!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ελληνική συμμετοχή στον Ουκρανικό πόλεμο

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Re: Ελληνική συμμετοχή στον Ουκρανικό πόλεμο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Chainis έγραψε: 28 Φεβ 2022, 23:00
Gewponos90 έγραψε: 28 Φεβ 2022, 21:37
Chainis έγραψε: 28 Φεβ 2022, 20:43

Σκατά και σε σένα που ξεπλένεις μια ιμπεριαλιστική εισβολή.
Εγώ δεν έχω ξεπλύνει καμιά. Είπα σκατα στην Ρωσια. Το προσεξες;

Σκατα σε σένα που τώρα θυμήθηκες την ανεξαρτησία κρατών και σε όλες τις εισβολές του ΝΑΤΟ έκανες αβαβαβα. Μικρέ μου σκατιαρη.
Που το είδες το αβαβά ρε σκατόστομε;
Σε κάποιες επεμβάσεις το ΝΑΤΟ οπως πχ στο Αφγανιστάν συμφωνώ και με άλλες διαφωνώ κάθετα και οριζόντια και πλαγιά.

Στην περίπτωση της Ουκρανίας είμαι κατά της Ρωσίας γιατί επιδιώκει να κερδίσει πάλι τα εδάφη που έχασε ανεξαρτήτως τι θέλουν οι λαοί που τα κατοικούν.
Αυτό και τέλος.
Ε καλά δεν σε θυμάμαι να καταδικαζεις και κάποια. Και τα τελευταία χρόνια ήταν αρκετες

Και εγώ είμαι κατά της Ρωσίας.

Αυτό και τέλος.

Για υπερασπιστές της Ρωσίας κοίτα άλλου. Τα περί ανεξαρτησίας χώρας πες τα αλλου
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Chainis έγραψε: 28 Φεβ 2022, 23:11
Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Φεβ 2022, 23:05
Chainis έγραψε: 28 Φεβ 2022, 23:00

Που το είδες το αβαβά ρε σκατόστομε;
Σε κάποιες επεμβάσεις το ΝΑΤΟ οπως πχ στο Αφγανιστάν συμφωνώ και με άλλες διαφωνώ κάθετα και οριζόντια και πλαγιά.

Στην περίπτωση της Ουκρανίας είμαι κατά της Ρωσίας γιατί επιδιώκει να κερδίσει πάλι τα εδάφη που έχασε ανεξαρτήτως τι θέλουν οι λαοί που τα κατοικούν.
Αυτό και τέλος.
Η αρχή της αυτοδιάθεσης είναι αλά καρτ ή όχι;
Όχι δεν είναι αλά καρτ.
Τι γνώμη έχεις για την αυτοδιάθεση των κοσοβαρων; Της Κριμαίας, της Βορείου Κύπρου, της Παλαιστίνης, της δυτικής Σαχάρας; :smt047
Καdy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καdy »

Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Φεβ 2022, 23:16 της Βορείου Κύπρου, της Παλαιστίνης
στηριζουμε ενωση με μητερα τουρκια
Εμπεδοκλής

Καdy έγραψε: 28 Φεβ 2022, 23:21
Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Φεβ 2022, 23:16 της Βορείου Κύπρου, της Παλαιστίνης
στηριζουμε ενωση με μητερα τουρκια
Δεν ξέρω τι λες εσύ γιατί είσαι και λίγο προβληματικός. Ξέρω τι λένε τα γεγονότα....
Καdy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καdy »

το παλαιστινης βγαλτο εκτος,ενννοουσα μονο βορεια κυπρο
Άβαταρ μέλους
The Age of Aquarius
Phorum.gr user: The Age of Aquarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Age of Aquarius »

Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Φεβ 2022, 23:16 Τι γνώμη έχεις για την αυτοδιάθεση των κοσοβαρων; Της Κριμαίας, της Βορείου Κύπρου, της Παλαιστίνης, της δυτικής Σαχάρας; :smt047
Κοσοβάροι αυτόνομοι. Γιατί αν ποτέ ενωθούν με την Αλβανία θα σκοτωθούν τους Τόσκηδες
Β. Κύπρος -> Νέα Οθωμανική αυτοκρατορία
Παλαιστίνη -> Να μπει στην Οθωμανική διοίκηση αφού πρώτα κάνει 2000 μετάνοιες και πραγματοποιήσουν όλοι οι αρσενικοί το Χατζ.
Δυτική Σαχάρα να στηριχθεί στρατιωτικά εναντίον του Μαρόκου.
Κριμαία -> Ρωσική με μια οθωμανική εσάνς μέσω των Ταρταρων.
Εμπεδοκλής

The Age of Aquarius έγραψε: 28 Φεβ 2022, 23:39
Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Φεβ 2022, 23:16 Τι γνώμη έχεις για την αυτοδιάθεση των κοσοβαρων; Της Κριμαίας, της Βορείου Κύπρου, της Παλαιστίνης, της δυτικής Σαχάρας; :smt047
Κοσοβάροι αυτόνομοι. Γιατί αν ποτέ ενωθούν με την Αλβανία θα σκοτωθούν τους Τόσκηδες
Παλαιστίνη -> Να μπει στην Οθωμανική διοίκηση αφού πρώτα κάνει 2000 μετάνοιες και πραγματοποιήσουν όλοι οι αρσενικοί το Χατζ.
Ντονμπάς; Οδησσός; Περιοχή του Τιρόλο; Βόρειος Ιρλανδία; Φόκλαντ; Δυτική Λιβύη; Ανατολική Λιβύη; Μπορώ να σου γράψω και άλλα αν θέλεις αλλά μπορεί να κάνουν περισσότερο τζιζ...
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Φεβ 2022, 23:16
Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Φεβ 2022, 23:05

Η αρχή της αυτοδιάθεσης είναι αλά καρτ ή όχι;
Όχι δεν είναι αλά καρτ.
Τι γνώμη έχεις για την αυτοδιάθεση των κοσοβαρων; Της Κριμαίας, της Βορείου Κύπρου, της Παλαιστίνης, της δυτικής Σαχάρας; :smt047
Έχω την γνώμη ότι οι κοσοβάροι πρέπει να ενωθούν με την Αλβανία, οι Τουρκοκύπριοι με την Τουρκία και οι Ελληνοκύπριοι με την Ελλάδα, οι Τάταροι της Κριμαίας να μείνουν ανεξάρτητοι αφού δεν είναι Ρώσοι, οι Παλαιστίνιοι της Δυτικής όχθης και της Γάζας να κάνουν ένα κράτος χωρίς την Χαμάς και με αναγνώριση του Ισραήλ και για την Δυτική Σαχάρα ξέρω ελάχιστα, δεν ξέρω αν είναι διαφορετικός λαός από τους Μαροκινούς.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
The Age of Aquarius
Phorum.gr user: The Age of Aquarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Age of Aquarius »

Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Φεβ 2022, 23:47
The Age of Aquarius έγραψε: 28 Φεβ 2022, 23:39
Ντονμπάς; Οδησσός; Περιοχή του Τιρόλο; Βόρειος Ιρλανδία; Φόκλαντ; Δυτική Λιβύη; Ανατολική Λιβύη; Μπορώ να σου γράψω και άλλα αν θέλεις αλλά μπορεί να κάνουν περισσότερο τζιζ...
Ντονμπας -> Ανεξάρτητη νοβοροσιγια
Τιρόλο -> Ανεξάρτητο καζινοκράτος
Βόρειος Ιρλανδία -> Στα @@ μας
Φόκλαντ -> Κείτονται μακριά
Δυτικη & Ανατολική Λιβύη και αλγερινές ακτές, Ανεξάρτητο Κράτος της Μπαρμπαριάς ώς μπεϊλίκι του Ερντογάν
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

Gewponos90 έγραψε: 28 Φεβ 2022, 20:20
Chainis έγραψε: 28 Φεβ 2022, 20:17
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 28 Φεβ 2022, 13:33 Οι άνθρωποι είναι πραγματικά επικίνδυνοι!

https://thepressproject.gr/den-apokleie ... kyvernisi/

Οι πραγματικά επικίνδυνοι είναι αυτοί που στηρίζουν και δικαιολογούν την φασιστική εισβολή της Ρωσίας σε ένα ανεξάρτητο κράτος.

