αυτο εννοούσαν άδερφια γερά. Τα παλικάρια του ρωσικού στρατού
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ελληνική συμμετοχή στον Ουκρανικό πόλεμο
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Ελληνική συμμετοχή στον Ουκρανικό πόλεμο
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Αυτοί που κερδίζουν.Πτολεμαίος έγραψε: 27 Φεβ 2022, 13:42 Σε σας που τάχα μου σας νοιάζει "που τα βάζει με μια υπερδύναμη ο Κούλης", για πείτε μου, ποιος φταίει* και είναι τόσο ακριβή η ενέργεια στις μέρες μας;
Σωστα μαντέψατε, να πάνε να γαμηθουνε λοιπόν, θα στείλουμε όση βοήθεια γουστάρουμε.
Αν βρεις το qui bono έχει γλειφιντζούρι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
sys3x έγραψε: 27 Φεβ 2022, 22:49Αυτοί που κερδίζουν.Πτολεμαίος έγραψε: 27 Φεβ 2022, 13:42 Σε σας που τάχα μου σας νοιάζει "που τα βάζει με μια υπερδύναμη ο Κούλης", για πείτε μου, ποιος φταίει* και είναι τόσο ακριβή η ενέργεια στις μέρες μας;
Σωστα μαντέψατε, να πάνε να γαμηθουνε λοιπόν, θα στείλουμε όση βοήθεια γουστάρουμε.
![]()
Άντε τώρα να του εξηγήσεις οτι η ενέργεια είχε ακριβύνει πολύυυυυυυυυυ πρίν αρχίσει ο πόλεμος, και οτι η κυβέρνηση, σύμφωνα με δηλώσεις και της ένωσης των βενζινοπωλών θα μπορούσε να μειώσει το κόστος της βενζίνης απλά με το να μειώσει τη φορολογία.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δεν το έκανε όμως για να μην αβαντάρει τους πλούσιοι. Έτσι κι αλλιώς αυτοί με τα 500 ευρά δεν βάζανε μπετζίνη.Kauldron έγραψε: 27 Φεβ 2022, 22:54sys3x έγραψε: 27 Φεβ 2022, 22:49Αυτοί που κερδίζουν.Πτολεμαίος έγραψε: 27 Φεβ 2022, 13:42 Σε σας που τάχα μου σας νοιάζει "που τα βάζει με μια υπερδύναμη ο Κούλης", για πείτε μου, ποιος φταίει* και είναι τόσο ακριβή η ενέργεια στις μέρες μας;
![]()
![]()
Άντε τώρα να του εξηγήσεις οτι η ενέργεια είχε ακριβύνει πολύυυυυυυυυυ πρίν αρχίσει ο πόλεμος, και οτι η κυβέρνηση, σύμφωνα με δηλώσεις και της ένωσης των βενζινοπωλών θα μπορούσε να μειώσει το κόστος της βενζίνης απλά με το να μειώσει τη φορολογία.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Οτι δε βαλαμε αρκετους ανεμομυλους και αν βαλαμε δε φυσαει αρκεταΠτολεμαίος έγραψε: 27 Φεβ 2022, 13:42 Σε σας που τάχα μου σας νοιάζει "που τα βάζει με μια υπερδύναμη ο Κούλης", για πείτε μου, ποιος φταίει και είναι τόσο ακριβή η ενέργεια στις μέρες μας;
Ειναι τα σοσ αυτα
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
sys3x έγραψε: 27 Φεβ 2022, 22:55Δεν το έκανε όμως για να μην αβαντάρει τους πλούσιοι. Έτσι κι αλλιώς αυτοί με τα 500 ευρά δεν βάζανε μπετζίνη.Kauldron έγραψε: 27 Φεβ 2022, 22:54![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Golden Age
Τα άρθρα της wikipedia διαμορφώνονται απο 'μένα κι απο 'σένα βρε αδερφέ. Κάποιος κομμουνιστής χρήστης μπήκε και το 'γραψε.πετρος έγραψε: 27 Φεβ 2022, 19:53'' Η εκστρατεία αυτή όχι μόνο υπήρξε ατυχής, γεγονός που διαφαινόταν εξ αρχής, εκ της περιορισμένης δύναμης σε μια ευρύτατη έκταση επιχειρήσεων, αλλά και πολύ καταστροφική για τον ελληνογενή πληθυσμό όλης της εκεί και γύρω περιοχής, από τα αντίποινα που ακολούθησαν στη συνέχεια σε βάρος του, από τους Μπολσεβίκους, με δολοφονίες, καταστροφές, διωγμούς, εκτοπίσεις κλπ.'' Αυτα τα λιγα, απο την wikipedia, που δεν την λες και κομμουνιστικο πρακτορειο...Golden Age έγραψε: 27 Φεβ 2022, 19:37Μη μου πεις το γνωστό νεοκομμουνστικό παραμύθι ότι για αυτό εξόπλισε ο Λένιν τον Κεμάλ...πετρος έγραψε: 27 Φεβ 2022, 19:35
Η Κορεα ειναι μακρια... Οταν στειλλαμε στην Κριμαια παθαμε και μαλιστα πολλα...
- Golden Age
Θ4Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Φεβ 2022, 22:20αυτο εννοούσαν άδερφια γερά. Τα παλικάρια του ρωσικού στρατού
Τελικά ο αντιφασισμός του σήμερα είναι η εδαφική προσάρτηση της Ουκρανίας στη Ρωσία ε;
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
γιατί η Ρωσία μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ ήταν ο παοκ της διεθνούς σκηνής, και έχουν κάποια ευαισθησία.Golden Age έγραψε: 27 Φεβ 2022, 23:50Θ4Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Φεβ 2022, 22:20αυτο εννοούσαν άδερφια γερά. Τα παλικάρια του ρωσικού στρατού
Τελικά ο αντιφασισμός του σήμερα είναι η εδαφική προσάρτηση της Ουκρανίας στη Ρωσία ε;![]()
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Κομμουνιστης δεν ειμαι, αλλα δεν βοηθα και το να βλεπουμε κομμουνιστικο δακτυλο σε οτι μαλακια κανουμε σαν εθνος... Στην παρουσα κριση βλεπεις πχ τον Τουρκο και τον Ισραηλινο να κρατα επιφυλακτικη σταση (καταδικαζω μεν αλλα...) την ωρα που ο δικος μας βαφει την βουλη με ουκρανικα χρωματα και στελνει οπλισμο διατυμπανιζοντας το.... Δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω οτι οι Ρωσοι ηδη απαντησαν πως θα μας το ανταποδωσουν με τοκο...Golden Age έγραψε: 27 Φεβ 2022, 23:49Τα άρθρα της wikipedia διαμορφώνονται απο 'μένα κι απο 'σένα βρε αδερφέ. Κάποιος κομμουνιστής χρήστης μπήκε και το 'γραψε.πετρος έγραψε: 27 Φεβ 2022, 19:53'' Η εκστρατεία αυτή όχι μόνο υπήρξε ατυχής, γεγονός που διαφαινόταν εξ αρχής, εκ της περιορισμένης δύναμης σε μια ευρύτατη έκταση επιχειρήσεων, αλλά και πολύ καταστροφική για τον ελληνογενή πληθυσμό όλης της εκεί και γύρω περιοχής, από τα αντίποινα που ακολούθησαν στη συνέχεια σε βάρος του, από τους Μπολσεβίκους, με δολοφονίες, καταστροφές, διωγμούς, εκτοπίσεις κλπ.'' Αυτα τα λιγα, απο την wikipedia, που δεν την λες και κομμουνιστικο πρακτορειο...Golden Age έγραψε: 27 Φεβ 2022, 19:37
Μη μου πεις το γνωστό νεοκομμουνστικό παραμύθι ότι για αυτό εξόπλισε ο Λένιν τον Κεμάλ...
- Golden Age
Κομμουνστικό και μάλιστα σύγχρονο είναι το παραμύθι των δήθεν "αντιποίνων για την εκστρατεία στην Κριμαία". Ο Λένιν δεν στήριξε τον Κεμάλ για αντίποινα, αλλά για τα συμφέροντά του.πετρος έγραψε: 27 Φεβ 2022, 23:58Κομμουνιστης δεν ειμαι, αλλα δεν βοηθα και το να βλεπουμε κομμουνιστικο δακτυλο σε οτι μαλακια κανουμε σαν εθνος... Στην παρουσα κριση βλεπεις πχ τον Τουρκο και τον Ισραηλινο να κρατα επιφυλακτικη σταση (καταδικαζω μεν αλλα...) την ωρα που ο δικος μας βαφει την βουλη με ουκρανικα χρωματα και στελνει οπλισμο διατυμπανιζοντας το.... Δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω οτι οι Ρωσοι ηδη απαντησαν πως θα μας το ανταποδωσουν με τοκο...Golden Age έγραψε: 27 Φεβ 2022, 23:49Τα άρθρα της wikipedia διαμορφώνονται απο 'μένα κι απο 'σένα βρε αδερφέ. Κάποιος κομμουνιστής χρήστης μπήκε και το 'γραψε.πετρος έγραψε: 27 Φεβ 2022, 19:53
'' Η εκστρατεία αυτή όχι μόνο υπήρξε ατυχής, γεγονός που διαφαινόταν εξ αρχής, εκ της περιορισμένης δύναμης σε μια ευρύτατη έκταση επιχειρήσεων, αλλά και πολύ καταστροφική για τον ελληνογενή πληθυσμό όλης της εκεί και γύρω περιοχής, από τα αντίποινα που ακολούθησαν στη συνέχεια σε βάρος του, από τους Μπολσεβίκους, με δολοφονίες, καταστροφές, διωγμούς, εκτοπίσεις κλπ.'' Αυτα τα λιγα, απο την wikipedia, που δεν την λες και κομμουνιστικο πρακτορειο...
Η Τουρκία έχει καλές σχέσεις με τη Ρωσία. Μέχρι που την βοηθά να αποκτήσει πυρηνικά. Γι' αυτό τα ζυγίζουν όλα. Εμείς να κάτσουμε ουδέτεροι με πιο όφελος; Είναι κι ευκαιρία να πιέσουμε τη Ρωσία για την κόντρα στα συμφέρροντά μας πολιτική της, καθώς και να αποκαταστήσουμε την εικόνα μας στις Ανατολικοευρωπαϊκές χώρες.
- ΜπλεΜπουμπυς
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- Μαδουραίος
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Νίκος Χαρδαλιάς is in Poland.
tc3p96oghhls24oufm7het90 ·
Η Ελλάδα πάντα με τη σωστή πλευρά της ιστορίας! Mission accomplished...
![]()
#WeStandWithUkraine
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
υπαρχουν κατι φημες αλλα κατα 90% ειναι αρβυλιεςΣαρακατσανος έγραψε: 27 Φεβ 2022, 20:17 Πήρε τίποτα το αυτί σας για επικείμενη παραίτηση του επόμενου αρχηγού του κυβερνώντος κόμματος;
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 2166 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jolly Roger_
-
- 1 Απαντήσεις