!!! DEVELOPMENT MODE !!!

εξελίξεις στην Ουκρανία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: εξελίξεις στην Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Πρετεντέρης έγραψε: 25 Φεβ 2022, 21:04
Αρίστος έγραψε: 25 Φεβ 2022, 17:38
Αλιόσα έγραψε: 25 Φεβ 2022, 17:29 Eίναι επικινδυνοι για την παγκόσμια ειρήνη

Η Ρωσία απειλεί, επισήμως, Σουηδία και Φινλανδία αν ενταχθούν στο ΝΑΤΟ; (vid.)

https://www.defence-point.gr/news/i-ros ... o-nato-vid

Οι καθαροι λογαριασμοι κανουν τους καλους φιλους.

Οποια χωρα διπλα στα συνορα της Ρωσιας μπαινει στο ΝΑΤΟ θα ειναι casus beli για τους Ρωσους.

Μπορει να ποναει τη Δυση αλλα η νεα ευρωπαικη αρχιτεκτονικη θα συναποφασιζεται και απο τη Ρωσια και οχι μονο απο τα ευρωατλαντικα κεντρα.

.
Όταν ο φίλος του Πούτιν σου, ο Έρντο, κάνει μια απόβαση στα νησιά που είναι στρατιωτικοποιημένα και τον απειλούν, μη χαθείς, ναι;

Ξεχνας οτι με ΤΡαμπ υπηρχε ο East Med και ο αντιτουρκικος αξονας Ελλαδας-Κυπρου-Ισραηλ-Εμιρατων. Να εξαφανιστειτε οσοι υποστηριξατε Μπαιντεν που ακυρωσε και τα δυο γιατι θελει την Τουρκια μαζι του στη συγκρουση με τη Ρωσια και που πιθανως θα κανει στραβα ματια και σε διεκδι8κησεις ελληνικων εδαφων απο τους Τουρκους αν ο Ερντογαν κλεισει τα Στενα στη Ρωσια.

.
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Αλιόσα έγραψε: 25 Φεβ 2022, 17:29 Eίναι επικινδυνοι για την παγκόσμια ειρήνη

Η Ρωσία απειλεί, επισήμως, Σουηδία και Φινλανδία αν ενταχθούν στο ΝΑΤΟ; (vid.)

https://www.defence-point.gr/news/i-ros ... o-nato-vid

Οποια χωρα διπλα στα συνορα της Ρωσιας μπαινει στο ΝΑΤΟ θα ειναι casus beli για τους Ρωσους.

Μπορει να ποναει τη Δυση αλλα η νεα ευρωπαικη αρχιτεκτονικη θα συναποφασιζεται και απο τη Ρωσια και οχι μονο απο τα ευρωατλαντικα κεντρα.

.
Όταν ο φίλος του Πούτιν σου, ο Έρντο, κάνει μια απόβαση στα νησιά που είναι στρατιωτικοποιημένα και τον απειλούν, μη χαθείς, ναι;
Μόνο που ο Ερντογάν είναι στην ίδια συμμαχία με μας.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
zteo

Ρε πάτε καλά θέλετε να εμπλακούμε περισσότερο σε ενδοιμπεριαλιστικες αντιθέσεις.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Σέρπικο
Phorum.gr user: Σέρπικο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέρπικο »

Η Σια η κοσιωνη μας ενημερωσε οτι ο δημος της αθηνας ,φωταγωγησε το συντριβανι της ομονοιας στα χρωματα της ουκρανιας.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

nik_killthemall έγραψε: 25 Φεβ 2022, 21:01
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 25 Φεβ 2022, 20:55
Της ποπης θα γινει αν ειναι αληθεια.
το γραψα και πριν βλεπω κλιμακωση περαν των κυρωσεων και των καλσον ...

NATO Response Forces being activated for 1st time "to prevent any miscalculation, any misunderstanding that we are not ready to protect all allies"
https://twitter.com/jseldin/status/1497265770124001282

κατι θα εμαθε ο κωμικός γιαυτο αλλαξε και εστειλε ευχαριστίες ενω πριν εκραζε οτι τους αφησαν μονους κλπ
Γενικα ο πολεμος της πληροφοριας και απο τις δυο πλευρες καθιστα δυσκολο να ξερουμε τι ακριβως γινεται. Ενα καραβανι απο κοντεινερ και μια δηλωση δεν μου λεει κατι, μπορει καλλιστα να ειναι νοσοκομειακα ειδη. Εαν ομως οντως προκειται για αντιαρματικα κλπ τοτε ναι μπορουμε να πουμε οτι ειναι κλιμακωση. Παντως ΝΑΤΟικη μποτα δυσκολο να δουμε και αυτο σημαινει οτι η Ουκρανια ειναι καταδικασμενη να χασει, ας μην γελιομαστε, δεν εχουν ελπιδα. Οσο πιο γρηγορα πεσει η Ουκρανια θα εχουμε και λιγοτερους νεκρους, εαν ξεκινησει σοβαρο ανταρτικο πολεων τοτε δυστυχως θα κατεδαφιστουν ολοκληρα τετραγωνα και θα εχουμε χιλιαδες νεκρους. Ο Πουτιν δεν θα κανει πισω αυτο ειναι δεδομενο, εαν ζοριστει θα κοπουν οι mild τακτικες πολεμου και θα δουμε τα χειροτερα.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

Αρίστος έγραψε: 25 Φεβ 2022, 21:07

.

Ξεχνας οτι με ΤΡαμπ υπηρχε ο East Med και ο αντιτουρκικος αξονας Ελλαδας-Κυπρου-Ισραηλ-Εμιρατων. Να εξαφανιστειτε οσοι υποστηριξατε Μπαιντεν που ακυρωσε και τα δυο γιατι θελει την Τουρκια μαζι του στη συγκρουση με τη Ρωσια και που πιθανως θα κανει στραβα ματια και σε διεκδι8κησεις ελληνικων εδαφων απο τους Τουρκους αν ο Ερντογαν κλεισει τα Στενα στη Ρωσια.

.
Σε μια ανάλυση του Μάζη για τα Ελληνοτουρκικά είχε πει.
Ο αντιστράτηγος δεν μιλάει καθαρά.Θα τα κάνω εγώ λιανά.
Υπάρχουν συμφέροντα στην Ελλάδα που θέλουν συγκυριαρχία με τους Τούρκους ,δηλαδή Έλληνες φιλότουρκοι που παλεύουν για τα συμφέροντα της Τουρκίας.
Ο Γρίβας συμφώνησε ο αντιστράτηγος συμφώνησε ο Σαχίνης ρώτησε ποιοι είναι αυτοί.
Τότε ο Μάζης είπε δεν σας φαίνεται παράξενο που στην Ελλάδα έχουμε τραμπικούς πιο φανατισμένους από την Αμερική;
Αυτοί όλοι τί είναι;
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Niki έγραψε: 25 Φεβ 2022, 21:11
Αρίστος έγραψε: 25 Φεβ 2022, 21:07

.
Σε μια ανάλυση του Μάζη για τα Ελληνοτουρκικά είχε πει.
Ο αντιστράτηγος δεν μιλάει καθαρά.Θα τα κάνω εγώ λιανά.
Υπάρχουν συμφέροντα στην Ελλάδα που θέλουν συγκυριαρχία με τους Τούρκους ,δηλαδή Έλληνες φιλότουρκοι που παλεύουν για τα συμφέροντα της Τουρκίας.
Ο Γρίβας συμφώνησε ο αντιστράτηγος συμφώνησε ο Σαχίνης ρώτησε ποιοι είναι αυτοί.
Τότε ο Μάζης είπε δεν σας φαίνεται παράξενο που στην Ελλάδα έχουμε τραμπικούς πιο φανατισμένους από την Αμερική;
Αυτοί όλοι τί είναι;

Φερε λινκ για να δουμε αν το ειπε οταν η αρχουσε ταξη της Ελλαδας πιστευε στην ελευση του τουρκοφαγου Μπαιντενοπουλου.

,
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

αυτό ανέβασε ο αυγερινός,είναι τόσοι ρώσοι σε εκείνα τα μέρη μαζεμένοι;
μου έκανε εντύπωση και ένα άλλο που έγραψε,ότι τα εδάφη με τους ρωσοφωνους δεν ήταν ουδέποτε ιστορικά εδάφη της ουκρανίας και δόθηκαν ως δώρο μετά την επανάσταση και μετά το 55
https://twitter.com/AvgerinosMoscow/sta ... 0047622144
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 25 Φεβ 2022, 21:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

Αρίστος έγραψε: 25 Φεβ 2022, 18:03
Green Dragon έγραψε: 25 Φεβ 2022, 17:54
Sid Vicious έγραψε: 25 Φεβ 2022, 14:13 Ξαναλεω την προταση μου,
Μεγαλη Ενωμενη Ευρωπη
Και Ρωσια και Ουκρανια μεσα
Μια εποχη Ειρηνης και Ευημεριας για ολους

Τι στο καλο μονο εγω ειμαι αγνος και αληθινος Ευρωπαιστης;
Στους παγκοσμιοποιητές πες το.

Το ιδανικο σεναριο για την Ευρωπη θα ηταν να τα ευρισκε με τη Ρωσια, να δημιουργουσε μαζι της μια ειδικη σχεση με την ΕΕ, οχι ενταξη αλλα σχεση συνεργασιας και ΜΑΖΙ να δημιουργουσαν τον ευρωστρατο ξεμπερδευοντας απο το αχρηστο ΝΑΤΟ που μονο διαιρεσεις προκαλει στην Ευρασια.

Ετσι η Ευρωπη θα μπορουσε να περασει σε μια πραγματικα χρυση εποχη με τις εταιρειες της να συνεργαζονται με τις ρωσικες στα απεριοριστα κοιτασματα της Σιβηριας.

Αλλα αυτο θα απαιτουσε σοβαρους Ευρωπαιους πολιτικους με οραμα και τετοιοι δεν υπαρχουν.

.
Η συνεργασία Ευρώπης- Ρωσίας είναι κάτι φυσιολογικό, αλλά με μια Ρωσία λογική.

Είμαι σίγουρος ότι η ΕΕ θα κλάψουν λίγο για την Ουκρανία και μετά θα κάνουν μπίζνες με τον ΠΟύτιν. Σε αυτή την περίπτωση, θα μιλάμε για τους απόλυτους. πολιτικούς καραγκιόζηδες.

Τώρα είναι η ώρα για απεξάρτηση από το ρωσικό αέριο, για την προώθηση των ΑΠΕ, για τον East Med, για ευρωπαϊκό στρατό.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Εγω Niki στα ελεγα ΠΡΙΝ απο τις αμερικανικες εκλογες.

Τωρα τα ιδια λεει ο Παπαχελας, λιγο αργα βεβαια.

https://www.kathimerini.gr/opinion/1093 ... -i-ellada/

.
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 25 Φεβ 2022, 12:28
Ειδικά από τη στιγμή που η χώρα τους βρίσκεται στην αυλή της Ρωσίας.
:smt005:

μετά το φροντιστήριο ξένων γλωσσών του προέδρου, έχουμε τις χώρες με αυλές.

δεν με λες, φίλε Ούτις, ισχύει και για την Κούβα αυτό; την Κύπρο; την Βόρειο Μακεδονία; την Ελλάδα;
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
zteo

Πρετεντέρης έγραψε: 25 Φεβ 2022, 21:14
Αρίστος έγραψε: 25 Φεβ 2022, 18:03
Green Dragon έγραψε: 25 Φεβ 2022, 17:54

Στους παγκοσμιοποιητές πες το.

Το ιδανικο σεναριο για την Ευρωπη θα ηταν να τα ευρισκε με τη Ρωσια, να δημιουργουσε μαζι της μια ειδικη σχεση με την ΕΕ, οχι ενταξη αλλα σχεση συνεργασιας και ΜΑΖΙ να δημιουργουσαν τον ευρωστρατο ξεμπερδευοντας απο το αχρηστο ΝΑΤΟ που μονο διαιρεσεις προκαλει στην Ευρασια.

Ετσι η Ευρωπη θα μπορουσε να περασει σε μια πραγματικα χρυση εποχη με τις εταιρειες της να συνεργαζονται με τις ρωσικες στα απεριοριστα κοιτασματα της Σιβηριας.

Αλλα αυτο θα απαιτουσε σοβαρους Ευρωπαιους πολιτικους με οραμα και τετοιοι δεν υπαρχουν.

.
Η συνεργασία Ευρώπης- Ρωσίας είναι κάτι φυσιολογικό, αλλά με μια Ρωσία λογική.

Είμαι σίγουρος ότι η ΕΕ θα κλάψουν λίγο για την Ουκρανία και μετά θα κάνουν μπίζνες με τον ΠΟύτιν. Σε αυτή την περίπτωση, θα μιλάμε για τους απόλυτους. πολιτικούς καραγκιόζηδες.

Τώρα είναι η ώρα για απεξάρτηση από το ρωσικό αέριο, για την προώθηση των ΑΠΕ, για τον East Med, για ευρωπαϊκό στρατό.
Και εξάρτηση από το Αμερικανικό.Χιλιες φορές λιγνίτης.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
SUV

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SUV »

Κόκκορας έγραψε: 25 Φεβ 2022, 21:13 αυτό ανέβασε ο αυγερινός,είναι τόσοι ρώσοι σε εκείνα τα μέρη μαζεμένοι;
μου έκανε εντύπωση και ένα άλλο που έγραψε,ότι τα εδάφη με τους ρωσοφωνους δεν ήταν ουδέποτε ιστορικά εδάφη της ουκρανίας και δόθηκαν ως δώρο μετά την επανάσταση και μετά το 55
https://twitter.com/AvgerinosMoscow/sta ... 0047622144
εμ, έτσι γίνονται αυτές οι δουλειές
και μετά φωταγωγούνται κοινοβούλια
Άβαταρ μέλους
Evritis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Evritis »

Nostalgia έγραψε: 25 Φεβ 2022, 21:11
nik_killthemall έγραψε: 25 Φεβ 2022, 21:01
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 25 Φεβ 2022, 20:55

Της ποπης θα γινει αν ειναι αληθεια.
το γραψα και πριν βλεπω κλιμακωση περαν των κυρωσεων και των καλσον ...

NATO Response Forces being activated for 1st time "to prevent any miscalculation, any misunderstanding that we are not ready to protect all allies"
https://twitter.com/jseldin/status/1497265770124001282

κατι θα εμαθε ο κωμικός γιαυτο αλλαξε και εστειλε ευχαριστίες ενω πριν εκραζε οτι τους αφησαν μονους κλπ
Γενικα ο πολεμος της πληροφοριας και απο τις δυο πλευρες καθιστα δυσκολο να ξερουμε τι ακριβως γινεται. Ενα καραβανι απο κοντεινερ και μια δηλωση δεν μου λεει κατι, μπορει καλλιστα να ειναι νοσοκομειακα ειδη. Εαν ομως οντως προκειται για αντιαρματικα κλπ τοτε ναι μπορουμε να πουμε οτι ειναι κλιμακωση. Παντως ΝΑΤΟικη μποτα δυσκολο να δουμε και αυτο σημαινει οτι η Ουκρανια ειναι καταδικασμενη να χασει, ας μην γελιομαστε, δεν εχουν ελπιδα. Οσο πιο γρηγορα πεσει η Ουκρανια θα εχουμε και λιγοτερους νεκρους, εαν ξεκινησει σοβαρο ανταρτικο πολεων τοτε δυστυχως θα κατεδαφιστουν ολοκληρα τετραγωνα και θα εχουμε χιλιαδες νεκρους. Ο Πουτιν δεν θα κανει πισω αυτο ειναι δεδομενο, εαν ζοριστει θα κοπουν οι mild τακτικες πολεμου και θα δουμε τα χειροτερα.
Δεν νομίζω ότι μερικά αντιαρματικά συνιστούν κλιμάκωση, οι Ουκρανοί έχουν ήδη μεγάλο αριθμό δυτικών αντιαρματικών στο οπλοστάσιό τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Evritis την 25 Φεβ 2022, 21:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Bill Hicks έγραψε: 25 Φεβ 2022, 21:15
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 25 Φεβ 2022, 12:28
Ειδικά από τη στιγμή που η χώρα τους βρίσκεται στην αυλή της Ρωσίας.
:smt005:

μετά το φροντιστήριο ξένων γλωσσών του προέδρου, έχουμε τις χώρες με αυλές.

δεν με λες, φίλε Ούτις, ισχύει και για την Κούβα αυτό; την Κύπρο; την Βόρειο Μακεδονία; την Ελλάδα;
Εκ των πραγμάτων :102:
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”