!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΣΦΑΓΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΠΟΥΤΙΝΙΚΕΣ ΟΡΔΕΣ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: ΣΦΑΓΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΠΟΥΤΙΝΙΚΕΣ ΟΡΔΕΣ
Εντάξει, για κουμμούνια και μετακουμούνια πρόκειται, ειδικότητά τους το μακέλλεμα Ελλήνων. Οι άλλοι όμως; Με τί μούτρα πουτινάρουν πλέον;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Τους παίρνει σοβαρά η Ιταλία και η Αίγυπτος που καθόρισαν ΑΟΖ με την Ελλάδα.nyxtovios έγραψε: 26 Φεβ 2022, 16:51Είπαμε το ναι αλλα ο σύριζα να το λες σε συριζαίους.
Μέχρι στιγμής ο περιφερόμενος θίασος του υπουργείου έχει ως μεγαλύτερη επιτυχία την απέλαση του Λίβυου πρέσβυ όταν πήρε ο άνεμος το στυλό και υπεγράφει ένα χαρτί. Λες να τους πάιρνει σοβαρά κανείς; Ας κάτσουν στα αυγά τους και να το βοουλώσουν.
Και η Σ. Αραβία και τα Εμιράτα που το καλοκαίρι του 20 με τις πιρουέτες του Ερντογάν είχαν στην Σούδα για "ασκήσεις" 2 μήνες μαχητικά τους.
Και η Γαλλία και το Ισραήλ.
Δυστυχώς δεν κατάφεραν να τους λάβουν σοβαρα υπόψιν τα Σκόπια ακόμα, εκεί έκαναν επιτυχίες άλλοι.
Όσο κι αν ενοχλούν οι συγκρίσεις πάντα υπάρχουν σε κάθε τομέα της ζωής μας, όχι μόνο στην πολιτική, το "τώρα είμαι καλύτερα" η "πριν ήμουν καλύτερα" το λες ακόμα κι όταν κάθεσαι στον καναπέ.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Δεκτό σαν επιχείρημα, αλλά νομίζω ότι ειμαστε εξίσου χάλια.Chainis έγραψε: 26 Φεβ 2022, 17:08Τους παίρνει σοβαρά η Ιταλία και η Αίγυπτος που καθόρισαν ΑΟΖ με την Ελλάδα.nyxtovios έγραψε: 26 Φεβ 2022, 16:51Είπαμε το ναι αλλα ο σύριζα να το λες σε συριζαίους.Chainis έγραψε: 26 Φεβ 2022, 16:48
Δεν έχει το κύρος ενός Κοτζιά η του επόμενου του λέτσου που ούτε το όνομα του δε θυμάται κανένας.
Μέχρι στιγμής ο περιφερόμενος θίασος του υπουργείου έχει ως μεγαλύτερη επιτυχία την απέλαση του Λίβυου πρέσβυ όταν πήρε ο άνεμος το στυλό και υπεγράφει ένα χαρτί. Λες να τους πάιρνει σοβαρά κανείς; Ας κάτσουν στα αυγά τους και να το βοουλώσουν.
Και η Σ. Αραβία και τα Εμιράτα που το καλοκαίρι του 20 με τις πιρουέτες του Ερντογάν είχαν στην Σούδα για "ασκήσεις" 2 μήνες μαχητικά τους.
Δυστυχώς δεν κατάφεραν να τους λάβουν σοβαρα υπόψιν τα Σκόπια ακόμα, εκεί έκαναν επιτυχίες άλλοι.
Όσο κι αν ενοχλούν οι συγκρίσεις πάντα υπάρχουν σε κάθε τομέα της ζωής μας, όχι μόνο στην πολιτική, το "τώρα είμαι καλύτερα" η "πριν ήμουν καλύτερα" το λες ακόμα κι όταν κάθεσαι στον καναπέ.
Όχι δεν είμαστε αλλά δεν είναι του παρόντος θέματος.nyxtovios έγραψε: 26 Φεβ 2022, 17:09Δεκτό σαν επιχείρημα, αλλά νομίζω ότι ειμαστε εξίσου χάλια.Chainis έγραψε: 26 Φεβ 2022, 17:08Τους παίρνει σοβαρά η Ιταλία και η Αίγυπτος που καθόρισαν ΑΟΖ με την Ελλάδα.nyxtovios έγραψε: 26 Φεβ 2022, 16:51
Είπαμε το ναι αλλα ο σύριζα να το λες σε συριζαίους.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Sid Vicious
Το ξεπλυμα ειναι οτι εχουμε ενα συγκεκριμμενο εγκλημα αυτη την στιγμη και απαντας με "ναι αλλα" που ειναι ασχετο.nyxtovios έγραψε: 26 Φεβ 2022, 17:04Ποιό ακριβώς είναι ξέπλυμα; Ότι το κράτος δεν μας προστατεύει από αλυτρωτικές διαθέσεις γειτόνων; αλλά θα πάρουμε σοβαρά διάβημα για 'Ελληνες 1000 χιλιόμετρα μακριά;Sid Vicious έγραψε: 26 Φεβ 2022, 17:00Τι εννοεις ξεμειναν και να τους μαζεψει; Ο τοπος τους ειναι εκει, δεν ειναι μεταναστες εκει.nyxtovios έγραψε: 26 Φεβ 2022, 16:55
Τύπε το υπουργείο ας απαγορέψει πρώτα την είσοδο σε γκρίζους λύκους και μετά ας ασχοληθεί και για της Ουκρανίας. Ρεζίλι γινόμαστε.
ή ας πάει να μαζέψει τους Έλληνες της μειονότητας που ξέμειναν. Έλεος με τις ανακοινώσεις λες και απευθύνεται σε γιδοβοσκούς.
Και το επιχειρημα που πας να αντιπαραθεσεις ειναι ξεπλυμα. Το γεγονος ειναι πως βομβαρδισαν και σκοτωσαν αμαχους Ελληνες μειονοτικους. Καπου φρενο με τον ραγιαδισμο να δικαιολογειτε το οτιδηποτε αν προερχεται απο αυτους που θαυμαζετε.
ΥΓ. Το "τυπε" κομμενο, δεν με αρεσει
Εγώ δείχνω ραγιαδισμό;![]()
Εντάξει ασχολίαστο.
Περίμενε τώρα που θα πάει το ρεύμα 50% πάνω και θα δεις το ραγιαδισμό.
Εγω συμφωνω οτι το κρατος ειναι "οτι να ναι" αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να γινει ακομα περισσοτερο "οτι να ναι" σε ενα ακομα θεμα.
Ειναι σαν να λες μην με δινετε κληση που δεν φοραω ζωνη αφου δεν εχετε φτιαξει τις λακουβες στον δρομο.
Αυτη την στιγμη ειχαμε εγκλημα τακτικου στρατου σε βαρος των αμαχων ντοπιων εκει Ελληνων και αυτο συζηταμε.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Δεν είμαι σίγουρος για την αξιοπιστία των πληροφοριών.Sid Vicious έγραψε: 26 Φεβ 2022, 17:12Το ξεπλυμα ειναι οτι εχουμε ενα συγκεκριμμενο εγκλημα αυτη την στιγμη και απαντας με "ναι αλλα" που ειναι ασχετο.nyxtovios έγραψε: 26 Φεβ 2022, 17:04Ποιό ακριβώς είναι ξέπλυμα; Ότι το κράτος δεν μας προστατεύει από αλυτρωτικές διαθέσεις γειτόνων; αλλά θα πάρουμε σοβαρά διάβημα για 'Ελληνες 1000 χιλιόμετρα μακριά;Sid Vicious έγραψε: 26 Φεβ 2022, 17:00
Τι εννοεις ξεμειναν και να τους μαζεψει; Ο τοπος τους ειναι εκει, δεν ειναι μεταναστες εκει.
Και το επιχειρημα που πας να αντιπαραθεσεις ειναι ξεπλυμα. Το γεγονος ειναι πως βομβαρδισαν και σκοτωσαν αμαχους Ελληνες μειονοτικους. Καπου φρενο με τον ραγιαδισμο να δικαιολογειτε το οτιδηποτε αν προερχεται απο αυτους που θαυμαζετε.
ΥΓ. Το "τυπε" κομμενο, δεν με αρεσει
Εντάξει ασχολίαστο.
Εγω συμφωνω οτι το κρατος ειναι "οτι να ναι" αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να γινει ακομα περισσοτερο "οτι να ναι" σε ενα ακομα θεμα.
Ειναι σαν να λες μην με δινετε κληση που δεν φοραω ζωνη αφου δεν εχετε φτιαξει τις λακουβες στον δρομο.
Αυτη την στιγμη ειχαμε εγκλημα τακτικου στρατου σε βαρος των αμαχων ντοπιων εκει Ελληνων και αυτο συζηταμε.
Πριν λίγες μέρες πριν την εισβολή μας έλεγαν για άμαχους Ελληνες που σκοτώθηκαν από Ουκρανούς στρατιώτες. Δε θυμάμαι το διάβημα του Δένδια εναντίον της Ουκρανίας.
Θα μου επιτρέψεις να θεωρώ πως η ροή πληροφοριών είναι ελεγχόμενη στο μεγαλύτερο μέρος της όταν πρόκειται για θέματα τα οποία έχουν ενδιαφέρον για την κοινή γνώμη, σαν κάτι χημικά του Σαντάμ ένα πράμα
-
Uppercut
Πουτινορεβιζιονια προσπαθούν να αλλάξουν την ιστορία που βλέπουμε να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας. Κανείς δεν τα παίρνει σοβαρά.
- Sid Vicious
Κανεις δεν ειναι ακομα σιγουρος για οποιες πληροφοριες για αυτο και εγραψα πως καλο ειναι να υπαρξει απαντηση απο την Ρωσικη πλευρα.nyxtovios έγραψε: 26 Φεβ 2022, 17:15Δεν είμαι σίγουρος για την αξιοπιστία των πληροφοριών.Sid Vicious έγραψε: 26 Φεβ 2022, 17:12Το ξεπλυμα ειναι οτι εχουμε ενα συγκεκριμμενο εγκλημα αυτη την στιγμη και απαντας με "ναι αλλα" που ειναι ασχετο.nyxtovios έγραψε: 26 Φεβ 2022, 17:04
Ποιό ακριβώς είναι ξέπλυμα; Ότι το κράτος δεν μας προστατεύει από αλυτρωτικές διαθέσεις γειτόνων; αλλά θα πάρουμε σοβαρά διάβημα για 'Ελληνες 1000 χιλιόμετρα μακριά;
Εντάξει ασχολίαστο.
Πριν λίγες μέρες πριν την εισβολή μας έλεγαν για άμαχους Ελληνες που σκοτώθηκαν από Ουκρανούς στρατιώτες. Δε θυμάμαι το διάβημα του Δένδια εναντίον της Ουκρανίας.
Θα μου επιτρέψεις να θεωρώ πως η ροή πληροφοριών είναι ελεγχόμενη στο μεγαλύτερο μέρος της όταν πρόκειται για θέματα τα οποία έχουν ενδιαφέρον για την κοινή γνώμη, σαν κάτι χημικά του Σαντάμ ένα πράμα![]()
Και την προηγουμενη εβδομαδα που υπηρξε θεμα με τον εναν Ελληνα νεκρο ασχοληθηκε και σωστα εκανε το Ελληνικο κρατος.
- Μαδουραίος
Η ελευθερία θέλει και θυσίες.Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τους σκεπάσει.
Από την πλευρά τους ρωσικές πηγές διαψεύδουν το ελληνικό ΥΠΕΞ και τονίζουν ότι το συγκεκριμένο χωριό βομβαρδίστηκε από Ουκρανούς νεοναζί.
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/e ... ranon-stin
.
.
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 26 Φεβ 2022, 17:04 Εντάξει, για κουμμούνια και μετακουμούνια πρόκειται, ειδικότητά τους το μακέλλεμα Ελλήνων. Οι άλλοι όμως; Με τί μούτρα πουτινάρουν πλέον;
Μλκ έχεις γίνει πιο χλαπάτσας κι απ' τον χλαπάτσα.
- Sid Vicious
Στα περισσοτερα ειδησεογραφικα λεει οτι ηταν Ρωσικος βομβαρδισμος, θα δουμεΑρίστος έγραψε: 26 Φεβ 2022, 17:29 Από την πλευρά τους ρωσικές πηγές διαψεύδουν το ελληνικό ΥΠΕΞ και τονίζουν ότι το συγκεκριμένο χωριό βομβαρδίστηκε από Ουκρανούς νεοναζί.
.
Το ελληνικό ΥΠΕΞ ως συνήθως μαλακίζεται. Τι λόγο και τι στόχο έχει αεροσκάφος να βομβαρδίσει χωριό; Αυτό αντιβαίνει σε οποιαδήποτε κοινή λογική και στρατιωτική τακτική.Sid Vicious έγραψε: 26 Φεβ 2022, 17:36Στα περισσοτερα ειδησεογραφικα λεει οτι ηταν Ρωσικος βομβαρδισμος, θα δουμεΑρίστος έγραψε: 26 Φεβ 2022, 17:29 Από την πλευρά τους ρωσικές πηγές διαψεύδουν το ελληνικό ΥΠΕΞ και τονίζουν ότι το συγκεκριμένο χωριό βομβαρδίστηκε από Ουκρανούς νεοναζί.
.
Εκδικητικά προβοκατόρικα πυρά πυροβολικού Ουκρανών ναζί είναι.
- Sid Vicious
Εσυ που το ξερεις δηλαδη και εμφανιζεις τοση σιγουρια; Τα περισσοτερα ειδησεογραφικα λενε για Ρωσικα πυρα και το διαβημα ηταν προς την Ρωσια, αυτα τα δεδομενα εχουμε μεχρι στιγμης. Εγω περιμενω να μαθω παντως.Στύγιος έγραψε: 26 Φεβ 2022, 17:47Το ελληνικό ΥΠΕΞ ως συνήθως μαλακίζεται. Τι λόγο και τι στόχο έχει αεροσκάφος να βομβαρδίσει χωριό; Αυτό αντιβαίνει σε οποιαδήποτε κοινή λογική και στρατιωτική τακτική.Sid Vicious έγραψε: 26 Φεβ 2022, 17:36Στα περισσοτερα ειδησεογραφικα λεει οτι ηταν Ρωσικος βομβαρδισμος, θα δουμεΑρίστος έγραψε: 26 Φεβ 2022, 17:29 Από την πλευρά τους ρωσικές πηγές διαψεύδουν το ελληνικό ΥΠΕΞ και τονίζουν ότι το συγκεκριμένο χωριό βομβαρδίστηκε από Ουκρανούς νεοναζί.
.
Εκδικητικά προβοκατόρικα πυρά πυροβολικού Ουκρανών ναζί είναι.
- Μαδουραίος
Άλλοι 4 νεκροί.Τι σκατά; Σημάδι τους έχουν βάλει;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές