Πόσο ευκολο είναι να τα "μαζέψεις" έχοντας στείλει ανθρωπιστική βοήθεια, και πόσο εύκολο είναι έχοντας στείλει όπλα?George_V έγραψε: 01 Μαρ 2022, 11:36 Υπενθυμίζω ότι και το Ισραήλ που έστειλε μόνο φάρμακα, τρόφιμα και λοιπή συναφή βοήθεια και όχι όπλα και άλλα βρέθηκε στο στόχαστρο του Πούτιν και αυτό.
Δλδ και η Ελλάδα ακόμα και ανθρωπιστική βοήθεια να έστελνε μόνο πάλι στο στόχαστρο θα βρισκόταν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είστε διατεθειμένοι να σκοτωθείτε εσείς ή τα παιδιά σας ;
Re: Είστε διατεθειμένοι να σκοτωθείτε εσείς ή τα παιδιά σας ;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Eιτε τα μαζέψεις είτε όχι είτε στείλεις φάρμακα είτε όπλα όπως βλεπεις η αντίδραση του Πούτιν είναι ίδια.Kauldron έγραψε: 01 Μαρ 2022, 15:15Πόσο ευκολο είναι να τα "μαζέψεις" έχοντας στείλει ανθρωπιστική βοήθεια, και πόσο εύκολο είναι έχοντας στείλει όπλα?George_V έγραψε: 01 Μαρ 2022, 11:36 Υπενθυμίζω ότι και το Ισραήλ που έστειλε μόνο φάρμακα, τρόφιμα και λοιπή συναφή βοήθεια και όχι όπλα και άλλα βρέθηκε στο στόχαστρο του Πούτιν και αυτό.
Δλδ και η Ελλάδα ακόμα και ανθρωπιστική βοήθεια να έστελνε μόνο πάλι στο στόχαστρο θα βρισκόταν.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Εγώ δεν έχω ιδιαίτερο προβλημα
Πήρα 1000 ευρώ σήμερα και έδωσα 830 λογαριασμους
Πάμε πόλεμο, why not
Πάμε πόλεμο, why not
Ναι, για μετά μιλάμε. Πόσο λές να διαρκέσουν τα μέτρα κατά αυτών που έστειλαν ανθρωπιστική βοήθεια, και πόσο λες κατά αυτών που έστειλαν όπλα?George_V έγραψε: 01 Μαρ 2022, 15:18Eιτε τα μαζέψεις είτε όχι είτε στείλεις φάρμακα είτε όπλα όπως βλεπεις η αντίδραση του Πούτιν είναι ίδια.Kauldron έγραψε: 01 Μαρ 2022, 15:15Πόσο ευκολο είναι να τα "μαζέψεις" έχοντας στείλει ανθρωπιστική βοήθεια, και πόσο εύκολο είναι έχοντας στείλει όπλα?George_V έγραψε: 01 Μαρ 2022, 11:36 Υπενθυμίζω ότι και το Ισραήλ που έστειλε μόνο φάρμακα, τρόφιμα και λοιπή συναφή βοήθεια και όχι όπλα και άλλα βρέθηκε στο στόχαστρο του Πούτιν και αυτό.
Και τί θα γίνει "κάτω απ' το τραπέζι"?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Καλά ρε καπιτάλα, σου μείνανε 170 ολόκληρα ευρώ?jason0 έγραψε: 01 Μαρ 2022, 15:20 Εγώ δεν έχω ιδιαίτερο προβλημα
Πάμε πόλεμο, why not
Κωλόφαρδε.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Δεν νομίζω ότι ο Πούτιν θα κάνει διακρίσεις.Kauldron έγραψε: 01 Μαρ 2022, 15:20Ναι, για μετά μιλάμε. Πόσο λές να διαρκέσουν τα μέτρα κατά αυτών που έστειλαν ανθρωπιστική βοήθεια, και πόσο λες κατά αυτών που έστειλαν όπλα?
Και τί θα γίνει "κάτω απ' το τραπέζι"?
Σιγά μη βάλει και κλίμακες σαν τη φορολογία.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Θα κάνω 2 γεμισματα το αμάξι και θα με βλέπετε έξω απ το βενζιναδικο ψωμολυσσες
- Hector Buas
Εννοείς μήπως πως στο phorum γίνεται της "πουτίνας το κάγκελο", με την ανοχή των συντονιστών?ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 01 Μαρ 2022, 10:49 Άμα γράψω αυτό που γίνεται εδώ μέσα θα αρχίσουν οι κάρτες και τα πμ
Έτσι δεν είναι σύντροφοι?
vatraxos, Beria, ΟΥΤΙΣ, enterprise-psi, Bazoomba
Εντάξει, μην υπερβάλλεις κιόλας, μ' 170 ευρώ γεμίζεις 4 ζίπο.jason0 έγραψε: 01 Μαρ 2022, 15:22Θα κάνω 2 γεμισματα το αμάξι και θα με βλέπετε έξω απ το βενζιναδικο ψωμολυσσες
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Είσαι διατεθειμένος να σκοτωθείς εσυ και τα παιδιά σου για την παγκοσμια κομουνιστικη επανάσταση;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 01 Μαρ 2022, 07:50 Είστε διατεθειμένοι να σκοτωθείτε εσείς ή τα παιδιά σας για την προάσπιση των συμφερόντων ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ και των πολυεθνικών;
- EKPLIKTIKOS
Παρομοίωςjason0 έγραψε: 01 Μαρ 2022, 15:20 Εγώ δεν έχω ιδιαίτερο προβλημα
Μόνο πληρώνω πλέον. Θα μπορούσα να χαρακτηριστω και σκλάβος, με μονη διαφορά ότι περνάνε από τα χέρια μου κάτι ψιλά, τα οποία όπως τα παίρνω έτσι τα δίνω.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Εξαρτάται ποσό θα παίξουν με το μυαλό σας και ποςο θα σας πατήσουν στο συναίσθημα...
Οι χεραγωγιστες ξέρουν πολύ καλά αυτό το παιγνίδι...
Οι χεραγωγιστες ξέρουν πολύ καλά αυτό το παιγνίδι...
Παρατηρητής...
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Και πως θα ζήσεις;...τωρα ξεκινάει ο μήνας.jason0 έγραψε: 01 Μαρ 2022, 15:20 Εγώ δεν έχω ιδιαίτερο προβλημα
Πάμε πόλεμο, why not
Παρατηρητής...
- Dwarven Blacksmith
Εχεις ελευθερία όμως. Μπορείς να μπεις και να γράψεις "Πούτιν γαμιεσαι". Όχι στο κανάλι του RT στο YouTube, το έχουν κόψει, αλλά μπορείς να κάνεις ταγκ κάποιο Λόου ρανκινκ ρωσιμποτ στο Τουίτερ.EKPLIKTIKOS έγραψε: 01 Μαρ 2022, 15:30Παρομοίωςjason0 έγραψε: 01 Μαρ 2022, 15:20 Εγώ δεν έχω ιδιαίτερο προβλημα
Μόνο πληρώνω πλέον. Θα μπορούσα να χαρακτηριστω και σκλάβος, με μονη διαφορά ότι περνάνε από τα χέρια μου κάτι ψιλά, τα οποία όπως τα παίρνω έτσι τα δίνω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 148 Απαντήσεις
- 4677 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Urzaring13
-
- 2 Απαντήσεις