Έλα τώρα μάτια μου που σας έπιασε ο πόνος για την ανεξαρτησία. Σκατα στην Ρωσια, σκατα και σε εσάς. Υποκριτουληδες
Αναφέρθηκε.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

Gewponos90 έγραψε: 28 Φεβ 2022, 21:37
Chainis έγραψε: 28 Φεβ 2022, 20:43
Gewponos90 έγραψε: 28 Φεβ 2022, 20:20

Έλα τώρα μάτια μου που σας έπιασε ο πόνος για την ανεξαρτησία. Σκατα στην Ρωσια, σκατα και σε εσάς. Υποκριτουληδες
Σκατά και σε σένα που ξεπλένεις μια ιμπεριαλιστική εισβολή.
Εγώ δεν έχω ξεπλύνει καμιά. Είπα σκατα στην Ρωσια. Το προσεξες;

Σκατα σε σένα που τώρα θυμήθηκες την ανεξαρτησία κρατών και σε όλες τις εισβολές του ΝΑΤΟ έκανες αβαβαβα. Μικρέ μου σκατιαρη.
Ξανααναφερθηκε.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Εμπεδοκλής

Chainis έγραψε: 28 Φεβ 2022, 23:51

Όχι δεν είναι αλά καρτ.
Έχω την γνώμη ότι οι κοσοβάροι πρέπει να ενωθούν με την Αλβανία, οι Τουρκοκύπριοι με την Τουρκία και οι Ελληνοκύπριοι με την Ελλάδα, οι Τάταροι της Κριμαίας να μείνουν ανεξάρτητοι αφού δεν είναι Ρώσοι, οι Παλαιστίνιοι της Δυτικής όχθης και της Γάζας να κάνουν ένα κράτος χωρίς την Χαμάς και με αναγνώριση του Ισραήλ και για την Δυτική Σαχάρα ξέρω ελάχιστα, δεν ξέρω αν είναι διαφορετικός λαός από τους Μαροκινούς.
Πολλά εξαιρέσιμα βάζεις για την αυτοδιάθεση... Μόνο για τεστ DNA δεν μας είπες προτού υποστηριχθεί η αρχή της αυτοδιάθεσης.

Το καταλαβαίνεις ότι το αφήγημα είναι γελοίο, σωστά;
Άβαταρ μέλους
vag_el
Phorum.gr user: vag_el

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vag_el »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Φεβ 2022, 21:21
vag_el έγραψε: 28 Φεβ 2022, 19:51 Μας σύρει σε πόλεμο με την Ρωσία . Είμαστε πλέον 1ος στόχος της ..........ΠΕρηφανε
Ας κοπιάσουν οι καργιόλες από τη μποτοξία :smt068

Εικόνα
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός

Κ.Καρυωτάκης
independent44
Phorum.gr user: independent_44

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent44 »

Δηλαδή η Γερμανία πήγε να τη σκαπουλάρει στέλνοντας ...κράνη κι εμείς δίνουμε χιλιάδες καλάσνικοφ;
Γιατί να μην τα έχουμε;
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Εμπεδοκλής έγραψε: 01 Μαρ 2022, 00:04
Chainis έγραψε: 28 Φεβ 2022, 23:51

Πολλά εξαιρέσιμα βάζεις για την αυτοδιάθεση... Μόνο για τεστ DNA δεν μας είπες προτού υποστηριχθεί η αρχή της αυτοδιάθεσης.

Το καταλαβαίνεις ότι το αφήγημα είναι γελοίο, σωστά;
Εκτός απ την Δυτική Σαχάρα που πράγματι δεν ξέρω που αλλού έβαλα εξαιρέσιμα;
Δεν σου άρεσε η απάντηση μου γιατί περίμενες να γράψω άλλα.

Εν τω μεταξύ δεν είδα στον κατάλογο σου τους Τσετσένους και τους Ουιγουαρους, πως και δεν τους εβαλες;
Και ποια είναι η δική σου γνώμη, αυτοί πρέπει να ανεξαρτητοποιηθουν, εκεί παίζει αυτοδιαθεση;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”