Τώρα με συγχωρείς, αλλά στα 31 χρόνια Ουκρανικού κράτους έχουν μεγαλώσει 2 γενιές με την πεποίθηση ότι είναι Ουκρανοί. Είμαι σίγουρος ότι αυτό το αντιλαμβάνεσαι μια χαρά στους Μακεδόνες και υποστήριζες την ανεξαρτησία τους. Εδώ γιατί πρέπει να είναι διαφορετικά;dna replication έγραψε: 26 Φεβ 2022, 18:49
ο πολεμος δε θα είναι ευκολος ουτε αναιμακτος
ο ρωσικός στρατός υιοθέτησε το δογμα των ελάχιστων απωλειών σε πολίτες. ΔΕν επιτέθηκαν καν σε στρατωνες την πρώτη μέρα. Ίσως περίμεναν μαζικές παραδόσεις των ουκρανών αλλά 8 χρόνια εντατικής προπαγάνδας έκαναν δουλειά
Άλλο λάθος που συνδεεται με το παραπάνω είναι οτι η ουκρανική τηλεόραση και οι ραδιοσταθμοί αφέθηκαν να λειτουργούν και αυτό δινει στον αντιπαλο πλεονέκτημα στην πληροφόρηση
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 26 Φεβ 2022, 19:06Πολύ ευχάριστο, αν ισχύει.dna replication έγραψε: 26 Φεβ 2022, 19:03
επίσης εγγυημένα οι δυτικοί έχουν εξ'αποστάσεως τον επιχειρησιακό έλεγχο των μονάδων του ουκρανικού στρατού και συντονίζουν τις προσπάθειες για άμυνα παρέχοντας πληροφορίες για τις ρωσικές κινησεις μέσω δορυφόρων σε πραγματικό χρόνο.
Βγάλε τον Αρίστο, μάς μπερδεύεις.Μαδουραίος έγραψε: 26 Φεβ 2022, 19:03Προπαγάνδα των Ουκρανών.Οι Ρώσοι δεν στοχεύουν αμάχους.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 26 Φεβ 2022, 18:57Συνεχίζει τα εγκλήματα πολέμου η ασιατική ορδήΠυρά του ρωσικού πυροβολικού σκότωσαν 19 αμάχους στο Ντονέτσκ
Πυρά του ρωσικού πυροβολικού σκότωσαν 19 αμάχους και τραυμάτισαν άλλους 73 σήμερα στην περιοχή του Νονέτσκ στην ανατολική Ουκρανία, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax επικαλούμενο την περιφερειακή κυβέρνηση.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
η Γερμανία δινει οπλα στο Κιεβο
αυτό είναι το ευχαριστώ για τις αυξημένες ποσότητες φ.α. μεσω Γιαμάλ τις τελευταιες μέρες
αυτό είναι το ευχαριστώ για τις αυξημένες ποσότητες φ.α. μεσω Γιαμάλ τις τελευταιες μέρες
Ε ψιτ , ουκρανική πηγή ποστάρεις;Αλιόσα έγραψε: 26 Φεβ 2022, 18:56 Πανωλεθρια για τους Ρώσους, ο Πούτιν μπέρδεψε την Ουκρανία με την Γεωργία
https://twitter.com/TI_Ukraine_eng/stat ... 2055576577
το ανέβασε και ρώσικη ιστοσελίδα αλλά φυσικά διαγράφτηκε με συνοπτικές διαδικασίες
https://twitter.com/HannaLiubakova/stat ... 931318%2F0
Απομείωσε επί 10 και μάλλον θα το βρεις.
Κι οι Ισραηλινοί στο Γιομ Κιπούρ το 1973 έχασαν 800 τεθωρακισμένα και 120 αεροπλάνα ,αλλά κέρδισαν τον πόλεμο.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Ναι, αλλά ο Στάλιν...ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 26 Φεβ 2022, 19:05Οσο δεν στοχευουν αμαχους οι Αμερικανοι στις απανταχου εισβολες τους,αλλα τοσο δεν στοχευουν και οι Ρωσοι.
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Κυρώσεις εσείς, αλυπητο ξύλο εμείςΟ ρωσικός στρατός έλαβε σήμερα τη διαταγή να διευρύνει την επίθεσή του προς όλες τις κατευθύνσεις παρά την αυξανόμενη διεθνή κατακραυγή, καθώς η ρωσική πλευρά ισχυρίζεται ότι το Κίεβο αρνήθηκε τις διαπραγματεύσεις.
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Tελικα ποιος Νικάει?
Έχω χάσει τη μπάλα με την προπαγάνδα εκατέρωθεν.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Τελείωσε πολιτικά η Γερμανία για την Ρωσία, στο λέω εγγυημένα. Με όποιες συνέπειες και να έχει αυτό. Στις 17:37 διάβασα Γάλλους που λένε ότι στο Σουίφτ κανείς δεν είνα ενάντιος. Αν ισχύει έπεσε και το τελευταίο προπύργιο.dna replication έγραψε: 26 Φεβ 2022, 19:08 η Γερμανία δινει οπλα στο Κιεβο
https://twitter.com/machiavelli_gr/stat ... 4CIAA&s=19Μαδουραίος έγραψε: 26 Φεβ 2022, 19:03Προπαγάνδα των Ουκρανών.Οι Ρώσοι δεν στοχεύουν αμάχους.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 26 Φεβ 2022, 18:57Συνεχίζει τα εγκλήματα πολέμου η ασιατική ορδήΠυρά του ρωσικού πυροβολικού σκότωσαν 19 αμάχους στο Ντονέτσκ
Πυρά του ρωσικού πυροβολικού σκότωσαν 19 αμάχους και τραυμάτισαν άλλους 73 σήμερα στην περιοχή του Νονέτσκ στην ανατολική Ουκρανία, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax επικαλούμενο την περιφερειακή κυβέρνηση.
Οχι ρε. Πας καλά; κάνουν τέτοια οι Ρώσοι;
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- ΜπλεΜπουμπυς
Διαβάζω στο ρεπορτάζ ότι πραγματοποιήθηκε ειδική επιχείρηση για να φυγαδευτεί ο αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών της Γερμανίας.
Μάλιστα.Που ήταν ο τύπος και χρειάστηκε να γίνει επιχείρηση για να φυγαδευτεί;Στην...Ουκρανία!
Δεν πιστεύω να...πιστεύετε ότι ήταν εκεί για να "δώσει τα φώτα του" και πληροφορίες στο καθεστώς του Κιέβου,έτσι;
Ο άνθρωπος είχε πάει...για να μαζέψει χόρτα και να πάρει φρέσκο αέρα περπατώντας στα απέραντα λιβάδια της...δημοκρατικής χώρας (αν ήταν...γυμνός με ξέμπλεκες πλεξούδες και τραγουδούσε αμέριμνος τη "Λίλι Μαρλέν" δεν το ξέρω και δεν θα σας το πω)!
Μάλιστα.Που ήταν ο τύπος και χρειάστηκε να γίνει επιχείρηση για να φυγαδευτεί;Στην...Ουκρανία!
Δεν πιστεύω να...πιστεύετε ότι ήταν εκεί για να "δώσει τα φώτα του" και πληροφορίες στο καθεστώς του Κιέβου,έτσι;
Ο άνθρωπος είχε πάει...για να μαζέψει χόρτα και να πάρει φρέσκο αέρα περπατώντας στα απέραντα λιβάδια της...δημοκρατικής χώρας (αν ήταν...γυμνός με ξέμπλεκες πλεξούδες και τραγουδούσε αμέριμνος τη "Λίλι Μαρλέν" δεν το ξέρω και δεν θα σας το πω)!
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Οι ΗΠΑGeorge_V έγραψε: 26 Φεβ 2022, 19:10 Tελικα ποιος Νικάει?
Occasio facit furem
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Η εικόνα μας λέει ποιος νικάειGeorge_V έγραψε: 26 Φεβ 2022, 19:10 Tελικα ποιος Νικάει?

21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Οι στοχοι τωρα είναι παρεμπόδιση εφοδιασμού στα μετόπισθεν, αγώνας δρόμου για το Δνειπερο, παγιδευση των εχθρικών δυνάμεων στην ανατολική οχθη, αποκοπή απο την πρωτευουσα και τις γραμμες εφοδιασμού, καταστροφή φαλαγγων απο αέρος, ενθάρυνση παραδόσεων/λιποταξιών.dna replication έγραψε: 26 Φεβ 2022, 19:03επίσης εγγυημένα οι δυτικοί έχουν εξ'αποστάσεως τον επιχειρησιακό έλεγχο των μονάδων του ουκρανικού στρατού και συντονίζουν τις προσπάθειες για άμυνα παρέχοντας πληροφορίες για τις ρωσικές κινησεις μέσω δορυφόρων σε πραγματικό χρόνο.dna replication έγραψε: 26 Φεβ 2022, 18:49 ο πολεμος δε θα είναι ευκολος ουτε αναιμακτος
ο ρωσικός στρατός υιοθέτησε το δογμα των ελάχιστων απωλειών σε πολίτες. ΔΕν επιτέθηκαν καν σε στρατωνες την πρώτη μέρα. Ίσως περίμεναν μαζικές παραδόσεις των ουκρανών αλλά 8 χρόνια εντατικής προπαγάνδας έκαναν δουλειά
Άλλο λάθος που συνδεεται με το παραπάνω είναι οτι η ουκρανική τηλεόραση και οι ραδιοσταθμοί αφέθηκαν να λειτουργούν και αυτό δινει στον αντιπαλο πλεονέκτημα στην πληροφόρηση
περικυκλωση και καταστροφή των ταγμάτων των φανατικών.
Δουλειά με φιλικές μερίδες του πληθυσμού
Γρηγορα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 26 Φεβ 2022, 19:19, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις