Η κατασταση στη Μαριουπολη
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Τα λεφτά τα θέλουν όλοι.
foscilis έγραψε: 28 Φεβ 2022, 10:20Φαίνεται ότι υπάρχει μια ανικανότητα στον ευρύτερο ρωσικό κόσμο (Πούτιν, παϊσιοι, μαλάκες του #δισ_ιζ_ε_κου) να γίνει αντιληπτό ότι αυτοδιάθεση είναι το δικαίωμα να αποφασίζεις τι θα κάνεις εσύ με τα λεφτά σου και όχι το δικαίωμα να αποφασίζεις τι θα κάνουν οι άλλες χώρες με τα δικά τους.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 28 Φεβ 2022, 09:47 Πάντως, πολύ ενδιαφέρον που όλοι κόπτονται για την ανεξαρτησία της Ουκρανίας και το δικαίωμα της στην αυτοδιάθεση. Το πιο ενδιαφέρον δε είναι ότι αυτό το υποστηρίζουν οι τύποι εκείνοι που αρνούνταν το '15 στους συμπατριώτες τους το ίδιο δικαίωμα με την αιτιολογία ότι η Δύση θα μας ισοπεδώσει, ίσως όχι με μπόμπες, αλλά οικονομικά.
Ψήφισες #ΟΧΙ, περιμένοντας να σου δώσουν λεφτά. Δε σου δώσανε. Δίκιο είχαν αυτοί που λέγανε ότι δε θα σου δίνανε. Το παραδέχτηκες κι εσύ βάζοντας το #ΟΧΙ στον κώλο σου. Πάμε παρακάτω. Συζητάμε σοβαρά θέματα τώρα, όχι πόσο γελοίος αισθάνθηκες τη Δευτέρα μετά το δημοψήφισμα (ενώ έπρεπε να το αισθανόσουν μήνες και χρόνια πριν).

Σωστή παρατήρηση, αν και για το τελευταίο που γράφεις, εγώ όλα αυτά τα χρόνια δεν βλέπω την εξάπλωση να πηγαίνει απο δεξιά προς αριστερά, αλλά το αντίστροφο.stavmanr έγραψε: 28 Φεβ 2022, 00:25Έχεις ένα δίκιο. Όμως...
Πες ότι δεν κάνουμε τίποτα και η Ουκρανία γίνεται ρωσική. Το πρόβλημα λύθηκε;
Πάλι τα σύνορα της Ρωσίας (με προσαρτημένη την Ουκρανία) ακουμπούν το ΝΑΤΟ.
Πώς θα λυθεί το νέο πρόβλημα; Με νέα εισβολή σε Ρουμανια, Μολδαβία, Πολωνία;

Προφανώς, τα δυτικολιγούρια είναι το πιο ανορθολογικά νευρωτικό μέρος της ελληνικής κοινωνίας. Αυτό είναι δομικό στοιχείο, δεν αλλάζει.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 28 Φεβ 2022, 09:47 Πάντως, πολύ ενδιαφέρον που όλοι κόπτονται για την ανεξαρτησία της Ουκρανίας και το δικαίωμα της στην αυτοδιάθεση. Το πιο ενδιαφέρον δε είναι ότι αυτό το υποστηρίζουν οι τύποι εκείνοι που αρνούνταν το '15 στους συμπατριώτες τους το ίδιο δικαίωμα με την αιτιολογία ότι η Δύση θα μας ισοπεδώσει, ίσως όχι με μπόμπες, αλλά οικονομικά.
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Φεβ 2022, 10:25foscilis έγραψε: 28 Φεβ 2022, 10:20Φαίνεται ότι υπάρχει μια ανικανότητα στον ευρύτερο ρωσικό κόσμο (Πούτιν, παϊσιοι, μαλάκες του #δισ_ιζ_ε_κου) να γίνει αντιληπτό ότι αυτοδιάθεση είναι το δικαίωμα να αποφασίζεις τι θα κάνεις εσύ με τα λεφτά σου και όχι το δικαίωμα να αποφασίζεις τι θα κάνουν οι άλλες χώρες με τα δικά τους.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 28 Φεβ 2022, 09:47 Πάντως, πολύ ενδιαφέρον που όλοι κόπτονται για την ανεξαρτησία της Ουκρανίας και το δικαίωμα της στην αυτοδιάθεση. Το πιο ενδιαφέρον δε είναι ότι αυτό το υποστηρίζουν οι τύποι εκείνοι που αρνούνταν το '15 στους συμπατριώτες τους το ίδιο δικαίωμα με την αιτιολογία ότι η Δύση θα μας ισοπεδώσει, ίσως όχι με μπόμπες, αλλά οικονομικά.
Ψήφισες #ΟΧΙ, περιμένοντας να σου δώσουν λεφτά. Δε σου δώσανε. Δίκιο είχαν αυτοί που λέγανε ότι δε θα σου δίνανε. Το παραδέχτηκες κι εσύ βάζοντας το #ΟΧΙ στον κώλο σου. Πάμε παρακάτω. Συζητάμε σοβαρά θέματα τώρα, όχι πόσο γελοίος αισθάνθηκες τη Δευτέρα μετά το δημοψήφισμα (ενώ έπρεπε να το αισθανόσουν μήνες και χρόνια πριν).![]()
Ο Ζελένσκι είναι η απόδειξη ότι ηγέτης γίνεσαι όταν μπορείς να υψωθείς πάνω από τις περιστάσειςvantono έγραψε: 28 Φεβ 2022, 10:15Και μέσα στο Κρεμλίνο να πήγαινε για φιλοξενία και διαπραγματεύσεις, δεν τον αγγίζει τίποτα μετά τις τελευταίες εξελίξεις. 7 κιλά αρχίδια σέρνει μαζί του, μέχρι και οι Ρώσοι θα τον βοηθησουν να τα βολέψει/απιθώσει πάνω στο τραπέζι.Echelon έγραψε: 28 Φεβ 2022, 10:11 Εγώ πάντως αν ήμουν Ζελένσκι δεν θα πήγαινα να με φιλοξενήσει η μαριονέτα του Πούτιν για τις διαπραγματεύσεις.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
ναι ρε παιδί μου,αν καθόταν εκεί δε θα του επέβαλλαν κυρώσεις και το κυριότερο :vantono έγραψε: 28 Φεβ 2022, 10:27 Αν εισέβαλε απλώς στις δυο λαϊκές Δημοκρατίες στα ανατολικά που αναγνώρισε μόλις μία ημέρα πριν την εισβολή, και με χειρουργικές επιχειρήσεις καθάριζε μόνο τους ναζί Αζοφιστές που γενοκτονούσαν τον μειονοτικό πληθυσμό εδώ και 8 χρόνια, και μετά έκανε μεταβολή και έφευγε για πίσω, δεν θα ειχε να του πει κανεις τίποτα. Αλλά αυτός, όχι απλά στο Κίεβο, αλλά ούτε μισο χιλιοστό εξω απο τα σύνορα των Λουπουρού/Ντουπουρού δεν είχε καμία δουλειά και αρμοδιότητα να επέμβει. Τώρα ας τα λουστεί.
Beria έγραψε: 28 Φεβ 2022, 10:29Ο Ζελένσκι είναι η απόδειξη ότι ηγέτης γίνεσαι όταν μπορείς να υψωθείς πάνω από τις περιστάσειςvantono έγραψε: 28 Φεβ 2022, 10:15Και μέσα στο Κρεμλίνο να πήγαινε για φιλοξενία και διαπραγματεύσεις, δεν τον αγγίζει τίποτα μετά τις τελευταίες εξελίξεις. 7 κιλά αρχίδια σέρνει μαζί του, μέχρι και οι Ρώσοι θα τον βοηθησουν να τα βολέψει/απιθώσει πάνω στο τραπέζι.Echelon έγραψε: 28 Φεβ 2022, 10:11 Εγώ πάντως αν ήμουν Ζελένσκι δεν θα πήγαινα να με φιλοξενήσει η μαριονέτα του Πούτιν για τις διαπραγματεύσεις.
Και ο εβραίος κωμικός έδειξε ότι στάθηκε και με το παραπάνω στο ιστορικό του ύψος

έτσι κι αλλιώς θα μας βάζανε κυρώσειςdna replication έγραψε: 28 Φεβ 2022, 10:30ναι ρε παιδί μου,αν καθόταν εκεί δε θα του επέβαλλαν κυρώσεις και το κυριότερο :vantono έγραψε: 28 Φεβ 2022, 10:27 Αν εισέβαλε απλώς στις δυο λαϊκές Δημοκρατίες στα ανατολικά που αναγνώρισε μόλις μία ημέρα πριν την εισβολή, και με χειρουργικές επιχειρήσεις καθάριζε μόνο τους ναζί Αζοφιστές που γενοκτονούσαν τον μειονοτικό πληθυσμό εδώ και 8 χρόνια, και μετά έκανε μεταβολή και έφευγε για πίσω, δεν θα ειχε να του πει κανεις τίποτα. Αλλά αυτός, όχι απλά στο Κίεβο, αλλά ούτε μισο χιλιοστό εξω απο τα σύνορα των Λουπουρού/Ντουπουρού δεν είχε καμία δουλειά και αρμοδιότητα να επέμβει. Τώρα ας τα λουστεί.
εσύ θα του έδινες δικιο
είστε λιγο θύματα ε?Beria έγραψε: 28 Φεβ 2022, 10:29Ο Ζελένσκι είναι η απόδειξη ότι ηγέτης γίνεσαι όταν μπορείς να υψωθείς πάνω από τις περιστάσειςvantono έγραψε: 28 Φεβ 2022, 10:15Και μέσα στο Κρεμλίνο να πήγαινε για φιλοξενία και διαπραγματεύσεις, δεν τον αγγίζει τίποτα μετά τις τελευταίες εξελίξεις. 7 κιλά αρχίδια σέρνει μαζί του, μέχρι και οι Ρώσοι θα τον βοηθησουν να τα βολέψει/απιθώσει πάνω στο τραπέζι.Echelon έγραψε: 28 Φεβ 2022, 10:11 Εγώ πάντως αν ήμουν Ζελένσκι δεν θα πήγαινα να με φιλοξενήσει η μαριονέτα του Πούτιν για τις διαπραγματεύσεις.
Και ο εβραίος κωμικός έδειξε ότι στάθηκε και με το παραπάνω στο ιστορικό του ύψος
μάγος είσαι?ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Φεβ 2022, 10:31έτσι κι αλλιώς θα μας βάζανε κυρώσειςdna replication έγραψε: 28 Φεβ 2022, 10:30ναι ρε παιδί μου,αν καθόταν εκεί δε θα του επέβαλλαν κυρώσεις και το κυριότερο :vantono έγραψε: 28 Φεβ 2022, 10:27 Αν εισέβαλε απλώς στις δυο λαϊκές Δημοκρατίες στα ανατολικά που αναγνώρισε μόλις μία ημέρα πριν την εισβολή, και με χειρουργικές επιχειρήσεις καθάριζε μόνο τους ναζί Αζοφιστές που γενοκτονούσαν τον μειονοτικό πληθυσμό εδώ και 8 χρόνια, και μετά έκανε μεταβολή και έφευγε για πίσω, δεν θα ειχε να του πει κανεις τίποτα. Αλλά αυτός, όχι απλά στο Κίεβο, αλλά ούτε μισο χιλιοστό εξω απο τα σύνορα των Λουπουρού/Ντουπουρού δεν είχε καμία δουλειά και αρμοδιότητα να επέμβει. Τώρα ας τα λουστεί.
εσύ θα του έδινες δικιο
Στους καραγκιόζηδες Ελ analυτές και απόστρατωτους που την είδαν analυτές αναφέρεταιπατησιωτης έγραψε: 28 Φεβ 2022, 09:54 Τι έπαθε ο Καραμπελιάς.Θυμήθηκε τα νιάτα του που τον έδερναν οι κνίτες.![]()
.........................................
Άλλοι θα κάνουν «βαθυστόχαστες αναλύσεις», για τη στάση της Δύσης στην … Κύπρο, ή τη Γιουγκοσλαβία. Άλλοι, «αντικειμενικώς», θα καταδεικνύουν πως οι Ουκρανοί δεν θα αντισταθούν και πως η Δύση είναι που θα πληγεί περισσότερο από τις οικονομικές κυρώσεις! Άλλοι, πάρα πολλοί, τέλος, ιδιαίτερα όσοι εργάζονται σε συστημικά μέσα, θα ποιούν τη νήσσα και θα ασχολούνται με το χρώμα των λουλουδιών, σε εκπομπές, εφημερίδες και ιστοσελίδες. Και το πιο χαρακτηριστικό είναι πως οι περισσότεροι «ξεχνούν» να αναφερθούν στους δέκα δολοφονημένους από τα αεροπλάνα της Ρωσίας, Έλληνες.
Νίκη στον ουκρανικό λαό ενάντια στους Ρώσους ιμπεριαλιστές!
* Ο Γιώργος Καραμπελιάς είναι συγγραφέας και πολιτικός αναλυτής
Το ίδιο γράφουμε van.vantono έγραψε: 28 Φεβ 2022, 10:27Σωστή παρατήρηση, αν και για το τελευταίο που γράφεις, εγώ όλα αυτά τα χρόνια δεν βλέπω την εξάπλωση να πηγαίνει απο δεξιά προς αριστερά, αλλά το αντίστροφο.stavmanr έγραψε: 28 Φεβ 2022, 00:25Έχεις ένα δίκιο. Όμως...vantono έγραψε: 28 Φεβ 2022, 00:19
Ρε μλκ δεν τη μπαλεύουν κάστανο οι τύποι, μεν και δε. Καυλώνουν με την κλιμάκωση.
Πόσο κερκίδα ρε πουστη μου?
Πες ότι δεν κάνουμε τίποτα και η Ουκρανία γίνεται ρωσική. Το πρόβλημα λύθηκε;
Πάλι τα σύνορα της Ρωσίας (με προσαρτημένη την Ουκρανία) ακουμπούν το ΝΑΤΟ.
Πώς θα λυθεί το νέο πρόβλημα; Με νέα εισβολή σε Ρουμανια, Μολδαβία, Πολωνία;
Απλώς οι Ρώσοι ειναι μπουνταλάδες ούνοι, και η δική τους εξάπλωση ειναι εισβολή. Οι Νατοϊκοί είναι εκλεπτυσμένοι δυτικοί. Το πάνε gently, σαν εξάπλωση μύκητα.
Κατά τη γνώμη μου, ο καγκεμπίτης μαφιόζος το εχει χασει εντελώς το παιχνιδι γιατι απέδειξε εμπράκτως ακριβώς αυτό (οτι ειναι καγκεμπίτης μαφιόζος). Αν εισέβαλε απλώς στις δυο λαϊκές Δημοκρατίες στα ανατολικά που αναγνώρισε μόλις μία ημέρα πριν την εισβολή, και με χειρουργικές επιχειρήσεις καθάριζε μόνο τους ναζί Αζοφιστές που γενοκτονούσαν τον μειονοτικό πληθυσμό εδώ και 8 χρόνια, και μετά έκανε μεταβολή και έφευγε για πίσω, δεν θα ειχε να του πει κανεις τίποτα. Αλλά αυτός, όχι απλά στο Κίεβο, αλλά ούτε μισο χιλιοστό εξω απο τα σύνορα των Λουπουρού/Ντουπουρού δεν είχε καμία δουλειά και αρμοδιότητα να επέμβει. Τώρα ας τα λουστεί.