Νατάσα έγραψε: 01 Μαρ 2022, 18:11Ενδιαφέρον Σεισμικ!seismic έγραψε: 01 Μαρ 2022, 17:23 Την πρώτη ''πληροφορία'' στους επόμενους, την έδωσε ο πρωτόγονος που αναπαράστησε το κυνήγι της εποχής του στα τοιχώματα ενός σπηλαίου.
Ακολούθησε η γραφή πάνω σε πάπυρο.
Μετά τα βιβλία
Και τώρα το διαδίκτυο.
Η πληροφορία είναι γνώση, η γνώση εμπειρία, και η εμπειρία διαμορφώνει την συνείδηση του εσωτερικού και εξωτερικού μας περιβάλλοντος.
Δηλαδή το ποιοι είμαστε εμείς μέσα στο σύμπαν.
Τις πληροφορίες αρχικά τις παίρνουμε από τα μάτια μας και τα αυτιά μας και τις αποθηκεύουμε σε ένα λογισμικό μέρος του εγκεφάλου.
Η επεξεργασία των πληροφοριών συνθέτουν την επιστήμη όπως οι νότες συνθέτουν μια μουσική, και βγαίνει νέα εμπειρία ( ''αυτή που βλέπουμε με το μυαλό μας'' )
Εδώ βλέπουμε ότι χωρίς την ''εμπειρία'' δεν θα υπήρχε ζωή.
Και πρώτα από όλα δεν θα υπήρχε τίποτα χωρίς την σύνθεση των δυνάμεων που δημιουργούν το σύμπαν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υπάρχει το σύμπαν χωρίς τον παρατηρητή?
Re: Υπάρχει το σύμπαν χωρίς τον παρατηρητή?
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Εξηγήσει ακριβώς στην επόμενη πρόταση τι εννοεί.stavmanr έγραψε: 28 Φεβ 2022, 09:45 Εγώ πάλι τις βρίσκω ακόμη πιο ...προβληματικές.
Πχ. "The observer has, rather, only the function of registering decisions".
Πότε είδες άψυχο αντικείμενο να παίρνει δικές του αποφάσεις, να δρα βάσει αποφάσεων; Όταν αναφερόμαστε σε dicision register δεν μιλάμε για συνείδηση που εκφράζεται έμμεσα ή άμεσα;
Αυτο που έγραψα είναι ότι χρησιμοποιεί με loose τρόπο τεχνικούς όρους της φυσικής. Από ότι έγραψε και ο ίδιος, ο όρος "ενέργεια" που αναφέρει δεν έχει σχέση με την ενέργεια στη φυσική, αλλά αφορά κάποιον υπερβατικό χυλό.stavmanr έγραψε: 28 Φεβ 2022, 00:18 Στο γεγονός ότι τον κατηγορείς για loose ερμηνείες της φυσικής, χρησιμοποιώντας loose ερμηνείες της φυσικής.![]()
Και πάλι δεν καταλαβαίνω το σχόλιό σου. Μια χαρά υπομονή έχουμε και συζητάμε με τον seismic. Δεν ξέρω τι ακριβώς απαντήσεις θεωρείς ότι θα έπρεπε να πάρει όταν αναφέρει θεϊκούς χυλούς και την ακύρωση της θεωρίας τη σχετικότητας.stavmanr έγραψε: 27 Φεβ 2022, 21:59 Δεν απαντώ σε κάτι. Σχολιάζω κάτι.
Είναι κάτι που σχετίζεται καί με την υποκειμενικότητα των εννοιών και σημασιών, που συζητάμε εδώ.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Διαβάζω δυο τρεις μέρες και δεν ξέρω αν πρέπει να σε ξαναφτύσω απλώς ή να σε τριπλοφτύσω...
Όπως όταν σου έλεγα πως υπάρχει μία αντικειμενικότητα που δεν εξαρτάται από την υποκειμενική αντίληψή μας. Πως αν γκρεμοτσακιστείς από τον πύργο των Αθηνών και σκάσεις κάτω, θα γίνεις μια πεθαμένη κόκκινη σάλτσα. Και αυτό θα το αντιληφθούν όλοι το ίδιο. Και εσύ απαντούσες πως "δεν ξέρεις τι συμβαίνει με τους νεκρούς"...
