!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Εχω αυτο το κακο προαισθημα που το νιωθω συνηθως οταν ειναι ετοιμος ο Μανταλος να σουταρει εξω απο την περιοχη.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Την ειδα τελικα την γυναικα του στο φβ, πολυ καλοσυνατη δειχνει, την λυπηθηκα. Οι φωτο με τον αντρα της εχουν πολλα λαικ και πολλα κολακευτικα σχολια, "τί ερωτευμενο ζευγαρι", "τί αγαπημενοι, ετσι να ειστε ως τα γεραματα" κτλ. και δωστου ομως το κερατο που παει συννεφο...Και ποσα τετοια αλλα ζευγαρια!...
"Άχρι καιρού..."
Aυτό είναι κάλυψη για τη γυναίκα του και συγχρόνως σαφές υπονοούμενο σε σένα ότι έχει σύζυγο και αν θέλεις να παίξεις στα περιφερειακά του μοιραίου πάθους, είναι καθαρά δικό σου θέμα.
Θρασύς αλλά ξύπνιος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτό ακριβώς.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Φεβ 2022, 13:45Aυτό είναι κάλυψη για τη γυναίκα του και συγχρόνως σαφές υπονοούμενο σε σένα ότι έχει σύζυγο και αν θέλεις να παίξεις στα περιφερειακά του μοιραίου πάθους, είναι καθαρά δικό σου θέμα.
Θρασύς αλλά ξύπνιος.![]()
Μεγάλος παίχτης...
Yippie Kay Yay
Ξύπνιος, αλλά εγώ ετοιμάζομαι για την πεζή εξέλιξη που έλεγες πιο πάνω... Θα του το σερβίρω όμορφα.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Φεβ 2022, 13:45Aυτό είναι κάλυψη για τη γυναίκα του και συγχρόνως σαφές υπονοούμενο σε σένα ότι έχει σύζυγο και αν θέλεις να παίξεις στα περιφερειακά του μοιραίου πάθους, είναι καθαρά δικό σου θέμα.
"Άχρι καιρού..."
Δεν ξέρει όμως που έπεσε.Airman68 έγραψε: 28 Φεβ 2022, 15:03Αυτό ακριβώς.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Φεβ 2022, 13:45Aυτό είναι κάλυψη για τη γυναίκα του και συγχρόνως σαφές υπονοούμενο σε σένα ότι έχει σύζυγο και αν θέλεις να παίξεις στα περιφερειακά του μοιραίου πάθους, είναι καθαρά δικό σου θέμα.
Μεγάλος παίχτης...
"Άχρι καιρού..."
Δεν έχει σημασία.Νατάσα έγραψε: 28 Φεβ 2022, 15:05Δεν ξέρει όμως που έπεσε.Airman68 έγραψε: 28 Φεβ 2022, 15:03Αυτό ακριβώς.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Φεβ 2022, 13:45
Aυτό είναι κάλυψη για τη γυναίκα του και συγχρόνως σαφές υπονοούμενο σε σένα ότι έχει σύζυγο και αν θέλεις να παίξεις στα περιφερειακά του μοιραίου πάθους, είναι καθαρά δικό σου θέμα.
Μεγάλος παίχτης...
Την κίνηση την έκανε.
Αν θα βγει θετικό αποτέλεσμα ή όχι είναι άλλο θέμα...
Yippie Kay Yay
Την κίνηση την έκανε, εγω το απόλαυσα, τώρα έρχεται η λυπητερή.
"Άχρι καιρού..."
Τι να λέω τώρα...
Όταν η άλλη ξέρει ότι αυτό που θα κάνει σε τσαντιζει (και ξέρει ότι έχεις καλό λόγο να τσαντιζεσαι) και παρόλα αυτά το κάνει...
Ή έχει iq ραδικιού
Ή είναι τελείως ανώριμη
Ή τσεκαρει τα όρια μου
Παίζει και η περίπτωση απλώς να με έχει γραμμένο
Ότι και να είναι ανεβάζω στροφές (ευτυχώς όχι πίεση
Yippie Kay Yay
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Εξαρτάται η σχέση που έχει η άλλη με σενα...Airman68 έγραψε: 28 Φεβ 2022, 15:14Τι να λέω τώρα...
Όταν η άλλη ξέρει ότι αυτό που θα κάνει σε τσαντιζει (και ξέρει ότι έχεις καλό λόγο να τσαντιζεσαι) και παρόλα αυτά το κάνει...
Ή έχει iq ραδικιού
Ή είναι τελείως ανώριμη
Ή τσεκαρει τα όρια μου
Ότι και να είναι ανεβάζω στροφές (ευτυχώς όχι πίεση)
Παρατηρητής...
Από κάτι τέτοια θα εξαρτηθεί και η σχέση που θα έχει μαζί μου στο μέλλον...ksk έγραψε: 28 Φεβ 2022, 15:23Εξαρτάται η σχέση που έχει η άλλη με σενα...Airman68 έγραψε: 28 Φεβ 2022, 15:14Τι να λέω τώρα...
Ή έχει iq ραδικιού
Ή είναι τελείως ανώριμη
Ή τσεκαρει τα όρια μου
Τεσπά, έχω δώσει νοητή διορία στον εαυτό μου άλλες δύο εβδομάδες για να δω τι θα κάνω...
Yippie Kay Yay
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Μάλιστα...Είναι τελείως ανώριμη.Airman68 έγραψε: 28 Φεβ 2022, 15:29Από κάτι τέτοια θα εξαρτηθεί και η σχέση που θα έχει μαζί μου στο μέλλον...ksk έγραψε: 28 Φεβ 2022, 15:23Εξαρτάται η σχέση που έχει η άλλη με σενα...Airman68 έγραψε: 28 Φεβ 2022, 15:14
Τι να λέω τώρα...
Ή έχει iq ραδικιού
Ή είναι τελείως ανώριμη
Ή τσεκαρει τα όρια μου
Τεσπά, έχω δώσει νοητή διορία στον εαυτό μου άλλες δύο εβδομάδες για να δω τι θα κάνω...
Παρατηρητής...
Μια όμορφη ηρεμία, σαν αγάπη.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...