Gordian Knot έγραψε: 27 Φεβ 2022, 08:51
Οι 3500 νεκροί στρατιώτες δεν εκπλήσσουν. Οι υπόλοιπες απώλειες, και ειδικά τα 14 μαχητικά αεροσκάφη, μου φαίνονται μεγάλες.
Δεν παρακολουθώ στενά το ζήτημα, έχουν επαρκή αεράμυνα οι Ουκρανοί;
οι 3500 ισως ειναι νεκροι και τραυματιες
σχετικά με την αεράμυνα των Ουκρανών, πληροφοριες που ακουσα και διαβασα εδώ και κει λένε πως δεν καταστράφηκε ακόμη πλήρως, εξού και οι καταρρίψεις 4 Ilyushin Il-76 που ήταν γεμάτα με Ρώσους αλεξιπτωτιστές.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Крaсная армия έγραψε: 27 Φεβ 2022, 08:55
Διαίρεση με το 10 σε όλα και έχετε τα πραγματικά νούμερα.
Εκτός από τεθωρακισμένα μεταφοράς προσωπικού και μερικά φορτηγά δεν έχουν δείξει κατεστραμμένα άρματα μάχης. Πόσο μάλλον αεροπλάνα.
Ένα Su-25 δείξανε οι Ουκρανοί που χτυπήθηκε αλλά δεν έπεσε. Είναι θωρακισμένα όπως τα Α-10.
δηλαδη εσύ θέλεις να βλέπεις φωτογραφια για κάθε ρωσικη απώλεια σε στρατιώτες, άρματα μαχης και αεροπλάνα; απο ένα σημειο και μετά εινα τόσες πολλές οι απώλειες που χάνεται και κάθε νόημα για κάτι τέτοιο, επίσης και για πρακτικους λόγους δεν είναι πάντα δυνατό κάτι τέτοιο
Gordian Knot έγραψε: 27 Φεβ 2022, 08:51
Οι 3500 νεκροί στρατιώτες δεν εκπλήσσουν. Οι υπόλοιπες απώλειες, και ειδικά τα 14 μαχητικά αεροσκάφη, μου φαίνονται μεγάλες.
Δεν παρακολουθώ στενά το ζήτημα, έχουν επαρκή αεράμυνα οι Ουκρανοί;
οι 3500 ισως ειναι νεκροι και τραυματιες
σχετικά με την αεράμυνα των Ουκρανών, πληροφοριες που ακουσα και διαβασα εδώ και κει λένε πως δεν καταστράφηκε ακόμη πλήρως, εξού και οι καταρρίψεις 4 Ilyushin Il-76 που ήταν γεμάτα με Ρώσους αλεξιπτωτιστές.
“Fighter Jets” λέει η εικόνα, τι σχέση έχουν τα μεταγωγικά αεροσκάφη;
Πάλι μαλακίες γράφουν. Εγώ υπέθεσα -κακώς όπως αποδείχθηκε- πως βλήθηκαν από αντιεροπορικά πυρά ή σημειώθηκαν dog fights.
Απ' ό,τι διαβάζω στο twitter αυτή εδώ είναι κόρη του Τατάρου υπουργού άμυνας της Ρωσίας (Σεργκέι Σοϊγκού), μετά το πρόσφατο παιχνίδι Ρωσίας-Κύπρου. Ακόμα ψάχνετε να βρείτε ποιοι σκοτώνουν Έλληνες;
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δέχομαι επίθεση από ρωσόπληκτους που με παροτρύνουν να καταταγώ ως εθελοντής στην Ουκρανία.
Προτιμώ να κάτσω εδώ και να γαμήσω μια Ρωσίδα πουτάνα από αυτές που γέμισαν τα μπουρδέλα των καπιταλιστών όλης της Ευρώπης ζητώντας της να μου εξηγήσει γιατί η Ρωσία βοηθάει την Τουρκία να φτιάξει πυρηνικά εργοστάσια. Αν και δε νομίζω ότι θα ξέρει, άλλη είναι η δουλειά της.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Γάταρος έγραψε: 27 Φεβ 2022, 16:58
Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δέχομαι επίθεση από ρωσόπληκτους που με παροτρύνουν να καταταγώ ως εθελοντής στην Ουκρανία.
Προτιμώ να κάτσω εδώ και να γαμήσω μια Ρωσίδα πουτάνα από αυτές που γέμισαν τα μπουρδέλα των καπιταλιστών όλης της Ευρώπης ζητώντας της να μου εξηγήσει γιατί η Ρωσία βοηθάει την Τουρκία να φτιάξει πυρηνικά εργοστάσια. Αν και δε νομίζω ότι θα ξέρει, άλλη είναι η δουλειά της.
Ακούω ότι στο πλευρό των Ουκρανών Εθνικοσοσιαλιστών πολεμούν και κάποιοι Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές. Ας ελπίσουμε ότι θα στείλουν πολλούς Ρώσους στα σπίτια τους μέσα σε φέρετρα έτσι ώστε να πάρουν πίσω λίγο από το αίμα του ελληνικού λαού.
Γάταρος έγραψε: 27 Φεβ 2022, 16:58
Δε νομίζω ότι δέχονται 8χρονους...
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Γάταρος έγραψε: 28 Φεβ 2022, 00:17Ακούω ότι στο πλευρό των Ουκρανών Εθνικοσοσιαλιστών πολεμούν και κάποιοι Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές. Ας ελπίσουμε ότι θα στείλουν πολλούς Ρώσους στα σπίτια τους μέσα σε φέρετρα έτσι ώστε να πάρουν πίσω λίγο από το αίμα του ελληνικού λαού.
έχει πάει ο golden age, ο πιο καθαρός ιδεολογικος εκπρόσωπος του σύγχρονου νατοναζισμου και γι αυτό δεν γράφει τόσο πολύ. Από τις βόμβες που πέφτουν δεν πιάνει σήμα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.