Αυτό φουκαρά μου, έπρεπε να το είχες δηλώσει όταν σου έγραφα πως κατανοώ (όσο μπορώ) τα κβαντικά φαινόμενα στον μικρόκοσμο, αλλά είναι δεδομένο ότι ΔΕΝ παρατηρούνται στον μακρόκοσμο. Και εσύ, απαντούσες "ό,τι να 'ναι με πατάτες" επιμένοντας σε ασυναρτησίες μόνο και μόνο επειδή δεν έχεις το θάρρος να δηλώσεις πως έκανες λάθος.stavmanr έγραψε: 28 Φεβ 2022, 18:23 Στον "αληθινό κόσμο", λοιπόν, ό,τι κι αν πραγματικά σημαίνει αυτό, η παρατήρηση επηρεάζει το αποτέλεσμα.
Έχει αποδειχθεί πειραματικά.
Το γιατί δεν παρατηρείται πειραματικά σε επίπεδο μεγάκοσμου ή γιατί δεν το αντιλαμβανόμαστε σε επίπεδο μεγάκοσμου είναι το επόμενο ερώτημα.
Όπως όταν σου έλεγα πως υπάρχει μία αντικειμενικότητα που δεν εξαρτάται από την υποκειμενική αντίληψή μας. Πως αν γκρεμοτσακιστείς από τον πύργο των Αθηνών και σκάσεις κάτω, θα γίνεις μια πεθαμένη κόκκινη σάλτσα. Και αυτό θα το αντιληφθούν όλοι το ίδιο. Και εσύ απαντούσες πως "δεν ξέρεις τι συμβαίνει με τους νεκρούς"...
Εσύ ε; Εσύ, βρίσκεις προβληματικές τις εξηγήσεις των διασήμων (εσύ το είπες) Bohr & Heisenberg ε;stavmanr έγραψε: 28 Φεβ 2022, 09:45Εγώ πάλι τις βρίσκω ακόμη πιο ...προβληματικές.Spoiler
klg έγραψε: 28 Φεβ 2022, 01:15 Οπότε ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, μιλάμε για conscious παρατηρητή. H μοναδική τόσο ακραιά αντι-ρεαλιστικη ερμηνεία στη φυσική, το Von Neumann–Wigner interpretation, είχε εγκαταληφθεί ακόμα και από τον Wigner. Η τρέχουσα κραταία ερμηνεία, εδραιώνει ότι ο παρατηρητής είναι κάποια μηχανική διάταξη και δεν υφίσταται καμία υποκειμενικότητα. Όταν ο Heisenberg αναφέρει
Of course the introduction of the observer must not be misunderstood to imply that some kind of subjective features are to be brought into the description of nature. The observer has, rather, only the function of registering decisions, i.e., processes in space and time, and it does not matter whether the observer is an apparatus or a human being; but the registration, i.e., the transition from the "possible" to the "actual," is absolutely necessary here and cannot be omitted from the interpretation of quantum theory. (Heisenberg, Werner (1958))
και ο Bohrνομίζω είναι αρκετές σαφές τι εννοούν οι φυσικοί στη φυσική.all unambiguous information concerning atomic objects is derived from the permanent marks such as a spot on a photographic plate, caused by the impact of an electron left on the bodies which define the experimental conditions. Far from involving any special intricacy, the irreversible amplification effects on which the recording of the presence of atomic objects rests rather remind us of the essential irreversibility inherent in the very concept of observation. The description of atomic phenomena has in these respects a perfectly objective character, in the sense that no explicit reference is made to any individual observer and that therefore, with proper regard to relativistic exigencies, no ambiguity is involved in the communication of information. (Niels Bohr (1958))
Κρίμα που δεν ζουν να χαρούν που ανακάλυψες τις προβληματικές τους έννοιες...
