Έχεις δίκιο, θα προσθέσω ότι πράγματι κανένας δεν το είπε όταν η Ελλάδα εισέβαλλε στην Κύπρο το 1974. Βέβαια μόλις απάντησε η Τουρκία με τη δικιά της εισβολή ξέρουμε ότι θα είχαμε εσένα να λες "αν είναι δυνατόν να μη με αφήνετε να πληρώσω εισιτήριο και να δω συναυλία της κρατικής ορχήστρας της Άγκυρας"ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Μαρ 2022, 12:04μπορείς και καλύτεραfoscilis έγραψε: 01 Μαρ 2022, 12:02 κανείς δε θα κατέβαζε πίνακες του Μεγαλέξανδρου αν έμπαινε κάπου η Μακεδονία.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αυτή είναι η ελευθερία στον καπιταλισμό
Re: Αυτή είναι η ελευθερία στον καπιταλισμό
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εισέβαλλε η Ρωσία στην Ελλάδα και δεν το μάθαμε ακόμη;foscilis έγραψε: 01 Μαρ 2022, 12:06Έχεις δίκιο, θα προσθέσω ότι πράγματι κανένας δεν το είπε όταν η Ελλάδα εισέβαλλε στην Κύπρο το 1974. Βέβαια μόλις απάντησε η Τουρκία με τη δικιά της εισβολή ξέρουμε ότι θα είχαμε εσένα να λες "αν είναι δυνατόν να μη με αφήνετε να πληρώσω εισιτήριο και να δω συναυλία της κρατικής ορχήστρας της Άγκυρας"ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Μαρ 2022, 12:04μπορείς και καλύτεραfoscilis έγραψε: 01 Μαρ 2022, 12:02 κανείς δε θα κατέβαζε πίνακες του Μεγαλέξανδρου αν έμπαινε κάπου η Μακεδονία.![]()
όσο για το "εισβολή της Ελλάδος στη Κύπρο" τι να πω..
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Νομίζω ότι έχεις καταλάβει την είδηση λίγο λανθασμένα. Δεν σου είπαν να μην διαβάσεις Ρωσική λογοτεχνία ή να μην ακούσεις Ρωσική μουσική. Απλά κόβουν (συμβολικά περισσότερο, παρά ουσιαστικά) τα όποια χρήματα θα πήγαιναν σε πολιτιστικούς φορείς της Ρωσίας (ορχήστρες, μπαλέτα) κλπ.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Μαρ 2022, 12:07 εισέβαλλε η Ρωσία στην Ελλάδα και δεν το μάθαμε ακόμη;
Τι να πεις, Πουτινικέ Τραμπίλα; Συμφωνώ να πεις.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Μαρ 2022, 12:07εισέβαλλε η Ρωσία στην Ελλάδα και δεν το μάθαμε ακόμη;foscilis έγραψε: 01 Μαρ 2022, 12:06Έχεις δίκιο, θα προσθέσω ότι πράγματι κανένας δεν το είπε όταν η Ελλάδα εισέβαλλε στην Κύπρο το 1974. Βέβαια μόλις απάντησε η Τουρκία με τη δικιά της εισβολή ξέρουμε ότι θα είχαμε εσένα να λες "αν είναι δυνατόν να μη με αφήνετε να πληρώσω εισιτήριο και να δω συναυλία της κρατικής ορχήστρας της Άγκυρας"
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ναι το διάβασα εκ των υστέρωνST48410 έγραψε: 01 Μαρ 2022, 12:12Νομίζω ότι έχεις καταλάβει την είδηση λίγο λανθασμένα. Δεν σου είπαν να μην διαβάσεις Ρωσική λογοτεχνία ή να μην ακούσεις Ρωσική μουσική. Απλά κόβουν (συμβολικά περισσότερο, παρά ουσιαστικά) τα όποια χρήματα θα πήγαιναν σε πολιτιστικούς φορείς της Ρωσίας (ορχήστρες, μπαλέτα) κλπ.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Μαρ 2022, 12:07 εισέβαλλε η Ρωσία στην Ελλάδα και δεν το μάθαμε ακόμη;
