Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Δεν έχω νιώσει μεγαλύτερη ντροπή τα τελευταία χρόνια όση νιώθω αυτές τις μέρες για τους ταχαμ αριστερούς που επιχαιρουν με την ιμπεριαλιστική επέμβαση του Πούτιν στην Ουκρανία.
Οι δικαιολογίες μα οι φιλελεδες είναι με την Ουκρανία ή και οι άλλοι τα ίδια κάνουν μου δημιουργούν ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση ναυτίας.
Όταν θα τελειώσει όλο αυτό, θα το κουβαλάτε το άγος αυτής της ξεφτίλας για πάντα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Beria έγραψε: 01 Μαρ 2022, 20:09
Δεν έχω νιώσει μεγαλύτερη ντροπή τα τελευταία χρόνια όση νιώθω αυτές τις μέρες για τους ταχαμ αριστερούς που επιχαιρουν με την ιμπεριαλιστική επέμβαση του Πούτιν στην Ουκρανία.
Οι δικαιολογίες μα οι φιλελεδες είναι με την Ουκρανία ή και οι άλλοι τα ίδια κάνουν μου δημιουργούν ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση ναυτίας.
Όταν θα τελειώσει όλο αυτό, θα το κουβαλάτε το άγος αυτής της ξεφτίλας για πάντα
Αν αναφέρεσαι σε μένα, καταδίκασα.
Απλά δεν γίνεται να μην κοροϊδέψω λίγο αυτούς μου μας μιλάνε τώρα για εδαφικές ακεραιότητες και ανεξάρτητα κράτη
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Beria έγραψε: 01 Μαρ 2022, 20:09
Δεν υπάρχει μεγαλύτερο καρκίνωμα απο την αριστερά.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
zteo έγραψε: 01 Μαρ 2022, 20:34
Η γνήσια αριστερά (ΚΚΕ) έκανε πορεία ενάντια στον πόλεμο Κάποιοι απλά κάνουν πορεία κατά του Πούτιν και υπέρ του Ζελεζνυ.
Το ΚΚΕ έχει ξεκάθαρη θέση ενάντια στον τυχοδιωκτισμό του Πούτιν.
Η υπόλοιπη αριστερά πετάει χαρταετό
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Το οτι ο πούτιν είναι ένας φασίστας δικτάτορας που εισέβαλλε παράνομα στην Ουκρανία δεν ξεπλένει τον Ζελέσκι και την παρέα του των εθνικιστών ουκρανών που με τις πλάτες του νάτο και της εε δημιούργησαν τα προβλήματα στη χώρα από το 2014. Η Ουκρανία (μέχρι το 1920 Μικρή Ρωσία την αποκαλούσαν και τους Ουκρανούς Μικρορώσους ή Ρουθηνούς) είναι μια χώρα διχασμένη πια. Το δυτικό τμήμα είναι φιλοδυτικό και το ανατολικό φιλορωσικό. Μέχρι το 2013 τα 2 τμήματα αυτά είχαν τις διαφορές τους αλλά σε γενικές γραμμές δεν φαινόταν οτι θα φτάναμε στον εμφύλιο πόλεμο. Οχι στον πόλεμο και στην εισβολή του φασίστα Πούτιν που πρέπει ο λαός της Ρωσίας να τον ρίξει αλλά όχι και στους εθνικιστές ψευτοφιλελέδες στυλ Ζελέσκι που από το 2013 και μετά καταπίεζαν όλους τους αντιφρονούντες στην Ουκρανία (κομμουνιστές, φιλορώσους κτλ).
Πέρασα και εγώ από εκεί μετά τη δουλειά και έκατσα γύρω στη μια ώρα. Μεταξύ άλλων απηύθυναν χαιρετισμό οι Καραμπελιάς, Καφετζόπουλος, Βαλλιανάτος και Δ. Μπούρας.
Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 01 Μαρ 2022, 20:53
Πέρασα και εγώ από εκεί μετά τη δουλειά και έκατσα γύρω στη μια ώρα. Μεταξύ άλλων απηύθυναν χαιρετισμό οι Καραμπελιάς, Καφετζόπουλος, Βαλλιανάτος και Δ. Μπούρας.
Οι μεγάλες κεφαλές του τόπου πρέπει να βγαίνουν μπροστά σε τέτοιες στιγμές
Μιλάμε η ανφαν γκατέ της πολιτικής σκηνής κατέβηκε στο Σύνταγμα. Καραμπελιάς, Βαλλιανάτος, Καφετζόπουλος. Ειδικά αυτός ο Καραμπελιάς τελευταία θυμίζει τον Αδωνι σε αυτά που λέει.