μαν, κανένας δεν συμφωνεί με την εισβολή, απλά από ένα σημείο και μετά αν δεν καταλαβαίνεις ή γνωρίζεις ή έστω απλά δεν μπορείς να αποδεχθείς ότι όλο αυτό είναι αποτέλεσμα (φυσικό επακόλουθο τρόπον τινά) της πολιτικής που εφαρμόζει το φόρεηνγκ όφις τις τελευταίες δεκαετίες, ε πως να στο πω ευγενικά, καταντάει λίγο βαρετό; λίγο γελοίο; λίγο ότι νά 'ναι ξέρωγω;sharp έγραψε: 27 Φεβ 2022, 02:38Πες μας όμως, συμφωνείς με την εισβολή του Πούτιν; Εγκρίνεις; Μεταξύ μας είμαστε.Nostalgia έγραψε: 27 Φεβ 2022, 02:34Δηλαδη οποιος ειναι ναζι πρεπει σωνει και ντε να εχει και καλο στρατο; Τι ειναι αυτο νεο θεσφατο; μαθηματικο αξιωμα;Philip Mortimer έγραψε: 27 Φεβ 2022, 02:31
Τι να καταλάβω; Σε όλες τις προηγούμενες σελίδες μας λες ότι είναι ναζί και πολεμοχαρεις και τώρα μας λες ότι δεν έδωσαν σημασία στην ύπαρξη σημαντικού στρατού. Μας δουλεύεις;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Θύμωσα και θέλω να συνεχίσει. Να μπει και το ΝΑΤΟ να φάμε και τα πυρηνικά και την ώρα που θα σάς το ρίχνει ο Πούτιν να λέτε ...το ΝΑΤΟ φταίειΖενίθεδρος έγραψε: 27 Φεβ 2022, 02:43 Μάλλον θα ξεφύγει, γιατί ο Πούτιν θεωρεί αγώνα ζωής και θανάτου την συνέχιση της ύπαρξης ενός πυρηνόκαυλου puppet state της Δύσης μέσα στον κόρφο της Ρωσίας. Αν δεν παραδοθούν, θα πέφτουν κάθε μέρα όλο και βαρύτερες βόμβες και στο τέλος μπορεί να δούμε και τίποτα FOAB. Από την άλλη, οι Δυτικοί (που διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους για την αυτοδιάθεση των λαών, κι ας μπουζουριάσαν τον Πουτσοδαίμονα) φαίνεται ότι είναι έτοιμοι να τα δώσουν τα πάντα-όλα για να κρατήσουν όρθιο το μόρφωμα τους. Μέσα σε λίγες ώρες αλλάξαν τελείως στάση όσον αφορά το swift και την προμήθεια όπλων. Με αυτούς τους ρυθμούς, την Δευτέρα θα σταλθούν στρατιώτες και τότε θα πέσουν τα πρώτα mini nukes. Δείτε το θετικό της όλης φάσης. Αν θα το επιβιώσουμε, θα έχουν οι σεναριογράφοι μπόλικο υλικό για κινηματογραφικές ταινίες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 27 Φεβ 2022, 02:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κοιτα, δεν ειναι θεμα Πουτιν, οποιος Ρωσος προεδρος και να ηταν στην θεση του το ιδιο θα εκανε ειτε λεγοταν Βλαντιμιρ, ειτε Σασα, ειτε Λιουμποβ κλπ. Δεν υπηρχε ουτε μια περιπτωση η Ρωσια να δεχτει την Ουκρανια να μπει στο ΝΑΤΟ, αυτο που βλεπουμε τωρα ειναι ξεκαθαρα ευθυνη της Δυσης.sharp έγραψε: 27 Φεβ 2022, 02:38Πες μας όμως, συμφωνείς με την εισβολή του Πούτιν; Εγκρίνεις; Μεταξύ μας είμαστε.Nostalgia έγραψε: 27 Φεβ 2022, 02:34Δηλαδη οποιος ειναι ναζι πρεπει σωνει και ντε να εχει και καλο στρατο; Τι ειναι αυτο νεο θεσφατο; μαθηματικο αξιωμα;Philip Mortimer έγραψε: 27 Φεβ 2022, 02:31
Τι να καταλάβω; Σε όλες τις προηγούμενες σελίδες μας λες ότι είναι ναζί και πολεμοχαρεις και τώρα μας λες ότι δεν έδωσαν σημασία στην ύπαρξη σημαντικού στρατού. Μας δουλεύεις;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Αααχχχ... αυτοί οι Δυτικοί.... αυτοί φταίνε που χάσαμε το Βυζάντιοοοο.... την Πόληηηη......
foscilis
foscilis
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 27 Φεβ 2022, 02:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι μαλακα μου γιατι θα φοβηθω εσενα και τους λοιπους παπαρες εδω μεσα....sharp έγραψε: 27 Φεβ 2022, 02:44Μπορεί γιατί δείχνει στρατόκαυλος... Το θάρρος της γνώμης του δεν τό 'χει πάντως...Οργισμένος έγραψε: 27 Φεβ 2022, 02:40Πλάκα κανεις;sharp έγραψε: 27 Φεβ 2022, 02:38
Πες μας όμως, συμφωνείς με την εισβολή του Πούτιν; Εγκρίνεις; Μεταξύ μας είμαστε.
3 μέρες μέσα στην τρελή καβλα είναι...
Το εχω γραψει απο την αρχη, ευθυνεται η Δυση. Θελεις να στο ξαναγραψω; Ευθυνεται η Δυση.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Καραμελίτσα
Έχει χιόνια στο Κιεβο αυτές τις μέρες; Τόσα βίντεο κυκλοφορούν. Δουλευόμαστε;
Z
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν χρειάζεται να υπάρχει ναζιστικό/εθνικιστικό κόμμα με υψηλό ποσοστό, από τη στιγμή που λίγο-πολύ ό,τι θα έκανε αυτό, το κάνει η ίδια η κυβέρνηση εδώ και 8 χρόνια, χαράσσοντας ανεπίσημα φουλ ρατσιστική/νεοναζιστική πολιτική κατά μειονοτήτων στη χώρα, με εθνικιστικές διώξεις. Δεν ειναι απαραίτητο να υπάρχει. Και μόνο που υπάρχει δηλαδή έστω και σε ποσοστό 0,001%, ειναι αρρώστια.Philip Mortimer έγραψε: 27 Φεβ 2022, 02:33vantono έγραψε: 27 Φεβ 2022, 02:29
Ναι.
Όχι.
Για μια φορά στη ζωή σας εδω μεσα σε αυτο το παραπχορουμ, σταματήστε να συμπεριφέρεστε σαν τελειωμένη κερκίδα. Τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά, για να είναι μονο άσπρο-μαύρο.
Μάλιστα για πες ποιο ήταν το/τα ναζιστικό/α κόμμα/τα στις προηγούμενες ουκρανικές εκλογές και ποιο το ποσοστό του.
Να θυμίσω εδώ σε τι ποσοστά είχε φτάσει η Χρυσή αυγη.
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας εντωμεταξυ είναι Εβραίος κωμικός.
Πόσο διαφορετικές και πιο ακραίες θεσεις απο την ίδια την κυβέρνηση να έχει το επίσημο εθνικιστικό κόμμα δηλαδή? Αντί να βάζει τους Αζοφιστές απλώς να σταυρώνουν τον άλλον(υπάρχει σχετικό βιντεο σε προηγουμενες σελιδες), να τους βάζει να τον τεμαχίζουν ζωντανό? Ε, κλάιν.
Όσο για τον πράγματι εβραίο Ζελένσκι, αυτό είναι ένα ερώτημα που θα πρέπει να μας το απαντήσετε εσείς μάλλον, οι υποστηρικτές του. Αφού είναι εβραίος (και ανήκει και αυτός σε μια μειονότητα ουσιαστικά, με τους προγόνους του να εχουν ζησει διωγμούς και θάνατο), γιατι συνεργάζεται εσκεμμένα με νεοναζί, τόσο καιρό? Γιατί κάνει τα στραβά μάτια απέναντι στους σφαγείς Αζοφιστές (στην καλύτερη)? Οι συγκεκριμένοι ή είναι υπό τις διαταγές του, ή υπό την ανοχή του. Όποιο απο τα δύο και να ισχύει, είναι κατάντια για έναν άνθρωπο σαν και αυτόν, να συνεργάζεται με τους σφαγείς των προγόνων του στο Μπαμπι Γιαρ.
