!!! DEVELOPMENT MODE !!!

εξελίξεις στην Ουκρανία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
sharp

Re: εξελίξεις στην Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Οργισμένος έγραψε: 01 Μαρ 2022, 23:45
aljawn έγραψε: 01 Μαρ 2022, 22:29
Οργισμένος έγραψε: 01 Μαρ 2022, 22:26 Ενα κομβοι 150 χλμ με αρματα μαχης στην σλοβακια-πολωνια θα ηταν η σωστη απαντηση. Ομως δεν...
Άσε αδελφέ, να μην πούμε για τους ούγγρους που σήκωσαν παντιέρα...
Τι να πεις, καμία πειθαρχία αυτοί οι ανατολικοί
Οι ουγγροι ειναι ψεκ καθεστως φιλοπουτινικο.
Το αληθινο προβλημα ειναι οι Γερμανοι. Οι Γερμανοι εχουν αλλαξει μακροπροθεσμη στρατηγικη και θεωρουν πως μια αποστασιοποιηση απο την ΗΠΑ και μια πιο διαλλακτικη πολιτικη προς ανατολας θα ειναι αυτο που θα οδηγησει σε μια ανεξαρτητοποιηση της ΕΕ στο μελλον. Δεν ειναι εντελως λαθος ο συλλογισμος τους , αλλα μια ανεξαρτητη ΕΕ ειναι κατι πολυ χειροτερο απο το ΝΑΤΟ για την Ρωσια η οποια εκανε οτι ειναι δυνατον για να μην γινει κατι τετοιο. Αυτο το ειχαν παραβλεψει οι Γερμανοι καθως νομιζαν οτι η ανταλλαγη αναγκαιων καυσιμων με αναγκαια χρηματα μεταξυ Γερμανορωσιας θα ηρεμουσε την αρκουδα. Ομως η Ρωσια εδειξε οτι μια ανεξαρτητη δυνατη ΕΕ ειναι κατι που απεχθανεται, το θεωρει ως κινδυνο θανατο. Ετσι , αργησε αλλα ξυπνησε εν τελει και η γερμανια και φαινεται πως αλλαζει ροτα στην αφελη στρατηγικη της.
Αυτά τα λένε στο σβέριγκε ή είναι δικά σου;
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

ST48410 έγραψε: 01 Μαρ 2022, 23:46 Η Ρωσία προελαύνει χωρίς να φαίνεται ότι κάνει ιδιαίτερη χρήση εξελιγμένων οπλικών συστημάτων.
Μια χαρά χρησιμοποιεί τις τελευταίες τεχνολογίες σε όλους τους τομείς.
Όμως γνωρίζει ότι αν κάνει χρήση υπερβαρέων όπλων, θα χτυπήσει καμπάνα που δεν θέλει να χτυπήσει.

Πρόσεξε το εξής:
η δύση αντιγράφει τις τακτικές του ημιπαράφρονα για να τις χρησιμοποιήσει εναντίον του.
Δηλαδή, από τη στιγμή που ενέπλεξε τη Λευκορωσία, δηλαδή τρίτο κράτος, χρησιμοποιούν το επιχείρημα αυτό για να ανεφοδιάσουν την Ουκρανία, στην ουσία λέγοντας "αν βάζεις συμμάχους, βάζουμε συμμάχους".
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Κλαίω απλά
Εικόνα
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

sharp έγραψε: 01 Μαρ 2022, 23:52
Οργισμένος έγραψε: 01 Μαρ 2022, 23:45
aljawn έγραψε: 01 Μαρ 2022, 22:29

Άσε αδελφέ, να μην πούμε για τους ούγγρους που σήκωσαν παντιέρα...
Τι να πεις, καμία πειθαρχία αυτοί οι ανατολικοί
Οι ουγγροι ειναι ψεκ καθεστως φιλοπουτινικο.
Το αληθινο προβλημα ειναι οι Γερμανοι. Οι Γερμανοι εχουν αλλαξει μακροπροθεσμη στρατηγικη και θεωρουν πως μια αποστασιοποιηση απο την ΗΠΑ και μια πιο διαλλακτικη πολιτικη προς ανατολας θα ειναι αυτο που θα οδηγησει σε μια ανεξαρτητοποιηση της ΕΕ στο μελλον. Δεν ειναι εντελως λαθος ο συλλογισμος τους , αλλα μια ανεξαρτητη ΕΕ ειναι κατι πολυ χειροτερο απο το ΝΑΤΟ για την Ρωσια η οποια εκανε οτι ειναι δυνατον για να μην γινει κατι τετοιο. Αυτο το ειχαν παραβλεψει οι Γερμανοι καθως νομιζαν οτι η ανταλλαγη αναγκαιων καυσιμων με αναγκαια χρηματα μεταξυ Γερμανορωσιας θα ηρεμουσε την αρκουδα. Ομως η Ρωσια εδειξε οτι μια ανεξαρτητη δυνατη ΕΕ ειναι κατι που απεχθανεται, το θεωρει ως κινδυνο θανατο. Ετσι , αργησε αλλα ξυπνησε εν τελει και η γερμανια και φαινεται πως αλλαζει ροτα στην αφελη στρατηγικη της.
Αυτά τα λένε στο σβέριγκε ή είναι δικά σου;
Σβέριε με πολυ ελαφρυ ή καθολου γαμμα αναμεσα στο ι και το ε.
ΔΙκα μου ειναι , γιατι; Δεν βλεπεις οτι η κυρια δυναμη ανασχεσης ΑΛΗΘΙΝΩΝ κυρωσεων ειναι η γερμανια;;; Οι κυρωσεις σημερα ειναι για γελια. Βεβαια το τροπαρι αλλαξε πλεον αλλα θελει χρονο.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Πρετεντέρης έγραψε: 01 Μαρ 2022, 21:57
Ζενίθεδρος έγραψε: 01 Μαρ 2022, 21:56
Πρετεντέρης έγραψε: 01 Μαρ 2022, 21:54
:smt005: :smt005: :smt005:

Όλα αυτά δείχνουν σε πόσο δύσκολη θέση είναι ο Μπούτιν.
Εσύ δεν είσαι ο έτερος Καππαδόκης-οικονομικός προφήτης μετά τον Οργισμένο;
Πάρτο αλλιώς.
Όπως έλεγε κι ο Χότζας, μακριά από τον κώλο μου (εν προκειμένω τα ρωσικα θερμοβαρικά) κι όπου θέλει ας μπει. Ας τα φαν οι Ουκρανοί για να γίνουν ήρωες.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider »

Διάγγελμα Μπάιντεν στις 04.00 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος.
Τι λέτε να πει?
Φλωριές πάλι ενώ οι Ουκρανοί σφαγιάζονται ή θα χοντρύνει το πράμα?
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Άβαταρ μέλους
Φρούραρχος
Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φρούραρχος »

ST48410 έγραψε: 01 Μαρ 2022, 23:52
Φρούραρχος έγραψε: 01 Μαρ 2022, 23:48
Крaсная армия έγραψε: 01 Μαρ 2022, 21:43 Μια χαρά τους βλέπω.

https://twitter.com/200_zoka/status/149 ... DDGQA&s=19
Έτσι μαζεμένοι δίπλα δίπλα, μια δυο ριπές είναι.
Θα μου πεις ότι δεν πάνε έτσι στο μέτωπο και θα έχεις δίκιο.
Και μένα μου κάνει τρομερή εντύπωση. Πολύ χαλαρή φάση. Ένας όλμος να σκάσει εκεί χαιρετίσματα. Από που είναι αυτό το υλικό; Είναι μέσα σε ουκρανικό έδαφος;
Όσο εγώ είμαι αστροναύτης, άλλο τόσο είναι κοντά στο Κίεβο. Αν όντως όμως είναι έτσι, ο διοικητής του θέλει εκτέλεση στις 5.45 το πρωί. Οπότε από αλλού μάλλον είναι....
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

Φρούραρχος έγραψε: 01 Μαρ 2022, 23:48
Крaсная армия έγραψε: 01 Μαρ 2022, 21:43 Μια χαρά τους βλέπω.

https://twitter.com/200_zoka/status/149 ... DDGQA&s=19
Έτσι μαζεμένοι δίπλα δίπλα, μια δυο ριπές είναι.
Θα μου πεις ότι δεν πάνε έτσι στο μέτωπο και θα έχεις δίκιο.
Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει ουκρανός να ρίξει αυτές τις μια δυο ριπές.
ST48410 έγραψε: 01 Μαρ 2022, 23:46
aljawn έγραψε: 01 Μαρ 2022, 23:22 Εντάξει, οι ρώσοι βρίσκονται έξω από το Κίεβο και ο Εκόνομιστ μας λέει ότι οι ουκρανοί κερδάνε, νικάνε.

Στο μεταξύ, ο Πούτιν με τόση προϊστορία στις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες και το σοβιετικό βαθύ κράτος και περιμένει τον Εκόνομιστ να του πει τι εστί Ουκρανία. Καλά έκοψα τη συνδρομή, έχουν σαλτάρει τελείως.
Συμφωνώ. Παίζουν παντού φωτογραφίες από κομβόι στρατιωτικών οχημάτων σε έκταση χιλιομέτρων που είναι παρκαρισμένα και περιμένουν να προχωρήσουν. Αν είχε στοιχειώδεις δυνατότητες ο Ουκρανικός στρατός αυτά θα ήταν εύκολος στόχος έτσι όπως είναι παρατεταγμένα

Νομίζω ότι οι περισσότεροι εκφράζουν ευσεβείς πόθους. Η Ρωσία προελαύνει χωρίς να φαίνεται ότι κάνει ιδιαίτερη χρήση εξελιγμένων οπλικών συστημάτων.

Αν ισχύουν δηλαδή αυτά που μας ταΐζουν με τους διάφορους χάρτες τα ΜΜΕ.
Μα έχει φανεί από την αρχή που πάει η ιστορία, όταν πρακτικά η αντιμετώπιση των ρώσων από τους δυτικούς είναι ευχολόγια.
Μπορεί οι νέες οικονομικές κυρώσεις να πλήξουν τον Πούτιν; Δεν γνωρίζω, πάντως δεν θα έλεγα με την σιγουριά που εμφανίζουν κάποιοι πως ναι, καθότι είναι πολλοστός γύρος κυρώσεων και προς το παρόν ο Πούτιν ζει και βασιλεύει.

Όσο για τους ίδιους τους ουκρανούς, όπως λέει και το ρητό... if you die a hero, you are still dead
My Life had stood, a Loaded Gun
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

lonelyrider έγραψε: 01 Μαρ 2022, 23:56 Διάγγελμα Μπάιντεν στις 04.00 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος.
Τι λέτε να πει?
Θα πει οτι αν αποτολμηθει κινηση προς χωρα του νατο θα πεσουν πυρηνικα. ΕΠισης θα αρχισει να προετοιμαζει την κοινη γνωμη για τον νεο ψυχρο πολεμο.
Νο φλαητ ζοουν οβερ ουκραηνα, μου φανταζει λιγακι επιστημονικη φαντασια.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Αυτη την παπαρια που διαβαζουμε, και καλα να επιχειρουν αεροπλάνα απο Πολωνια ποιος την σκεφτηκε? Λες και οι Ρώσοι θα περιμενουν να περασουν τα συνορα και δεν θα ριξουν πυραυλους εκει που θα είναι παρκαρισμενα
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

stavmanr έγραψε: 01 Μαρ 2022, 23:53 Μια χαρά χρησιμοποιεί τις τελευταίες τεχνολογίες σε όλους τους τομείς.
Όμως γνωρίζει ότι αν κάνει χρήση υπερβαρέων όπλων, θα χτυπήσει καμπάνα που δεν θέλει να χτυπήσει.
Δεν ξέρω. Διάβασα αρκετές φορές σε αυτό το νήμα άλλους φίλους να λένε ότι δεν έχουν δει τα προηγμένα τεθωρακισμένα. Για τα υπερβαρέα όπλα συμφωνώ. Μαζικές απώλειες αμάχων θα έχουν κακό αντίκτυπο διεθνώς αλλά και στην Ρωσία που κάποιοι θα θεωρούν τους Ουκρανούς κατά κάποιο τρόπο αδέλφια τους και τον πόλεμο περίπου εμφύλιο. Αν αρχίσει να ισοπεδώνει πόλεις μπορεί να αναγκάσει και τρίτες χώρες (Κίνα) να πάρουν αποστάσεις.
stavmanr έγραψε: 01 Μαρ 2022, 23:53 Πρόσεξε το εξής:
η δύση αντιγράφει τις τακτικές του ημιπαράφρονα για να τις χρησιμοποιήσει εναντίον του.
Δηλαδή, από τη στιγμή που ενέπλεξε τη Λευκορωσία, δηλαδή τρίτο κράτος, χρησιμοποιούν το επιχείρημα αυτό για να ανεφοδιάσουν την Ουκρανία, στην ουσία λέγοντας "αν βάζεις συμμάχους, βάζουμε συμμάχους".
Για αυτό είναι καλό να μην ξεκινούν τέτοιες ιστορίες. Μετά μπαίνουν και οι άλλες πλευρές στη λογική της αντιπαράθεσης και η κατάσταση ξεφεύγει. Μπλέξαμε άσχημα με τους περίεργους. Προσωπικά δεν έχω πειστεί ότι είναι τρελός αλλά μικρή σημασία έχει. Ίσως η παραμονή στην εξουσία για μεγάλο χρονικό διάστημα να βλάπτει πολύ περισσότερο από ό,τι θεωρούσαμε.
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Πτολεμαίος έγραψε: 01 Μαρ 2022, 23:55 Κλαίω απλά
Εικόνα
:smt005:
Spoiler
:hebit:
:sal7:
Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider »

Οργισμένος έγραψε: 01 Μαρ 2022, 23:59
lonelyrider έγραψε: 01 Μαρ 2022, 23:56 Διάγγελμα Μπάιντεν στις 04.00 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος.
Τι λέτε να πει?
Θα πει οτι αν αποτολμηθει κινηση προς χωρα του νατο θα πεσουν πυρηνικα. ΕΠισης θα αρχισει να προετοιμαζει την κοινη γνωμη για τον νεο ψυχρο πολεμο.
Νο φλαητ ζοουν οβερ ουκραηνα, μου φανταζει λιγακι επιστημονικη φαντασια.
Καλά είπα φλωριές δηλαδή.
Η Ουκρανία αιμορραγεί τώρα που μιλάμε. Παίζει πολύ φλωριά και λινάτσα πάνω σε τούτο το κόσμο.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”