!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μικροαστοί κομπλεξάρες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Μικροαστοί κομπλεξάρες
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
ritzeri
Re: Μικροαστοί κομπλεξάρες
Εντελώς άστοχος ο τίτλος.
Με τη δική σου λογική όλοι μικροαστοί κομπλεξικοι είναι.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ε ναι. Αυτό λέω με τον τίτλο. Που μπερδεύτηκες;ritzeri έγραψε: 15 Σεπ 2018, 17:52 Εντελώς άστοχος ο τίτλος.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
μικροαστοί κομπλεξάρες vs αττενσιον χορ. Για χαστούκια αμφότεροι.
-
ritzeri
Όλος ο κόσμος μικροαστοί κομπλεξαρες ειναι, εννοώ
Γιατί και εγώ αν πάω σε βιγκαν εστιατόριο με δυο καλαμάκια χοιρινά στο χέρι, μάλλον θα με διώξουν με χειρότερο τρόπο από τον πολύ κόσμιο που είδαμε στο βίντεο.
Καλά δε συζητάω τι θα γίνει αν η συεκριμενη πτνιτσα εμφανιστεί έτσι σε κανένα δημοτικό σχολειο
Μπορεί να είναι όλος ο κόσμος όπως λες, εγώ όμως δεν είμαι.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
επισης καταγγέλω τη σεξιστική αδικία. Η τυπισσα έβγαλε το μνι της και καποιοι ειτε της εδωσαν και δικιο, ειτε απλα τους αρεσε/δεν τους ενοχλησε, και εστω οσοι ηταν και παροντες και ενοχληθηκαν,την απομακρυναν με σχετική επιείκια. Αν πηγαινε αντιστοιχα ενας μαντραχαλάς όμως και αντι για ενα γλυκουλι μνακι (οπως η κυρία) πεταγε έξω τη φλεβώδη φιδόμπαρά του, ολοι θα τον ελεγαν ανώμαλο, δεν θα του εδινε κανενας δικιο,και οσοι ηταν παροντες θα τον απομάκρυναν ακομη και με χειροπέδες. Αδικια του γυναικοκεντρικού καπιταλισμού.
Μας τα λεγε ο εθνι και δεν τον ακούγαμε!!111
Μας τα λεγε ο εθνι και δεν τον ακούγαμε!!111
Εγώ το έχω κάνει. Δεν αντέδρασαν υπερβολικά. Είχαν κοκκινήσει πιο πριν και δεν είχαν την απαραίτητη ένταση.
Νομίζω ότι ο χαρακτηρισμός "μικροαστή κομπλεξάρα" ταιριάζει περισσότερο στην καλλιτέχνιδα.
Έχει όλα τα στοιχεία της έντεχνης κακομοιριάς.
Έχει όλα τα στοιχεία της έντεχνης κακομοιριάς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.