Δυστυχώς, ναι.stergiosbik έγραψε: 27 Φεβ 2022, 15:00Δυστυχώς πάντα έτσι ήταν ο κόσμος.sys3x έγραψε: 27 Φεβ 2022, 14:52Και όλα αυτά για τα τερτίπια των Αμερικανών ρε μαλάκα, οι οποίοι το παίζουν εκ του ασφαλούς χωρίς να παίρνουν τα αντίστοιχα ρίσκα α ασφαλείας (είναι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, είναι η πιο ασφαλής χώρα στον πλανήτη) και β των οικονομικών επιπτώσεων των κυρώσεων που οι ίδιοι αποφάσισαν αλλά καλούμαστε όλοι εμείς στην Ευρώπη να πληρώσουμε.stergiosbik έγραψε: 27 Φεβ 2022, 14:41 Δυστυχώς είναι μάλλον προτιμότερο να πέσει εύκολα η Ουκρανία γιατί σε αντίθετη περίπτωση τα πράγματα θα χοντρυνουν πάρα πολύ από τους Ρώσους.
Γιατί ας μη γελιομαστε,οι Ρώσοι δεν έχουν δείξει όλη τους την δύναμη μέχρι τώρα.
Αν φτασουμε εκεί,πολύ φοβάμαι ότι μπορεί να ξεφύγει πολύ εύκολα η κατάσταση και στο τέλος να μεινουν οι κατσαρίδες στον πλανήτη ως κυρίαρχο είδος.
Για άλλη μια φορά γαμάνε τον πλανήτη για την πλάκα τους οι Αμερικάνοι και τους λένε και ευχαριστώ τα γίδια.
Παιχνίδια εξουσίας.
Φυσικά και οι ΗΠΑ έχουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης.Το μεγαλύτερο.
Όχι ότι είναι σωστό και ηθικό αυτό που κάνει ο Πούτιν τώρα,αλλά το δάχτυλο δεν δικαιούνται οι ΗΠΑ να το κουνάνε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
foscilis έγραψε: 27 Φεβ 2022, 15:02 ποια είναι η γνώμη σου για την Ελλάδα που σε απόσταση αναπνοής από την Τουρκία (στην οποία έχει εισβάλλει πέντε φορές τα τελευταία 200 χρόνια φτάνοντας μέχρι την Άγκυρα)
Ωραίος !
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- dna replication
Unique έγραψε: 27 Φεβ 2022, 15:08 Πάντως ο Αριστος τρώει αμέτρητες μπατσες στο ελεύθερο απο το ΓΓ. Τον έχει ξεπατώσει όπου τον βρει..
Ο ΓΓ δεν μπορεί να γαμήσει σε μπουρδέλο
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Δεν πειράζει, και η Ρωσία πατρίδα του είναι.Υδράργυρος έγραψε: 27 Φεβ 2022, 15:08Οταν μαθαινεις οτι η πατριδα σου σε προτιμουσε νεκροdna replication έγραψε: 27 Φεβ 2022, 15:01 ο παραδοθείς αιχμάλωτος μαθαίνει στην τηλεόραση οτι πέθανε ηρωϊκά
Κανονικά έπρεπε να δωσει τραπεζικό λογαριασμό για ενισχυση της οικογένειας του
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Οχι βρε συ, μην εισαι χαζος και τρως τα ψεματα των επαγγελματιών ψευτών. Είναι δυνατόν μια χωρα που έχασε πανω απο 8.000.000 ανθρωπους απο τους ναζιστες να ειναι ναζιστες?stergiosbik έγραψε: 27 Φεβ 2022, 15:07Μάλλον μιλάς για άλλη χώρα.
Γιατί στην Ουκρανία μια χαρά υπάρχουν Ναζί.
Φυσικά δεν είναι πλειοψηφία.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- dna replication
Andriy Zagorodnyuk, former Ukrainian defense minister, says Belarus is about to declare war on Ukraine:
"There is information about airborne troopers from Belarus loaded on the planes to enter Ukraine."
"There is information about airborne troopers from Belarus loaded on the planes to enter Ukraine."
Εάν δεν πάρουν τον πλήρη έλεγχο της πόλης σε δύο μέρες και αντιμετωπίσουν αστικό πόλεμο καθήλωσης θα έχουν χάσει και σε συμβολικό επίπεδο και σε ουσιαστικό.Υδράργυρος έγραψε: 27 Φεβ 2022, 15:05Λες να τους περικυκλωσουν 20 χιλιομετρα απο τα ρωσικα συνορα; σοβαρεψουBeria έγραψε: 27 Φεβ 2022, 14:36Και οι ναζί μέσα ήταν στο ΣτάλινγκραντΣτρακαστρουκας έγραψε: 27 Φεβ 2022, 14:34
whatever. Η ουσια ειναι οτι η αμυντικη περιμετρος εσπασε και οι Ρωσοι ειναι μεσα
Μπήκαν, υποτίθεται, για να προστατεύσουν την ζωή των ρωσόφωνων της ανατολικής Ουκρανίας και θα είναι πλέον μια τυπική κατακτητική δύναμη σε ξένο έδαφος.
Καμία νομιμοποίηση, έστω και ως φύλλο συκής
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
ΝαιUnique έγραψε: 27 Φεβ 2022, 15:12 Είναι δυνατόν μια χωρα που έχασε πανω απο 8.000.000 ανθρωπους απο τους ναζιστες να ειναι ναζιστες?
Occasio facit furem
Φοβάσαι ότι ο Πούτιν θα πάρει το στυλό και όπου δει κονσέρβα θα πει, α νταξ, αλλά όπου δει κράνος θα κακιώσει και θα το σημειώσει με κόκκινο; Να σοβαρευτούμε λίγο, είναι όλος ο κόσμος απέναντι του, έστω ο δυτικός. Γι' αυτό λέω ανήκουμε στον δυτικό; Προφανώς το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρουμε τι είμαστε, οπότε δεν ξέρουμε και τι θέλουμε τελικά. Είναι γνωστά αυτά.Niki έγραψε: 27 Φεβ 2022, 15:08Κοίτα ότι έγινε τώρα έγινε. Είμαστε υποχρεωμένοι να λέμε καλώς έγινε.sharp έγραψε: 27 Φεβ 2022, 15:03Έτσι μπράβο, λίγα λόγια.sys3x έγραψε: 27 Φεβ 2022, 14:56
Στον πούτσο μου τι διαβάζεις.
Από εκεί και πέρα αν θέλεις απάντησε στην ερώτηση μου, τα υπόλοιπα που γράφεις δεν έχουν κάποιο ενδιαφέρον.
Όχι δεν θα απαντήσω στην κολοκυθιά σου, θα απαντήσεις εσύ, τι είσαι αφού δεν είσαι δυτικός. Γουστάρεις μόνος; Συμμαχία με τον Τούρκο, με τον Πούτιν, με ποιον; Ή μήπως με το ισχυρό ΝΑΤΟ, αλλά σε στυλ, άκου να δεις, δεν θα βοηθήσω στην Ουκρανία γιατί δεν είμαι μαλάκας, εσύ όμως θα βοηθήσεις όταν θα έχω πρόβλημα γιατί γι' αυτό σε έχω και σε έχω και για μαλάκα. Έτσι το προτιμάς;
Όμως ας μην είμαστε απόλυτοι και αντίθετοι με διαφορετικές απόψεις.
Υπήρχαν και άλλες λύσεις.
Π.Χ πολλά τρόφιμα,ρούχα και φάρμακα.
Παράλληλα επειδή η Ελλάδα θα παραμείνει ουδέτερη να ξεκινήσει διπλωματικό διάλογο για να γίνει συνάντηση στην Αθήνα μεταξύ των εμπλεκομένων.
Έτσι χρυσώνει το χάπι η Αλεξανδρούπολη βοηθάει η βοήθεια δεν μπορείς να πείς ότι είναι στρατιωτική κ.λ.π.
-
stergiosbik
Άρνηση πραγματικότητας λέγεται αυτό που έχεις.Unique έγραψε: 27 Φεβ 2022, 15:12Οχι βρε συ, μην εισαι χαζος και τρως τα ψεματα των επαγγελματιών ψευτών. Είναι δυνατόν μια χωρα που έχασε πανω απο 8.000.000 ανθρωπους απο τους ναζιστες να ειναι ναζιστες?stergiosbik έγραψε: 27 Φεβ 2022, 15:07Μάλλον μιλάς για άλλη χώρα.
Γιατί στην Ουκρανία μια χαρά υπάρχουν Ναζί.
Φυσικά δεν είναι πλειοψηφία.
Δοκίμασε να ψάξεις λίγο στο διαδίκτυο και θα δεις αν υπάρχουν Ναζί στην Ουκρανία και τι ρόλο παίζουν.
Έχει γεμίσει ναζί και η Ρωσία, που έχασε 20.000.000 από τους ναζί.
Η παράνοια δεν έχει σύνορα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Γράφω τη διαθήκη μου.Αλιόσα έγραψε: 27 Φεβ 2022, 15:15 Ο παλαβιάρης το χάσε
https://twitter.com/maxseddon/status/14 ... b2c699%2F0
Σε σας δεν αφήνω τίποτα οπότε μη ρωτήσετε
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις