Καλά και ο Πούτιν δεν μπήκε χθες. Ήδη πολλοί ρευστοποιούσαν μήνες τώρα...Αρχέλαος έγραψε: 25 Φεβ 2022, 14:19Εμπεδοκλής έγραψε: 25 Φεβ 2022, 13:32
Καλά, ότι ξαναμπαίνουμε στην ύφεση είναι δεδομένο. Μαζί με όλον τον πλανήτη. Οπότε πολλές εταιρείες θα αρχίσουν να μαζεύονται. Αυτό είναι το ένα.
Το άλλο είναι, έ όχι και κορεσμένη η αγορά του delivery στη χώρα μας με δυόμισι μεγάλες εταιρείες...
Στο μεταξύ στο αρχικό άρθρο αναφέρεται και το εξής:
"Προβλήματα χρηματοδότησης
Η ίδια η μητρική είχε παραδεχθεί χρηματοδοτικά προβλήματα τον περασμένο μήνα όταν προχώρησε σε έναν γύρο μαζικών απολύσεων στην Ουκρανία, διευκρινίζοντας μάλιστα τότε ότι οι περικοπές σε πρώτη φάση δεν αφορούσαν τις υπόλοιπες αγορές στην Ευρώπη όπου είχε ξεκινήσει να δραστηριοποιείται."
Καιρό πριν την εισβολή κλπ.
Χώρια το άλλο άρθρο παραπάνω που αναφέρεται σε άλλα ζητήματα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τα μαζεύει και φεύγει από την Ελλάδα η Rocket Delivery.Βζιιιιιιννννν η ανάπτυξη.
-
Εμπεδοκλής
Re: Τα μαζεύει και φεύγει από την Ελλάδα η Rocket Delivery.Βζιιιιιιννννν η ανάπτυξη.
Re: Τα μαζεύει και φεύγει από την Ελλάδα η Rocket Delivery.Βζιιιιιιννννν η ανάπτυξη.
E, να, υπερβάλλαμε λίγο, σιγά την εταιρία τώρα, δεν έγινε και τίποτα, έχουμε και την ηφούντ, που είναι της Μαρίας-Εύας...
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εδώ που τα λέμε, δεν είναι και Μασούτης...

Άνοιξε κι ένα περίπτερο στη γειτονιά μου, δεν έρχεται να κάνει τα εγκαίνια ο υπουργός?

Άνοιξε κι ένα περίπτερο στη γειτονιά μου, δεν έρχεται να κάνει τα εγκαίνια ο υπουργός?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Οκ, συμφωνώ, λόγω της εισβολής στην Ουκρανία θα έχουμε μεγάλη ύφεση γιατί θα επηρεαστεί όλη η παγκόσμια οικονομία, ότι πεις.Εμπεδοκλής έγραψε: 25 Φεβ 2022, 14:24Αυτές οι προβλέψεις είναι πριν ο Πούτιν μπει στην Ουκρανία και τα κάνει πουτάνα όλα. Το '23 είναι μακρυά. Μέχρι τότε μπορεί να έχει σκάσει κανένα ηφαίστειο της Σαντορίνης και να πάει τελειώς κατά διαόλου όλος ο τουρισμός.Chainis έγραψε: 25 Φεβ 2022, 14:13Ξαναμπαίνουμε σε ύφεση με πρόβλεψη ανάπτυξης 4,5 ως 5%, το 22 και 3,5 το 23 που πιθανότατα θα είναι μεγαλύτερη, ότι πεις, δεν θέλω να στο χαλάσω.Εμπεδοκλής έγραψε: 25 Φεβ 2022, 13:32
Καλά, ότι ξαναμπαίνουμε στην ύφεση είναι δεδομένο. Μαζί με όλον τον πλανήτη. Οπότε πολλές εταιρείες θα αρχίσουν να μαζεύονται. Αυτό είναι το ένα.
Το άλλο είναι, έ όχι και κορεσμένη η αγορά του delivery στη χώρα μας με δυόμισι μεγάλες εταιρείες...
Κι επειδή υπάρχουν μόνο 2,5 μεγάλες εταιριες delivery και εκατοντάδες μικρότερες δεν εξυπηρετείσαι σωστά ετσι;
Θα αναστραφεί η πορεία της οικονομίας γιατί αποχωρούν οι Ουκρανοί ε;![]()
Καλό είναι να μπορείς να ξεχωρίζεις τα όνειρα σου από την πραγματικότητα.
Αν νομίζεις ότι η Ελλάδα, η ΕΕ, ο πλανήτης δε θα επιρρεαστεί από τα όσα γίνονται, ας μου το χαλάσεις.
Πάμε τώρα στις εταιρείες delivery.
1. efood,
2. wolt
3. box
Τις εκατοντάδες που τις βλέπεις; Εννοείται ότι δε μιλάμε για τον μπάρμπα Θύμιο με δικά του μηχανάκια. Δεν είναι το ίδιο.
.
Πάντως το "αρχοντικό" στην γειτονιά μου με εξυπηρετεί το ίδιο καλά με το e-food.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
Εμπεδοκλής
Ξέρεις τι θα πει μονοπώλιο έτσι; Ολιγοπώλιο;Chainis έγραψε: 25 Φεβ 2022, 15:04Οκ, συμφωνώ, λόγω της εισβολής στην Ουκρανία θα έχουμε μεγάλη ύφεση γιατί θα επηρεαστεί όλη η παγκόσμια οικονομία, ότι πεις.Εμπεδοκλής έγραψε: 25 Φεβ 2022, 14:24Αυτές οι προβλέψεις είναι πριν ο Πούτιν μπει στην Ουκρανία και τα κάνει πουτάνα όλα. Το '23 είναι μακρυά. Μέχρι τότε μπορεί να έχει σκάσει κανένα ηφαίστειο της Σαντορίνης και να πάει τελειώς κατά διαόλου όλος ο τουρισμός.Chainis έγραψε: 25 Φεβ 2022, 14:13
Ξαναμπαίνουμε σε ύφεση με πρόβλεψη ανάπτυξης 4,5 ως 5%, το 22 και 3,5 το 23 που πιθανότατα θα είναι μεγαλύτερη, ότι πεις, δεν θέλω να στο χαλάσω.
Κι επειδή υπάρχουν μόνο 2,5 μεγάλες εταιριες delivery και εκατοντάδες μικρότερες δεν εξυπηρετείσαι σωστά ετσι;
Θα αναστραφεί η πορεία της οικονομίας γιατί αποχωρούν οι Ουκρανοί ε;![]()
Καλό είναι να μπορείς να ξεχωρίζεις τα όνειρα σου από την πραγματικότητα.
Αν νομίζεις ότι η Ελλάδα, η ΕΕ, ο πλανήτης δε θα επιρρεαστεί από τα όσα γίνονται, ας μου το χαλάσεις.
1. efood,
2. wolt
3. box
Τις εκατοντάδες που τις βλέπεις; Εννοείται ότι δε μιλάμε για τον μπάρμπα Θύμιο με δικά του μηχανάκια. Δεν είναι το ίδιο.
.
Πάντως το "αρχοντικό" στην γειτονιά μου με εξυπηρετεί το ίδιο καλά με το e-food.
Πολύ καλά.Εμπεδοκλής έγραψε: 25 Φεβ 2022, 16:40Ξέρεις τι θα πει μονοπώλιο έτσι; Ολιγοπώλιο;Chainis έγραψε: 25 Φεβ 2022, 15:04Οκ, συμφωνώ, λόγω της εισβολής στην Ουκρανία θα έχουμε μεγάλη ύφεση γιατί θα επηρεαστεί όλη η παγκόσμια οικονομία, ότι πεις.Εμπεδοκλής έγραψε: 25 Φεβ 2022, 14:24
Αυτές οι προβλέψεις είναι πριν ο Πούτιν μπει στην Ουκρανία και τα κάνει πουτάνα όλα. Το '23 είναι μακρυά. Μέχρι τότε μπορεί να έχει σκάσει κανένα ηφαίστειο της Σαντορίνης και να πάει τελειώς κατά διαόλου όλος ο τουρισμός.
1. efood,
2. wolt
3. box
.
Όπως ξέρω και ότι για κάθε σούπερ μάρκετ υπάρχουν και πέντε μίνι μάρκετ.
Πάρα κάτω.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Frappezitis
Αρχέλαος έγραψε: 24 Φεβ 2022, 21:42Freelancer έγραψε: 24 Φεβ 2022, 21:36Στουρναρι εεε στουρναρι.Πτολεμαίος έγραψε: 23 Φεβ 2022, 19:44
Μίλησε το ΑΙ του Skynet. Φυσικά αν δεν ήσουν τόσο σπίρτο θα καταλάβαινες ότι εννοώ πως "δεν έχασαν και τίποτα".
Σκάνδαλο εξαπάτησης μικροεπενδυτών μέσω call centers «σκιά» πάνω από το φιάσκο της …Rocket
Στέλιος Μορφίδης
24 Φεβρουαρίου, 2022 8:25 πμ![]()
![]()
Αδιαβαστος πιαστηκε ξανα ο μπαντριωτης απο τα λιντλ.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Freelancer έγραψε: 24 Φεβ 2022, 21:36Στουρναρι εεε στουρναρι.Πτολεμαίος έγραψε: 23 Φεβ 2022, 19:44Μίλησε το ΑΙ του Skynet. Φυσικά αν δεν ήσουν τόσο σπίρτο θα καταλάβαινες ότι εννοώ πως "δεν έχασαν και τίποτα".Freelancer έγραψε: 23 Φεβ 2022, 19:15
ναι ναι για αυτο φευγουν.Η e_food,Wolt κτλ γιατι δεν φευγουν.Τι στουρνοι ψηφιζουν θεε μου.
Σκάνδαλο εξαπάτησης μικροεπενδυτών μέσω call centers «σκιά» πάνω από το φιάσκο της …Rocket
Στέλιος Μορφίδης
24 Φεβρουαρίου, 2022 8:25 πμ
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Εμπεδοκλής
Chainis έγραψε: 25 Φεβ 2022, 18:26Πολύ καλά.Εμπεδοκλής έγραψε: 25 Φεβ 2022, 16:40Ξέρεις τι θα πει μονοπώλιο έτσι; Ολιγοπώλιο;Chainis έγραψε: 25 Φεβ 2022, 15:04
Οκ, συμφωνώ, λόγω της εισβολής στην Ουκρανία θα έχουμε μεγάλη ύφεση γιατί θα επηρεαστεί όλη η παγκόσμια οικονομία, ότι πεις.
.
Όπως ξέρω και ότι για κάθε σούπερ μάρκετ υπάρχουν και πέντε μίνι μάρκετ.
Πάρα κάτω.
Νταξει. Όλα καλά. Δεν τρέχει κάτι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 419 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής