!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στα ορια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Στα ορια
Aυτο που εκανε ο τυπος ειναι βασικα απάτη με αποτέλεσμα την σεξουαλικη παρενοχληση.
Κατι αντιστοιχο ειναι και το παρακάτω.
Ας υποθέσουμε οτι ο Χ ζητάει απο την τραπεζα δανειο
Χ: Εχω αναγκη 10000 ευρώ γιατι εχω καρκινο και θελω θεραπεια αμεσα
Τραπεζα: Φυσικα να σας δώσουμε. Δουλεια μας ειναι να σας διευκολυνουμε ειδικα εαν το εχετε και αναγκη.
Ο Χ περνει τα λεφτα και παει στο Λας Βεγκας οπου τα τρώει στο καζινο
Ποια θα ειναι η αντιδραση της τραπεζας εαν το μαθει αυτο?
Προφανώς η ιδια με της νοσοκόμας.
Κατι αντιστοιχο ειναι και το παρακάτω.
Ας υποθέσουμε οτι ο Χ ζητάει απο την τραπεζα δανειο
Χ: Εχω αναγκη 10000 ευρώ γιατι εχω καρκινο και θελω θεραπεια αμεσα
Τραπεζα: Φυσικα να σας δώσουμε. Δουλεια μας ειναι να σας διευκολυνουμε ειδικα εαν το εχετε και αναγκη.
Ο Χ περνει τα λεφτα και παει στο Λας Βεγκας οπου τα τρώει στο καζινο
Ποια θα ειναι η αντιδραση της τραπεζας εαν το μαθει αυτο?
Προφανώς η ιδια με της νοσοκόμας.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Με δεδομένο πως η είδηση είναι ακριβώς όπως έχει:
Ένας αρρωστημένος τύπος(31 χρονών) προσποιούνταν ότι έπασχε από σύνδρομο Down,αλήθεια πόσοι από εμάς γνωρίζουμε την καθημερινότητα αυτών των ατόμων;,κατάφερε και ξεγέλασε 3 νοσοκόμες για να του κάνουν μπάνιο και να του αλλάζουν την πάνα.
1)Ένοχος για εξαπάτηση με απώτερο σκοπό την σεξουαλική εκμετάλευση λόγω της «κατάστασης».
2)Να γίνεται αυστηρότερος έλεγχος ,πλέον είναι εύκολο,στο ιστορικό των ασθενών.
Ένας αρρωστημένος τύπος(31 χρονών) προσποιούνταν ότι έπασχε από σύνδρομο Down,αλήθεια πόσοι από εμάς γνωρίζουμε την καθημερινότητα αυτών των ατόμων;,κατάφερε και ξεγέλασε 3 νοσοκόμες για να του κάνουν μπάνιο και να του αλλάζουν την πάνα.
1)Ένοχος για εξαπάτηση με απώτερο σκοπό την σεξουαλική εκμετάλευση λόγω της «κατάστασης».
2)Να γίνεται αυστηρότερος έλεγχος ,πλέον είναι εύκολο,στο ιστορικό των ασθενών.
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
Αυτον εδω τον παικταρα πως τον βλεπετε;
Άντρας πήγαινε συνεχώς ραντεβού σε ακριβά εστιατόρια και παρατούσε τις γυναίκες με τον λογαριασμό

Δύο χρόνια κράτησε η δράση του και ήταν γνωστός στο Λος Άντζελες ως «το ραντεβού που τρώει και τρέχει» (dine-and-dash dater).
Ο λόγος για έναν 45χρονο γοητευτικό, μειλίχιο και εμφανίσιμο άνδρα, που γνώριζε γυναίκες στο διαδίκτυο, τους πρότεινε ραντεβού σε χλιδάτα εστιατόρια του Λος Άντζελες και στη συνέχεια εξαφανιζόταν έπειτα από ένα ή δύο πιάτα, αφήνοντάς τες με τον …λογαριασμό.
Ο ίδιος προφασιζόταν πως πρέπει να πάει στην τουαλέτα ή να μιλήσει για λίγο στο τηλέφωνο και το έβαζε στα πόδια.
Οι γυναίκες έπειτα από ώρα αναμονής στο τραπέζι συνειδητοποιούσαν πως το ραντεβού τους δεν ενδιαφερόταν για τις ίδιες αλλά για το φαγητό και ότι δεν επρόκειτο να γυρίσει πίσω.
Κατά την αστυνομία, ο Πολ Γουανταλούπε Γκονζάλεζ δεν έκανε τίποτα προκειμένου να προστατεύσει την ταυτότητα του. Χρησιμοποιούσε το πραγματικό του όνομα στα site γνωριμιών και δεν αλλοίωνε τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, με συνέπεια να έχει καταγραφεί πολλές φορές από κάμερες εστιατορίων.
Ο ίδιος πλέον αντιμετωπίζει 10 κατηγορίες για εκβιασμό, διακεκριμένη κλοπή αλλά και τα θύματά του που τον παρακολουθούσαν την πρώτη μέρα της δίκης.
Εάν καταδικαστεί κινδυνεύει να τιμωρηθεί με φυλάκιση μέχρι και 13 χρόνων.
Με βάση την εισαγγελία, πολλές φορές οι υπάλληλοι των εστιατορίων λυπούνταν τη γυναίκα η οποία έμενε μόνη της και της χάριζαν το γεύμα, ενώ δεν ήταν λίγες οι γυναίκες που πλήρωναν τελικά το λογαριασμό από ταπείνωση ή ντροπή.
Ο δράστης είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για μικροκλοπές.
https://www.diaforetiko.gr/antras-pigai ... ogariasmo/
Φωτογραφιες κλπ στο παραπανω λινκ.
Άντρας πήγαινε συνεχώς ραντεβού σε ακριβά εστιατόρια και παρατούσε τις γυναίκες με τον λογαριασμό

Δύο χρόνια κράτησε η δράση του και ήταν γνωστός στο Λος Άντζελες ως «το ραντεβού που τρώει και τρέχει» (dine-and-dash dater).
Ο λόγος για έναν 45χρονο γοητευτικό, μειλίχιο και εμφανίσιμο άνδρα, που γνώριζε γυναίκες στο διαδίκτυο, τους πρότεινε ραντεβού σε χλιδάτα εστιατόρια του Λος Άντζελες και στη συνέχεια εξαφανιζόταν έπειτα από ένα ή δύο πιάτα, αφήνοντάς τες με τον …λογαριασμό.
Ο ίδιος προφασιζόταν πως πρέπει να πάει στην τουαλέτα ή να μιλήσει για λίγο στο τηλέφωνο και το έβαζε στα πόδια.
Οι γυναίκες έπειτα από ώρα αναμονής στο τραπέζι συνειδητοποιούσαν πως το ραντεβού τους δεν ενδιαφερόταν για τις ίδιες αλλά για το φαγητό και ότι δεν επρόκειτο να γυρίσει πίσω.
Κατά την αστυνομία, ο Πολ Γουανταλούπε Γκονζάλεζ δεν έκανε τίποτα προκειμένου να προστατεύσει την ταυτότητα του. Χρησιμοποιούσε το πραγματικό του όνομα στα site γνωριμιών και δεν αλλοίωνε τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, με συνέπεια να έχει καταγραφεί πολλές φορές από κάμερες εστιατορίων.
Ο ίδιος πλέον αντιμετωπίζει 10 κατηγορίες για εκβιασμό, διακεκριμένη κλοπή αλλά και τα θύματά του που τον παρακολουθούσαν την πρώτη μέρα της δίκης.
Εάν καταδικαστεί κινδυνεύει να τιμωρηθεί με φυλάκιση μέχρι και 13 χρόνων.
Με βάση την εισαγγελία, πολλές φορές οι υπάλληλοι των εστιατορίων λυπούνταν τη γυναίκα η οποία έμενε μόνη της και της χάριζαν το γεύμα, ενώ δεν ήταν λίγες οι γυναίκες που πλήρωναν τελικά το λογαριασμό από ταπείνωση ή ντροπή.
Ο δράστης είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για μικροκλοπές.
https://www.diaforetiko.gr/antras-pigai ... ogariasmo/
Φωτογραφιες κλπ στο παραπανω λινκ.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
-
User_601
Επαναλαμβανομαστε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Σεπ 2018, 00:09Ξαναδιάβασε το κείμενο και μπορεί να μην καταλάβεις κι εσύ.Εσθήρ έγραψε: 15 Σεπ 2018, 00:06Καλα εσυ δεν καταλαβαινες κιολας....δεκτον.Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Σεπ 2018, 00:00
Οπα. Του βάρεσαν μαλάκια; Δεν διάβασα κάτι τέτοιο.
Εγώ κατάλαβα ότι έκαναν τα καθήκοντα τους. Το αν ο άλλος τη βρίσκει ή όχι είναι αδιάφορο, θα μπορούσε να τη βρίσκει και με το να περνάει το αμάξι ΚΤΕΟ.
Εκει οι νοσοκομες δεν πηγαν για να ικανοποιουν τον ανωμαλο,απλα για να κουραρουν ασθενη,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ.Τα δικαιώματα και οι επιλογές σας μετά από πρόσφατη σεξουαλική κακοποίηση
1800RESPECT
17 AUG 2014
Τα δικαιώματα και οι επιλογές σας μετά από πρόσφατη σεξουαλική κακοποίηση
Σεξουαλική επίθεση είναι κάθε σεξουαλική ή σεξουαλικοποιημένη ενέργεια που κάνει ένα άτομο να νιώσει άβολα, εκφοβισμένο ή τρομοκρατημένο. Πρόκειται για μια συμπεριφορά την οποία δεν προκάλεσε ούτε επέλεξε το εν λόγω άτομο.
πηγηhttps://www.1800respect.org.au/language ... l-assault/
Με τη σεξουαλική επίθεση ο δράστης προδίδει την εμπιστοσύνη του θύματος και το αποστερεί από το δικαίωμα κάθε ανθρώπου στη σεξουαλική του αυτοδιάθεση. Η σεξουαλική επίθεση συνιστά κατάχρηση δικαιώματος και εξουσίας.
Οι γυναικες ηταν νοσοκομες τελεια και παυλα και εκει πηγαν γα να ασκησουν το επαγγελμα τους και οχι για να καβλωνουν τον μαλακα και να του πιανουν τα παπαρια του,εντ οφ στορυ λεμε.Τα υπολοιπα ειναι καθαροτατα σεξιστικες μαλακιες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 15 Σεπ 2018, 00:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dwarven Blacksmith
Α, εγώ εννοούσα το κείμενο της είδησης.
-
User_601
Εσυ διαβαζε μανινα.

Αφήστε να λέγεται Μακεδονική η γλώσσα των σκοπιανών μωρέ, να ακούμε τουλάχιστον πουώλ κοπμπλγίεμνιεντυ σε κάνα θάνατο αντί για αυτό το RIP που λέγανε οι μέχρι τώρα Μακεδόνες. 
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
ritzeri
Τώρα που το ξανασκέφτομαι το αμερικανακι δεν είναι καν πρωτότυπο.
Έλληνας είχε διδάξει πριν πολλά χρόνια την τέχνη της αποπλάνησης των γυναικών παρουσιάζοντας τον εαυτό του σαν κάτι που στην πραγματικότητα δεν ηταν.
Αν θυμάμαι καλά ονομαζόταν Στέφανος Αυγερινός.
Έπειθε τις γυναίκες ότι ειναι ενας διασημος άνθρωπος του πνεύματος με αποτέλεσμα εκείνες να τον αγαπούν, επειδή φυσικά τις εξαπατουσε.
Δεν τιμωρήθηκε ποτέ για τα σεξουαλικά του εγκληματα.
Είμαι βέβαιος όμως πως όλοι όσοι τον θυμούνται μόνο μίσος τρέφουν για αυτον
Έλληνας είχε διδάξει πριν πολλά χρόνια την τέχνη της αποπλάνησης των γυναικών παρουσιάζοντας τον εαυτό του σαν κάτι που στην πραγματικότητα δεν ηταν.
Αν θυμάμαι καλά ονομαζόταν Στέφανος Αυγερινός.
Έπειθε τις γυναίκες ότι ειναι ενας διασημος άνθρωπος του πνεύματος με αποτέλεσμα εκείνες να τον αγαπούν, επειδή φυσικά τις εξαπατουσε.
Δεν τιμωρήθηκε ποτέ για τα σεξουαλικά του εγκληματα.
Είμαι βέβαιος όμως πως όλοι όσοι τον θυμούνται μόνο μίσος τρέφουν για αυτον
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
ritzeri έγραψε: 14 Σεπ 2018, 19:29 Για να τελειώνουμε, αν κάποιος πει σε ένα γκομενάκι ότι είναι πλούσιος και το φάει, αλλά στο τέλος αποδειχθεί απενταρος πως πρέπει να τιμωρηθεί, αν πρέπει κι όλας.....
Ότι τις εξαπάτησε ή ότι τις βίασε;
Νομίζω λοιπόν πως ο χαρακτηρισμός που έκανα "στα όρια του νομού" είναι εύστοχος
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
1. Μα και το παιδί θα συνεναίσει. Παιχνίδι θα παίζουν. Δε θα ξέρει ότι για τον πορνόγερο είναι σεξουαλική ικανοποίηση. Γιατί είναι διαφορετική περίπτωση;ritzeri έγραψε: 14 Σεπ 2018, 23:06
1. Οκ. Απαγορεύεται στους γέρους και να πιάνουν παιδια και να αφήνουν παιδια να τους πιανουν. Και τα δύο απαγορεύονται, όταν πρόκειται για παιδιά. Όχι όμως για ενήλικες, αρκεί μην προϊόν βίας και απειλών.
2. Είσαι εκτός θέματος.
Και οι νοσοκόμες ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ.
Ξαναδιάβασε το θέμα.
3. Πες μου ότι στον κόσμο σου δεν υπάρχουν πτνακια που πάνε με ανδρες επειδή είναι πλούσιοι.
Σορυ, που ζεις;
2.Γνώριζαν ότι θα φροντίσουν έναν άνθρωπο που δεν έχει την νοητική ικανότητα να φροντίσει τον εαυτό του. Σε ποιο κομμάτι της σεξουαλικής χρήσης συμφώνησαν;
3. Φυσικά και υπάρχουν και τσουκάλια αρσενικά και θηλυκά. Αυτό όμως τι σχέση έχει όμως με τη συγκεκριμένη περίπτωση;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Ritzeri είσαι μια γροθιά στο κατεστημένο ρε μαλάκα. Αναποδογυρίζεις το σύστημα. Σου βρήκα κι άλλο παράδειγμα για να σπας πλάκα με τους φίλους σου.
Δηλώνεις αναπηρία. Παίρνεις επίδομα από το κράτος. Σε ποιον κάνεις κακό αφού το κράτος δεν ξέρει ότι στην πραγματικότητα δεν είσαι ανάπηρος; Είσαι δηλαδή στα όρια του νόμου. Πρόσεξε, στα όρια.
Δηλώνεις αναπηρία. Παίρνεις επίδομα από το κράτος. Σε ποιον κάνεις κακό αφού το κράτος δεν ξέρει ότι στην πραγματικότητα δεν είσαι ανάπηρος; Είσαι δηλαδή στα όρια του νόμου. Πρόσεξε, στα όρια.
-
ritzeri
1. Με τα παιδιά απαγορεύεται να κάνουμε οτιδήποτε, ακόμη κι αν έχουμε τη συναίνεση τους. Το καταλαβαίνεις; Με τους ενήλικους φυσικά δεν ισχύει το ίδιο, αρκεί η συναίνεση.Naida έγραψε: 15 Σεπ 2018, 08:201. Μα και το παιδί θα συνεναίσει. Παιχνίδι θα παίζουν. Δε θα ξέρει ότι για τον πορνόγερο είναι σεξουαλική ικανοποίηση. Γιατί είναι διαφορετική περίπτωση;ritzeri έγραψε: 14 Σεπ 2018, 23:06
1. Οκ. Απαγορεύεται στους γέρους και να πιάνουν παιδια και να αφήνουν παιδια να τους πιανουν. Και τα δύο απαγορεύονται, όταν πρόκειται για παιδιά. Όχι όμως για ενήλικες, αρκεί μην προϊόν βίας και απειλών.
2. Είσαι εκτός θέματος.
Και οι νοσοκόμες ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ.
Ξαναδιάβασε το θέμα.
3. Πες μου ότι στον κόσμο σου δεν υπάρχουν πτνακια που πάνε με ανδρες επειδή είναι πλούσιοι.
Σορυ, που ζεις;
2.Γνώριζαν ότι θα φροντίσουν έναν άνθρωπο που δεν έχει την νοητική ικανότητα να φροντίσει τον εαυτό του. Σε ποιο κομμάτι της σεξουαλικής χρήσης συμφώνησαν;
3. Φυσικά και υπάρχουν και τσουκάλια αρσενικά και θηλυκά. Αυτό όμως τι σχέση έχει όμως με τη συγκεκριμένη περίπτωση;
2. Συμφώνησαν να τον κάνουν μπάνιο και να του αλλάζουν πάνες. Αυτά είχαν συμφωνήσει - αυτά έκαναν , τίποτα παραπάνω από αυτά που είχαν συμφωνήσει. Αν κάποια κυρία δέχεται να με κάνει μπάνιο επί πληρωμή και δεν την ενοχλεί αυτή η δουλειά, τότε δεν πρέπει να παίζει ρόλο αν το iq μου είναι 150 ή 15.
3. Ε αφού ισχύουν, τότε πως μπορείς και βγάζει συμπεράσματα για εμένα επειδή χρησιμοποίησα τη λέξη πτνακια; Δεν ήξερα πως η περιγραφή της πραγματικότητας αποδίδει κάποιο χαρακτηριστικό σε αυτόν που την κανει
-
ritzeri
Κοίτα πορφυριε, ο δογματικός τρόπος που βλέπεις τα πράγματα προφανώς σε επιρεαζει στο να κάνεις μια κανονική κουβέντα σαν άνθρωπος.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 15 Σεπ 2018, 10:41 Ritzeri είσαι μια γροθιά στο κατεστημένο ρε μαλάκα. Αναποδογυρίζεις το σύστημα. Σου βρήκα κι άλλο παράδειγμα για να σπας πλάκα με τους φίλους σου.
Θα σου δώσω ομως μια βοήθεια σχετικά με το τι συζηταμε, ασχέτως αν είσαι όντως βλάκας ή το παίζεις, ακριβώς δλδ όπως θα έπρεπε να κάνουν τη δουλειά τους οι νοσοκόμες ασχέτως αν είχε κάποιο σύνδρομο ο τύπος ή το έπαιζε .
1. Έχουμε συζητήσει ήδη σε αυτό το νήμα πως εξαπάτηση με στόχο να αποκτήσω χρήματα ή λεφτά που δεν μου ανήκουν είναι ποινικό αδίκημα και λέγεται κλεψιά. Άρα αν πάρω επίδομα με αυτό τον τρόπο , τότε είμαι κλέφτης. Τα πάμε αυτά.
2. Δεν υπάρχει κάποια αντίστοιχη νομοθεσία σχετικά με το σεξουαλικό έγκλημα. Αν σε πείσω να μου τον κρατάς για να κατουρήσω, όπως το ανέκδοτο, δεν έχει σχέση με το αν είμαι κουλός ή αν σιχαίνομαι.
3. Εδώ συζητάμε για περιπτώσεις που κατά τη γνώμη μας είναι στα όρια του νομου. Δεν έχει σημασία για το αν το θεωρώ ηθικά σωστό αυτό που έκανε ο ψυχακιας.
Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις τις σκέψεις μου για αυτό, θα σου πω ότι δεν μου άρεσε αυτό που έκανε, όπως δεν μου αρέσει που οι Αλβανοί δηλώνουν Ιταλοί στα νησιά μπας και πηδήξουν , όπως ο άνεργος δηλώνει εργαζόμενος για τους ίδιους λόγους, όπως ο ασήμαντος δηλώνει Στέφανος Αυγερινός. Αν κάτι εκτίμησα ήταν η εφευρετικότητα του, που όμως απαιτεί να είσαι γενναίος για να την αναγνωρίσεις στον "αντίπαλο".
4. Αν εσύ δεν μπορείς να κάνεις διάκριση μεταξύ αυτού που θέλεις εσυ να γίνει και αυτού που επιβάλει ο νόμος να γίνει, τότε λυπάμαι αλλά κέρδισες το δικαίωμα να σε κάνουν μπάνιο νοσοκόμες χωρίς τον κίνδυνο να κατηγορηθείς για οτιδήποτε.
5. Τέλος, όπως λεω και στο τίτλο του θέματος, ούτε εγώ έχω ξεκάθαρη θέση σχετικά με το νομικό πλαίσιο, ειδικά των ΗΠΑ. Δλδ δεν είμαι σίγουρος πως ο τύπος πρέπει να αθωωθεί, ακριβώς όπως δεν είμαι σίγουρος πως πρέπει να τιμωρηθεί για ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. Θα βοηθούσε περισσότερο να έβλεπα επιχειρήματα, αντί για σκουξιματα, κι από τις δύο πλευρές.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 944 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-
- 7 Απαντήσεις