ritzeri έγραψε: 15 Σεπ 2018, 12:191. Με τα παιδιά απαγορεύεται να κάνουμε οτιδήποτε, ακόμη κι αν έχουμε τη συναίνεση τους. Το καταλαβαίνεις; Με τους ενήλικους φυσικά δεν ισχύει το ίδιο, αρκεί η συναίνεση.Naida έγραψε: 15 Σεπ 2018, 08:201. Μα και το παιδί θα συνεναίσει. Παιχνίδι θα παίζουν. Δε θα ξέρει ότι για τον πορνόγερο είναι σεξουαλική ικανοποίηση. Γιατί είναι διαφορετική περίπτωση;ritzeri έγραψε: 14 Σεπ 2018, 23:06
1. Οκ. Απαγορεύεται στους γέρους και να πιάνουν παιδια και να αφήνουν παιδια να τους πιανουν. Και τα δύο απαγορεύονται, όταν πρόκειται για παιδιά. Όχι όμως για ενήλικες, αρκεί μην προϊόν βίας και απειλών.
2. Είσαι εκτός θέματος.
Και οι νοσοκόμες ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ.
Ξαναδιάβασε το θέμα.
3. Πες μου ότι στον κόσμο σου δεν υπάρχουν πτνακια που πάνε με ανδρες επειδή είναι πλούσιοι.
Σορυ, που ζεις;
2.Γνώριζαν ότι θα φροντίσουν έναν άνθρωπο που δεν έχει την νοητική ικανότητα να φροντίσει τον εαυτό του. Σε ποιο κομμάτι της σεξουαλικής χρήσης συμφώνησαν;
3. Φυσικά και υπάρχουν και τσουκάλια αρσενικά και θηλυκά. Αυτό όμως τι σχέση έχει όμως με τη συγκεκριμένη περίπτωση;
2. Συμφώνησαν να τον κάνουν μπάνιο και να του αλλάζουν πάνες. Αυτά είχαν συμφωνήσει - αυτά έκαναν , τίποτα παραπάνω από αυτά που είχαν συμφωνήσει. Αν κάποια κυρία δέχεται να με κάνει μπάνιο επί πληρωμή και δεν την ενοχλεί αυτή η δουλειά, τότε δεν πρέπει να παίζει ρόλο αν το iq μου είναι 150 ή 15.
3. Ε αφού ισχύουν, τότε πως μπορείς και βγάζει συμπεράσματα για εμένα επειδή χρησιμοποίησα τη λέξη πτνακια; Δεν ήξερα πως η περιγραφή της πραγματικότητας αποδίδει κάποιο χαρακτηριστικό σε αυτόν που την κανει
1.Είχε τη συναίνεσή τους να τον ικανοποιούν σεξουαλικά;
2. Συμφώνησαν να παρέχουν φροντίδα σε άρρωστο άνθρωπο, ο οποίος αποδείχθηκε προσποιούμενος τον άρρωστο ότι τις χρησιμοποίησε σεξουαλικά και γι αυτό θα διωχθεί. Δεν έβρισκε να ικανοποιήσει το βίτσιο του και βρήκε αυτό τον τρόπο.
3. Η αναφορά σου σε πτανάκια και πλούσιους στη συγκεκριμένη περίπτωση επιβεβαιώνει το κομπλεξισμό σου απέναντι στις γυναίκες. Δεν είναι πρώτη φορά που οι απόψεις σου είναι σεξιστικές.
4. Άμα ήταν η κόρη οσυ ή η γυναίκα σου ή ο γιος σου στη θέση αυτών των γυναικών την ίδια άποψη θα είχες;