Συγχωρέσατε μοι αδελφοί τον ανάξιο και αμαρτωλό
(Ακολουθεί ο Ασπασμός της Ειρήνης).
Συγχωρέσατε μοι αδελφοί τον ανάξιο και αμαρτωλό
Για πρωτη φορα στην πολυετη δικτατορια του ο Πουτιν νιωθει πιεση η οποια προκειται να ανεβει. Γιαυτο και οι δηθεν σοβαρες δηλωσεις περι πυρηνικων οι οποιες απλα ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΟΥΝ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ το φιασκο στο οποιο οδηγησε στρατιωτικα τη χωρα του.wooded glade έγραψε: 27 Φεβ 2022, 16:36 Έχει χ.στεί.
Αντιδράσεις ανθυποπασόκ της παμπάλαιας σχολής είναι αυτά.
Τυφώνες,λοιμοι, σεισμοί, καταποντισμοι, καταστροφές, ιοί, πόλεμοι , πυρηνικά.Τοση γκαντεμια μαζεμένη σε τόσο λίγο χρόνο δεν μπορεί να εξηγηθεί με λογική εξήγηση.
Γιατί ζητάς συγνώμη;Στύγιος έγραψε: 27 Φεβ 2022, 17:54 Επίσης ζητώ συγγνώμη απ' όσους προσέβαλα λεκτικά καθώς κι όσους προσέβαλα με τα γραπτά μου εδώ μέσα.Την αγάπη του Θεού να έχουμε.
Πορεία στην αμερικανική πρεσβεία εδώ και τώρα!Freelancer έγραψε: 27 Φεβ 2022, 16:19 Όχι στον τρίτο παγκόσμιο που θέλουν ΗΠΑ-ΕΕ-Ρωσία! Έξοδος της χώρας από ΝΑΤΟ-ΕΕ και ουδετερότητα!
ετοιμαστειτε,πλυθειτεΣτύγιος έγραψε: 27 Φεβ 2022, 16:22 Και μέσα στο γενικό χαμό , έχει λουφάξει κι η κουφάλα ο Κιμ. Ποιος ξέρει τι υποχθόνια ετοιμάζει.
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 27 Φεβ 2022, 18:01 επομενη σταση Βερολινο![]()
θα πραγματοποιησει και την απειλη καμμενου![]()
συνηθως με την ανακηρυξη πολεμου ανεβαιναν,αυτο διδασκει η ιστορικη εμπειριαΕρμής έγραψε: 27 Φεβ 2022, 16:55 Λες τόσα χρόνια οι Αμερικανοί να μην έχουν ανριμετρα;
Συνεχίζω να επιμένω πως η Ουκρανία είναι το δόλωμα των Αμερικανών για να ξεδοντιασουν και άλλο τη Ρωσία σε οικονομικό επίπεδο.
Θυμάστε πριν κάποια χρόνια που κάποιοι us χαρτογιακάδες ήθελαν να παίξουν λίγο με τις τιμές του πετρελαίου και τα ρωσικά μάρκετ έμειναν από κωλοχαρτα;
Είδατε το Χρηματιστήριο της Αμερικής από τη μέρα του πολέμου και μετα; Παναθηναϊκή σημαία.
Προκαταβολικά ,δεν θέλω να φύγω αναπολόγητος , αν δείτε ότι έχω καιρό να ποστάρω , μάλλον θα έχω πεθάνει.The Age of Aquarius έγραψε: 27 Φεβ 2022, 17:54Γιατί ζητάς συγνώμη;Στύγιος έγραψε: 27 Φεβ 2022, 17:54 Επίσης ζητώ συγγνώμη απ' όσους προσέβαλα λεκτικά καθώς κι όσους προσέβαλα με τα γραπτά μου εδώ μέσα.Την αγάπη του Θεού να έχουμε.