Υπάρχει περίπτωση να αντιληφθείς κάποια στιγμή τι ψωνάρα είσαι;
Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο...stavmanr έγραψε: 28 Φεβ 2022, 19:42 Το αντίθετο. Σε προηγούμενο ποστ, κάποιος έδωσε απόψεις διάσημων επιστημόνων (Μπορ κλπ) για να υποστηρίξει αυτή την άποψη, αλλά τελικά η άποψή τους ήταν ότι, εν ολίγοις, παρατηρητής είναι το φυσικό αντικείμενο που μπορεί κάνει έστω και στοιχειώδεις επιλογές.
Πρόσεξε τώρα το εξής ...μεταφυσικό.The observer has, rather, only the function of registering decisions (...) the transition from the "possible" to the "actual," is absolutely necessary here
Το υποκείμενο των επιλογών πρέπει να μπορεί να μετατρέπει το "πιθανό" σε "ενεργό".
Έχεις διαβάσει πιο ...μεταφυσική πρόταση από Φυσικό;
Δεν φτάνει που πετσόκοψες το κείμενο του Heisenberg, δεν φτάνει που απομόνωσες μία πρόταση μόνο, αφαίρεσες και την πιο ουδιώση φράση, ώστε να φαίνεται πως ο Heisenberg έκανε μεταφυσικές προτάσεις!
Το όλο κείμενο έχει ως εξής:
ΠΟΥ την είδες την μεταφυσική πρόταση ρε πανεπιστήμονα;Of course the introduction of the observer must not be misunderstood to imply that some kind of subjective features are to be brought into the description of nature. The observer has, rather, only the function of registering decisions, i.e., processes in space and time, and it does not matter whether the observer is an apparatus or a human being; but the registration, i.e., the transition from the "possible" to the "actual," is absolutely necessary here and cannot be omitted from the interpretation of quantum theory.
Α ναι, ξέχασα...θα βγάλεις τώρα και αυτήν την δήλωση του Heisenberg προβληματική...
Σαν δεν ντρέπεσαι...
Και μη μου φέρεις το επόμενό σου ποστ με το παράδειγμα του τηλεσκοπίου.
Αν ήταν, θα το είχαν διευκρινίσει οι διάσημοι (όπως τους απεκάλεσες) επιστήμονες της κβαντομηχανικής.
Αντιθέτως, αυτοί δήλωσαν πως δεν είναι απαραίτητη η ανθρώπινη παρουσία...
Μην ξεχάσεις να βγάλεις προβληματικό και τον Feynman...
Δεν έχει τέλος η ξεφτίλα σου...
ΥΓ.
Μην κανεις τον κόπο...απλώς σχολιάζω.
Απλά πράγματα...γύρω γύρω όλοι και στην μέση η θρησκεία.klg έγραψε: 01 Μαρ 2022, 20:16Και πάλι δεν καταλαβαίνω το σχόλιό σου. Μια χαρά υπομονή έχουμε και συζητάμε με τον seismic. Δεν ξέρω τι ακριβώς απαντήσεις θεωρείς ότι θα έπρεπε να πάρει όταν αναφέρει θεϊκούς χυλούς και την ακύρωση της θεωρίας τη σχετικότητας.Spoiler
Εξηγήσει ακριβώς στην επόμενη πρόταση τι εννοεί.stavmanr έγραψε: 28 Φεβ 2022, 09:45 Εγώ πάλι τις βρίσκω ακόμη πιο ...προβληματικές.
Πότε είδες άψυχο αντικείμενο να παίρνει δικές του αποφάσεις, να δρα βάσει αποφάσεων; Όταν αναφερόμαστε σε dicision register δεν μιλάμε για συνείδηση που εκφράζεται έμμεσα ή άμεσα;
Αυτο που έγραψα είναι ότι χρησιμοποιεί με loose τρόπο τεχνικούς όρους της φυσικής. Από ότι έγραψε και ο ίδιος, ο όρος "ενέργεια" που αναφέρει δεν έχει σχέση με την ενέργεια στη φυσική, αλλά αφορά κάποιον υπερβατικό χυλό.stavmanr έγραψε: 28 Φεβ 2022, 00:18 Στο γεγονός ότι τον κατηγορείς για loose ερμηνείες της φυσικής, χρησιμοποιώντας loose ερμηνείες της φυσικής.![]()
stavmanr έγραψε: 27 Φεβ 2022, 21:59 Δεν απαντώ σε κάτι. Σχολιάζω κάτι.
Είναι κάτι που σχετίζεται καί με την υποκειμενικότητα των εννοιών και σημασιών, που συζητάμε εδώ.
Ο seismic είναι ένθεος. Ο Σταβρομανόρος υπολογίζει πως είναι χριστιανός. Οπότε δεν μπορεί παρά να τον υποστηρίξει ακόμα και αν γράφει σαχλαμάρες. Αρκεί να γράφεται η λέξη Θεός και πως αυτός τα δημιούργησε όλα και δεν πα να 'ναι χυλός ή κρεμμυδόσουπα...
Επίσης, ο sesimic αντιτίθεται σε αυτούς που αντιτίθονται σε αυτόν.
Οπότε βάση του δόγματος: "Ο εχθρός του εχθρού μου, είναι φίλος μου", δικηγορεί υπέρ αυτού...
Με το ίδιο σκεπτικό δικηγορεί και υπέρ του Δανέζη (χριστιανός και αυτός) και ας έχει ο τελευταίος φάει το κράξιμο της αρκούδας για τις μεταφυσικές παπαριές που έχωσε στην Ένωση Ελλήνων Φυσικών...
Έτσι, για να έχουμε μία επανάληψη της γενικής εικόνας...
Δεν πας να σε εξετάσει κανένας κτηνίατρος.Λοξίας έγραψε: 01 Μαρ 2022, 20:31Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο...stavmanr έγραψε: 28 Φεβ 2022, 19:42 Το αντίθετο. Σε προηγούμενο ποστ, κάποιος έδωσε απόψεις διάσημων επιστημόνων (Μπορ κλπ) για να υποστηρίξει αυτή την άποψη, αλλά τελικά η άποψή τους ήταν ότι, εν ολίγοις, παρατηρητής είναι το φυσικό αντικείμενο που μπορεί κάνει έστω και στοιχειώδεις επιλογές.
Πρόσεξε τώρα το εξής ...μεταφυσικό.The observer has, rather, only the function of registering decisions (...) the transition from the "possible" to the "actual," is absolutely necessary here
Το υποκείμενο των επιλογών πρέπει να μπορεί να μετατρέπει το "πιθανό" σε "ενεργό".
Έχεις διαβάσει πιο ...μεταφυσική πρόταση από Φυσικό;
Δεν φτάνει που πετσόκοψες το κείμενο του Heisenberg, δεν φτάνει που απομόνωσες μία πρόταση μόνο, αφαίρεσες και την πιο ουδιώση φράση, ώστε να φαίνεται πως ο Heisenberg έκανε μεταφυσικές προτάσεις!
Το όλο κείμενο έχει ως εξής:ΠΟΥ την είδες την μεταφυσική πρόταση ρε πανεπιστήμονα;Of course the introduction of the observer must not be misunderstood to imply that some kind of subjective features are to be brought into the description of nature. The observer has, rather, only the function of registering decisions, i.e., processes in space and time, and it does not matter whether the observer is an apparatus or a human being; but the registration, i.e., the transition from the "possible" to the "actual," is absolutely necessary here and cannot be omitted from the interpretation of quantum theory.
Α ναι, ξέχασα...θα βγάλεις τώρα και αυτήν την δήλωση του Heisenberg προβληματική...
Σαν δεν ντρέπεσαι...
Και μη μου φέρεις το επόμενό σου ποστ με το παράδειγμα του τηλεσκοπίου.
Αν ήταν, θα το είχαν διευκρινίσει οι διάσημοι (όπως τους απεκάλεσες) επιστήμονες της κβαντομηχανικής.
Αντιθέτως, αυτοί δήλωσαν πως δεν είναι απαραίτητη η ανθρώπινη παρουσία...
Μην ξεχάσεις να βγάλεις προβληματικό και τον Feynman...
