Ως εισοδισμο.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Φεβ 2022, 20:51Πώς αξιολογείς την υποψηφιότητα του Kauldron για τον ίδιο τίτλο;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
- John Brown Gun Club
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- The Great Leader
Κούλης singing right now:
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
θα φάνε πυρηνικά δηλαδή;
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ότι είναι παράφρονας; Δεν εννοώ αυτό.nyxtovios έγραψε: 28 Φεβ 2022, 21:21Δε νομίζω ότι είναι τόσο απλοικά τα πράματα.Green Dragon έγραψε: 28 Φεβ 2022, 21:20 Δεν έχεις καταλάβει τις σχέσεις εξουσίας στο εσωτερικό της Ρωσίας.
Δεν κάνουν οι ολιγάρχες κουμάντο στην Ρωσία αλλά ο Πούτιν. Η συμφωνία είναι ότι τους άφηνει να κάνουν την δουλειά τους στην οικονομία αρκεί να μην ανακατεύονται στην πολιτική (σε σχέση αντίθεσης προφανώς). Την πρώτη περίοδο Πούτιν πολλοί εξοντώθηκαν και άλλοι τόσοι αυτοεξορίστηκαν επειδή παραβίασαν αυτήν την άτυπη συμφωνία μέχρι που έγινε κατανοητό ότι απλά όποιος σηκώσει μπαϊράκι τον τρώει το μαύρο σκοτάδι.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Ε άμα τσαντιστηκαν ο Ευαγγελάτος και ο ΠρετεντέρηςΑλιόσα έγραψε: 28 Φεβ 2022, 20:14 To σκουλήκι ο Λιάτσος έχει εκνευρίσει ακόμη και τον Ευαγγελάτο και τον Πρετεντέρη στο MEGA με την παρουσίαση ρώσικης προπαγάνδας χωρίς να τηρεί ούτε τα προσχήματα.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Ναι μακάρι και το Κουλιστάν.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
- John Brown Gun Club
Μετα απο το στραπατσο της εισβολης, οι απειλες του δικτατορα ακουγονται τελειως κουφιες.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
ΦαΜΕ εννοείς
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Dwarven Blacksmith
Υπάρχει σχέδιο γι αυτό.
Αν η Ρωσία κερδίσει και αρχίσει να μοιράζει εκδίκηση, θα βγάλει των Άδωνι να λέει "ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΔΟΞΑ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΕΓΩ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΑ ΟΛΑ!".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dwarven Blacksmith την 28 Φεβ 2022, 21:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- nik_killthemall
Για οπλα διαφωνω κι εγω, θεωρω πως δεν επρεπε να τα στειλουμε, ειδικα απο τη στιγμη που υπαρχουν 90 χιλιαδες ομογενείς. Αν και βεβαια ποτε ο Ρωσος δεν εκτιμησε τπτ, αν η δυση μας εχει πουλησει ν φορες, ν+1 μας εχει πουλησει ο ρωσος.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... kraine.svg
Αν ο χάρτης της Wikipedia είναι ακριβής, έχουμε ρήξη μετώπου στα νότια με εκμετάλλευση προς Ζαπορίζια, περικύκλωση της Μαριούπολης και κίνδυνο περικύκλωσης μονάδων του Ουκρανικού στρατού απέναντι από Λουγκάντσκ, Ντόνετσκ. Σκούρα τα πράγματα για τους Ουκρανούς.
Αν ο χάρτης της Wikipedia είναι ακριβής, έχουμε ρήξη μετώπου στα νότια με εκμετάλλευση προς Ζαπορίζια, περικύκλωση της Μαριούπολης και κίνδυνο περικύκλωσης μονάδων του Ουκρανικού στρατού απέναντι από Λουγκάντσκ, Ντόνετσκ. Σκούρα τα πράγματα για τους Ουκρανούς.
- nik_killthemall
το ρουβλι στην ισοτιμια με δολλαριο προ πολεμου η μετά ? Γιατί αν ειναι μετα δεν θα φτανει ουτε για κουστουμι κηδειας.vagabondo έγραψε: 28 Φεβ 2022, 21:32 Πέντε εκατ. ρούβλια και αμνηστία στους Ρώσους που θα καταθέσουν τα όπλα προσφέρει το Κίεβο
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
πούτλερ μπι λάικΗ λίστα με τις χώρες που έχουν – μέχρι στιγμής – στείλει ή ανακοινώσει πως πρόκειται να στείλουν (ή πουλήσει κάποιες εξ αυτών όπως η Τουρκία) όπλα και πυρομαχικά στην Ουκρανία:
ΗΠΑ
Ηνωμένο Βασίλειο
Γαλλία
Σλοβακία
Ολλανδία
Φινλανδία
Γερμανία
Καναδάς
Σουηδία
Βέλγιο
Πορτογαλία
Ελλάδα
Ρουμανία
Ισπανία
Τσεχία
Νορβηγία
Εσθονία
Βόρεια Μακεδονία
Λετονία
Λιθουανία
Λουξεμβούργο
Τουρκία
Με πληροφορίες από Al Jazeera, Reuters

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Σε 2 μέρες θα έιναι οικόπεδο.Evritis έγραψε: 28 Φεβ 2022, 21:36 https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... kraine.svg
Φαίνεται ότι το έχει σαν επιλογή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-