Ανυπομονουμε για το 23 (αν θα φτασει μεχρι εκει το κοντερ)sys3x έγραψε: 01 Μαρ 2022, 16:56Το 20 κ το 21 δεν κλάνουν μία μπροστά στο 22.Sid Vicious έγραψε: 01 Μαρ 2022, 16:54Αυτα ειναι!sys3x έγραψε: 01 Μαρ 2022, 16:49
Τι θα;
Εδώ είναι.
https://debater.gr/diethni/sastisan-i-k ... 84K_2ce_AQ
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
- Sid Vicious
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Από κάποια πράγματα που έχω διαβάσει, θα έλεγα οτι συμφωνώSid Vicious έγραψε: 01 Μαρ 2022, 16:51Διετελεσε συμβουλος του Πουτιν, αρκετα καμμενες θεωριες περι Ευρασιας με καποιες γερες δοσεις αποκρυφισμου, στις ευρασιανικες θεωριες του ειναι σε περιοπτη θεση και η τουρκια (με οτι μπορει να σημαινει τελικα αυτο για εμας). Προσωπικα με ηταν πολυ συμπαθης ο Πουτιν μεχρι πριν καποια χρονια που αρχισα να παρατηρω σταδιακα μια μεταστροφη των κινησεων του προς πραγματα που θυμιζαν καποιες απο τις ασιατικες καμμενιες του Ντουγκιν. Γνωμη μου.Daje έγραψε: 01 Μαρ 2022, 16:40 Γνωμη γι'αυτο?
https://www.news247.gr/sunday-edition/o ... 47360.html
- Sid Vicious
Λογω αποκρυφισμου, αφου εισαι αιρετικηSUV έγραψε: 01 Μαρ 2022, 16:57Από κάποια πράγματα που έχω διαβάσει, θα έλεγα οτι συμφωνώSid Vicious έγραψε: 01 Μαρ 2022, 16:51Διετελεσε συμβουλος του Πουτιν, αρκετα καμμενες θεωριες περι Ευρασιας με καποιες γερες δοσεις αποκρυφισμου, στις ευρασιανικες θεωριες του ειναι σε περιοπτη θεση και η τουρκια (με οτι μπορει να σημαινει τελικα αυτο για εμας). Προσωπικα με ηταν πολυ συμπαθης ο Πουτιν μεχρι πριν καποια χρονια που αρχισα να παρατηρω σταδιακα μια μεταστροφη των κινησεων του προς πραγματα που θυμιζαν καποιες απο τις ασιατικες καμμενιες του Ντουγκιν. Γνωμη μου.Daje έγραψε: 01 Μαρ 2022, 16:40 Γνωμη γι'αυτο?
https://www.news247.gr/sunday-edition/o ... 47360.html
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Λογικό με κουλή πρωθυπουργό.sys3x έγραψε: 01 Μαρ 2022, 16:49Τι θα;Sid Vicious έγραψε: 01 Μαρ 2022, 16:34 Παντως πρεπει ολοι να παραδεχτειτε οτι δεν βαριομαστε ποτε, μια μνημονια, μια πανδημιες, τωρα αυτο, ε θα ρθουν και εξωγηινοι δεν γινεται, εχουμε εξολοθρευσει την ρουτινα για τα καλα
Εδώ είναι.
https://debater.gr/diethni/sastisan-i-k ... 84K_2ce_AQ
![]()
Εννοούσε Ε.Ε., με το Ευρώπη.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Sid Vicious έγραψε: 01 Μαρ 2022, 16:58Λογω αποκρυφισμου, αφου εισαι αιρετικηSUV έγραψε: 01 Μαρ 2022, 16:57Από κάποια πράγματα που έχω διαβάσει, θα έλεγα οτι συμφωνώSid Vicious έγραψε: 01 Μαρ 2022, 16:51
Διετελεσε συμβουλος του Πουτιν, αρκετα καμμενες θεωριες περι Ευρασιας με καποιες γερες δοσεις αποκρυφισμου, στις ευρασιανικες θεωριες του ειναι σε περιοπτη θεση και η τουρκια (με οτι μπορει να σημαινει τελικα αυτο για εμας). Προσωπικα με ηταν πολυ συμπαθης ο Πουτιν μεχρι πριν καποια χρονια που αρχισα να παρατηρω σταδιακα μια μεταστροφη των κινησεων του προς πραγματα που θυμιζαν καποιες απο τις ασιατικες καμμενιες του Ντουγκιν. Γνωμη μου.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
αρχιδια εννοούσε
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο πολωνός της ομάδας μου μεταδίδει ότι τα μίντια εκεί λένε ότι μπαίνουν και λευκορώσοι πλέον στην ουκρανία. Ο σκατάς λούκα το αρνείται. Οι δε πολωνοί προμηθεύονται παπαζωτό που πίνεις αν εκτεθείς σε ραδιενέργεια
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άσε που και αυτός ο χάρτης είναι λάθος
Occasio facit furem
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Sid Vicious
Καταρχας ο Ντoυγκιν ειναι Παλαιοπιστος οι οποιοι ειναι αφορισμενοι αιρετικοιSUV έγραψε: 01 Μαρ 2022, 17:00![]()
Δεν υπερψηφίστηκε το ψήφισμα καταδίκης της Ρωσίας στον ΟΗΕ…
Ακουγεται πολυ και απο πολλες πηγες, μενει να δουμε και βιντεακι για την επιβεβαιωση.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 01 Μαρ 2022, 17:00 Ο πολωνός της ομάδας μου μεταδίδει ότι τα μίντια εκεί λένε ότι μπαίνουν και λευκορώσοι πλέον στην ουκρανία. Ο σκατάς λούκα το αρνείται. Οι δε πολωνοί προμηθεύονται παπαζωτό που πίνεις αν εκτεθείς σε ραδιενέργεια
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1711 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις