Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 02 Μαρ 2022, 12:31με δεδομενη την ταση για πθ με ολο και χαμηλοτερο IQ,ο καταλληλοτερος για την επομενη μερα![]()
Λογικά θα είναι και ο πάτος, νομίζω το IQ δεν πηγαίνει κάτω από το 0.
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 02 Μαρ 2022, 12:31με δεδομενη την ταση για πθ με ολο και χαμηλοτερο IQ,ο καταλληλοτερος για την επομενη μερα![]()
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 02 Μαρ 2022, 14:40 αυτή είναι η αστική κοσμοπολίτικη τάξη της χώρας
δεκάρα δεν δίνει για το έθνος και τη πατρίδα
κι όμως οι Έλληνες πρωτοπορούμε σε όλους τους τομείςGreen Dragon έγραψε: 02 Μαρ 2022, 18:13Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 02 Μαρ 2022, 12:31με δεδομενη την ταση για πθ με ολο και χαμηλοτερο IQ,ο καταλληλοτερος για την επομενη μερα![]()
![]()
πηγαίνειGreen Dragon έγραψε: 02 Μαρ 2022, 18:13Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 02 Μαρ 2022, 12:31με δεδομενη την ταση για πθ με ολο και χαμηλοτερο IQ,ο καταλληλοτερος για την επομενη μερα![]()
![]()
καλα κι αυτος α λα πασχαλης πηγε να την κανει αλλα επεσε σε περιπτωση που δεν τον επαιρνεΣέρπικο έγραψε: 02 Μαρ 2022, 19:30 Μονο να ξενοπηδαει ξερει (και να αναγνωρίζει ,οχι οπως οι πασχαληδες αυτου του τοπου).
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Φίλε μου τα παρακάτω που θα γράψω δεν έχουν να κάνουν με το τι μπορεί να ψηφίζω.aljawn έγραψε: 02 Μαρ 2022, 14:25 Η Γαλή και ο Χαΐνης είναι παραδείγματα μακεδονομάχων ψηφοφόρων του ανέμελου.
Η Γαλή και ο Χαΐνης τώρα κάνουν ότι δε συνέβη και τίποτα που συνυπογράφουμε κείμενα με τκ αξιωματούχους (με αυτή τους την ιδιότητα).
Δεξιέ ψηφοφόρε της νδούλας, μη γίνεις σαν τη Γαλή και τον Χαΐνη
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Ρε δεν μπορώ
Θυμήθηκα τον κωμικό που έκανε μιμήσεις τον Μιστικωστα που έλεγε σε κάποιο σκετς με άψογη κυπριακή προφοράΓΑΛΗ έγραψε: 02 Μαρ 2022, 18:03Ρε άντε να πουλήσετε πατριωτισμό σε κάποιον από το συνάφι σας, εθναμύντορες της Βόρειας Κωλοπετεινίτσας.aljawn έγραψε: 02 Μαρ 2022, 14:25 Η Γαλή και ο Χαΐνης είναι παραδείγματα μακεδονομάχων ψηφοφόρων του ανέμελου.
Η Γαλή και ο Χαΐνης τώρα κάνουν ότι δε συνέβη και τίποτα που συνυπογράφουμε κείμενα με τκ αξιωματούχους (με αυτή τους την ιδιότητα).
Δεξιέ ψηφοφόρε της νδούλας, μη γίνεις σαν τη Γαλή και τον Χαΐνη![]()
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων

Η διαφορά είναι οτι ο Μπουτάρης έκανε σκόπιμα κάποια πράματα, ο Μπακογιάννης τα κάνει κατά λαθος