απο ενα σημείο και μετα εχει δικιο νομίζω, δεν ειναι αστειο αυτο αλητεια ειναι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεν έχουμε π...τέψει επαρκώς
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Δεν έχουμε π...τέψει επαρκώς
Τύπε, αν σου σφύριζαν και σου κλείνανε το μάτι, δεν τους λες άντρακλες.wooded glade έγραψε: 24 Φεβ 2022, 17:48 Πήγα και μιά βόλτα μέχρι το μουσείο προηγουμένως και γύρισα.
Στο δρόμο είχε κόσμο και όλοι οι άντρες ήταν μουστακαλήδες. Φόραγαν μπλου τζην ως επί το πλείστον.
Κανένας με visibly effeminate συμπεριφορά.
Δεν πάμε καλά.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- wooded glade
Ζμπτς μου.
Μου κόψανε τα νήματα στα μαθηματικά μ' αυτό τα συρίζια αλλά άστους.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
κανει και ριμα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Φεβ 2022, 18:09 Το μουστάκικαι το μουσι είναι ο φερετζές του πουστη λέγανε παλιά
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Εχεις μουστάκι;foscilis έγραψε: 24 Φεβ 2022, 18:01εγώ το ξεκίνησα.wooded glade έγραψε: 24 Φεβ 2022, 17:48 Πήγα και μιά βόλτα μέχρι το μουσείο προηγουμένως και γύρισα.
Στο δρόμο είχε κόσμο και όλοι οι άντρες ήταν μουστακαλήδες.
Βέβαια κατά γενική ομολογία είναι τρομερά γκέι στυλ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι εδώ και κάνα εξάμηνο.Naida έγραψε: 25 Φεβ 2022, 06:48Εχεις μουστάκι;foscilis έγραψε: 24 Φεβ 2022, 18:01εγώ το ξεκίνησα.wooded glade έγραψε: 24 Φεβ 2022, 17:48 Πήγα και μιά βόλτα μέχρι το μουσείο προηγουμένως και γύρισα.
Στο δρόμο είχε κόσμο και όλοι οι άντρες ήταν μουστακαλήδες.
Βέβαια κατά γενική ομολογία είναι τρομερά γκέι στυλ.![]()
Και πριν είχα δηλαδή αλλά μαζί με γενια.
Όλα ξεκίνησαν μια μέρα που έμεινε από μπαταρία η ξυριστικη όταν είχα κάνει μόνο τα γένια.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
κάτι θέλει να πει ο γούντι νομίζω.τον βλέπω σε λίγο με τσεμπέρι και ρόμπα
Αγάπη το μουστάκιfoscilis έγραψε: 25 Φεβ 2022, 10:38Ναι εδώ και κάνα εξάμηνο.
Και πριν είχα δηλαδή αλλά μαζί με γενια.
Όλα ξεκίνησαν μια μέρα που έμεινε από μπαταρία η ξυριστικη όταν είχα κάνει μόνο τα γένια.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Που λέτε μένει από μπαταρία, πεθαίνει για την ακριβεια ενώ ξύριζαν γενεια τεσσάρων μηνών και για να ξεφορτωθώ τις λίγες σκορπιες τούφες που είχαν μείνει κυρίως στο λαιμό έφαγα τέτοιο μανίκι που λέω εντάξει άστο το μουστάκι.
Το δείχνω σε εκείνη την άλλη μαμά που ψήνεται να τη γαμησω μου λέει "το υποστηρίζεις πολύ καλά" μετά τα παιδιά μου λένε τέλειος.
Έρχεται η CEO το απόγευμα, δηλώνει
ΧΑΑΑΑΑΑ ΧΑΧΑ
της λέω στα παιδιά αρέσει μου λέει όντως καλό είναι απλώς σοκαριστηκα. Ναι καλά λέω πάντως μέχρι να αγοράσω καινούρια ξυριστικη μένει.
Με ξυπνάει τέσσερις το πρωί "Έλα δω αχθοφόρος Ντογκάν" απαντώ "προτιμώ να με σκέφτομαι σαν Εσκορπιον αρχιεκτελεστη του καρτέλ Λος Σερος" "εγώ όχι"
Το δείχνω σε εκείνη την άλλη μαμά που ψήνεται να τη γαμησω μου λέει "το υποστηρίζεις πολύ καλά" μετά τα παιδιά μου λένε τέλειος.
ΧΑΑΑΑΑΑ ΧΑΧΑ
της λέω στα παιδιά αρέσει μου λέει όντως καλό είναι απλώς σοκαριστηκα. Ναι καλά λέω πάντως μέχρι να αγοράσω καινούρια ξυριστικη μένει.
Με ξυπνάει τέσσερις το πρωί "Έλα δω αχθοφόρος Ντογκάν" απαντώ "προτιμώ να με σκέφτομαι σαν Εσκορπιον αρχιεκτελεστη του καρτέλ Λος Σερος" "εγώ όχι"
- wooded glade
Όταν λέω μουστάκια δεν εννοώ μουστάκια ακριβώς.
Εννοώ body language και συμπεριφορά γενικώς που δεν μου άρεσε.
Εννοώ body language και συμπεριφορά γενικώς που δεν μου άρεσε.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Ακριβώς είναι πολύ σεξουαλικό. Όχι σε όλους βέβαια. Μερικοί είναι αστείοι.foscilis έγραψε: 25 Φεβ 2022, 20:57 Που λέτε μένει από μπαταρία, πεθαίνει για την ακριβεια ενώ ξύριζαν γενεια τεσσάρων μηνών και για να ξεφορτωθώ τις λίγες σκορπιες τούφες που είχαν μείνει κυρίως στο λαιμό έφαγα τέτοιο μανίκι που λέω εντάξει άστο το μουστάκι.
ΧΑΑΑΑΑΑ ΧΑΧΑ
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο

- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 158 Απαντήσεις
- 3488 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-
- 97 Απαντήσεις