Δηλαδη αν σου ερθουν 10 πυρηνικοι πυραυλοι απο τα 450 χλμ αφανιστηκες,αν σου ερθουν απο τα 600 χλμ προλαβες και γλιτωσες.Ζενίθεδρος έγραψε: 01 Μαρ 2022, 15:54Δεν είναι το θέμα εαν φτάνει, και από υποβρύχιο που είναι στον Ατλαντικό φτάνει ο πύραυλος, αλλά σε πόσα λεπτά θα φτάσει.under έγραψε: 01 Μαρ 2022, 14:46Καμια 600αρια χλμ πρεπει να ειναι η αποσταση απο τη Μοσχα ως τα συνορα με τη Λετονια.Λες να μην φτανει ο νατοικος πυραυλος ;Ζενίθεδρος έγραψε: 01 Μαρ 2022, 14:42
Κουτοπόνηρε, Παγουρά, μην το παίζεις χαζός. Τα 150 χλμ είναι η διαφορά της απόστασης των ανατολικότερων συνόρων της Βαλτικής από εκείνα της ΒΑ Ουκρανίας. Δλδ ποτέ πρέπει κατα την γνώμη σου πρέπει να πουν το ως εδώ και μην παρέκει, όταν θα φτάσουν οι νατοϊκές βάσεις έξω από την Μόσχα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Blackdog έγραψε: 01 Μαρ 2022, 18:20Τα κόκκινα δικά μου, εγώ η SUV, δεν ξέρω τί γίνεται με τις παραθέσειςtaliban έγραψε: 01 Μαρ 2022, 18:09SUV έγραψε: 01 Μαρ 2022, 18:10 Ξανθό γένος κλπ ;
Την μεγαλύτερη προβολή την πήραν αυτά τα θέματα απ τον λιακο με τα βιβλία πριν αρκετά χρόνια.
Κάτι βατατζήδες και βασιλιάδες αυτά από την Κύπρο τα βγάλε μια παραχριστιανική σέκτα.Ναι ναι το ξερωSUV έγραψε: 01 Μαρ 2022, 18:10
Από άγιο δεν τα άκουσαν πάντως
Δεν ξέρω κανέναν άγιο να μίλησε για κανέναν Πούτιν, πώς άλλωστε, όταν ζούσαν συγκεκριμένοι άγιοι, δεν υπήρχε Πουτιν
Ξανθό γένος, να το πούμε πάλι, είναι ψευδοπροφητεία, δεν υπάρχει, εκ Ρωσίας φυτευτή ήταν ως προφητεία
Τώρα, ποιοί κύκλοι τα κυκλοφορούν πάλι και γιατί, καλό ερώτημα. Ίσως να μην το κάνουν μόνο κάποιοι τυχάρπαστοι για τα λεφτά.
Παρολα αυτα ειδα τον Μητροπολιτη Μορφου τις προαλες (αυτον τον ορθοδοξο, τον ιερεα) και συμφωνα με τις τελευταιες προφητειες οι Ουκρανοι θα υποδεχοντουσαν τους ρωσους με ενθουσιασμο, θα αφηναν να τους καταλαβουν, ενω κατοπιν μαζι θα εμποδιζαν την νεα ταξη πραγματων. Πριν εκδηλωθει η επιθεση αυτο.
Δηλαδη οτι ειχα πει ο Πουτιν στον στρατο του![]()
Ασε που ο Παισιος ελεγε "Ρωσια" και εσταζε μελι. Ασε και ενα σωρο αλλοι ρασοφοροι η μη, ανεξαρτητα απο οποια θεση ειχε η επισημη εκκλησια
Δεν θα μου φαινοταν απιθανο Ο Πουτιν να πιστευει οτι εκτελει εντολες ανωθεν![]()
δεν βγαίνουν σωστά
Τέτοια προφητεία με τους Ουκρανούς ούτε την είχα ακούσει ποτέ, και εδώ μέσα που την είδα από εσένα πρώτη φορά την είδα και όσο έψαξα για τον συγκεκριμένο άγιο, πουθενά δεν είδα να έχει πει κάτι τέτοιο.
Τώρα, για τον Άγιο Παίσιο, αν μίλησες εσύ ποτέ μαζί του και κατάλαβες οτι το στόμα του στάζει μέλι για τους Ρώσους...εγώ ούτε μαζί του μίλησα ούτε το είδα ποτέ γραμμένο
- Οργισμένος
Σημερα ειναι τριτη 1 μαρτιου . ΑΝ μεχρι της 6 Μαρτιου Κυριακη δεν εχει πεσει το Κιεβο τοτε ο χιτλερισκος πρεπει να αρχισει να σκεφτεται τη διαφυγη πριν να τον αυτοκτονησουν.
Νομιζω ομως πως μεχρι μεθαυριο θα χουν καταληφθει ολα τα μεγαλα αστικα κεντρα.
Νομιζω ομως πως μεχρι μεθαυριο θα χουν καταληφθει ολα τα μεγαλα αστικα κεντρα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει με σιγουριά αν συμμετέχει πλέον και η Λευκορωσία στις επιχειρήσεις;
Νομίζω είναι το πιο σημαντικό στοιχείο. Σαν τακτική δεν βγάζει νόημα, τι θα προσέφερε εξάλλου στον τεράστιο στρατό της Ρωσίας;
Νομίζω είναι το πιο σημαντικό στοιχείο. Σαν τακτική δεν βγάζει νόημα, τι θα προσέφερε εξάλλου στον τεράστιο στρατό της Ρωσίας;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 01 Μαρ 2022, 18:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Blackdog έγραψε: 01 Μαρ 2022, 18:20taliban έγραψε: 01 Μαρ 2022, 18:09 Ξανθό γένος κλπ ;
Την μεγαλύτερη προβολή την πήραν αυτά τα θέματα απ τον λιακο με τα βιβλία πριν αρκετά χρόνια.
Κάτι βατατζήδες και βασιλιάδες αυτά από την Κύπρο τα βγάλε μια παραχριστιανική σέκτα.Ναι ναι το ξερωSUV έγραψε: 01 Μαρ 2022, 18:10
Από άγιο δεν τα άκουσαν πάντως
Δεν ξέρω κανέναν άγιο να μίλησε για κανέναν Πούτιν, πώς άλλωστε, όταν ζούσαν συγκεκριμένοι άγιοι, δεν υπήρχε Πουτιν
Ξανθό γένος, να το πούμε πάλι, είναι ψευδοπροφητεία, δεν υπάρχει, εκ Ρωσίας φυτευτή ήταν ως προφητεία
Τώρα, ποιοί κύκλοι τα κυκλοφορούν πάλι και γιατί, καλό ερώτημα. Ίσως να μην το κάνουν μόνο κάποιοι τυχάρπαστοι για τα λεφτά.
Παρολα αυτα ειδα τον Μητροπολιτη Μορφου τις προαλες (αυτον τον ορθοδοξο, τον ιερεα) και συμφωνα με τις τελευταιες προφητειες οι Ουκρανοι θα υποδεχοντουσαν τους ρωσους με ενθουσιασμο, θα αφηναν να τους καταλαβουν, ενω κατοπιν μαζι θα εμποδιζαν την νεα ταξη πραγματων. Πριν εκδηλωθει η επιθεση αυτο.
Δηλαδη οτι ειχε πει ο Πουτιν στον στρατο του![]()
Ασε που ο Παισιος ελεγε "Ρωσια" και εσταζε μελι. Ασε και ενα σωρο αλλοι ρασοφοροι η μη, ανεξαρτητα απο οποια θεση ειχε η επισημη εκκλησια
Δεν θα μου φαινοταν απιθανο Ο Πουτιν να πιστευει οτι εκτελει εντολες ανωθεν![]()
Μιλάμε τώρα για τα θρησκευτικά ραμολιμέντα που συγγενεύουν με τους χαμαιλέοντες ...
Έχουν λεχθεί και άλλα. Αλλά δεν έχει νόημα.
Άμα ο τρελός νομίζει πως εκτελεί εντολές άνωθεν...εύχομαι κάποιος να τον στείλει γρήγορα δια της κάτωθεν οδού για σιγουριά
SUV έγραψε: 01 Μαρ 2022, 18:23Σηκω απο καναπε ντιβανι καρεκλα - ολη η αληθεια με 19,49 τελευταια κομματια ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑBlackdog έγραψε: 01 Μαρ 2022, 18:20Τα κόκκινα δικά μου, εγώ η SUV, δεν ξέρω τί γίνεται με τις παραθέσειςtaliban έγραψε: 01 Μαρ 2022, 18:09
Ναι ναι το ξερω
Δηλαδη οτι ειχα πει ο Πουτιν στον στρατο του![]()
δεν βγαίνουν σωστά
Τέτοια προφητεία με τους Ουκρανούς ούτε την είχα ακούσει ποτέ, και εδώ μέσα που την είδα από εσένα πρώτη φορά την είδα και όσο έψαξα για τον συγκεκριμένο άγιο, πουθενά δεν είδα να έχει πει κάτι τέτοιο.
Τώρα, για τον Άγιο Παίσιο, αν μίλησες εσύ ποτέ μαζί του και κατάλαβες οτι το στόμα του στάζει μέλι για τους Ρώσους...εγώ ούτε μαζί του μίλησα ούτε το είδα ποτέ γραμμένο
https://www.skroutz.gr/s/30989379/%CE%9 ... om=catspan
Ο τομος Β' παντως θα προσαρμοστει στα γεγονοτακαι θα γινει best seller
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Μας κανουν κυβερνοεπιθεση οι ρουσσοι καλυφτειτε αδερφια
- Οργισμένος
Τεραστιος πανισχυρος στρατος της Ρωσιας αλλα εκβιαζουν τους δορυφορους να στειλουν στρατο. Γιατι αραγε;;;Green Dragon έγραψε: 01 Μαρ 2022, 18:29 Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει με σιγουριά αν συμμετέχει πλέον και η Λευκορωσία στις επιχειρήσεις;
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Δεν ξέρω ποιός κυκλοφορεί τί για τον Άγιο, εγώ ξέρω για αυτά που ο ίδιος έχει αφήσει ως γραμμένα μετά από οδηγίες του στις τότε μοναχές στο μοναστήρι του Θεολόγου στην Σουρωτή όπου είναι και ο τάφος του.
'Αμα κάνεις γκουγκλάρισμα, αλλού θα διαβάσεις κάποιος να λέει οτι ο Άγιος είπε οτι θα μας σώσουν οι Ρώσοι
Αλλού ειπε οτι θα είναι τα συμφέροντα των Ρώσων τέτοια
Αλλού είπε οτι θα μας δώσουν την Πόλη οι Αγγλοαμερικάνοι
Και αλλού είπε οτι το Αντίχριστο σύστημα είναι εδώ και εμείς κοιμόμαστε με τα τσαρούχια...
'Αμα κάνεις γκουγκλάρισμα, αλλού θα διαβάσεις κάποιος να λέει οτι ο Άγιος είπε οτι θα μας σώσουν οι Ρώσοι
Αλλού ειπε οτι θα είναι τα συμφέροντα των Ρώσων τέτοια
Αλλού είπε οτι θα μας δώσουν την Πόλη οι Αγγλοαμερικάνοι
Και αλλού είπε οτι το Αντίχριστο σύστημα είναι εδώ και εμείς κοιμόμαστε με τα τσαρούχια...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SUV την 01 Μαρ 2022, 18:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Οργισμένος
Κρούγκμαν: Ο Πούτιν έχει αυταπάτες μεγαλείου, είναι στυγνός δικτάτορας
https://www.liberal.gr/news/krougkman-o ... ras/435311
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Το θέμα είναι αν ισχύει πάντως, όχι γιατί. Αν ισχύει ο ΓΠΠ γίνεται βεβαιότητα, εμπλοκή τρίτης χώρας της όποιας πλευράς = ΓΠΠ.Οργισμένος έγραψε: 01 Μαρ 2022, 18:34Τεραστιος πανισχυρος στρατος της Ρωσιας αλλα εκβιαζουν τους δορυφορους να στειλουν στρατο. Γιατι αραγε;;;Green Dragon έγραψε: 01 Μαρ 2022, 18:29 Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει με σιγουριά αν συμμετέχει πλέον και η Λευκορωσία στις επιχειρήσεις;
Ωραίος ο Αυγερινός.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Απο το 1.55 περιπου ειναι ο πολεμοςSUV έγραψε: 01 Μαρ 2022, 18:23
Τα κόκκινα δικά μου, εγώ η SUV, δεν ξέρω τί γίνεται με τις παραθέσειςδεν βγαίνουν σωστά
Αγ Παισιος σε ολο το βιντεο λεει οτι θα μας σωσουν οι Ρωσοι
Τωρα αυτα για καλο τα βαζεις ?Οργισμένος έγραψε: 01 Μαρ 2022, 18:35 Κρούγκμαν: Ο Πούτιν έχει αυταπάτες μεγαλείου, είναι στυγνός δικτάτορας
Πολ Κρούγκμαν: Ο Τσίπρας δεν θα προδώσει τους πολίτες
https://www.thetoc.gr/diethni/article/p ... s-polites/
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1711 Προβολές