Δεν έχει τέλος η ξεφτίλα σου...
ΥΓ.
Μην κανεις τον κόπο...απλώς σχολιάζω.
Παρουσιάζεις τάσεις λύσσας.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Τα πράγματα είναι απλά.Λοξίας έγραψε: 01 Μαρ 2022, 20:45Απλά πράγματα...γύρω γύρω όλοι και στην μέση η θρησκεία.klg έγραψε: 01 Μαρ 2022, 20:16Και πάλι δεν καταλαβαίνω το σχόλιό σου. Μια χαρά υπομονή έχουμε και συζητάμε με τον seismic. Δεν ξέρω τι ακριβώς απαντήσεις θεωρείς ότι θα έπρεπε να πάρει όταν αναφέρει θεϊκούς χυλούς και την ακύρωση της θεωρίας τη σχετικότητας.Spoiler
stavmanr έγραψε: 27 Φεβ 2022, 21:59 Δεν απαντώ σε κάτι. Σχολιάζω κάτι.
Ο seismic είναι ένθεος. Ο Σταβρομανόρος υπολογίζει πως είναι χριστιανός. Οπότε δεν μπορεί παρά να τον υποστηρίξει ακόμα και αν γράφει σαχλαμάρες. Αρκεί να γράφεται η λέξη Θεός και πως αυτός τα δημιούργησε όλα και δεν πα να 'ναι χυλός ή κρεμμυδόσουπα...![]()
Οπότε βάση του δόγματος: "Ο εχθρός του εχθρού μου, είναι φίλος μου", δικηγορεί υπέρ αυτού...![]()
Με το ίδιο σκεπτικό δικηγορεί και υπέρ του Δανέζη (χριστιανός και αυτός) και ας έχει ο τελευταίος φάει το κράξιμο της αρκούδας για τις μεταφυσικές παπαριές που έχωσε στην Ένωση Ελλήνων Φυσικών...
Έτσι, για να έχουμε μία επανάληψη της γενικής εικόνας...![]()
Εγώ σαν τεχνικός ξέρω ότι πίσω από ένα σύνθετο έργο υπάρχει ο τεχνίτης. Αυτό λέγετε εμπειρία.
Εσύ σαν εντελώς άτεχνος πιστεύεις ότι αν σου πέσει μια γλάστρα στο κεφάλι καμιά δεκαριά φορές είναι τυχαίο.
Συνέχισε..... έχουμε πολλές γλάστρες..
seismic
Μετά τον δεύτερο θερμοδυναμικό νόμο και την θεωρία της Σχετικότητας, να μην ξεχάσεις να ακυρώσεις και την θεωρία των Πιθανοτήτων...
Μετά τον δεύτερο θερμοδυναμικό νόμο και την θεωρία της Σχετικότητας, να μην ξεχάσεις να ακυρώσεις και την θεωρία των Πιθανοτήτων...
Βασικά αυτό λέγεται confirmation bias.seismic έγραψε: 01 Μαρ 2022, 20:52Τα πράγματα είναι απλά.Λοξίας έγραψε: 01 Μαρ 2022, 20:45Απλά πράγματα...γύρω γύρω όλοι και στην μέση η θρησκεία.klg έγραψε: 01 Μαρ 2022, 20:16Και πάλι δεν καταλαβαίνω το σχόλιό σου. Μια χαρά υπομονή έχουμε και συζητάμε με τον seismic. Δεν ξέρω τι ακριβώς απαντήσεις θεωρείς ότι θα έπρεπε να πάρει όταν αναφέρει θεϊκούς χυλούς και την ακύρωση της θεωρίας τη σχετικότητας.Spoiler
Εξηγήσει ακριβώς στην επόμενη πρόταση τι εννοεί.
Αυτο που έγραψα είναι ότι χρησιμοποιεί με loose τρόπο τεχνικούς όρους της φυσικής. Από ότι έγραψε και ο ίδιος, ο όρος "ενέργεια" που αναφέρει δεν έχει σχέση με την ενέργεια στη φυσική, αλλά αφορά κάποιον υπερβατικό χυλό.
Ο seismic είναι ένθεος. Ο Σταβρομανόρος υπολογίζει πως είναι χριστιανός. Οπότε δεν μπορεί παρά να τον υποστηρίξει ακόμα και αν γράφει σαχλαμάρες. Αρκεί να γράφεται η λέξη Θεός και πως αυτός τα δημιούργησε όλα και δεν πα να 'ναι χυλός ή κρεμμυδόσουπα...![]()
Οπότε βάση του δόγματος: "Ο εχθρός του εχθρού μου, είναι φίλος μου", δικηγορεί υπέρ αυτού...![]()
Εγώ σαν τεχνικός ξέρω ότι πίσω από ένα σύνθετο έργο υπάρχει ο τεχνίτης. Αυτό λέγετε εμπειρία.
Εσύ σαν εντελώς άτεχνος πιστεύεις ότι αν σου πέσει μια γλάστρα στο κεφάλι καμιά δεκαριά φορές είναι τυχαίο.
Συνέχισε..... έχουμε πολλές γλάστρες..![]()
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Σορυ αλλά όλα αυτά που λες είναι για την κβαντική πληροφορία;seismic έγραψε: 01 Μαρ 2022, 17:23 Την πρώτη ''πληροφορία'' στους επόμενους, την έδωσε ο πρωτόγονος που αναπαράστησε το κυνήγι της εποχής του στα τοιχώματα ενός σπηλαίου.
Μετά τα βιβλία
Και τώρα το διαδίκτυο.
Η πληροφορία είναι γνώση, η γνώση εμπειρία, και η εμπειρία διαμορφώνει την συνείδηση του εσωτερικού και εξωτερικού μας περιβάλλοντος.
Τις πληροφορίες αρχικά τις παίρνουμε από τα μάτια μας και τα αυτιά μας και τις αποθηκεύουμε σε ένα λογισμικό μέρος του εγκεφάλου.
Η επεξεργασία των πληροφοριών συνθέτουν την επιστήμη όπως οι νότες συνθέτουν μια μουσική, και βγαίνει νέα εμπειρία ( ''αυτή που βλέπουμε με το μυαλό μας'' )
Και πρώτα από όλα δεν θα υπήρχε τίποτα χωρίς την σύνθεση των δυνάμεων που δημιουργούν το σύμπαν.
Για αυτήν συζητάμε.
Παρατηρητής...
Είναι το όλον.ksk έγραψε: 01 Μαρ 2022, 21:24Σορυ αλλά όλα αυτά που λες είναι για την κβαντική πληροφορία;seismic έγραψε: 01 Μαρ 2022, 17:23 Την πρώτη ''πληροφορία'' στους επόμενους, την έδωσε ο πρωτόγονος που αναπαράστησε το κυνήγι της εποχής του στα τοιχώματα ενός σπηλαίου.
Μετά τα βιβλία
Και τώρα το διαδίκτυο.
Και πρώτα από όλα δεν θα υπήρχε τίποτα χωρίς την σύνθεση των δυνάμεων που δημιουργούν το σύμπαν.![]()
Για αυτήν συζητάμε.
Τίποτα δεν υπάρχει χωρίς εμπειρία Οι πολλές πληροφορίες δημιουργούν την εμπειρία.
Δεν θα μπορούσες να αρθρώσεις ούτε μια λέξη χωρίς την εμπειρία σου.
Αυτό λέγεται scheduled ή programmedklg έγραψε: 01 Μαρ 2022, 21:20Βασικά αυτό λέγεται confirmation bias.seismic έγραψε: 01 Μαρ 2022, 20:52Τα πράγματα είναι απλά.Λοξίας έγραψε: 01 Μαρ 2022, 20:45
Απλά πράγματα...γύρω γύρω όλοι και στην μέση η θρησκεία.
Συνέχισε..... έχουμε πολλές γλάστρες..![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 01 Μαρ 2022, 21:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή... 
Δεν έτυχε πέτυχε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 638 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λοξίας
-
- 4 Απαντήσεις