!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διαδηλώσεις υπέρ του Πούτιν
Re: Διαδηλώσεις υπέρ του Πούτιν
"Άχρι καιρού..."
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
20:40
Το άκουσε τον Δημοσθένη, τι να κάνει.. Λέγε λέγε...
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Αψογος, μπραβο που το εβαλες!Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Μαρ 2022, 11:15 20:40
"Άχρι καιρού..."
- John Brown Gun Club
Κι εγω θα στη χαλασω.

Η Πωλινα, 9 ετων, δολοφονηθηκε μαζι με τους γονεις της απο τους φονιαδες του Πουτιν.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Το ξερω, πολεμος ειναι, δεν ειναι αστεια, αλλα αυτα εχει ο πολεμος και για να ξεβρωμισουμε απο την νεα ταξη πραγματων, θα υποστουμε ΌΛΟΙ τις συνεπειες και θα θυσιαστουμε, δεν γίνεται διαφορετικα. Η νεμεσις οταν αποδίδεται, δεν γίνεται δυστυχως αναίμακτα...John Brown Gun Club έγραψε: 01 Μαρ 2022, 11:26Κι εγω θα στη χαλασω.
Η Πωλινα, 9 ετων, δολοφονηθηκε μαζι με τους γονεις της απο τους φονιαδες του Πουτιν.
"Άχρι καιρού..."
Απο ποιούς να ξεβρωμίσουμε και γιατί να θυσιαστούμε ΟΛΟΙ; Κάπου έλεος με τη μαλακία ρε Νατάσα δλδ.Νατάσα έγραψε: 01 Μαρ 2022, 11:28Το ξερω, πολεμος ειναι, δεν ειναι αστεια, αλλα αυτα εχει ο πολεμος και για να ξεβρωμισουμε απο την νεα ταξη πραγματων, θα υποστουμε ΌΛΟΙ τις συνεπειες και θα θυσιαστουμε, δεν γίνεται διαφορετικα.John Brown Gun Club έγραψε: 01 Μαρ 2022, 11:26Κι εγω θα στη χαλασω.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
και η χώρα μας έπνιξε σήμερα κι άλλους πρόσφυγες στο Αίγαιο με τις εντολές της εε. Να στη χαλάσω κι εγώ.John Brown Gun Club έγραψε: 01 Μαρ 2022, 11:26Κι εγω θα στη χαλασω.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
- John Brown Gun Club
δεν πας να σε δει κανας γιατρος λεω γω.Νατάσα έγραψε: 01 Μαρ 2022, 11:28Το ξερω, πολεμος ειναι, δεν ειναι αστεια, αλλα αυτα εχει ο πολεμος και για να ξεβρωμισουμε απο την νεα ταξη πραγματων, θα υποστουμε ΌΛΟΙ τις συνεπειες και θα θυσιαστουμε, δεν γίνεται διαφορετικα. Η νεμεσις οταν αποδίδεται, δεν γίνεται δυστυχως αναίμακτα...John Brown Gun Club έγραψε: 01 Μαρ 2022, 11:26Κι εγω θα στη χαλασω.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Ο μαλάκας ο Λιάκο μου θυμίζει κάτι κόπρους που δήθεν ιερουργούσαν για την Πατρώα και ξαφνικά ο ένας τα έχει χάσει νομίζοντας πως ίπταται και το παίζει Σούπερμαν, ο άλλος κάνει βόλτες στον Άδη, δεν πρόλαβε και ο τρίτος έχει μαζέψει 30 μαλάκες και τους έχει μοιράσει προσωνύμια θεών και μικρότερων θεοτήτων, έχοντας κρατήσει για πάρτη του την υπόσταση του Διός. Είστε όλοι βαλτοί να μας μουρλάνετε ωρέ;
Εδω και δεκαετίες αντιμαχονται δυο δυναμεις, ας μην αναφερω τους νεφελίμ αφου δεν τους πιστευετε, θα πω την Αμερικη και την Ρωσια, ετσι εκφραζονται, όταν λοιπόν μαλωνουν τα βουβαλια, εμείς τα βατραχια την πληρωνουμε και θα υποφερουμε, απλο...Πασιφάη έγραψε: 01 Μαρ 2022, 11:30Απο ποιούς να ξεβρωμίσουμε και γιατί να θυσιαστούμε ΟΛΟΙ; Κάπου έλεος με τη μαλακία ρε Νατάσα δλδ.Νατάσα έγραψε: 01 Μαρ 2022, 11:28Το ξερω, πολεμος ειναι, δεν ειναι αστεια, αλλα αυτα εχει ο πολεμος και για να ξεβρωμισουμε απο την νεα ταξη πραγματων, θα υποστουμε ΌΛΟΙ τις συνεπειες και θα θυσιαστουμε, δεν γίνεται διαφορετικα.John Brown Gun Club έγραψε: 01 Μαρ 2022, 11:26
Κι εγω θα στη χαλασω.
"Άχρι καιρού..."
Το ξαναγραφω, οταν τα βουβαλια μαλωνουν, τα βατραχια την πληρωνουν!Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Μαρ 2022, 11:31και η χώρα μας έπνιξε σήμερα κι άλλους πρόσφυγες στο Αίγαιο με τις εντολές της εε. Να στη χαλάσω κι εγώ.John Brown Gun Club έγραψε: 01 Μαρ 2022, 11:26Κι εγω θα στη χαλασω.
"Άχρι καιρού..."
Θα στο πω κι εγώ απλά για να το εμπεδώσεις. Εμένα προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την βαθειά αγάπη μου για τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό για να με βάλουν στα κωλο ιερατεία τους.Πήραν τ'αρχίδια μου. Μάλλον δεν έχεις καταλάβει για τι είδους πλύση εγκεφάλου έχεις φάει. Στο λέω με αγάπη και νοιάξιμο. Τίποτε άλλο από μένα. Είμαι σαφής και κατηγορηματική και συν τοις άλλοις απορρίπτω όποια μαλακία προσπαθήσεις να πεις για να με πείσεις. Καλή σου μέρα γλυκειά μου κοπέλα.Νατάσα έγραψε: 01 Μαρ 2022, 11:36Εδω και δεκαετίες αντιμαχονται δυο δυναμεις, ας μην αναφερω τους νεφελίμ αφου δεν τους πιστευετε, θα πω την Αμερικη και την Ρωσια, ετσι εκφραζονται, όταν λοιπόν μαλωνουν τα βουβαλια, εμείς τα βατραχια την πληρωνουμε και θα υποφερουμε, απλο...Πασιφάη έγραψε: 01 Μαρ 2022, 11:30Απο ποιούς να ξεβρωμίσουμε και γιατί να θυσιαστούμε ΟΛΟΙ; Κάπου έλεος με τη μαλακία ρε Νατάσα δλδ.Νατάσα έγραψε: 01 Μαρ 2022, 11:28
Το ξερω, πολεμος ειναι, δεν ειναι αστεια, αλλα αυτα εχει ο πολεμος και για να ξεβρωμισουμε απο την νεα ταξη πραγματων, θα υποστουμε ΌΛΟΙ τις συνεπειες και θα θυσιαστουμε, δεν γίνεται διαφορετικα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- John Brown Gun Club
Το γνωριζω πολυ καλυτερα απο σενα αργοσχολε. Εχω δειξει εμπρακτα την αλληλεγγυη μου και σε εκεινους αλλα και τωρα σε αυτους τους αθωους νεκρους.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Μαρ 2022, 11:31και η χώρα μας έπνιξε σήμερα κι άλλους πρόσφυγες στο Αίγαιο με τις εντολές της εε. Να στη χαλάσω κι εγώ.John Brown Gun Club έγραψε: 01 Μαρ 2022, 11:26Κι εγω θα στη χαλασω.
Εαν θες να βρεις επιλεκτικες ευαισθησιες κοιτα τον καθρεφτη σου, οχι εμενα.
- Sid Vicious
Βρωμικα μεσα δεν καθαγιαζονται απο κανεναν σκοποΝατάσα έγραψε: 01 Μαρ 2022, 11:28Το ξερω, πολεμος ειναι, δεν ειναι αστεια, αλλα αυτα εχει ο πολεμος και για να ξεβρωμισουμε απο την νεα ταξη πραγματων, θα υποστουμε ΌΛΟΙ τις συνεπειες και θα θυσιαστουμε, δεν γίνεται διαφορετικα. Η νεμεσις οταν αποδίδεται, δεν γίνεται δυστυχως αναίμακτα...John Brown Gun Club έγραψε: 01 Μαρ 2022, 11:26Κι εγω θα στη χαλασω.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 67 Απαντήσεις