!!! DEVELOPMENT MODE !!!

εξελίξεις στην Ουκρανία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
SUV

Re: εξελίξεις στην Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SUV »

Σουίφτ και το φυσικό αέριο και το χρήμα ακόμα να πηγαινοέρχεται, ναι
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Αλιόσα έγραψε: 28 Φεβ 2022, 11:35
AOC έγραψε: 28 Φεβ 2022, 11:32 Από όσα ακούω οι ρωσικές απαιτήσεις θα είναι..

Αναγνώριση από την Ουκρανία της ανεξαρτησίας η κάποιας μορφής αυτονομίας του Donbass...
Να γράψουν στο σύνταγμα της Ουκρανίας, την ουδετερότητα και πως δεν θα μπουν στο ΝΑΤΟ.
Να παραδώσουν ακροδεξιούς εγκληματίες...
τα μονα ισως που δεχτουνε οι Ουκρανοι ειναι αναγνώριση Ντονμπας και Κριμαιας και μη εισοδος στο ΝΑΤΟ αλλά όχι αφοπλισμός και μη εισοδος στην Ευρωπαικη Ενωση. Επισης αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων.
Αναγνώριση κάποιας αυτονομίας και παράδοση ναζί εγκληματιών ώστε να μπορέσει και να εφαρμοστεί. Αποκοπή εδάφους είναι τραγικό σενάριο, ελπίζω να μην γίνει.

Εγώ στηρίζω να μην μπει η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ και σίγουρα να πάρουν πούλο οι δολοφόνοι αλλά και να μην χάσει ούτε εκατοστό εδάφους (επιστροφή της Κριμαίας). Αυτή θα ήταν η ιδανική λύση στο μυαλό μου αυτήν την στιγμή (πιο πριν θα έλεγα να αποφύγουμε τον πόλεμο). Μπορεί να αιθεροβατώ...
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

George_V έγραψε: 28 Φεβ 2022, 11:34 Κάπου άκουσα δεν ξέρω αν ισχύει ίσως ο Νάνος ξέρει καλύτερα ότι λόγω της αποβολής της Ρωσίας από το Σουίφτ ο Πούτιν θα γυρίσει τη ροή χρημάτων από και προς Ρωσια μέσω Κίνας για να παρακάμψει τα προβλήματα που δημιουργεί η απώλεια του Σουίφτ.

Όποιος ξέρει κάτι παραπάνω λέει.
Αυτό ήταν αναμενόμενο. Αλλά δεν θα έχουν την ίδια ευελιξία, ούτε το ίδιο ευρος οι συναλλαγές. Οι Ρώσοι έχουν δικό τους σύστημα συναλλαγών αλλά δεν είναι τόσο εξελιγμένο.
sharp

Αρίστος έγραψε: 28 Φεβ 2022, 12:24
sharp έγραψε: 28 Φεβ 2022, 12:22
Αρίστος έγραψε: 28 Φεβ 2022, 11:49

Ο ημιπαρανοιοκος ειναι ο Μπαιντεν που υποστηριξατε.

Εμεις σας ειχαμε πει οτι με το συγκεκριμενο θα απειληθει η παγκοσμια ειρηνη. Και πως εχει σημαντικοτατες εγκληματικες ευθυνες στους πολεμους του Ιρακ, της Συριας και της Λιβυης ενω ειναι μελος της παρεας της Χιλαρυ που θελει πολεμο με τη Ρωσια.
Η Ρωσία του Πούτιν θέλει να κάνει στην Ευρώπη ό,τι έκαναν οι Άγγλοι τον 19ο αι. στις τριτοκοσμικές χώρες. Μέχρι εκεί έχει φτάσει η παράνοια του ινδάλματος σου.

Αν ειχε βγει ξανα ο ΤΡαμπ τωρα ΗΠΑ και Ρωσια θα σχεδιαζαν πως θα απομονωσουν την Κινα. Βολευτειτε τωρα με μια ενεργειακη κριση και απειλη της παγκοσμιας ασφαλειας επειδη υποστηριξατε τον καθυστερημενο κωλογερο που ειναι το τσιρακι της παρανοικιας Χιλαρυ.

.
Φουκαρά μου αν και αν και αν....

Όταν θα την φας κατακούτελα ούτε να γράψεις δεν θα προλάβεις "σάς τά 'λεγα εγώ, ο Τσώρτσιλ έφταιγε"
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Βλέπω την Κίνα να παίρνει μεζέ από την ασιατική Ρωσία.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

SUV έγραψε: 28 Φεβ 2022, 12:23
democracy pass είπαμε
Κοίτα ρε φίλε να δεις τί γίνεται, περιορισμούς ο Τριντώ στις καταθέσεις των "τρομοκρατών" στον Καναδά, στο καπάκι σουίφτ στους Ρώσους ως ...κυρώσεις και αποκοπή από την οικονομία, πες μου τί ΔΕΝ σου βρωμάει για την κανούρια δημοκρατία που πρέπει να προστατεύσουμε?
Πλεον δεν θα σε κάνουν ανφόλοου στο τουίτερ, κατευθείαν η πρόσβαση στην περιουσία σου θα κόβεται και άντε γεια μετά, ψάξε βρες τον κλέφτη να τον πιάσεις
Αν ειναι δυνατον κοβουνε τις καταθεσεις στους φτωχους ρωσους μαφιοζους (με τους οποιους πριν συνεργαζοντουσαν προφανως) επειδη εντελως δημοκρατικα με τριανταφυλλα και γαρουφαλα στα χερια οι ρώσοι εισεβαλλαν στην Ουκρανια. Αν ειναι δυναμον

Που παει η democracy και τα χριστιανικα διδαγματα ? Που βαδιζουμε θεε μου που λεει και γνωστο ασμα του Σταροβα.

όστις σε ραπίσει επί την δεξιάν σιαγόνα, στρέψον αυτω και την άλλην

ρε δε μου τραβατε τα βυζια να κατεβασω γαλα, υποκριταροι του κερατα. Αληθεια, ποιος σας εμποδιζει να πατε να ζησετε Ρωσια, Γεωργια και Λευκορωσια να βιωσετε στο πετσι σας εναν κυκεωνα ευημεριας και χριστιανικης ηθικης ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 28 Φεβ 2022, 12:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

Cavaliere έγραψε: 28 Φεβ 2022, 12:30 Βλέπω την Κίνα να παίρνει μεζέ από την ασιατική Ρωσία.
πλακα πλακα κι εγω ετσι το ορμηνευω το πραμα
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
SUV

nik_killthemall έγραψε: 28 Φεβ 2022, 12:30
SUV έγραψε: 28 Φεβ 2022, 12:23
democracy pass είπαμε
Κοίτα ρε φίλε να δεις τί γίνεται, περιορισμούς ο Τριντώ στις καταθέσεις των "τρομοκρατών" στον Καναδά, στο καπάκι σουίφτ στους Ρώσους ως ...κυρώσεις και αποκοπή από την οικονομία, πες μου τί ΔΕΝ σου βρωμάει για την κανούρια δημοκρατία που πρέπει να προστατεύσουμε?
Πλεον δεν θα σε κάνουν ανφόλοου στο τουίτερ, κατευθείαν η πρόσβαση στην περιουσία σου θα κόβεται και άντε γεια μετά, ψάξε βρες τον κλέφτη να τον πιάσεις
Αν ειναι δυνατον κοβουνε τις καταθεσεις στους φτωχους ρωσους μαφιοζους (με τους οποιους πριν συνεργαζοντουσαν προφανως) επειδη εντελως δημοκρατικα με τριανταφυλλα και γαρουφαλα στα χερια οι ρώσοι εισεβαλλαν στην Ουκρανια. Αν ειναι δυναμον

Που παει η democracy και τα χριστιανικα διδαγματα ? Που βαδιζουμε θεε μου που λεει και γνωστο ασμα του Σταροβα.

όστις σε ραπίσει επί την δεξιάν σιαγόνα, στρέψον αυτω και την άλλην

ρε δε μου τραβατε τα βυζια να κατεβασω γαλα, υποκριταροι του κερατα. Αληθεια, ποιος σας εμποδιζει να πατε να ζησετε Ρωσια, Γεωργια και Λευκορωσια να συναντησετε εναν κυκεωνα ευημεριας και ηθικης ?
Λες ασυναρτησίες
sharp

dna replication έγραψε: 28 Φεβ 2022, 10:56
Green Dragon έγραψε: 28 Φεβ 2022, 10:51

Για της Ρωσίας ίσως αλλά δεν είναι καλή ρητορική για τους Ουκρανούς από την στιγμή που δεν θέλει να φανεί σαν κατακτητής. Είναι δυνατό να τους λέει ότι 'δεν έπρεπε να υπάρχετε γιατί η Ουκρανία φτιάχτηκε πριν 100 χρόνια'; Σα να λέει 'θα σας εξαφανίσω'.
δεν ξέρεις τι διακινείται αντιστοιχα απο εθνικιστικής ουκρανικής πλευράς. Μιλάμε για τέρατα
Θετικό που συγκρίνεις τα λόγια του Πούτιν με εκείνα των Ουκρανών εθνικιστών, έχεις αρχίσει να συνέρχεσαι.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

nik_killthemall έγραψε: 28 Φεβ 2022, 12:30 Αληθεια, ποιος σας εμποδιζει να πατε να ζησετε Ρωσια, Γεωργια και Λευκορωσια να συναντησετε εναν κυκεωνα ευημεριας και ηθικης ?
Εγώ έχω αίτηση για βίζα εργασίας στη Β. Κορέα από το 2014, αλλά ακόμα να εγκριθεί. Μαλακίζονται.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
SUV

nik_killthemall έγραψε: 28 Φεβ 2022, 12:30
Cavaliere έγραψε: 28 Φεβ 2022, 12:30 Βλέπω την Κίνα να παίρνει μεζέ από την ασιατική Ρωσία.
πλακα πλακα κι εγω ετσι το ορμηνευω το πραμα
Και μετά θα πάρει μεζέ εμας
Κι εγώ το πιστεύω αυτό που λέτε
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Τον σχόλασε ο Πούτιν

https://twitter.com/AVindman/status/149 ... e99cfb%2F0
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα