η οακκε και λοιποι ααρχοαριστεροι θα ειναι εκει
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΣΦΑΓΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΠΟΥΤΙΝΙΚΕΣ ΟΡΔΕΣ
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: ΣΦΑΓΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΠΟΥΤΙΝΙΚΕΣ ΟΡΔΕΣ
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Otto Weininger
η θητεία σου πρέπει να είναι το πιο σημαντικό πράγμα που σου έτυχε, έτσι;Στύγιος έγραψε: 26 Φεβ 2022, 20:20Γω δεν κάνω τίποτα, δεν είμαι πολεμοχαρής . Ένα ταπεινό κορσαίρ καβάλησα μια φορά κάποτε και μου το "χτυπάνε" δω μέσα κακοί άνθρωποι.Uppercut έγραψε: 26 Φεβ 2022, 20:11Τότε σταματα να κάνεις τον απολογητή τους και δεν ξέρουμε και μαλακίες. Οι Ρώσοι αυτό κάνουν, βαράνε άμαχο πληθυσμό, Putin's playbook 101. Το ελληνικό ΥΠΕΞ, με τη δική του πληροφόρηση, κατηγορεί τους Ρώσους, δεν λέει δεν ξέρουμε και θα δούμε.Στύγιος έγραψε: 26 Φεβ 2022, 20:08
Επ' ουδενί δεν εμπιστεύομαι τους Ρώσους .Τους θεωρώ αδίστακτους και ανάλγητους. Όχι δεν είμαι φιλορώσος.
Spoiler
Let them make the first mistake. We make the last move.
Sid Vicious έγραψε: 26 Φεβ 2022, 20:08Για την ομογενη που λεει στο βιντεο οτι τα πυρα ηταν ρωσικα τι λες;Αρίστος έγραψε: 26 Φεβ 2022, 19:54 Κι αλλες διευκρινισεις απο τη Ρωσικη Πρεσβεια.
https://www.facebook.com/RusEmbGreece/p ... 2036332668
.
https://www.skai.gr/news/world/polemos- ... theite/amp
Δεν εμπιστευομαι ρεπορταζ καναλιου που εδειξε βιντεακι του 2018 για σημερινο στο Κιεβο.
Το ανεβασε ο Αλογομουρης στα φεικνιουζ διπλα.
.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Uppercut
Εν τω μεταξύ, επειδή με ενδιαφέρουν τα cults θέλω να κάτσω κάποια στιγμή να τσεκάρω πώς έχει εξελιχθεί αυτό του Λιακό. Βλέπω ότι ο ίδιος έχει γίνει πολύ πιο οργίλος και πλέον θυμίζει περισσότερο Σώρρα και αντίστοιχα έχουν εξελιχθεί τα μέλη του cult του.Yochanan έγραψε: 26 Φεβ 2022, 20:18ffsUppercut έγραψε: 26 Φεβ 2022, 20:12Το υπερελληνορθόδοξο λιακοσάιτ καυλώνει με Τσετσένους:Otto Weininger έγραψε: 26 Φεβ 2022, 19:38 Η εικόνα με τα μουσλίμια του Καντύροφ να προσεύχονται μαζικά λίγο πριν ξεκινήσουν για επιθεση σε ευρωπαϊκή χώρα ήταν απαίσια.
https://www.el.gr/war/russia/chiliades- ... oys-kefal/
Ναι μαζί με το γάμο και 4 παιδιά.Otto Weininger έγραψε: 26 Φεβ 2022, 20:34η θητεία σου πρέπει να είναι το πιο σημαντικό πράγμα που σου έτυχε, έτσι;Στύγιος έγραψε: 26 Φεβ 2022, 20:20Γω δεν κάνω τίποτα, δεν είμαι πολεμοχαρής . Ένα ταπεινό κορσαίρ καβάλησα μια φορά κάποτε και μου το "χτυπάνε" δω μέσα κακοί άνθρωποι.Uppercut έγραψε: 26 Φεβ 2022, 20:11
Τότε σταματα να κάνεις τον απολογητή τους και δεν ξέρουμε και μαλακίες. Οι Ρώσοι αυτό κάνουν, βαράνε άμαχο πληθυσμό, Putin's playbook 101. Το ελληνικό ΥΠΕΞ, με τη δική του πληροφόρηση, κατηγορεί τους Ρώσους, δεν λέει δεν ξέρουμε και θα δούμε.