Και δεν παει μονο για τον συγκεκριμενο όλο αυτό, αλλά και για τον Ποροσένκο και όποιον άλλον προγενέστερο. Νομιζω πως και εκεινος εβραίος ηταν.
Λυπαμαι, αλλά αυτός το εβραίος απο μόνο του εμένα δεν μου λέει κάτι, από τη στιγμή που δεν φαίνεται να λέει ούτε στον ίδιο και στη συνείδησή του.
Και η Ρωσία τα ίδια σκατά είναι, και το ξέρω. Και ο κοντός μποτοξάκιας μου ειναι φουλ αντιπαθητικός για τις συντηρητικές του θέσεις, για αυτό και δεν τους υποστηρίζω άλλωστε, και κρατώ εντελώς ουδέτερη στάση. Δεν γουστάρω κανεναν, δεν είμαι με κανέναν.Από την άλλη τα ναζιστικά και ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης στη Ρωσία έκαναν συνέδριο
-
Keyser Soze
Προφανως η φωτο tou Wladimir Klitschko δεν είναι τωρινη !!!! Duh!!!Καραμελίτσα έγραψε: 27 Φεβ 2022, 02:49Έχει χιόνια στο Κιεβο αυτές τις μέρες; Τόσα βίντεο κυκλοφορούν. Δουλευόμαστε;
- Οργισμένος
E ma και βεβαια. Η Ρωσια απλα αμυνεται ρε μπετοστοκοι.Nostalgia έγραψε: 27 Φεβ 2022, 02:46Κοιτα, δεν ειναι θεμα Πουτιν, οποιος Ρωσος προεδρος και να ηταν στην θεση του το ιδιο θα εκανε ειτε λεγοταν Βλαντιμιρ, ειτε Σασα, ειτε Λιουμποβ κλπ. Δεν υπηρχε ουτε μια περιπτωση η Ρωσια να δεχτει την Ουκρανια να μπει στο ΝΑΤΟ, αυτο που βλεπουμε τωρα ειναι ξεκαθαρα ευθυνη της Δυσης.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Καραμελίτσα
Αφού δεν είναι σημερινή, γιατί την έβαλε; Για να τσιμπήσουν οι ηλίθιοι;Keyser Soze έγραψε: 27 Φεβ 2022, 02:51Προφανως η φωτο tou Wladimir Klitschko δεν είναι τωρινη !!!! Duh!!!Καραμελίτσα έγραψε: 27 Φεβ 2022, 02:49Έχει χιόνια στο Κιεβο αυτές τις μέρες; Τόσα βίντεο κυκλοφορούν. Δουλευόμαστε;
Z
- Golden Age
Δηλαδή ο Ζελένσκυ καταπιέζεται και αντιμετωπίζει διώξεις; Ή το υιοθέτησες επειδή το διάβασες στο pronews και στο olympia;vantono έγραψε: 27 Φεβ 2022, 02:51 χαράσσοντας ανεπίσημα φουλ ρατσιστική/νεοναζιστική πολιτική κατά μειονοτήτων στη χώρα, με εθνικιστικές διώξεις
Πες ρε άνθρωπε ότι ξενέρωσες με την ύπαρξη του Αζώφ σε μια περιοχή που επι 70 χρόνια οι κάτοικοί της γαλουχούνταν με Μαρξισμό - Λενινισμό και άσε τις ιστορίες...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 27 Φεβ 2022, 03:23, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.

Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Οργισμένος
Ε ναι ειν ξεκαθαρο πως κρατας εντελως και τελειως ουδετερη σταση αν και σε βρισκω λιγακι φιλοδυτικο ρε μεγαλε../vantono έγραψε: 27 Φεβ 2022, 02:51Δεν χρειάζεται να υπάρχει ναζιστικό/εθνικιστικό κόμμα με υψηλό ποσοστό, από τη στιγμή που λίγο-πολύ ό,τι θα έκανε αυτό, το κάνει η ίδια η κυβέρνηση εδώ και 8 χρόνια, χαράσσοντας ανεπίσημα φουλ ρατσιστική/νεοναζιστική πολιτική κατά μειονοτήτων στη χώρα, με εθνικιστικές διώξεις. Δεν ειναι απαραίτητο να υπάρχει. Και μόνο που υπάρχει δηλαδή έστω και σε ποσοστό 0,001%, ειναι αρρώστια.Philip Mortimer έγραψε: 27 Φεβ 2022, 02:33vantono έγραψε: 27 Φεβ 2022, 02:29
Ναι.
Όχι.
Για μια φορά στη ζωή σας εδω μεσα σε αυτο το παραπχορουμ, σταματήστε να συμπεριφέρεστε σαν τελειωμένη κερκίδα. Τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά, για να είναι μονο άσπρο-μαύρο.
Μάλιστα για πες ποιο ήταν το/τα ναζιστικό/α κόμμα/τα στις προηγούμενες ουκρανικές εκλογές και ποιο το ποσοστό του.
Να θυμίσω εδώ σε τι ποσοστά είχε φτάσει η Χρυσή αυγη.
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας εντωμεταξυ είναι Εβραίος κωμικός.
Πόσο διαφορετικές και πιο ακραίες θεσεις απο την ίδια την κυβέρνηση να έχει το επίσημο εθνικιστικό κόμμα δηλαδή? Αντί να βάζει τους Αζοφιστές απλώς να σταυρώνουν τον άλλον(υπάρχει σχετικό βιντεο σε προηγουμενες σελιδες), να τους βάζει να τον τεμαχίζουν ζωντανό? Ε, κλάιν.
Όσο για τον πράγματι εβραίο Ζελένσκι, αυτό είναι ένα ερώτημα που θα πρέπει να μας το απαντήσετε εσείς μάλλον, οι υποστηρικτές του. Αφού είναι εβραίος (και ανήκει και αυτός σε μια μειονότητα ουσιαστικά, με τους προγόνους του να εχουν ζησει διωγμούς και θάνατο), γιατι συνεργάζεται εσκεμμένα με νεοναζί, τόσο καιρό? Γιατί κάνει τα στραβά μάτια απέναντι στους σφαγείς Αζοφιστές (στην καλύτερη)? Οι συγκεκριμένοι ή είναι υπό τις διαταγές του, ή υπό την ανοχή του. Όποιο απο τα δύο και να ισχύει, είναι κατάντια για έναν άνθρωπο σαν και αυτόν, να συνεργάζεται με τους σφαγείς των προγόνων του στο Μπαμπι Γιαρ.
Και δεν παει μονο για τον συγκεκριμενο όλο αυτό, αλλά και για τον Ποροσένκο και όποιον άλλον προγενέστερο. Νομιζω πως και εκεινος εβραίος ηταν.
Λυπαμαι, αλλά αυτός το εβραίος απο μόνο του εμένα δεν μου λέει κάτι, από τη στιγμή που δεν φαίνεται να λέει ούτε στον ίδιο και στη συνείδησή του.
Και η Ρωσία τα ίδια σκατά είναι, και το ξέρω. Και ο κοντός μποτοξάκιας μου ειναι φουλ αντιπαθητικός για τις συντηρητικές του θέσεις, για αυτό και δεν τους υποστηρίζω άλλωστε, και κρατώ εντελώς ουδέτερη στάση. Δεν γουστάρω κανεναν, δεν είμαι με κανέναν.Από την άλλη τα ναζιστικά και ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης στη Ρωσία έκαναν συνέδριο
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Πεστα. Ξεφτυλισε τους , ξεσκεπασε τους!!!!!23321!!!!Nostalgia έγραψε: 27 Φεβ 2022, 02:48Ναι μαλακα μου γιατι θα φοβηθω εσενα και τους λοιπους παπαρες εδω μεσα....sharp έγραψε: 27 Φεβ 2022, 02:44Μπορεί γιατί δείχνει στρατόκαυλος... Το θάρρος της γνώμης του δεν τό 'χει πάντως...![]()
Το εχω γραψει απο την αρχη, ευθυνεται η Δυση. Θελεις να στο ξαναγραψω; Ευθυνεται η Δυση.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις