Να δείρει; ε όχι καλύτερα να είμαστε αυτονομες.Menios_mikroulis έγραψε: 25 Φεβ 2022, 17:34Naida έγραψε: 25 Φεβ 2022, 17:29
Νομίζει ότι το να ξέρει κάποιος να δέρνει άσχημα το κάνει για μαγκιά.
έναν δικό της άνθρωπο δεν έχει να την βοηθήσει![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γυναίκα ξυλοκοπεί δύσμοιρο στο δρόμο και περηφανέυεται
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γυναίκα ξυλοκοπεί δύσμοιρο στο δρόμο και περηφανέυεται
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Εγώ λέω για τον άλλονα τον τηλεοπτικό, Ντάνιελ σαν.Αγις έγραψε: 25 Φεβ 2022, 12:11ο πραγματικος Μιγιαγκι ;
ο Τιγρης της Ναχα κ ιδρυτης του γκοτζου ρυου ;
εδω διδασκει καρυοθραυστη κ ξεματιασμα![]()
![]()
Τον γουάξ ον, γουάξ οφ.
Τα υπόλοιπα, άλλη ώρα. Εν τω μεταξύ παίξε με κανα κάτα, να μην ξεχνιέσαι.
Μου'μαθες και το γκότζου ρίου..
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
δεν πας να βαψεις κανα φρακτη ;Πασιφάη έγραψε: 26 Φεβ 2022, 14:10Εγώ λέω για τον άλλονα τον τηλεοπτικό, Ντάνιελ σαν.Αγις έγραψε: 25 Φεβ 2022, 12:11ο πραγματικος Μιγιαγκι ;Πασιφάη έγραψε: 25 Φεβ 2022, 11:18
Η σενσέι θα τοποθετηθεί άλλη στιγμή. Αναρρωνει και δεν μπορεί να πιάσει ούτε με τσόπστικς, τις μύγες του μάστερ Μιγιαγκι. Όχι να βαρέσει.![]()
![]()
Τον γουάξ ον, γουάξ οφ.![]()
Μου'μαθες και το γκότζου ρίου..![]()
παλι κατα ;
το πρωινο οπως καθε μερα ξεκινησε με σαντσιν χ3 κ τενσο χ2 κ το μενου για σημερα ειχε κουρουρουνφα
οταν εμβανθυνα σε αυτα επαιζες στην αυλη του δημοτικου σκοινακι
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Πότε ''εμβάθυνες'' ρε εκδοροσφαγέα;Αγις έγραψε: 26 Φεβ 2022, 14:30δεν πας να βαψεις κανα φρακτη ;Πασιφάη έγραψε: 26 Φεβ 2022, 14:10Εγώ λέω για τον άλλονα τον τηλεοπτικό, Ντάνιελ σαν.Αγις έγραψε: 25 Φεβ 2022, 12:11
ο πραγματικος Μιγιαγκι ;
![]()
![]()
παλι κατα ;
το πρωινο οπως καθε μερα ξεκινησε με σαντσιν χ3 κ τενσο χ2 κ το μενου για σημερα ειχε κουρουρουνφα
οταν εμβανθυνα σε αυτα επαιζες στην αυλη του δημοτικου σκοινακι![]()
Μ'αρέσει που νομίζεις πως μιλάς με κανένα νιάνιαρο της σειράς. Αλλά δε γαμιέται. Παίξτο λίγο άντρας.
Πασιφάη έγραψε: 26 Φεβ 2022, 14:35Πότε ''εμβάθυνες'' ρε εκδοροσφαγέα;Αγις έγραψε: 26 Φεβ 2022, 14:30δεν πας να βαψεις κανα φρακτη ;Πασιφάη έγραψε: 26 Φεβ 2022, 14:10
Εγώ λέω για τον άλλονα τον τηλεοπτικό, Ντάνιελ σαν.
![]()
παλι κατα ;
Μ'αρέσει που νομίζεις πως μιλάς με κανένα νιάνιαρο της σειράς. Αλλά δε γαμιέται. Παίξτο λίγο άντρας.![]()
ευχαριστω σενσει που μου επιτρεπεις να το παιξω αντρας
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εσύ δεν έχεις αφήσει να εννοηθεί πως γνωρίζεις από κρέατα και μάλιστα κάποιος σε έχει αποκαλέσει έτσι, γνωρίζοντας προφανώς το επάγγελμά σου;Αγις έγραψε: 26 Φεβ 2022, 14:44Πασιφάη έγραψε: 26 Φεβ 2022, 14:35Πότε ''εμβάθυνες'' ρε εκδοροσφαγέα;Αγις έγραψε: 26 Φεβ 2022, 14:30
δεν πας να βαψεις κανα φρακτη ;![]()
παλι κατα ;
Μ'αρέσει που νομίζεις πως μιλάς με κανένα νιάνιαρο της σειράς. Αλλά δε γαμιέται. Παίξτο λίγο άντρας.![]()
![]()
![]()
ευχαριστω σενσει που μου επιτρεπεις να το παιξω αντρας
Χμμ. Κλάιν βασικά. Η ουσία ης κουβέντας είναι άλλη. Πως είσαι σίγουρος ότι μπορείς να μειώσεις την ικανότητα μιας γυναίκας σε κάτι που νομίζεις πως κατέχεις απόλυτα. Μην το κάνεις. Γίνεσαι γελοίος. Θα βρεθείς προ εκπλήξεως και με το χορινο μπούτι που έχεις κόψει, αμανάτι.
ερασιτεχνης εκδοροσφαγεας (λαγους -αγριογουρουνα ) αλλα ειναι τιμητικος τιτλοςΠασιφάη έγραψε: 26 Φεβ 2022, 14:53Εσύ δεν έχεις αφήσει να εννοηθεί πως γνωρίζεις από κρέατα και μάλιστα κάποιος σε έχει αποκαλέσει έτσι, γνωρίζοντας προφανώς το επάγγελμά σου;![]()
Χμμ. Κλάιν βασικά. Η ουσία ης κουβέντας είναι άλλη. Πως είσαι σίγουρος ότι μπορείς να μειώσεις την ικανότητα μιας γυναίκας σε κάτι που νομίζεις πως κατέχεις απόλυτα. Μην το κάνεις. Γίνεσαι γελοίος. Θα βρεθείς προ εκπλήξεως και με το χορινο μπούτι που έχεις κόψει, αμανάτι.![]()
πριν χρονια στο πχορουμ ειχα γραψει πως απο ολους οσους εχω γνωρισει στον χωρο - θεωρουσα με διαφορα κορυφαια κ πραγματικη γνωστρια την Κατερινα Λουκοπουλου - κ ερχεσαι να μου πεις πως μειωνω τις ικανοτητες των γυναικωνε
δεν πας να βαψεις τον φρακτη που λεγαμε ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Σόρυ για την αργοπορημένη απάντησή μου. Ναι, να τονε βάψω. Κάποια προτίμηση σε χρωματάκι αγαπούλα;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 309 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-