Ότι να ναι φίλε. Το καψες. Έμπλεξες τη μεταφυσική με το ουκρανικό. Πραγματική τρικυμία εν κρανίω. Όλο το ποστ άκυροvantono έγραψε: 02 Μαρ 2022, 00:15Το θέμα είναι να συνεχίσει να παίζει και ο ίδιος ο κόσμος. Όσο απαραίτητη είναι και η κουραδομαγκιά πολλές φορές, άλλο τόσο είναι και η φλωριά-λινάτσα, αναλόγως τις περιστάσεις και τις συγκυρίες.lonelyrider έγραψε: 02 Μαρ 2022, 00:03Καλά είπα φλωριές δηλαδή.Οργισμένος έγραψε: 01 Μαρ 2022, 23:59
Θα πει οτι αν αποτολμηθει κινηση προς χωρα του νατο θα πεσουν πυρηνικα. ΕΠισης θα αρχισει να προετοιμαζει την κοινη γνωμη για τον νεο ψυχρο πολεμο.
Νο φλαητ ζοουν οβερ ουκραηνα, μου φανταζει λιγακι επιστημονικη φαντασια.
Η Ουκρανία αιμορραγεί τώρα που μιλάμε. Παίζει πολύ φλωριά και λινάτσα πάνω σε τούτο το κόσμο.
Δεν θα αφήσουμε τον κοσμο να πάει σε πυρηνικό ολοκαύτωμα, μόνο και μόνο επειδή εσείς και οι Τσετσένοι είστε συμφιλιωμένοι με τη μετα θάνατον ζωή και έχετε βαλθεί να συναντήσετε τον Δημιουργό σας.
Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να λογοδοτήσει ο μαφιόζος για τα εγκλήματα που προκάλεσε. Δεν χρειάζεται να συρθούμε σε Γ' ΠΠ για πάρτη του.
Μίλησα εγώ πουθενα ότι θέλω πυρηνικό ολοκαύτωμα? Οτι να ναι ξαναλεω.