!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
Σε αλλα νεα οσοι εφυγαν προς Πολωνια εκαναν 80 χιλιομετρα σε 12 ωρες, πολλοι εμειναν καθοδον απο βενζινη.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Εγώ ενημερώνομαι από την ανταποκρίτρια Niki.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 26 Φεβ 2022, 09:25 Πάλι καλά που έχουμε σωστή ενημέρωση από το φόρουμ και μαθαίνουμε πως όπου να ναι οι Ουκρανοί είναι έτοιμοι να καταλάβουν την Μόσχα. Σε καμία ώρα φτάνουν και το νοβοσιμπιρσκ.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
H οικονομια μας στηριζετε στους ρωσσους δυστυχως αν μπουν οι κυρωσεις που θελουν οι δυτικοι κατα της ρωσιας κυριολεκτικα θα πεινασουμε,δεν ειναι για ιδεολογικους λογους η αντιθεση στις κυρωσεις,και εμεις δεχθηκαμε εισβολη το 74 και υπαρχει ακομη κατοχη και η δυση εξυνε και ξυνει τα αρχιδια της,ετσι ειναι ο κοσμος δυστυχως.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 26 Φεβ 2022, 07:49Ήθελα να ήξερα ποιος μαλάκας έβαλε τους υποκύπριους στην Ευρώπη
Παραδέξου ότι κρατάνε. Ούτε μαζικές αυτομολύσεις έχουμε ούτε τεράστιο αριθμό αιχμαλώτων έχουμε ,έχουμε τον πληθυσμό να αντιστέκεται και πόλεις που τρεις μέρες πέφτουν ακόμα κρατάνε. Πχ η Χερσόνα υποτίθεται έχει πέσει από την πρώτη μέρα και ακόμα μάχες κάνουν έξω από την πόλη που ναι και κοντά στην ΚΡιμαία κιόλας. Η Μαριούπολη που ναι και η αζόφ υποτίθεται θα έπεφτε σε μια μέρα και ακόμα τπτ. Το Χάρκοβο το ίδιο .Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 26 Φεβ 2022, 09:25 Πάλι καλά που έχουμε σωστή ενημέρωση από το φόρουμ και μαθαίνουμε πως όπου να ναι οι Ουκρανοί είναι έτοιμοι να καταλάβουν την Μόσχα. Σε καμία ώρα φτάνουν και το νοβοσιμπιρσκ.
Οι Ρώσοι πίστευαν ότι μετά την πρώτη μέρα ο στρατός της Ουκρανίας θα διαλυόταν από τις αυτομολύσεις και τις λιποταξίες. Ε δεν έγινε αυτό .Και έχουμε τον πληθυσμό να έχει ατσαλωθεί και να ναι έτοιμο για αντίσταση . Δεν το λες και λίγο απέναντι στον δεύτερο στρατό στον κόσμο
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

One Ukrainian Pilot has become the 21st century’s fist ace. The Ukrainian military is reporting that a MiG-29 has shot down 6 Russian aircraft in one day.
The pilot would also be the first European Ace since WW2 and one of the few to earn the distinction in one day.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Πολύ σωστά. Αλλά άμα είσαι αλαζόνας, όπως οι Αμερικανοί, τα θες όλα.Αρχέλαος έγραψε: 26 Φεβ 2022, 00:33Θα έπρεπε ρητά οι Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και η ΕΕ να είχαν εγκαταλείψει το σχέδιό για δυτικοποίηση της Ουκρανίας και αντ' αυτού να επιδιωχθεί να γίνει ουδέτερη ζώνη ασφαλείας μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας, παρόμοια με τη θέση της Αυστρίας κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου.nyxtovios έγραψε: 26 Φεβ 2022, 00:23 Αν θέλαμε να ήμασταν αντικειμενικοί πάντως ή να είναι η διεθνής κοινότητα αντικειμενική, θα έπρεπε ο Πούτιν να ξεκουμπιστεί αμέσως και να υποστει τις κυρώσεις και παράλληλα ΗΠΑ και Βρετανία να οδηγηθούν σε δικαστήριο για τα έκτροπα που κάναν τα τελευταία 80 χρόνια. Δήλαδη ένας παγκόσμιος μπάτσος έτσι θα έκανε.
Λέμε τώρα.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
hades έγραψε: 26 Φεβ 2022, 09:31Υποτιμάς το μέγεθος της Ουκρανίας. Πιστεύω ότι θα πάρει στους Ρώσους μάνας μήνας για να τελειώσουν την ιστοριαΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 26 Φεβ 2022, 09:25 Πάλι καλά που έχουμε σωστή ενημέρωση από το φόρουμ και μαθαίνουμε πως όπου να ναι οι Ουκρανοί είναι έτοιμοι να καταλάβουν την Μόσχα. Σε καμία ώρα φτάνουν και το νοβοσιμπιρσκ.
Παραδέξου ότι κρατάνε. Ούτε μαζικές αυτομολύσεις έχουμε ούτε τεράστιο αριθμό αιχμαλώτων έχουμε ,έχουμε τον πληθυσμό να αντιστέκεται και πόλεις που τρεις μέρες πέφτουν ακόμα κρατάνε. Πχ η Χερσόνα υποτίθεται έχει πέσει από την πρώτη μέρα και ακόμα μάχες κάνουν έξω από την πόλη που ναι και κοντά στην ΚΡιμαία κιόλας. Η Μαριούπολη που ναι και η αζόφ υποτίθεται θα έπεφτε σε μια μέρα και ακόμα τπτ. Το Χάρκοβο το ίδιο .
Οι Ρώσοι πίστευαν ότι μετά την πρώτη μέρα ο στρατός της Ουκρανίας θα διαλυόταν από τις αυτομολύσεις και τις λιποταξίες. Ε δεν έγινε αυτό .Και έχουμε τον πληθυσμό να έχει ατσαλωθεί και να ναι έτοιμο για αντίσταση . Δεν το λες και λίγο απέναντι στον δεύτερο στρατό στον κόσμο
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Αυτο παιζει να ειναι η μεγαλυτερη μουφα απο ολα οσα εχουμε δει τις τελευταιες μερες.... Γιαυτο ονομαστηκε και φαντασμα, επειδη δεν υπαρχει.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 26 Φεβ 2022, 09:32
One Ukrainian Pilot has become the 21st century’s fist ace. The Ukrainian military is reporting that a MiG-29 has shot down 6 Russian aircraft in one day.
The pilot would also be the first European Ace since WW2 and one of the few to earn the distinction in one day.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ένα μπούστ θέλουν ακόμη οι Ουκρανοί για να πετάξουν τους Ρώσους έξω από τη χώρα ..
Ας το έχουν..
Ας το έχουν..
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις