Δεν ειναι μονο οι τουριστες. Εχω μια φιλη Ρωσιδα που ειναι για επαγγελματικο ταξιδι στη Νοτια Αφρικη και δε ξερει πως θα γυρισει πισω. Επειδη εχει σεγκεν βιζα θα παει Αθηνα τωρα και θα προσπαθησει απο κει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
το θέμα μας δεν είναι ο ανοικός παππούλης είναι ο ημίγυμνος παρανοικός σβόμποςπετρος έγραψε: 02 Μαρ 2022, 10:59Καλα... ενημερωστε πρωτα τον ανοικο παππουλη οτι αλλου ειναι η Ουκρανια και το ξανασυζηταμε.....stavmanr έγραψε: 02 Μαρ 2022, 10:27 Μπράβο στον ημιπαράφρονα.
Σημαδεύουμε ο ένας τον κρόταφο του άλλου και κατά τα λοιπά περιμένουμε καλές εξελίξεις.
Και κάποιοι υπερασπίζονται την εισβολή...
https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis- ... depse-toys![]()
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Ο Αριστος πιστεύει πως οι Ρώσοι θα πάνε διακοπές στην Τουρκία επειδή δεν τους έκλεισε τον εναέριο χώρο ενώ θα έχουνε πει το ψωμί ψωμάκι και μην βρισκοντας συνάλλαγμα οπως γράφεις.Awesomatic έγραψε: 02 Μαρ 2022, 11:08Λες και θα έβρισκαν συνάλλαγμα για να έρθουνΓΑΛΗ έγραψε: 02 Μαρ 2022, 11:04Ναι, ο μόνος καημός των Ρώσων αυτήν την περίοδο είναι το που θα πάνε διακοπές, ενώ γίνεται το έλα να δεις στην οικονομία της χώρας.Αρίστος έγραψε: 02 Μαρ 2022, 11:00 Ταξιδιωτική οδηγία της Μόσχας στους Ρώσους τουρίστες να μην επισκέπτονται την Ελλάδα - Λόγω κυρώσεων Μητσοτάκη
(link ψεκασμένων πουτινοκίνητων)
.![]()
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Μάλλον έριξαν το βάρος στους ιούςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Μαρ 2022, 22:14 καλά δεν είμαστε στο 1994. Γαμω τα προϊόντα κάνουν οι Κινέζοι πλέον. Από τεχνολογία έχουν τα πάντα. Στα φάρμακα μόνο υστερούν πλέον.
Το πιο αστείο δημοσίευμα που έχω διαβάσει ως τώρα Αρίστο.Αρίστος έγραψε: 02 Μαρ 2022, 11:00 Ταξιδιωτική οδηγία της Μόσχας στους Ρώσους τουρίστες να μην επισκέπτονται την Ελλάδα - Λόγω κυρώσεων Μητσοτάκη
https://www.pronews.gr/travel/metafores ... es-poy-tis
.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Στην Τουρκία μπορεί να πάνε, λεφτά από μονοπολυ έχουν και οι δύο και απλά θα τα ανταλλάζουνΑλιόσα έγραψε: 02 Μαρ 2022, 11:11Ο Αριστος πιστεύει πως οι Ρώσοι θα πάνε διακοπές στην Τουρκία ενώ θα έχουνε πει το ψωμί ψωμάκι.Awesomatic έγραψε: 02 Μαρ 2022, 11:08Λες και θα έβρισκαν συνάλλαγμα για να έρθουνΓΑΛΗ έγραψε: 02 Μαρ 2022, 11:04
Ναι, ο μόνος καημός των Ρώσων αυτήν την περίοδο είναι το που θα πάνε διακοπές, ενώ γίνεται το έλα να δεις στην οικονομία της χώρας.![]()
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
κατά τα άλλα δεν φταίνε οι ρώσοι.τους σαλαγάει σαν πρόβατα το τσαράκι που θα πάνε
Κουβαλήσανε μαζί τους και καροτσάκια μωρών μέχρι την Ουκρανία οι Ρώσοι;
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Ρωσία: Οι αρχές της Μόσχας φέρεται να συνέλαβαν παιδιά που συμμετείχαν σε αντιπολεμικές διαδηλώσεις
https://www.protothema.gr/world/article ... adiloseis/
Ψεκαγιόλια, δεν υπάρχει σύμπαν ή διάσταση όπου μια μαφιοκρατία του 1,5 τρις ΑΕΠ, μπορεί να κερδίσει σε κάτι ένα μπλοκ ανεπτυγμένων οικονομιών συνολικού ΑΕΠ 50+ τρις. Αποκτήστε συναίσθηση των μεγεθών και αφήστε τις μεταφυσικές ασυναρτησίες.
Εδω οφείλουμε να ενημερώσουμε τα πρακτοράκια της Πουτλερίας οτι τα "παντα" που εξάγει η χώρα ειναι τα εξης 3: πετρέλαια/αέριο και έγκλημα. Ειναι δε τόσο ανίκανοι που δεν μπορεσαν 20 χρονια, επι προεδριας μποτοξακια, να εξορύξουν το πετρέλαιο και το αέριο μονοι τους αφου πλήρωναν τις "καπιταλιστικές" εταιρείες να το κάνουν για αυτούς.
ΤΑ CAPITAL CONTROLS ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΑ "ΠΑΝΤΑ". ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ

Θα γεμίσει πάλι η Ευρωπη Ρωσιδες πουτάνες, αλλα τουλαχιστον θα επιστρεψει ο Αμπραμοβιτς στην Τσέλσι.
Εδω οφείλουμε να ενημερώσουμε τα πρακτοράκια της Πουτλερίας οτι τα "παντα" που εξάγει η χώρα ειναι τα εξης 3: πετρέλαια/αέριο και έγκλημα. Ειναι δε τόσο ανίκανοι που δεν μπορεσαν 20 χρονια, επι προεδριας μποτοξακια, να εξορύξουν το πετρέλαιο και το αέριο μονοι τους αφου πλήρωναν τις "καπιταλιστικές" εταιρείες να το κάνουν για αυτούς.
ΤΑ CAPITAL CONTROLS ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΑ "ΠΑΝΤΑ". ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ

Θα γεμίσει πάλι η Ευρωπη Ρωσιδες πουτάνες, αλλα τουλαχιστον θα επιστρεψει ο Αμπραμοβιτς στην Τσέλσι.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- John Brown Gun Club
σε μενα ανοιγει, και μπηκα απο λινκ στο γκουγκλ.axilmar έγραψε: 02 Μαρ 2022, 11:05 Μολις μπηκα στην σελιδα αυτη, μου βγηκε μυνημα 'ο IT provider σας δεν επιτρεπει να δειτε περιεχομενο απο την διευθυνση 'Yandex Russia' (ή κατι τετοιο, δεν το ειδα και ακριβως).
Και ποιος εισαι εσυ ρε μου**πανο που θα μου απαγορευσεις να δω οτι θελω;
Αυτα ειναι...εχουμε φτασει σε πολυ μεγαλο επιπεδο δικτατοριας.
Εδω θελει χοντρες μυνησεις...οταν μπηκα στον provider αυτον δεν ειχε στους ορους του οτι θα μου απαγορευσει να δω καποια σαιτ...
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Επαναλαμβάνω το προφανές:Αλιόσα έγραψε: 02 Μαρ 2022, 11:17 Ρωσία: Οι αρχές της Μόσχας φέρεται να συνέλαβαν παιδιά που συμμετείχαν σε αντιπολεμικές διαδηλώσεις
η Ρωσία είναι επιχείρηση του Πούτιν. Η επιχείρηση αυτή δεν υπόκειται σε κανένα κρατικό (ανώτερο) έλεγχο.
Σε μία τέτοια επιχείρηση, ως εργαζόμενος, δεν έχεις δικαίωμα διαμαρτυρίας. Απολύεσαι με συνοπτικές διαδικασίες.
Έχουνε εκεί ρώσικα μωρά σε καροτσάκια εκεί, ρώσικη γη είναι.

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Η αναλογία σε ΑΕΠ και πληθυσμό είναι περίπου σαν γίνεται επίθεση στην Ελλάδα απο την Ολλανδία και το Βέλγιο μαζίUnique έγραψε: 02 Μαρ 2022, 11:21 Ψεκαγιόλια, δεν υπάρχει σύμπαν ή διάσταση όπου μια μαφιοκρατία του 1,5 τρις ΑΕΠ
Πιάστηκαν από ένα σαρδάμ του Μπάιντεν τώρα...nowhere έγραψε: 02 Μαρ 2022, 11:09το θέμα μας δεν είναι ο ανοικός παππούλης είναι ο ημίγυμνος παρανοικός σβόμποςπετρος έγραψε: 02 Μαρ 2022, 10:59Καλα... ενημερωστε πρωτα τον ανοικο παππουλη οτι αλλου ειναι η Ουκρανια και το ξανασυζηταμε.....stavmanr έγραψε: 02 Μαρ 2022, 10:27 Μπράβο στον ημιπαράφρονα.
Σημαδεύουμε ο ένας τον κρόταφο του άλλου και κατά τα λοιπά περιμένουμε καλές εξελίξεις.
Και κάποιοι υπερασπίζονται την εισβολή...
https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis- ... depse-toys![]()
Αυτό με την καμήλα και το κουνούπι, πώς ακριβώς το λέγανε;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1711 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-