sharp έγραψε: 27 Φεβ 2022, 13:51
Εν τω μεταξύ ακούμε ότι πολλοί Ρώσοι δεν ξέρουν καν ότι γίνεται πόλεμος. Πιστεύουν ότι βρίσκεται μια μικρή δύναμη στήριξης αυτονομιστών. Από αύριο που θα καταλάβουν στην τσέπη ότι κάτι σοβαρό τρέχει, να δούμε τις εξελίξεις θα έχουμε.
τι παπατζα τρωτε μερικοι
το Ρωσικο υπουργειο αμυνης ανεβασει 4-5 βιντεακια καθε μερα κ ανακοινωνει τις εξελιξεις εχθες μαλιστα εξηγησε γιατι σταματησαν οι επιχειρησεις
Υπάρχουν πολλοί ηλικιωμένοι που βλέπουν μόνο τηλεόραση, δεν είναι πιτσιρδέλια με τα κινητά αγκαλιά όπως εσύ
Και δεν είναι όλοι στη Μόσχα ή την Πετρούπολη.
Αντε πια, κουραστικοί, όλα μασημένα τα θέλετε και κάνετε και τους εξυπνάκηδες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 27 Φεβ 2022, 14:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
βρε αγορι μου θα πεσουν θερμοβαρικες βομβες αλυπητα
Εννοείς τις ίδιες βόμβες που έριχναν οι Αμερικανοί στο Αφγανιστάν;Κάτσε να βρω ένα post σου που το είχες καταδικάσει.
δεν εχω γραψει κατι για τις βομβες του αφγανισταν μην ψαχνεις αδικα απλα προσπαθω να σου εξηγησω οτι ειναι πλεον σοβαρα τα πραγματα οι θερμοβαρικες δεν ειναι κοινες βομβες που βλεπουμε συχνα καμια σχεση τεσπα θα τα δεις σημερα τι ζημια κανουν
αυτό αλήθεια είναι κατάλληλες για οχυρωμένες θέσεις μάλιστα Στην ΣΕΑΠ όταν κάναμε στην ΒΟΠ εκπαίδευση στα Κορνέτ μας είχαν δείξει βίντεο από βολές με θερμοβαρικές. Για να προλάβω εμείς στην παραγγελία δεν πήραμε τέτοιες μόνο τις κλασσικές.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα να πλησιάσω σε 2 μέτρα απόσταση από κάποιον φοβούμενος πως μπορεί να είναι (ήπιος) φορέας ή μη του κορονοϊού επειδή έχει κάνει ή δεν έχει κάνει εμβόλιο. Εσείς όλοι που χέζατε μέντες επί 2 χρόνια για τις τηρουμένες ή μη αποστάσεις, μέτρα, εμβόλια, δόσεις, μάσκες, ξαφνικά δεν υπάρχει για εσάς τίποτα. Λες και σας πατάν ένα κουμπί στο κεφάλι και αλλάζετε modus σκέψης και συμπεριφοράς. Είπαμε, δεν είστε γίδια. Τα γίδια έχουν μια στοιχειώδη μνήμη.
Ενα πραγμα σαν... τηλεκατευθυνομενα... Μνημη και επεξεργαστικη ικανοτητα σαυρας.
δεν έχουν τα μέσα ούτε την υπεροχή στον αέρα για να το κάνουν .ΠΧ στον Αζεροαρμενικο πόλεμο όταν η Αρμένοι κίνησαν μια μεραρχία τους για να περιορίσει την διείσδυση στα νότια κορνιοτοποιήθηκε από τα αεροπορικά μέσα των Αζέρων . Νομίζω ήταν η στιγμή που γύρισε τον πόλεμο. Δεν ξέρω αν έχουν τα μέσα οι Ουκρανοί να μετακινήσουν ολόκληρες μονάδες .
Να πούμε στο σημείο αυτό ότι τα ουκρανικα Bayraktar έχουν σχεδόν εξαλειφθεί από τους Ρώσους και μάλιστα με μεγάλη άνεση. Πρέπει να πάρουμε τα αναγκαία διδάγματα σε τακτικό επίπεδο για το πως το κατάφεραν οι Ρώσοι.
Ελπιζεις οτι θα καταστρεψεις τα τουρκικα μπαιρακταρ στο εδαφος;
Πιο πιθανο να λες τα μπαιρακταρ τσαμπα καινε καυσιμα
Εννοείται με Μ 2000-5 και πολύ πιο εύκολα με τα Ραφάλ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 27 Φεβ 2022, 14:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
foscilis έγραψε: 27 Φεβ 2022, 13:45
Στηρίζω με χίλια την απόφαση Κούλη και ΠτΔ πρώτον να κατονομάσουν τους ενόχους των εγκλημάτων πολέμου σε εκείνο το ρωσοποντιο χωριό και δεύτερον να στείλουν όπλα στους Ουκρανούς φίλους μας.
Την ιδια στιγμη ο δικος σου βαζει καρδουλες με τις σημαιες θυτη και θυματος μαζι (και βεβαια τη σημαια του θυματος την εχει λαθος)
Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα να πλησιάσω σε 2 μέτρα απόσταση από κάποιον φοβούμενος πως μπορεί να είναι (ήπιος) φορέας ή μη του κορονοϊού επειδή έχει κάνει ή δεν έχει κάνει εμβόλιο. Εσείς όλοι που χέζατε μέντες επί 2 χρόνια για τις τηρουμένες ή μη αποστάσεις, μέτρα, εμβόλια, δόσεις, μάσκες, ξαφνικά δεν υπάρχει για εσάς τίποτα. Λες και σας πατάν ένα κουμπί στο κεφάλι και αλλάζετε modus σκέψης και συμπεριφοράς. Είπαμε, δεν είστε γίδια. Τα γίδια έχουν μια στοιχειώδη μνήμη.
Ενα πραγμα σαν... τηλεκατευθυνομενα... Μνημη και επεξεργαστικη ικανοτητα σαυρας.
Ζενίθεδρος έγραψε: 27 Φεβ 2022, 11:21
Για να αντιληφθείτε το μέγεθος της συστημικής και σκόπιμης πολτοποίησης του εγκεφάλου σας από τα ΜΜΕ, δείτε πως περνούν τα σύνορα των ευρωπαϊκών χωρών ορδές ανεμβολίαστων Ουκρανών χωρίς πιστοποιητικά τεστ ή εμβολιασμού, λες και μέχρι πριν τρεις ημέρες δεν έτρεχε τίποτα.
Ευκαιρία να κάνεις το εμβόλιο σου.
Άνθρωπε μου... Πόλεμος γίνεται, δεν το πήρες χαμπάρι;
Προφανώς και υπάρχει κορωνοιος που κολλάει αυτό με τις έκτακτες συνθήκες ενός πολέμου και τους Ουκρανούς που φεύγουν;
foscilis έγραψε: 27 Φεβ 2022, 13:45
Στηρίζω με χίλια την απόφαση Κούλη και ΠτΔ πρώτον να κατονομάσουν τους ενόχους των εγκλημάτων πολέμου σε εκείνο το ρωσοποντιο χωριό και δεύτερον να στείλουν όπλα στους Ουκρανούς φίλους μας.
Την ιδια στιγμη ο δικος σου βαζει καρδουλες με τις σημαιες θυτη και θυματος μαζι (και βεβαια τη σημαια του θυματος την εχει λαθος)
Πρώτον δεν είναι δικός μου.
Δεύτερον στο Facebook έχει κάνει πολύ πιο σωστή τοποθέτηση.
Τρίτον και κυριότερο όταν ήταν να επεκταθεί το ΝΑΤΟ στη δικιά μας γειτονια και η ρωσική πρεσβεία είχε ξαμολησει διπλωμάτες να ξεσηκώνουν όλη τη Βόρεια Ελλάδα ενάντια στη συμφωνία που θα το επέτρεπε, αυτός τους απέλασε με συνοπτικές διαδικασίες ενώ κάτι άλλοι έβγαζαν ανακοινώσεις ότι αν είναι δυνατόν να απελαύνεται κόσμος με βάση φημολογίες και πώς τολμάτε να αμαυρώνετε όλους εμάς τους Μακεδονομάχους λεγοντας ότι δήθεν είμαστε πανηλιθια πουτινακια.
Τι πρέπει δηλ. να κάνει ο Ζελενσκυ για να είναι εντάξει για κάποιους;
Να πει γεια σας και βγάλτε τα πέρα μόνοι σας;
Να σηκώσει λευκή σημαία και να παραδοθεί στον Πούτιν που σίγουρα θα τον δικάσει δίκαια, αφού πρώτα πιούν ένα τσαγάκι παρέα;
Κάτι άλλο πιο σωστό;
Αλ.Τσίπρας: Τα ρωσικά στρατεύματα να σταματήσουν τώρα την εισβολή και να αποχωρήσουν
«Η πολεμική εισβολή της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ουκρανία, οι σκηνές φρίκης που παρακολουθούμε από τους δέκτες της τηλεόρασής μας, οι βομβαρδισμοί, οι μάχες, ο θάνατος που σκορπά στους δρόμους μιας ευρωπαϊκής πρωτεύουσας, είναι πισωγύρισμα στις πιο φρικτές στιγμές της ιστορίας», τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας.
Δεύτερη φορά μέσα σε μια δεκαετία που ο πόκο συνθλίβεται από την πραγματικότητα. Ότι μπορεί κάνει τώρα να μην καταλήξει ΚΚΕ.
Το ρωσικό κόμμα πέθανε στην Ελλάδα.
Πωπω, πώς είναι στην εικονική πραγματικότητα που ζεις; Αισθάνεσαι θεός, ε;
Το κάλο με την όλη υπόθεση είναι οτι με το πέρας του πόλεμου, θα βρεθει λυση και στο δημογραφικό πρόβλημα της χώρας μας. Θα μπορούν τα Ελληνοπούλα να αγοράσουν νύφες από τη Ρωσία με λιγότερα από 1000€, όπως έκαναν στα 90ς .
Ζεστα cash, χωρις την αναγκη SWIFT.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.