!!! DEVELOPMENT MODE !!!

εξελίξεις στην Ουκρανία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Re: εξελίξεις στην Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

SUV έγραψε: 25 Φεβ 2022, 19:23 Παίδες, με συγχωρείτε, σήμερα τρέχω όλη μέρα και δεν έχω προλάβει να δω σχεδόν τίποτα, παίζει καμιά περίληψη με τα σημαντικότερα πουθενά?

τί γελοίο ποστ που κάνω, Θεέ μου!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Ας μην ξεχνάμε όπως ο Μητσοτάκης , ο σύριζα και οι μένουμε Ευρώπη οτι η Κύπρος και η Γιουγκοσλαβία ειναι στην Ευρώπη και όχι στην Ανταρκτική!!
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Magnus3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Magnus3 »

Cavaliere έγραψε: 25 Φεβ 2022, 19:28
Magnus3 έγραψε: 25 Φεβ 2022, 19:21 Για εμας υπάρχουν οικονομικές συνέπειες αν βγει η Ρωσία από το swift ;
Στο καβλί μας, όλοι οι Ρώσοι μπορούν να ανοίξουν account σε ξένη τράπεζα, και θα συναλλασόμαστε έτσι. Την πληρώνουν μόνο οι απλοί άνθρωποι, κανένας βιοπαλαιστής που στέλνει λεφτά στη μάνα του.
Δεν ρωτάω για το πως θα εκτελούνται συναλλαγές, αν θα εχει επίπτωση στην οικονομία μας ρωτάω. Πχ κάποιος έγραψε νωρίτερα ότι μπορει να καταρρεύσει η deutsche bank από ένα τέτοιο μετρο.
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

Green Dragon έγραψε: 25 Φεβ 2022, 19:23
Niki έγραψε: 25 Φεβ 2022, 19:15 Θα πρέπει να περάσουν το ποτάμι ένα, δεύτερο θα πρέπει να αντιμετωπίζουν το αντάρτικο πλέον και τρίτο θα αρχίσουν να αποδίδουν τα μέτρα αν τους βγάλουν από το swift σε 10 μέρες οι Ρώσσοι θα αρχίσουν να τσιρίζουν.
Είμαι 100% βέβαιος ότι το SWIFT το έχουν υπολογίσει στο κόστος που θα έχουν. Είναι το μόνο που θα τους χτυπήσει δυνατά χωρίς όπλα. Το ξέρουν όμως, δεν παίζει να μην είναι προετοιμασμένοι.

Πάντως δεν φαίνεται πιθανό να κάνει προσαρτήσεις η Ρωσία, την κυβέρνηση θέλει να ξηλώσει. Δε νομίζω ότι σκοπεύουν να παραμείνουν και αυτό είναι το καλύτερο δυνατό σενάριο αυτήν την στιγμή, είναι η αλήθεια.
Δεν έχουν και την ευχέρεια να χρηματοδοτούν τις ανάγκες για κάτι τέτοιο. Ένας λόγος που η ΕΣΣΔ είχε θέματα πέραν της εσωτερικής στασιμότητας οικονομικά και του ανταγωνισμού με τους εξοπλισμούς με τις ΗΠΑ, ήταν πως υπήρξε και γαλαντόμα, ιδίως με Κούβα, Βουλγαρία κλπ.

Το θέμα είναι όπως βλέπεις και σε προηγούμενη απάντηση μου, πως η Ουκρανία είτε έτσι είτε αλλιως μετά την πτώση της ΕΣΣΔ πένεται. Το ΑΕΠ της σε πραγματικούς όρους είναι στα 2/3 του 1990.
Αυτό σημαίνει πως ευρύτερα στην χώρα αυτή υπάρχουν διαρθρωτικές αδυναμίες και μία στασιμότητα, ανεξάρτητα από το αν κυβερνούν φιλοδυτικοί ή φιλορωσικοί.
Χρειάζεται κάτι διαφορετικό ως πρότυπο ηγεσίας, μία Αλλαγή, διόλου εύκολο βέβαια.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

SUV έγραψε: 25 Φεβ 2022, 19:23 Παίδες, με συγχωρείτε, σήμερα τρέχω όλη μέρα και δεν έχω προλάβει να δω σχεδόν τίποτα, παίζει καμιά περίληψη με τα σημαντικότερα πουθενά?

Έβγαλαν την Ρωσία από την Γιουροβίζιον.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

Διπλωματικός μαραθώνιος να την βγάλουν από το swift και πρόσθετα διπλωματικά μέτρα και κατάσχεση περιουσίας του Πούτιν στο εξωτερικό.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Ζενίθεδρος έγραψε: 25 Φεβ 2022, 19:31

Αυτό είναι αιτία ρίψης Πυρηνικών!!!

:003:
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

Cavaliere έγραψε: 25 Φεβ 2022, 11:35
Sid Vicious έγραψε: 25 Φεβ 2022, 11:32Γενικα αρεσει πολυ στους Ρωσους να ταξιδευουν και να κανουν τουρισμο ανα τον κοσμο να τον γνωρισουν, ειναι must. Λογικα ειναι και απωθημενο εξαιτιας της κομμουνιστικης καταπιεσης και απομονωσης των πολιτων για δεκαετιες.
Όταν πήγαινα να φάω ψαρικά στο Μοnaco είχε Ρώσους που τρώγαν ψάρι με μπίρα. Εμείς όλοι πίναμε κρασί, Οι Ρώσοι ξεχωρίζαν επειδή πίνανε μπίρες, λες και είχαν πάει για πίτσα.
νταξ, απλά δεν κατάλαβαν ότι πρόκειται για άλλου είδους ψάρια. πολλοί κρυόκωλοι λαοί ταιριάζουν μπύρα με ψάρια (τους).

Εικόνα
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Άβαταρ μέλους
SUV

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SUV »

...
Άβαταρ μέλους
Navis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Navis »

Χωρις να εχω διαβασει ουτε ενα μυνημα απο τα παραπανω, θελω να μαντεψω -

οι ιδιοι αντιβαξ ψεκασμενοι πανιβλακες που μας τα κανανε τσουρεκια δυο χρονια, ειναι τωρα με το μερος Πουτιν/Ρωσιας.
Και η δικαιολογια ειναι οτι ειναι ο μονος αντιταξιτης και "ντα μπαιδια μας θα γινουν γκευ" ?

Δεν εχω ανοιξει ακομη το βοθρο pronews/katoxika/el αλλα θα σφιξω στομαχι και θα μπω.
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Αντίκρυσαν τον τρόμο τα τρομολάγνα θρασίμια κ. λάκισαν,Δεν έμειναν να υπερασπίσουν το λαό που γιαυτόν κόπτονταν.
ΝΑΖΗΔΕΣ φονιάδες τι περιμέναμε.Τώρα Ο Ζελένσκι,σαν κοτόπουλο μαδημένο απ τον τρόμο,ζητάει διαπραγματεύσεις με τσάρο Πούτιν .Ο οποίος θα ξαμολύσει το ποδάρι του σαν αρκούδα κ θα τονε βαρέσει πολύ ομως..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Frappezitis την 25 Φεβ 2022, 19:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Άβαταρ μέλους
Σέρπικο
Phorum.gr user: Σέρπικο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέρπικο »

Ζενίθεδρος έγραψε: 25 Φεβ 2022, 19:31

Μας επηρρεαζει ως συμμετοχη στον επομενο διαγωνισμο;
Μας εδινε βαθμους;
Αν ναι,να υιοθετησουμε πιο ηπια σταση.
Αν οχι,να πιεσουμε να βγουν απο το SWIFT.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

Αρίστος έγραψε: 25 Φεβ 2022, 19:19
nik_killthemall έγραψε: 25 Φεβ 2022, 19:14

Βασικά έχουν αρχίσει το ενα μετά το άλλο τεκμήρια πως ο Πουτιν δεν διαφέρει σε απολύτως τπτ απο Χιτλερ, Κιμ κλπ. Δυστυχως η γενιά αυτή θα γνωρίσει και αυτον τον αιώνα Χιτλερ.
Με την ταχύτητα που τρέχει η πραγματικότητα σύντομα όλα οι στούρνοι που υποστήριζαν Πουτιν θα τρέχουν να σβήνουν ποστ και λογαριασμούς.
Aν ο Πουτιν δεν διαφερει με τον Χιτλερ τοτε πως πρεπει να χαρακτηρισουμε τον Ομπαμα που συμμαχησε με την Αλ Καιντα για να ριξει τον Κανταφι και με το Ισλαμικο Κρατος για να ριξει τον Ασαντ;

Και πιο πριν τι να πουμε για Μπους και Μπλερ που δολοφονησαν εκατονταδες χιλιαδες Ιρακινους με την προφαση οτι ο Σανταμ ειχε οπλα μαζικης καταστροφης; Πραγμα που ο θρασυτατος Μπλερ μετα απο κατι χρονια παραδεχθηκε οτι ηταν παπαντζα και ακομη κυκλοφορει ελευθερος και ωραιος.

Η τι να πουμε για τους βομβαρδισμους στη Σερβια επειδη τολμησε και τα εβαλε με τους ξενοκινητους Ουτσεκαδες και τους Βοσνιους Τζιχαντιστες που χρηματοδοτουσε η Σαουδικη Αραβια σε συνεννοηση με τις ΗΠΑ;

.
Θα πουμε οτι αυτοι λειτουργησαν παρασκηνιακα, ενω ο πουτιν χωρις κανενα παρασκηνιο απειλει και εισβαλλει φατσα καρτα σε οποιον γουσταρει. Αρα και παλι ο Χιτλερ μοιαζει πολυ περισσοτερο με τον Πουτιν.

Η Σερβια εκανε οτι κανει η Ρωσια τωρα, κανονισμα συνορων μετα τη πτωση του κουμουνιστικου παραμυθιου στο οποιο τα συνορα ηταν αχαχουχα επειδη ζουσαν ολοι το κουμουνιστικο ονειρο. Και επενεβει η Αμερικη ως νταβας αλλα οχι για να προσαρτησει τη γιουγκοσλαβια σαν αμερικανικο εδαφος οπως κανει τωρα η Ρωσια με την Ουκρανια.

Επισης για να δεις τι χοντρομαλακας εισαι, οποιος ουσιαστικα αυτη τη στιγμη υποστηριζει τον πουτιν να εισβαλλει σε ουκρανια, να απειλει σουηδιες, φινλανδιες κλπ, υποστηριζει το δικαιωμα του ερντογαν να μπουκαρει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ στη πουτσοχωρα σου επειδη ολα τα νησια σου ειναι στρατικοποιημενα και τον απειλουν.

Ειναι ακριβως ΤΟ ΙΔΙΟ το αφηγημα του Πουτιν !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 25 Φεβ 2022, 19:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Για μας το μεγαλο πληγμα ειναι η ενεργεια και ο τουρισμος.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
SUV

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SUV »

George_V έγραψε: 25 Φεβ 2022, 19:27

Περιληψη: FUBAR
Με φώτισες :roll:

taliban έγραψε: 25 Φεβ 2022, 19:25
Και θα μας δώσει την Αγιά Σοφιά.
Να τα λέμε και αυτά.
Όχι γιατί θα μας αγαπάνε οι Ρώσοι αλλά θα τα φέρει έτσι ο καλός θεούλης αφού σφαχτούν όλοι να μας την δώσουν οι μεγάλες δυνάμεις.
Είναι ξεκάθαρο προς τα που πάνε τα πράγματα.
Αφού έτσι τα έχουν πει οι Γέροντες.

:D
ΑΝ τα έχουν πει οι γέροντες, τότε..
αν και αυτό δεν σημαίνει κάτι ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ για την καλοπέρασή μας
Spoiler
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”