αλλά και πάλι, γιατί πρέπει εμείς να κρατήσουμε ανοιχτά εχθρική στάση απέναντι στη Ρωσία; για χάρη του ΝΑΤΟ και της ΕΕ που μας έχουν γραμμένους όσον αφορά την τουρκική επιθετικότητα;
σαφώς και είμαστε κατά του πολέμου αλλά θα πρέπει να κρατήσουμε μια πιο διπλωματική και ουδέτερη θέση και όχι να κάνουμε εχθρό μας από το πουθενά μία υπερδύναμη για χάρη των "συμμάχων" μας οι οποίοι θα μας πουλήσουν στη πρώτη στραβή
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Dwarven Blacksmith
Εγώ δεν συμφωνώ με όλα αυτά αλλά η αλήθεια είναι ότι υπάρχει και θετική πλευρά. Αν επιτρέπονταν αυτές οι εκδηλώσεις θα υπήρχαν σίγουρα ακτιβιστές να τις διακόπτουν με συνθήματα και άλλα. Αυτό περιλαμβάνει και τη Γιουροβίζιον και το Τσ Λ. Είναι γελοίο το ξέρω, αλλά με ένα τέτοιο top down decision αποφεύγεις την πολιτικοποίηση όλων αυτων και το φανατισμό σε επίπεδο λαού.
- Μαδουραίος
Ιδανικά θα το ήθελα κι εγώ αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό. Ούτε αν έχεις πολιτικούς που να μπορούν να ελιχθούν διπλωματικά χωρίς συνέπειες.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Μαρ 2022, 12:15 ναι το διάβασα εκ των υστέρων
αλλά και πάλι, γιατί πρέπει εμείς να κρατήσουμε ανοιχτά εχθρική στάση απέναντι στη Ρωσία; για χάρη του ΝΑΤΟ και της ΕΕ που μας έχουν γραμμένους όσον αφορά την τουρκική επιθετικότητα;
σαφώς και είμαστε κατά του πολέμου αλλά θα πρέπει να κρατήσουμε μια πιο διπλωματική και ουδέτερη θέση και όχι να κάνουμε εχθρό μας από το πουθενά μία υπερδύναμη για χάρη των "συμμάχων" μας οι οποίοι θα μας πουλήσουν στη πρώτη στραβή
Δες σε ποιους τρέχεις να ζητήσεις βοήθεια (οικονομική ή άλλη) και να αγοράσεις όπλα κάθε τόσο. Αυτοί είναι οι σύμμαχοί σου και θα χτυπούσε πολύ άσχημα αν κράταγες αποστάσεις.
Σωστή παρατήρηση. Και γενικά πρέπει να αποφύγουμε την πόλωση μεταξύ μας.Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Μαρ 2022, 12:20 Εγώ δεν συμφωνώ με όλα αυτά αλλά η αλήθεια είναι ότι υπάρχει και θετική πλευρά. Αν επιτρέπονταν αυτές οι εκδηλώσεις θα υπήρχαν σίγουρα ακτιβιστές να τις διακόπτουν με συνθήματα και άλλα. Αυτό περιλαμβάνει και τη Γιουροβίζιον και το Τσ Λ. Είναι γελοίο το ξέρω, αλλά με ένα τέτοιο top down decision αποφεύγεις την πολιτικοποίηση όλων αυτων και το φανατισμό σε επίπεδο λαού.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
είμαι υπέρ της διατήρησης των ισορροπιών και αυτή τη στιγμή γίνεται όλο αυτό γιατί οι αγγλοσάξωνες τις διαρρηγνύουνfoscilis έγραψε: 01 Μαρ 2022, 12:13Τι να πεις, Πουτινικέ Τραμπίλα; Συμφωνώ να πεις.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Μαρ 2022, 12:07εισέβαλλε η Ρωσία στην Ελλάδα και δεν το μάθαμε ακόμη;foscilis έγραψε: 01 Μαρ 2022, 12:06
Έχεις δίκιο, θα προσθέσω ότι πράγματι κανένας δεν το είπε όταν η Ελλάδα εισέβαλλε στην Κύπρο το 1974. Βέβαια μόλις απάντησε η Τουρκία με τη δικιά της εισβολή ξέρουμε ότι θα είχαμε εσένα να λες "αν είναι δυνατόν να μη με αφήνετε να πληρώσω εισιτήριο και να δω συναυλία της κρατικής ορχήστρας της Άγκυρας"
αλλά εσείς δε βλέπετε πέρα από τη μύτη σας
κακός ο πόλεμος ναι, αλλά δεν ξύπνησαν οι Ρώσοι ένα πρωί και δεν είχαν τίποτα άλλο να κάνουν από το να εισβάλλουν σε ξένη χώρα
αν δεν επιχειρούσαν να περικυκλώσουν τη Ρωσία με βάσεις του ΝΑΤΟ δεν θα είχαμε πόλεμο σήμερα
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- EKPLIKTIKOS
Δε χρειάζεται να κρατήσεις αποστάσεις. Αλλά δε νομίζω ότι χρειάζεται να στείλεις και καλασνικοφST48410 έγραψε: 01 Μαρ 2022, 12:21Ιδανικά θα το ήθελα κι εγώ αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό. Ούτε αν έχεις πολιτικούς που να μπορούν να ελιχθούν διπλωματικά χωρίς συνέπειες.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Μαρ 2022, 12:15 ναι το διάβασα εκ των υστέρων
Δες σε ποιους τρέχεις να ζητήσεις βοήθεια (οικονομική ή άλλη) και να αγοράσεις όπλα κάθε τόσο. Αυτοί είναι οι σύμμαχοί σου και θα χτυπούσε πολύ άσχημα αν κράταγες αποστάσεις.
- Philip Mortimer
Ο τραμπικος απολογητής του πουτλερ σε νέα χαμηλά. Ποιος να το περίμενε;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Μαρ 2022, 12:24είμαι υπέρ της διατήρησης των ισορροπιών και αυτή τη στιγμή γίνεται όλο αυτό γιατί οι αγγλοσάξωνες τις διαρρηγνύουνfoscilis έγραψε: 01 Μαρ 2022, 12:13Τι να πεις, Πουτινικέ Τραμπίλα; Συμφωνώ να πεις.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Μαρ 2022, 12:07
εισέβαλλε η Ρωσία στην Ελλάδα και δεν το μάθαμε ακόμη;
κακός ο πόλεμος ναι, αλλά δεν ξύπνησαν οι Ρώσοι ένα πρωί και δεν είχαν τίποτα άλλο να κάνουν από το να εισβάλλουν σε ξένη χώρα
αν δεν επιχειρούσαν να περικυκλώσουν τη Ρωσία με βάσεις του ΝΑΤΟ δεν θα είχαμε πόλεμο σήμερα
Ναι. Θα μπορούσε να είχε αρκεστεί σε ανθρωπιστική βοήθεια. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε τι πιέσεις μπορεί να δέχτηκε. Και μάλλον δεν θα μάθουμε. Κάνει εντύπωση όμως ότι ξεκουνήθηκαν και πήραν θέση χώρες που παραδοσιακά τηρούσαν ουδετερότητα. Ίσως υπάρχουν σημαντικά στοιχεία που δεν γνωρίζουμε και φόβοι για κάτι μεγαλύτερο.EKPLIKTIKOS έγραψε: 01 Μαρ 2022, 12:24 Δε χρειάζεται να κρατήσεις αποστάσεις. Αλλά δε νομίζω ότι χρειάζεται να στείλεις και καλασνικοφ
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εσύ εκτός από το να προσβάλλεις έχεις να συνεισφέρεις κάτι στη συζήτηση;Philip Mortimer έγραψε: 01 Μαρ 2022, 12:31Ο τραμπικος απολογητής του πουτλερ σε νέα χαμηλά. Ποιος να το περίμενε;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Μαρ 2022, 12:24είμαι υπέρ της διατήρησης των ισορροπιών και αυτή τη στιγμή γίνεται όλο αυτό γιατί οι αγγλοσάξωνες τις διαρρηγνύουν
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Εν τω μεταξύ και το YT δε δίνει πρόσβαση στο Russia Today στην Ελλάδα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 511 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
-