!!! DEVELOPMENT MODE !!!

εξελίξεις στην Ουκρανία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
under

Re: εξελίξεις στην Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Scouser έγραψε: 25 Φεβ 2022, 09:57
under έγραψε: 25 Φεβ 2022, 09:46
Scouser έγραψε: 25 Φεβ 2022, 09:40 Γιατί αναφέρεσαι στον Χίτλερ και όχι στον Κλίντον (Κόσσοβο) ή τον Μπους (Ιράκ) ή τον Ομπάμα (Λιβύη), που είναι πολύ πιο πρόσφατοι; Στο λέω γιατί από όσα αναφέρεις, μάλλον υπονοείς ότι ο Πούτιν είναι φάουλ γιατί παραβιάζει το διεθνές δίκαιο επικαλούμενος διάφορα προσχήματα. Ε, τα ίδια ακριβώς έκαναν πολύ πρόσφατα όσοι ΣΗΜΕΡΑ μιλάνε για νέο Χίτλερ. Αυτοί που υπονόμευσαν πρώτοι το διεθνές δίκαιο, με την αλαζονεία και την αμετροέπεια του νικητή του Ψυχρού Πολέμου, και κατέστρεψαν εκατομμύρια ζωές (ειδικά στη Μέση Ανατολή,) σήμερα κατηγορούν τον Πούτιν που συμπεριφέρεται αναλόγως. Ό,τι και να λένε όμως, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα πλέον, μόνο να κόψουν στους Ρώσους τα πάρτι στο Σεντ Τροπέ και το σόπινγκ στο Μιλάνο.
Γιατι να μην αναφερομαι στον Χιτλερ ; Δεν εκανε ακριβως τα ιδια που κανει ο Πουτιν σημερα ;
Και ποιος σου ειπε οτι εγω ειμαι υπερ της επεμβασης των δυτικων στη Σερβια ; Δεν δικαιολογησα ποτε εκεινη την επεμβαση σε αντιθεση με εσας που λετε ξεκαθαρα οτι ενα εθνος πρεπει να ειναι υποταγμενο σε ενα αλλο πιο δυνατο και κυριως της αρεσκειας σας.
Άλλο λέω: δεν γίνεται να γαμάς συστηματικά από όλες τις τρύπες επί δεκαετίες αρχές, την παραβίαση των οποίων σήμερα επικαλείσαι για να μιλήσεις για νέο Χίτλερ και άλλα τέτοια γραφικά. Δεν δουλεύει αυτό το πράγμα, δεν πείθεται κανένας πέρα από όποιον θέλει να πειστεί, τι να κάνουμε τώρα. :102:
Η Ουκρανία είναι ένα τεχνητό κράτος που για να διατηρηθεί όπως είχε απαιτούνταν η τήρηση λεπτών ισορροπιών μεταξύ Ρωσίας και Δύσης. Η ηγεσία της έσπασε αυτές τις ισορροπίες γιατί παρασύρθηκε από τις διάφορες φον ντερ Κλαϊν Μαϊν που κάνουν κουμάντο στην Ευρώπη και τους Δημοκρατικούς κλόουν της Αμερικής, και σήμερα ανακαλύπτει με σκληρό τρόπο το λάθος της. Οι δε υποτιθέμενες ''συμπάθειες'' δεν έχουν καμία σχέση. Τα ίδια έγραφα πριν κάτι μήνες και για τους Αρμένιους, τα ίδια γράφω και για τους Κούρδους.
Οι Ουκρανοι ειναι τεχνητο εθνος ; Δεν φαινεται να νιωθουν ετσι.Και ποιες αρχες παραβιασε η Ουκρανια ακριβως ;
Ειχε ή δεν ειχε δικαιωμα να ακολουθησει την δικη της πολιτικη και να κανει οποιες συμμαχιες ηθελε ;
Εμεις για να κανουμε τη συμφωνια με τη Γαλλια επρεπε να παρουμε την αδεια του κυριου Ταγιπ ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
under

vagabondo έγραψε: 25 Φεβ 2022, 10:00
under έγραψε: 25 Φεβ 2022, 09:54
vagabondo έγραψε: 25 Φεβ 2022, 09:53
Αν ήταν πουτανάκια του Πουτιν δεν θα υπήρχε λόγος εισβολής. Πουτανάκια αμερικανών ήταν που μαλακίζονταν 30 χρόνια, μετά την διάλυση της ΕΣΣΔ.
Τώρα θα επιστρέψει σαν τον άσωτο υιό στον μπαμπά Πούτιν και μικρό αδελφό Λουκασένκο. :P
Αυτο ακριβως λεω κι εγω.Δεν ηθελαν να ειναι πουτανακια του Πουτιν.Αυτο ειναι το εγκλημα τους.
Ρωσία-Ουκρανία-Λευκορωσία ή θα ζήσουν μαζί ή θα πέσουν μαζί.
Ξεχασες τη φραση "με το ζορι".
Άβαταρ μέλους
Крaсная армия
Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Крaсная армия »

under έγραψε: 25 Φεβ 2022, 10:00

Γιατι να μην αναφερομαι στον Χιτλερ ; Δεν εκανε ακριβως τα ιδια που κανει ο Πουτιν σημερα ;
Και ποιος σου ειπε οτι εγω ειμαι υπερ της επεμβασης των δυτικων στη Σερβια ; Δεν δικαιολογησα ποτε εκεινη την επεμβαση σε αντιθεση με εσας που λετε ξεκαθαρα οτι ενα εθνος πρεπει να ειναι υποταγμενο σε ενα αλλο πιο δυνατο και κυριως της αρεσκειας σας.
Άλλο λέω: δεν γίνεται να γαμάς συστηματικά από όλες τις τρύπες επί δεκαετίες αρχές, την παραβίαση των οποίων σήμερα επικαλείσαι για να μιλήσεις για νέο Χίτλερ και άλλα τέτοια γραφικά. Δεν δουλεύει αυτό το πράγμα, δεν πείθεται κανένας πέρα από όποιον θέλει να πειστεί, τι να κάνουμε τώρα. :102:
Η Ουκρανία είναι ένα τεχνητό κράτος που για να διατηρηθεί όπως είχε απαιτούνταν η τήρηση λεπτών ισορροπιών μεταξύ Ρωσίας και Δύσης. Η ηγεσία της έσπασε αυτές τις ισορροπίες γιατί παρασύρθηκε από τις διάφορες φον ντερ Κλαϊν Μαϊν που κάνουν κουμάντο στην Ευρώπη και τους Δημοκρατικούς κλόουν της Αμερικής, και σήμερα ανακαλύπτει με σκληρό τρόπο το λάθος της. Οι δε υποτιθέμενες ''συμπάθειες'' δεν έχουν καμία σχέση. Τα ίδια έγραφα πριν κάτι μήνες και για τους Αρμένιους, τα ίδια γράφω και για τους Κούρδους.
Οι Ουκρανοι ειναι τεχνητο εθνος ; Δεν φαινεται να νιωθουν ετσι.Και ποιες αρχες παραβιασε η Ουκρανια ακριβως ;
Ειχε ή δεν ειχε δικαιωμα να ακολουθησει την δικη της πολιτικη και να κανει οποιες συμμαχιες ηθελε ;
Εμεις για να κανουμε τη συμφωνια με τη Γαλλια επρεπε να παρουμε την αδεια του κυριου Ταγιπ ;
Άντε πάλι.

Εικόνα
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Άβαταρ μέλους
Σέρπικο
Phorum.gr user: Σέρπικο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέρπικο »

Τελικα ,η λευκη κορδελα στις στολες των ρωσων ειναι για να ξεχωριζουν απο τους ουκρανους;
Το " Ζ" ;
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Σέρπικο έγραψε: 25 Φεβ 2022, 10:03 Τελικα ,η λευκη κορδελα στις στολες των ρωσων ειναι για να ξεχωριζουν απο τους ουκρανους;
Το " Ζ" ;
Για να μην εύχονται σε όλους τους Ουκρανους κάθε φορά "Ζωή σε λόγου σας" έχουν γράψει το Ζ πάνω στα τανκ τους.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

Σέρπικο έγραψε: 25 Φεβ 2022, 10:03 Τελικα ,η λευκη κορδελα στις στολες των ρωσων ειναι για να ξεχωριζουν απο τους ουκρανους;
Το " Ζ" ;
Για αεροπορική αναγνώριση .Να φαίνονται από μακρυά και ψήλα να μην απράξουν κατα λάθος καμιά φιλική οβίδα ή πύραυλο.

Ανάλογα το μέτωπο είναι και η κορδέλα. Αυτή που ρθαν από την Κριμαία έχουν λευκή από ανατολικά κόκκινη .Από βόρεια δεν είδα αιχμαλώτους. Οι Ουκρανοί είδα φωτο που έχουν κίτρινες
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

under έγραψε: 25 Φεβ 2022, 10:00

Εμείς ούτε ένα δημοψήφισμα μπορούσαμε να κάνουμε.
Το 70% ΟΧΙ, έγινε ΝΑΙ εν μια νυκτί, από ποιόν; Από αυτόν που έλεγε "γκόου μπακ Μερκελ" και "έξω οι βάσεις του θανάτου" - ντεμέκ αριστερή κυβέρνηση.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
vagabondo

under έγραψε: 25 Φεβ 2022, 10:01
under έγραψε: 25 Φεβ 2022, 09:54

Αυτο ακριβως λεω κι εγω.Δεν ηθελαν να ειναι πουτανακια του Πουτιν.Αυτο ειναι το εγκλημα τους.
Με το ζόρι φυσικά, όπως με το ζόρι ζω εγώ στο σώμα μου με όλες του τις ασθένειες.
Occasio facit furem
Άβαταρ μέλους
under

Крaсная армия έγραψε: 25 Φεβ 2022, 10:01 Άντε πάλι.

[img]https://i.postimg.cc/Bv8cLnpx/IMG- ... .png[/img]
Στην Ξανθη και στην Κομοτηνη οι μουσουλμανοι παιρνουν πολυ μεγαλα ποσοστα.Να επεμβει ο κυριος Ταγιπ να επανορθωσει την ιστορικη αδικια ;
Άβαταρ μέλους
under

vagabondo έγραψε: 25 Φεβ 2022, 10:12

Με το ζόρι φυσικά, όπως με το ζόρι ζω εγώ στο σώμα μου με όλες του τις ασθένειες.
Ε τοτε δεν χρειαζονται τοσες πολλες αρχιδιες για να δικαιολογηθει το με το ζορι του Βλαδιμηρου.Ιδιος με τον κυριο Αδολφο.
Άβαταρ μέλους
under

Άβαταρ μέλους
Крaсная армия
Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Крaсная армия »

Οι Μουσουλμάνοι της Θράκης στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι Σλάβοι. Οι κυβερνήσεις σας ποτέ δεν είχαν την θέληση να τους αφομοιώσουν.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

under έγραψε: 25 Φεβ 2022, 10:13
vagabondo έγραψε: 25 Φεβ 2022, 10:12

Ε τοτε δεν χρειαζονται τοσες πολλες αρχιδιες για να δικαιολογηθει το με το ζορι του Βλαδιμηρου.Ιδιος με τον κυριο Αδολφο.
Καλά, τραγούδα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vagabondo την 25 Φεβ 2022, 10:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Occasio facit furem
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”