ' τον Πούτιν).
Πώς λένε άραγε εισβολή την βοήθεια στο secular καθεστώς του Αφγανιστάν απέναντι σε στηριζόμενους από το εξωτερικό εξτρεμιστές (το αντίστοιχο στην Ουκρανία είναι οι αυτονομιστές του Ντονμπάς και η στήριξη τους απ' τον Πούτιν).
- NoMoreLice
Μα ούτε καν αυτός δεν λέει τέτοιες χοντράδες
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα

- Golden Age
Πρόσκληση ποιανού; Του προέδρου που καθάρισαν με την εισβολή τους;BlastFromThePast έγραψε: 02 Μαρ 2022, 21:42
Πώς λένε άραγε εισβολή την βοήθεια στο secular καθεστώς του Αφγανιστάν
- Eθνικοκοινωνιστης
ηρθες στην αληθειαnyxtovios έγραψε: 01 Μαρ 2022, 23:40Αρκετά καλή πιθανότατα.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 01 Μαρ 2022, 23:28Βασικά υπάρχει η πιθανότητα και να βγει μπροστά και να κοπεί το ΕΣΠΑ.nyxtovios έγραψε: 01 Μαρ 2022, 21:52
Θα δούμε μόλις κωπάσει το θέμα.
Είμαι σίγουρος ότι ο Κυριάκος μας θα βγει μπροστά και θα ζητήσει κυρώσεις, αλλιώς θα κόψει το ΕΣΠΑ από τη Γερμανία.
Θα έχουμε το δικαίωμα να αισθανθούμε σαν τη βίζιτα που δεν την πληρώσανε
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δεν υπάρχει καμία εξίσωση διότι απλούστατα ευθύνη για τον πόλεμο έχει και η κυβέρνηση Ζελεζνυ όχι μόνο ο Πούτιν.gassim έγραψε: 02 Μαρ 2022, 21:00δηλαδή η γνήσια αριστερά εξισώνει τον επιτιθέμενο και τον αμυνόμενο και απλά κάνει μια προσευχούλα να σταματήσει ο πόλεμος απο μόνος του.zteo έγραψε: 01 Μαρ 2022, 20:34 Η γνήσια αριστερά (ΚΚΕ) έκανε πορεία ενάντια στον πόλεμο Κάποιοι απλά κάνουν πορεία κατά του Πούτιν και υπέρ του Ζελεζνυ.
Ο λαός της Ουκρανίας είναι ανάμεσα σε έναν wannabe Μέγα Πέτρο και σε έναν επίδοξο νεοναζί.Συνεπως υποφέρει και από τους δύο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Πώς πάει το πυρηνικό ρολόι σήμερα;sys3x έγραψε: 02 Μαρ 2022, 19:33 *fwiw 200 έχει πάει ήδη σήμερα, από αύριο βλέπουμε αν και δε μασάμε, οι των 500/μήνα έτσι κι αλλιώς δε βάζουν μπετζίνα.
Χτυπάει γρηγορότερα
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 67 Απαντήσεις
- 1254 Προβολές
-