Spoiler
θλιβερό, παλια εβλεπα (σαν γκιλτυ πλεζουρ αλλά και πάλι ....) πλέον εχω κοψει πολλα χρονιαUppercut έγραψε: 26 Φεβ 2022, 20:38Εν τω μεταξύ, επειδή με ενδιαφέρουν τα cults θέλω να κάτσω κάποια στιγμή να τσεκάρω πώς έχει εξελιχθεί αυτό του Λιακό. Βλέπω ότι ο ίδιος έχει γίνει πολύ πιο οργίλος και πλέον θυμίζει περισσότερο Σώρρα και αντίστοιχα έχουν εξελιχθεί τα μέλη του cult του.Yochanan έγραψε: 26 Φεβ 2022, 20:18ffsUppercut έγραψε: 26 Φεβ 2022, 20:12
Το υπερελληνορθόδοξο λιακοσάιτ καυλώνει με Τσετσένους:
https://www.el.gr/war/russia/chiliades- ... oys-kefal/
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Otto Weininger
δε τα ανέφερα αυτά τα δύο ως ευκόλως εννοούμενα και εκτός συναγωνισμού. Οπότε παραμένει η θητεία το πρώτο.Στύγιος έγραψε: 26 Φεβ 2022, 20:39Ναι μαζί με το γάμο και 4 παιδιά.Otto Weininger έγραψε: 26 Φεβ 2022, 20:34η θητεία σου πρέπει να είναι το πιο σημαντικό πράγμα που σου έτυχε, έτσι;Στύγιος έγραψε: 26 Φεβ 2022, 20:20
Γω δεν κάνω τίποτα, δεν είμαι πολεμοχαρής . Ένα ταπεινό κορσαίρ καβάλησα μια φορά κάποτε και μου το "χτυπάνε" δω μέσα κακοί άνθρωποι.
Spoiler
σε ψυχογράφησε πολύ καλά ο οττος μπρο, εγώ δε θα τολμούσα να απαντήσω και θα το άφηνα να πέσει....Στύγιος έγραψε: 26 Φεβ 2022, 20:39Ναι μαζί με το γάμο και 4 παιδιά.Otto Weininger έγραψε: 26 Φεβ 2022, 20:34η θητεία σου πρέπει να είναι το πιο σημαντικό πράγμα που σου έτυχε, έτσι;Στύγιος έγραψε: 26 Φεβ 2022, 20:20
Γω δεν κάνω τίποτα, δεν είμαι πολεμοχαρής . Ένα ταπεινό κορσαίρ καβάλησα μια φορά κάποτε και μου το "χτυπάνε" δω μέσα κακοί άνθρωποι.
Spoiler
...σαν βόμβα διασποράς από ένα μαχητικό αεροσκάφος κρούσης
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Sid Vicious
Και εμπιστευεσαι τυφλα μια αρχη που πριν καποιες μερες ελεγε ειστε παρανοικοι δεν σκοπευουμε να επιτεθουμε σε κανεναν απλα ασκησεις κανουμε να τωρα φευγουμε βλεπετε;Αρίστος έγραψε: 26 Φεβ 2022, 20:34Sid Vicious έγραψε: 26 Φεβ 2022, 20:08Για την ομογενη που λεει στο βιντεο οτι τα πυρα ηταν ρωσικα τι λες;Αρίστος έγραψε: 26 Φεβ 2022, 19:54 Κι αλλες διευκρινισεις απο τη Ρωσικη Πρεσβεια.
https://www.facebook.com/RusEmbGreece/p ... 2036332668
.
https://www.skai.gr/news/world/polemos- ... theite/amp
Δεν εμπιστευομαι ρεπορταζ καναλιου που εδειξε βιντεακι του 2018 για σημερινο στο Κιεβο.
Το ανεβασε ο Αλογομουρης στα φεικνιουζ διπλα.
.
Δεν σε ρωτησα ομως για το καναλι, για την μαρτυρια της ομογενους μας που ζει εκει ρωτησα.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Δεν ξερω καν αν υπαρχει η ομογενης η την επινοησαν και αν υπαρχει δεν ξερω αν ο γιος της ειναι με τους Ουκρανους παραστρατιωτικους. Γενικως με τοσα ψεματα που εχω δει και ακουσει δεν πιστευω τιποτα, ειδικα ομως τη δυτικη προπαγανδα.
Προσφατα ανεβηκε ενα αλλο βιντεο απο τους Ρωσους με Ουκρανους παραστρατιωτικους να πυροβολουν οσους θελαν να εγκαταλειψουν τη Μαριουπολη.
Και βεβαια στη Μαριουπολη ζουν κυριως οι Ελληνες της Ουκρανιας.
.
Προσφατα ανεβηκε ενα αλλο βιντεο απο τους Ρωσους με Ουκρανους παραστρατιωτικους να πυροβολουν οσους θελαν να εγκαταλειψουν τη Μαριουπολη.
Και βεβαια στη Μαριουπολη ζουν κυριως οι Ελληνες της Ουκρανιας.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 26 Φεβ 2022, 21:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Λογικά ναι. Εσένα αντίστοιχα ότι βγήκε η ΝΔ κατά καιρουςOtto Weininger έγραψε: 26 Φεβ 2022, 20:34η θητεία σου πρέπει να είναι το πιο σημαντικό πράγμα που σου έτυχε, έτσι;Στύγιος έγραψε: 26 Φεβ 2022, 20:20Γω δεν κάνω τίποτα, δεν είμαι πολεμοχαρής . Ένα ταπεινό κορσαίρ καβάλησα μια φορά κάποτε και μου το "χτυπάνε" δω μέσα κακοί άνθρωποι.Uppercut έγραψε: 26 Φεβ 2022, 20:11
Τότε σταματα να κάνεις τον απολογητή τους και δεν ξέρουμε και μαλακίες. Οι Ρώσοι αυτό κάνουν, βαράνε άμαχο πληθυσμό, Putin's playbook 101. Το ελληνικό ΥΠΕΞ, με τη δική του πληροφόρηση, κατηγορεί τους Ρώσους, δεν λέει δεν ξέρουμε και θα δούμε.
Spoiler
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Otto Weininger έγραψε: 26 Φεβ 2022, 20:44δε τα ανέφερα αυτά τα δύο ως ευκόλως εννοούμενα και εκτός συναγωνισμού. Οπότε παραμένει η θητεία το πρώτο.Στύγιος έγραψε: 26 Φεβ 2022, 20:39Ναι μαζί με το γάμο και 4 παιδιά.Otto Weininger έγραψε: 26 Φεβ 2022, 20:34
η θητεία σου πρέπει να είναι το πιο σημαντικό πράγμα που σου έτυχε, έτσι;
Αυτό και εγώ δεν μπόρεσα να το καταλάβω. Πως γίνεται κάποιος να θεωρεί ότι η θητεία ήταν το πιο σημαντικό πράμα στη ζωή του.
- Otto Weininger
αν παρατηρήσεις τα ποστ (σε λούπα) του Στύγιου για την ένδοξη θητεία του, θα καταλάβεις.nyxtovios έγραψε: 26 Φεβ 2022, 21:02Otto Weininger έγραψε: 26 Φεβ 2022, 20:44δε τα ανέφερα αυτά τα δύο ως ευκόλως εννοούμενα και εκτός συναγωνισμού. Οπότε παραμένει η θητεία το πρώτο.![]()
Αυτό και εγώ δεν μπόρεσα να το καταλάβω. Πως γίνεται κάποιος να θεωρεί ότι η θητεία ήταν το πιο σημαντικό πράμα στη ζωή του.
Που πήρε βόλτα το φαντομ λες; ή το υποβρύχιο;Otto Weininger έγραψε: 26 Φεβ 2022, 21:09αν παρατηρήσεις τα ποστ (σε λούπα) του Στύγιου για την ένδοξη θητεία του, θα καταλάβεις.nyxtovios έγραψε: 26 Φεβ 2022, 21:02Otto Weininger έγραψε: 26 Φεβ 2022, 20:44
δε τα ανέφερα αυτά τα δύο ως ευκόλως εννοούμενα και εκτός συναγωνισμού. Οπότε παραμένει η θητεία το πρώτο.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 59 Απαντήσεις
- 1848 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
-
- 9 Απαντήσεις