Εδώ οδηγαω δίτροχο στην Αθήνα, τα βλήματα θα φοβηθω;SpAcE_PaNtHeR έγραψε: 02 Μαρ 2022, 14:01 Εσείς που ψηφίσατε "Ναι" πολεμοχαρουλοι μου, εχετε σκέφτει ότι αν γίνει πόλεμος και τελικά δεν σκοτωθήτε, αλλά σας κοψει τα χέρια ένα βλήμα απο τον αγκώνα και κάτω και μείνετε μόνιμα ανάπηροι και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα, μετά τί θα λέτε?
Αφήστε ,ξέρω εγω τί θα λέτε κλαίγοντας στην μαμακα σας :
"Μαμα μαμα! μπουαα δεν εχω χερια μου κοψανε τα χερια πονάωωωω ουααα τίνα κάνω ??
το έχετε σκεφτεί αυτό ποτέ ψεφτόμαγκάκια?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είστε διατεθειμένοι να σκοτωθείτε εσείς ή τα παιδιά σας ;
- EKPLIKTIKOS
Re: Είστε διατεθειμένοι να σκοτωθείτε εσείς ή τα παιδιά σας ;
Έλα δεν θέλω μαλακίες. Τί ακριβώς προσπαθείς να συγκρίνεις;EKPLIKTIKOS έγραψε: 02 Μαρ 2022, 14:07Εδώ οδηγαω δίτροχο στην Αθήνα, τα βλήματα θα φοβηθω;SpAcE_PaNtHeR έγραψε: 02 Μαρ 2022, 14:01 Εσείς που ψηφίσατε "Ναι" πολεμοχαρουλοι μου, εχετε σκέφτει ότι αν γίνει πόλεμος και τελικά δεν σκοτωθήτε, αλλά σας κοψει τα χέρια ένα βλήμα απο τον αγκώνα και κάτω και μείνετε μόνιμα ανάπηροι και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα, μετά τί θα λέτε?
Αφήστε ,ξέρω εγω τί θα λέτε κλαίγοντας στην μαμακα σας :
"Μαμα μαμα! μπουαα δεν εχω χερια μου κοψανε τα χερια πονάωωωω ουααα τίνα κάνω ??
το έχετε σκεφτεί αυτό ποτέ ψεφτόμαγκάκια?![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- EKPLIKTIKOS
Τα ιπτάμενα βλήματα με τα τροχοφορα βλήματα;
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Feindflug έγραψε: 01 Μαρ 2022, 08:18 Τύπε, σε κόβω να έχει φθάσει ο όποιος εχθρός έξω από την πόρτα σου και συ να τον ρωτάς αν είναι αναθεωρητής, σαν το σκετσάκι του Χάρυ Κλυνν.
Τα ιπτάμενα δεν σε προειδοποιούν. Δόξα -πατρί και γειά σας. Τα τροχοφόρα τα έχεις πάντα στο νου σου, όντας έμπειρος, μιας και θα κάνουν σαφέστατα τη μαλακία.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Hector Buas
Το θέμα δεν είναι προσωπικό, αλλά αφορά την "λειτουργία" του συντονισμού. Ο Beria είναι συντονιστής και επομένως έχει ευθύνη για την συνολική εικόνα του συντονισμού εδώ μέσα. Επομένως είναι μέρος του προβλήματος...ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Μαρ 2022, 13:09Δεν κόβω για φιλοπουτινικό oύτε για γουοναμπικομισσάριο τον Beria.Hector Buas έγραψε: 02 Μαρ 2022, 12:42Σύντροφε συντονιστή, στα μέρη απ' όπου κατάγομαι, όταν θέλουμε να πούμε πως κάποιος έχει πάρει τις αποφάσεις του λέμε πως "κρέμασε την κάπα του στον κρεμανταλά". Και αυτό ακριβώς συμβαίνει και στην περίπτωση που συζητάμε, σε ότι με αφορά. Έχω κρεμάσει την κάπα μου...
Και αυτό ταυτόχρονα σημαίνει πως γνωρίζω και τις συνέπειες. Και αυτό μου δίνει το "θάρρος" (η θράσος όπως θα λέγατε εσείς του συντονισμού) να πω την άποψη μου, χωρίς να φοβάμαι τι θα συμβεί...
Ο συντονισμός δεν με αδικεί προσωπικά, στην πραγματικότητα μου είναι τελείως αδιάφορος σε προσωπικό επίπεδο. Ο συντονισμός αδικεί την λογική. Με τις ενέργειές σας έχετε καταφέρει να φιμώσετε όλες τις δημοκρατικές φωνές που έγραφαν εδώ μέσα. Σβήνετε αναρτήσεις, αποκλείετε κόσμο και τελικά έχετε μείνει να στηρίζετε τα ορφανά του Στάλιν και του Χίτλερ και τις "πεθαμένες" και αντικοινωνικές ιδεολογίες τους. Προσωπικά βέβαια νομίζω πως δεν θα μπορούσατε να κάνετε και τίποτε καλύτερο, αυτή είναι η φύση σας και δεν μπορείτε να αλλάξετε. Κωμωδία...
Θα ήθελα όμως να σας ζητήσω κάτι. Αν συνεχίσετε να πολιτεύστε με τον κωμικό τρόπο που το κάνετε και τώρα, καλύτερα να αλλάξετε το σήμα του phorum με ένα σφυροδρέπανο ή μια σβάστικα. Ότι σας βολεύει καλύτερα, ώστε να ξέρει κανείς από την αρχή με τι ακριβώς έχει να κάνει και να μην ταλαιπωρείται άδικα...
Καλή συνέχεια στις παραστάσεις σύντροφοι συντονιστές...
vatraxos, Beria, ΟΥΤΙΣ, enterprise-psi, Bazoomba
Αιτούμαι, διαγραφή του από τη λίστα.![]()
Θα επαναλάβω πως ο συντονισμός εδώ μέσα προωθεί κάθε αντικοινωνική παλαβομάρα αλλά όχι τις λογικές και δημοκρατικές απόψεις. Αν π.χ. γράψεις πως ο Κασιδιάρης είναι αυτό που ξέρουμε όλοι πως είναι, την ανάρτηση σου θα την "φάει" το μαύρο σκοτάδι. Μπορείς όμως να προωθήσεις οποιαδήποτε αντιδημοκρατική ανοησία επιθυμείς, αν αυτή εξυπηρετεί τις ιδεολογικές "προτιμήσεις" του συντονισμού. Μπορείς να εκθειάσεις τον Πουτινισμό, τους ΨΕΚ, ακόμη και τον Χίτλερ και τον Στάλιν και κανείς δεν θα σε πειράξει...
Αν λοιπόν ο Beria έχει κάποια διαφορά από τους υπόλοιπους συντονιστές, ας σταματήσει να είναι συντονιστής και ας παραμείνει απλός χρήστης.
Εκείνο όμως που είναι σίγουρο πως εκείνος ο συντονιστής που λειτουργεί εδώ με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούσε και στο παλιό κλειστό phorum δεν πρόκειται ποτέ να παραιτηθεί.Και αυτός έχει μεγάλη ευθύνη για το που οδηγήθηκε το παλιό phorum. Και νομίζω πως όλοι όσοι είστε παλιοί γνωρίζετε και σε ποιόν αναφέρομαι και το πως λειτούργησε στο παρελθόν...
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Μόνο για προστασία της Ελλάδας. Βέβαια το ΚΚΕ θα βαφτίσει οποιαδήποτε περίσταση, πχ μια επίθεση των Τούρκων, κόλπο των πολυεθνικών και θα πει να είμαστε διεθνιστές και να υποδεχτούμε τους Τούρκους με λουλούδια.
Την είπες τη βλακεία σου και ησύχασες.gassim έγραψε: 02 Μαρ 2022, 11:30Ίσως έπρεπε να στείλουμε όπλα στον Πούτιν τότε.Kauldron έγραψε: 01 Μαρ 2022, 15:20Ναι, για μετά μιλάμε. Πόσο λές να διαρκέσουν τα μέτρα κατά αυτών που έστειλαν ανθρωπιστική βοήθεια, και πόσο λες κατά αυτών που έστειλαν όπλα?George_V έγραψε: 01 Μαρ 2022, 15:18
Eιτε τα μαζέψεις είτε όχι είτε στείλεις φάρμακα είτε όπλα όπως βλεπεις η αντίδραση του Πούτιν είναι ίδια.
Και τί θα γίνει "κάτω απ' το τραπέζι"?
Βέβαια για νοσταλγούς του ορίτζιναλ χίτλερ κάτι τέτοιο είναι το πλέον λογικό.
Δηλαδή ολόκληρη η αντιπολίτευση που σου έλεγε μη στείλετε όπλα, είναι νοσταλγοί του Χίτλερ.
Αλλά από ανθρώπους που ψήφισαν έναν ηλίθιο για πρωθυπουργό, τί να περιμένει κανείς?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Απο την αντιπολίτευση το ΚΙΝΑΛ είναι υπέρ της αποστολής όπλων, το ΚΚΕ είναι όντως νοσταλγοί του στάλιν και ο Σύριζα ξέρουμε όλοι οτι αν δεν στέλναμε θα έλεγε οτι πρέπει να στείλουμε.Kauldron έγραψε: 08 Μαρ 2022, 10:55Την είπες τη βλακεία σου και ησύχασες.gassim έγραψε: 02 Μαρ 2022, 11:30Ίσως έπρεπε να στείλουμε όπλα στον Πούτιν τότε.Kauldron έγραψε: 01 Μαρ 2022, 15:20
Ναι, για μετά μιλάμε. Πόσο λές να διαρκέσουν τα μέτρα κατά αυτών που έστειλαν ανθρωπιστική βοήθεια, και πόσο λες κατά αυτών που έστειλαν όπλα?
Και τί θα γίνει "κάτω απ' το τραπέζι"?
Δηλαδή ολόκληρη η αντιπολίτευση που σου έλεγε μη στείλετε όπλα, είναι νοσταλγοί του Χίτλερ.
Αλλά από ανθρώπους που ψήφισαν έναν ηλίθιο για πρωθυπουργό, τί να περιμένει κανείς?
Εγω δεν μιλούσα για την αντιπολίτευση όμως μιλούσα για εσένα.
https://www.tanea.gr/2022/02/28/politic ... -to-kinal/
Το ποιοί είναι οι νοσταλγοί του Χίτλερ το βλέπουμε απ' το ποιοί υποστηρίζουν τα νάζουλα τα Αζοφάκια. Οπότε αλλού αυτά, κασίμη.gassim έγραψε: 08 Μαρ 2022, 12:32Απο την αντιπολίτευση το ΚΙΝΑΛ είναι υπέρ της αποστολής όπλων, το ΚΚΕ είναι όντως νοσταλγοί του στάλιν και ο Σύριζα ξέρουμε όλοι οτι αν δεν στέλναμε θα έλεγε οτι πρέπει να στείλουμε.Kauldron έγραψε: 08 Μαρ 2022, 10:55Την είπες τη βλακεία σου και ησύχασες.gassim έγραψε: 02 Μαρ 2022, 11:30
Ίσως έπρεπε να στείλουμε όπλα στον Πούτιν τότε.
Εγω δεν μιλούσα για την αντιπολίτευση όμως μιλούσα για εσένα.
https://www.tanea.gr/2022/02/28/politic ... -to-kinal/
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Δεν είμαι διατεθιμένος να σκοτωθώ.
Ας πάνε οι boomers του facebook με το μπυροκοίλι, το άσπρο φανελάκι και την εφημερίδα Μακελειό στο χέρι.
Ας πάνε οι boomers του facebook με το μπυροκοίλι, το άσπρο φανελάκι και την εφημερίδα Μακελειό στο χέρι.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
Εγώ δεν γνωρίζω.Hector Buas έγραψε: 03 Μαρ 2022, 10:27
Εκείνο όμως που είναι σίγουρο πως εκείνος ο συντονιστής που λειτουργεί εδώ με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούσε και στο παλιό κλειστό phorum δεν πρόκειται ποτέ να παραιτηθεί.Και αυτός έχει μεγάλη ευθύνη για το που οδηγήθηκε το παλιό phorum. Και νομίζω πως όλοι όσοι είστε παλιοί γνωρίζετε και σε ποιόν αναφέρομαι και το πως λειτούργησε στο παρελθόν...
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Obi Wan Iakobi
Μονο αν μου το ζητουσε ο καπεταν Κουτσουμπας.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Hector Buas
Ε, ναι εσύ που να τον ξέρεις?AlienWay έγραψε: 08 Μαρ 2022, 12:44Εγώ δεν γνωρίζω.Hector Buas έγραψε: 03 Μαρ 2022, 10:27
Τι κάνει όμως βρεκεκέξ-κουάξ-κουάξ στα νούφαρα και περιμένει την πριγκήπισσα να τον φιλήσει για να γίνει και αυτός πρίγκηπας?
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Αυτή τη φορά είμαστε στα μετόπισθεν.Οι Ρώσοι δεν είναι στη Βουλγαρία και τα σύνορα του ΝΑΤΟ είναι τα σύνορα της Ρουμανίας.Άδικα περιμένουν τον Μόσκοβο ακροαριστεροί και ακροδεξιοί.Είναι πιο μακριά και από το 1821.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 148 Απαντήσεις
- 4677 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Urzaring13
-
- 2 Απαντήσεις