Το ανέβασα και πιο πάνω. Τελικά η ρωσική ανακοίνωση ήταν σωστή και ο ζελένσκι έλεγε πίπες...Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Μαρ 2022, 00:11 Μεγάλο πρόβλημα πάντως να ζουν οι μάρτυρες σου.
https://www.naftemporiki.gr/story/18374 ... tou-fidiou
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
-
Εμπεδοκλής
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
Θέλει βίζα αλλιώς είχα φύγει.nik_killthemall έγραψε: 01 Μαρ 2022, 00:13Εγινε ! Οι Λευκορωσοι με 5 χιλιαρικα κατα κεφαλη παντως εχουν το κουτελο καθαρο ... Αμα θες καθαρο κουτελο, ευημερια και δημοκρατια 28 χρονια λουκασενκο τραβας ολο ευθεια βορεια μεχρι να βρεις λευκορωσια ...![]()
-
Εμπεδοκλής
Τι να σου πω ρε τύπε. Χειρότερα από το μπουρδέλο της Αθήνας δε θα είναι...nik_killthemall έγραψε: 01 Μαρ 2022, 00:13Εγινε ! Οι Λευκορωσοι με 5 χιλιαρικα κατα κεφαλη παντως εχουν το κουτελο καθαρο ... Αμα θες καθαρο κουτελο, ευημερια και δημοκρατια 28 χρονια λουκασενκο τραβας ολο ευθεια βορεια μεχρι να βρεις λευκορωσια ...![]()
- NewModelArmy
Ειναι αδικο για τους αθλητες με την λογικη οτι δεν φταιει ο Ρωσος ποδοσφαιριστης για τη μαλακια που δερνει τον Πουτιν,αλλα απο την αλλη εχουν σκοπο να ασκηθει πιεση στο καθεστως απο μεσα.Τη Νοτια Αφρικη στα τελευταια χρονια του Απαρτχαιντ επισης την ειχαν αποκλεισει απο καθε διεθνη αθλητικη διοργανωση.dotcom έγραψε: 01 Μαρ 2022, 00:09 πάντως όλες αυτές οι "παρακυρώσεις" (αποβολές από uefa κ.λ.π) μου θυμίζουν cancel culture
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Ωω κοιτάτε. Έχει και αλλού τους κλασικούς ηλιθιους.
Φράνκο λείπεις.
Γύρνα πίσω ή έστω στείλε στο viber.
https://twitter.com/WW3updated/status/1 ... 6YJWQ&s=19
Φράνκο λείπεις.
Γύρνα πίσω ή έστω στείλε στο viber.
https://twitter.com/WW3updated/status/1 ... 6YJWQ&s=19
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Οι εβραίοι δεν λένε πίπες και εκ γονιδιώματος δεν είναι ναζιστές (λείπει δηλαδή το ναζογονίδιο στο ντιενέη τους).Εμπεδοκλής έγραψε: 01 Μαρ 2022, 00:14Το ανέβασα και πιο πάνω. Τελικά η ρωσική ανακοίνωση ήταν σωστή και ο ζελένσκι έλεγε πίπες...Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Μαρ 2022, 00:11 Μεγάλο πρόβλημα πάντως να ζουν οι μάρτυρες σου.
https://www.naftemporiki.gr/story/18374 ... tou-fidiou
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Η Ουκρανία θα πέσει ολόκληρη σύντομα. Είναι θέμα ημερών. Οι συνομιλίες δεν θα βγάλουν τίποτε θετικό. Δυστυχώς.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- nik_killthemall
ε αφου δεν θα ναι ρε μαν, μη χανεις χρονο για τετοια ευκαιρια ... το γοργον και χαρην εχει ! Τα χαιρετισματα μου στον λουκασενκο που φαινεται κιμπαρης τυποςΕμπεδοκλής έγραψε: 01 Μαρ 2022, 00:15Τι να σου πω ρε τύπε. Χειρότερα από το μπουρδέλο της Αθήνας δε θα είναι...nik_killthemall έγραψε: 01 Μαρ 2022, 00:13Εγινε ! Οι Λευκορωσοι με 5 χιλιαρικα κατα κεφαλη παντως εχουν το κουτελο καθαρο ... Αμα θες καθαρο κουτελο, ευημερια και δημοκρατια 28 χρονια λουκασενκο τραβας ολο ευθεια βορεια μεχρι να βρεις λευκορωσια ...![]()
Το ξαναγραψα και το επαναλαμβανω : η δυση εχει ενα σκασμο προβληματα, καμια αντιρρηση, ακομα και με αυτα ομως, δεν τιθεται ουδεμια συγκριση ουτε σε ευημερια, ουτε σε δημοκρατια, ουτε σε ισονομια, ουτε σε εργασιακες συνθηκες με κατι σκατοτρυπες τυπου μποτοξιας, κινας, ινδιας κλπ
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Με δύο λόγια:
Το ΝΑΤΟ ελέγχεται από την λεγόμενη Λευκή Ελίτ
Η Ρωσία ελέγχεται από την λεγόμενη Μαύρη Ελίτ
Η Λευκή και η Μαύρη Ελίτ συνεργάζονται εδώ και μερικά χρόνια για να επιβάλουν την παγκόσμια χούντα.
Για να επιτεθεί ο Πούτιν χωρίς την έγκριση της Μαύρης Ελίτ, πρέπει να φύγει από τον έλεγχό της, εκτός και αν η Μαύρη Ελίτ θέλει να προειδοποιήσει την Λευκή, ότι δεν θα κάνει δεκτές πρακτικές που οδηγούν σε μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.
Αν λοιπόν η επίθεση Πούτιν είναι προσχεδιασμένη, τότε και οι αντιδράσεις των νατοϊκών ήταν και αυτές προσχεδιασμένες και μέρος του μεγάλου RESET. Όλα βέβαια φαίνονται αληθοφανή γεμάτα πρόσφυγες και ανθρώπινο πόνο.
Θα κρίνουμε εκ του αποτελέσματος όπως με την πανδημία. Θα πέσει πείνα; θα πέσει κι άλλη φτώχεια;; θα ανέβουν τα καύσιμα;; θα ανέβη το ρεύμα;; Αν ναι, τότε ξέρετε τι έγινε και για τον κόπο του ο Πούτιν όπως είχα πει θα πάρει το κάτι τις του από την Ανατολική Ουκρανία, αλλά θα προωθήσει και το χάραγμα του καταναγκασμού και του ελέγχου μέσα στην Ρωσία.
Αναμένουμε τα αποτελέσματα
https://www.el.gr/nea-taxh-2/i-ora-tis-synomosias/
Το ΝΑΤΟ ελέγχεται από την λεγόμενη Λευκή Ελίτ
Η Ρωσία ελέγχεται από την λεγόμενη Μαύρη Ελίτ
Η Λευκή και η Μαύρη Ελίτ συνεργάζονται εδώ και μερικά χρόνια για να επιβάλουν την παγκόσμια χούντα.
Για να επιτεθεί ο Πούτιν χωρίς την έγκριση της Μαύρης Ελίτ, πρέπει να φύγει από τον έλεγχό της, εκτός και αν η Μαύρη Ελίτ θέλει να προειδοποιήσει την Λευκή, ότι δεν θα κάνει δεκτές πρακτικές που οδηγούν σε μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.
Αν λοιπόν η επίθεση Πούτιν είναι προσχεδιασμένη, τότε και οι αντιδράσεις των νατοϊκών ήταν και αυτές προσχεδιασμένες και μέρος του μεγάλου RESET. Όλα βέβαια φαίνονται αληθοφανή γεμάτα πρόσφυγες και ανθρώπινο πόνο.
Θα κρίνουμε εκ του αποτελέσματος όπως με την πανδημία. Θα πέσει πείνα; θα πέσει κι άλλη φτώχεια;; θα ανέβουν τα καύσιμα;; θα ανέβη το ρεύμα;; Αν ναι, τότε ξέρετε τι έγινε και για τον κόπο του ο Πούτιν όπως είχα πει θα πάρει το κάτι τις του από την Ανατολική Ουκρανία, αλλά θα προωθήσει και το χάραγμα του καταναγκασμού και του ελέγχου μέσα στην Ρωσία.
Αναμένουμε τα αποτελέσματα
https://www.el.gr/nea-taxh-2/i-ora-tis-synomosias/
Είπαμε θέλει βίζα, δεν είναι τόσο εύκολο να πάμε.nik_killthemall έγραψε: 01 Μαρ 2022, 00:20ε αφου δεν θα ναι ρε μαν, μη χανεις χρονο για τετοια ευκαιρια ... το γοργον και χαρην εχει ! Τα χαιρετισματα μου στον λουκασενκο που φαινεται κιμπαρης τυποςΕμπεδοκλής έγραψε: 01 Μαρ 2022, 00:15Τι να σου πω ρε τύπε. Χειρότερα από το μπουρδέλο της Αθήνας δε θα είναι...nik_killthemall έγραψε: 01 Μαρ 2022, 00:13
Εγινε ! Οι Λευκορωσοι με 5 χιλιαρικα κατα κεφαλη παντως εχουν το κουτελο καθαρο ... Αμα θες καθαρο κουτελο, ευημερια και δημοκρατια 28 χρονια λουκασενκο τραβας ολο ευθεια βορεια μεχρι να βρεις λευκορωσια ...![]()
![]()
Το ξαναγραψα και το επαναλαμβανω : η δυση εχει ενα σκασμο προβληματα, καμια αντιρρηση, ακομα και με αυτα ομως, δεν τιθεται ουδεμια συγκριση ουτε σε ευημερια, ουτε σε δημοκρατια, ουτε σε ισονομια, ουτε σε εργασιακες συνθηκες με κατι σκατοτρυπες τυπου μποτοξιας, κινας, ινδιας κλπ
Εγώ θα πήγαινα άνετα 5-6 χρονάκια για τις Λευκορωσσιδες.
Βουλγαρια, Σλοβακια, Πολωνια προσφερουν μαχητικα αεροσκαφη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LETO την 01 Μαρ 2022, 00:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Από ουκρανούς το έμαθες...ST48410 έγραψε: 01 Μαρ 2022, 00:02Το παραμύθι πάει σύννεφο κι αφού κόβουμε τα ρώσικα μέσα απομένει το ουκρανικό παραμύθι για να πορευόμαστε.Εμπεδοκλής έγραψε: 01 Μαρ 2022, 00:01 Τελικά οι νεκροί ήρωες δεν είναι και τόσο νεκροί.
https://www.google.com/amp/s/amp.cnn.co ... index.html
Εδώ βλέπουμε ότι τελικά οι Ρώσοι έλεγαν αλήθεια και απλά τα μίντια και η κυβέρνηση έψαχναν για ηρωικές ιστορίες...
The Ukrainian defenders of Snake Island -- who were all feared dead after their defiant response to threats from a Russian warship -- are actually "alive and well," according to the Ukrainian Navy.
- nik_killthemall
Καμια βιζα ρε, με το που φτασεις πες "θελω κουτελο καθαρο, και λουκασενκο 30 χρονια" θα σε βαλουν μεσα κατευθειαν χωρις βιζα χωρις τπτ. Απλα μετα μπορει να μην ξαναβγεις, ε δεν εγινε και τπτ μην τα θελουμε κι ολα δικα μας, με 5 μεικτα χιλιαδες κατα κεφαλη θα εχεις ολες τις λευκορωσιδες ανω των 70 στα ποδια σουnyxtovios έγραψε: 01 Μαρ 2022, 00:24 Είπαμε θέλει βίζα, δεν είναι τόσο εύκολο να πάμε.
Εγώ θα πήγαινα άνετα 5-6 χρονάκια για τις Λευκορωσσιδες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 01 Μαρ 2022, 00:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Όντως σφήγκες, το παίζουν πολύ καλά.Evritis έγραψε: 01 Μαρ 2022, 00:07Το μεγάλο πρόβλημα όμως είναι ότι δεν μαθαίνουμε σχεδόν τίποτα από τις Ρωσικές ΕΔ.
- Οργισμένος
Asto den to sozeiw me tipota.Cavaliere έγραψε: 28 Φεβ 2022, 23:54Η Κυβέρνηση των Ουκρανών εκφράζει την πλειοψηφία, ή όχι;Οργισμένος έγραψε: 28 Φεβ 2022, 23:50nai αλλα γενικευεις τερατωδως με ενα λαο 40 εκατομμυριων και δημιουργεις ψευδεις εντυπωσεις. Γερμανοδουλος ή χ-δουλος δεν σημαινει οτι προτιμω το κακο χ απο το κακο ψ αλλα οτι γουσταρω να ειμαι δουλος στο χ.
Αυτα τα εμφυλιοπολεμικα τεχνηεντως εμφυτευμενα κομπλεξ που εχετε ειναι λιγο απαλευτα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις