Τι άλλο να πείτε, από χτες σκοτώνονται αθώοι άνθρωποι από βόμβες που εκτοξεύονται από ορθόδοξα χριστιανικά χέρια, και σας βολεύει να το βλέπετε σαν σταυρό που πρέπει να σηκώσουν οι νεκροί και σαν κάποιο σχέδιο που έχει τελικό αντικειμενικό σκοπό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δεν υπάρχει αυτό. Η Ρωσία με το σχετικά μικρό της ΑΕΠ χρωστάει το 20% για αυτό και είναι ουσιαστικά ανεξάρτητη. Η δυτική Ευρώπη είναι στρατιωτικά και οικονομικά δεσμευμένη, καλύτερα δεμένη, πισθάγκωνα.Sid Vicious έγραψε: 25 Φεβ 2022, 14:13 Ξαναλεω την προταση μου,
Μεγαλη Ενωμενη Ευρωπη
Και Ρωσια και Ουκρανια μεσα
Μια εποχη Ειρηνης και Ευημεριας για ολους
Τι στο καλο μονο εγω ειμαι αγνος και αληθινος Ευρωπαιστης;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
Εδώ σάιτ που μπορείτε να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις, για όσους δεν το ξέρετε ήδη:
https://liveuamap.com/gr
https://liveuamap.com/gr
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Sid Vicious
Ενταξει τους βαζουμε και αυτους μεσα!enaon έγραψε: 25 Φεβ 2022, 14:18θα μας βομβαρδίσουν οι Εβραιοι, σβηστο, μπορει να μην καταλαβουν οτι κάνεις πλάκα.Sid Vicious έγραψε: 25 Φεβ 2022, 14:13 Ξαναλεω την προταση μου,
Μεγαλη Ενωμενη Ευρωπη
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ο αντικειμενικός σκοπός είναι πως οι ευρωλιγούρηδες τρώνε χονδρή πούτσα.Λεγεών έγραψε: 25 Φεβ 2022, 14:19Τι άλλο να πείτε, από χτες σκοτώνονται αθώοι άνθρωποι από βόμβες που εκτοξεύονται από ορθόδοξα χριστιανικά χέρια, και σας βολεύει να το βλέπετε σαν σταυρό που πρέπει να σηκώσουν οι νεκροί και σαν κάποιο σχέδιο που έχει τελικό αντικειμενικό σκοπό.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Kατάρριψη SU-35 της Ρώσικης Αεροποριας πάνω απο το Κίεβο απο MIG-29 της Ουκρανικής Αεροπορίας με πύραυλο αέρος-άερος
https://mobile.twitter.com/Mahmoud_zwi3 ... gzCKibe7MM
μανιταρια βλεπω, σταματα ρε.
Η λατρεία σου για τις χοντρές πούτσες είναι ξακουστή στο φόρουμ.Ζενίθεδρος έγραψε: 25 Φεβ 2022, 14:21Ο αντικειμενικός σκοπός είναι πως οι ευρωλιγούρηδες τρώνε χονδρή πούτσα.Λεγεών έγραψε: 25 Φεβ 2022, 14:19Τι άλλο να πείτε, από χτες σκοτώνονται αθώοι άνθρωποι από βόμβες που εκτοξεύονται από ορθόδοξα χριστιανικά χέρια, και σας βολεύει να το βλέπετε σαν σταυρό που πρέπει να σηκώσουν οι νεκροί και σαν κάποιο σχέδιο που έχει τελικό αντικειμενικό σκοπό.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
FUCK DONALD TRUMP
- Sid Vicious
Μην τα καπνισεις! Ειναι τα σπιτακια των Smurfs
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
Mην ποστάρεις βλακείες.Αλιόσα έγραψε: 25 Φεβ 2022, 14:21 Kατάρριψη SU-35 της Ρώσικης Αεροποριας πάνω απο το Κίεβο απο MIG-29 της Ουκρανικής Αεροπορίας με πύραυλο αέρος-άερος
FOOTAGE OF UKRANIAN ARMY DESTROYING VLADIVOSTOK
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
αληθεια καμία δήλωση απο την φιλειρηνική αυτη δύναμη έχουμε;Sid Vicious έγραψε: 25 Φεβ 2022, 14:24Μην τα καπνισεις! Ειναι τα σπιτακια των Smurfs
- nik_killthemall
Θα επιστραφουν με δόσεις, κατανεμημενοι σε οργανικα μερη, σε ειδικο περιτυλιγμα, πως ? Οι λεπτομερειες ειναι που μετρανε σε τετοιες περιστασεις.Blackdog έγραψε: 25 Φεβ 2022, 13:47 82 Ουκρανοί στρατιώτες κατέθεσαν τα όπλα τους και παραδόθηκαν οικειοθελώς σε μονάδα των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων. Προς το παρόν, τους ζητείται να υπογράψουν άρνηση συμμετοχής στις εχθροπραξίες. Θα επιστραφούν στο τις οικογένειές τους στο εγγύς μέλλον», είπε.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Και που ξέρεις πως οι χειριστές δεν είναι βουδιστές, μουσουλμάνοι, καθολικοί ή ακόμα και άθεοι?η Ρωσία είναι μια πολυεθνική χώραΛεγεών έγραψε: 25 Φεβ 2022, 14:19Τι άλλο να πείτε, από χτες σκοτώνονται αθώοι άνθρωποι από βόμβες που εκτοξεύονται από ορθόδοξα χριστιανικά χέρια, και σας βολεύει να το βλέπετε σαν σταυρό που πρέπει να σηκώσουν οι νεκροί και σαν κάποιο σχέδιο που έχει τελικό αντικειμενικό σκοπό.
- Οργισμένος
Καιρδεμε!!! 11!355-!Ζενίθεδρος έγραψε: 25 Φεβ 2022, 14:19Δεν υπάρχει αυτό. Η Ρωσία με το σχετικά μικρό της ΑΕΠ χρωστάει το 20% για αυτό και είναι ουσιαστικά ανεξάρτητη. Η δυτική Ευρώπη είναι στρατιωτικά και οικονομικά δεσμευμένη, καλύτερα δεμένη, πισθάγκωνα.Sid Vicious έγραψε: 25 Φεβ 2022, 14:13 Ξαναλεω την προταση μου,
Μεγαλη Ενωμενη Ευρωπη
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις