Άμα δεις τι είπε ο αναλυτής στον ΣΚΑΙ για τις Βαλτικές. Ότι δεν μπορεί και δεν προλαβαίνει το ΝΑΤΟ να αντιδράσει. Θα τις καταπιεί η Αρκούδα.under έγραψε: 25 Φεβ 2022, 09:38Και ολοι καταλαβαινουν γιατι οι Βαλτικες χωρες δικαιωνονται που ειναι στο ΝΑΤΟ ενω η Ουκρανια με για πολλα χρονια κυβερνησεις πουτανακια του Πουτιν τελικα πληρωνει το τιμημα μονη της.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 25 Φεβ 2022, 09:35 Η Τουρκία είναι στο ΝΑΤΟ, δεν προσπαθεί να την περικυκλώσει το ΝΑΤΟ όπως το Ιράν. Μην κάνουμε συγκρίσεις της πλάκας. Το θέμα είναι με την Ουκρανία δεν πρόλαβε να γίνει ρουφιάνος του ΝΑΤΟ όταν η Ρωσία είναι αδύναμη, βλέπε βαλτικες . Τώρα είναι πια αργά και οι ευρωμαιντανοι γενικώς είναι για τα πανηγύρια. Ουκρανία Ρωσία πρέπει να τα βρουν, με την Ρωσία να δέχεται ισχυρή πίεση από παντού για όσο γίνεται δίκαιη λύση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
παντως ο Ζελενσκι ειπε για 130 νεκρους συνολο αμαχων μαχομενων
Γιατι να μην αναφερομαι στον Χιτλερ ; Δεν εκανε ακριβως τα ιδια που κανει ο Πουτιν σημερα ;Scouser έγραψε: 25 Φεβ 2022, 09:40 Γιατί αναφέρεσαι στον Χίτλερ και όχι στον Κλίντον (Κόσσοβο) ή τον Μπους (Ιράκ) ή τον Ομπάμα (Λιβύη), που είναι πολύ πιο πρόσφατοι; Στο λέω γιατί από όσα αναφέρεις, μάλλον υπονοείς ότι ο Πούτιν είναι φάουλ γιατί παραβιάζει το διεθνές δίκαιο επικαλούμενος διάφορα προσχήματα. Ε, τα ίδια ακριβώς έκαναν πολύ πρόσφατα όσοι ΣΗΜΕΡΑ μιλάνε για νέο Χίτλερ. Αυτοί που υπονόμευσαν πρώτοι το διεθνές δίκαιο, με την αλαζονεία και την αμετροέπεια του νικητή του Ψυχρού Πολέμου, και κατέστρεψαν εκατομμύρια ζωές (ειδικά στη Μέση Ανατολή,) σήμερα κατηγορούν τον Πούτιν που συμπεριφέρεται αναλόγως. Ό,τι και να λένε όμως, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα πλέον, μόνο να κόψουν στους Ρώσους τα πάρτι στο Σεντ Τροπέ και το σόπινγκ στο Μιλάνο.
Και ποιος σου ειπε οτι εγω ειμαι υπερ της επεμβασης των δυτικων στη Σερβια ; Δεν δικαιολογησα ποτε εκεινη την επεμβαση σε αντιθεση με εσας που λετε ξεκαθαρα οτι ενα εθνος πρεπει να ειναι υποταγμενο σε ενα αλλο πιο δυνατο και κυριως της αρεσκειας σας.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
stergiosbik
Η Κινα τριβει τα χερια της με την κοντοφθαμη πολιτικη των ΗΠΑ.
Επικεντρωνεται το ενδιαφερον των ΗΠΑ και της Δυσης στο να πολεμησουν τους Ρωσους και η Κινα κερδιζει ακομη περισσοτερο χρονο για να επιτυχει τον στοχο της που ειναι να γινει η νεα υπερδυναμη.
Στο τελος που θα το καταλαβουν οι ΗΠΑ θα ειναι αργα.Θα κατσουν πανω στο παλουκι και θα ειναι και ασαλιωτο.
Επικεντρωνεται το ενδιαφερον των ΗΠΑ και της Δυσης στο να πολεμησουν τους Ρωσους και η Κινα κερδιζει ακομη περισσοτερο χρονο για να επιτυχει τον στοχο της που ειναι να γινει η νεα υπερδυναμη.
Στο τελος που θα το καταλαβουν οι ΗΠΑ θα ειναι αργα.Θα κατσουν πανω στο παλουκι και θα ειναι και ασαλιωτο.
εκατοντάδες οχήματα με "Z" στο νότο.
τωρα έχουν βγάλει τα φραπίνο και κάνουν τσιγαράκι
Το ερωτημα δεν ειναι αν μπορει η αν προλαβαινει το ΝΑΤΟ να αντιδρασει.Το ζητημα ειναι οτι και εκεινα τα κρατη θα ειχαν σιγουρα την ιδια τυχη που εχει σημερα και η Ουκρανια.Και θα ειχαμε εσας να μας λετε "ε επρεπε να ειναι υποταγμενοι στη Μαμα Ρωσια","ε ο Πουτιν εχει μια ιστορικη αναφορα για να δικαιολογηθει".Крaсная армия έγραψε: 25 Φεβ 2022, 09:40Άμα δεις τι είπε ο αναλυτής στον ΣΚΑΙ για τις Βαλτικές. Ότι δεν μπορεί και δεν προλαβαίνει το ΝΑΤΟ να αντιδράσει. Θα τις καταπιεί η Αρκούδα.under έγραψε: 25 Φεβ 2022, 09:38Και ολοι καταλαβαινουν γιατι οι Βαλτικες χωρες δικαιωνονται που ειναι στο ΝΑΤΟ ενω η Ουκρανια με για πολλα χρονια κυβερνησεις πουτανακια του Πουτιν τελικα πληρωνει το τιμημα μονη της.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 25 Φεβ 2022, 09:35 Η Τουρκία είναι στο ΝΑΤΟ, δεν προσπαθεί να την περικυκλώσει το ΝΑΤΟ όπως το Ιράν. Μην κάνουμε συγκρίσεις της πλάκας. Το θέμα είναι με την Ουκρανία δεν πρόλαβε να γίνει ρουφιάνος του ΝΑΤΟ όταν η Ρωσία είναι αδύναμη, βλέπε βαλτικες . Τώρα είναι πια αργά και οι ευρωμαιντανοι γενικώς είναι για τα πανηγύρια. Ουκρανία Ρωσία πρέπει να τα βρουν, με την Ρωσία να δέχεται ισχυρή πίεση από παντού για όσο γίνεται δίκαιη λύση.
όλες οι βαλτικές εδώ και μια πενταετία έχουν ετοιμάσει τον κόσμο τους για παλλαική άμυνα .Ξέρουν ότι στρατιωτικά αργά ή γρήγορα θα πέσουν αλλά ετοιμάζουν τον πληθυσμό για παλλαική εξέγερση όταν γίνει η κατάληψη. Ακόμα και οι Ρώσοι δεν μπορούν να πυροβολούν άοπλους διαδηλωτέςКрaсная армия έγραψε: 25 Φεβ 2022, 09:40Άμα δεις τι είπε ο αναλυτής στον ΣΚΑΙ για τις Βαλτικές. Ότι δεν μπορεί και δεν προλαβαίνει το ΝΑΤΟ να αντιδράσει. Θα τις καταπιεί η Αρκούδα.under έγραψε: 25 Φεβ 2022, 09:38Και ολοι καταλαβαινουν γιατι οι Βαλτικες χωρες δικαιωνονται που ειναι στο ΝΑΤΟ ενω η Ουκρανια με για πολλα χρονια κυβερνησεις πουτανακια του Πουτιν τελικα πληρωνει το τιμημα μονη της.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 25 Φεβ 2022, 09:35 Η Τουρκία είναι στο ΝΑΤΟ, δεν προσπαθεί να την περικυκλώσει το ΝΑΤΟ όπως το Ιράν. Μην κάνουμε συγκρίσεις της πλάκας. Το θέμα είναι με την Ουκρανία δεν πρόλαβε να γίνει ρουφιάνος του ΝΑΤΟ όταν η Ρωσία είναι αδύναμη, βλέπε βαλτικες . Τώρα είναι πια αργά και οι ευρωμαιντανοι γενικώς είναι για τα πανηγύρια. Ουκρανία Ρωσία πρέπει να τα βρουν, με την Ρωσία να δέχεται ισχυρή πίεση από παντού για όσο γίνεται δίκαιη λύση.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Αν ήταν πουτανάκια του Πουτιν δεν θα υπήρχε λόγος εισβολής. Πουτανάκια αμερικανών ήταν που μαλακίζονταν 30 χρόνια, μετά την διάλυση της ΕΣΣΔ.under έγραψε: 25 Φεβ 2022, 09:38 ενω η Ουκρανια με για πολλα χρονια κυβερνησεις πουτανακια του Πουτιν τελικα πληρωνει το τιμημα μονη της.
Τώρα θα επιστρέψει σαν τον άσωτο υιό στον μπαμπά Πούτιν και μικρό αδελφό Λουκασένκο.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Γι'αυτο ειναι αναλυτης στον ΣΚΑΙ και οχι σε κανα BBC.Крaсная армия έγραψε: 25 Φεβ 2022, 09:40Άμα δεις τι είπε ο αναλυτής στον ΣΚΑΙ για τις Βαλτικές. Ότι δεν μπορεί και δεν προλαβαίνει το ΝΑΤΟ να αντιδράσει. Θα τις καταπιεί η Αρκούδα.under έγραψε: 25 Φεβ 2022, 09:38Και ολοι καταλαβαινουν γιατι οι Βαλτικες χωρες δικαιωνονται που ειναι στο ΝΑΤΟ ενω η Ουκρανια με για πολλα χρονια κυβερνησεις πουτανακια του Πουτιν τελικα πληρωνει το τιμημα μονη της.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 25 Φεβ 2022, 09:35 Η Τουρκία είναι στο ΝΑΤΟ, δεν προσπαθεί να την περικυκλώσει το ΝΑΤΟ όπως το Ιράν. Μην κάνουμε συγκρίσεις της πλάκας. Το θέμα είναι με την Ουκρανία δεν πρόλαβε να γίνει ρουφιάνος του ΝΑΤΟ όταν η Ρωσία είναι αδύναμη, βλέπε βαλτικες . Τώρα είναι πια αργά και οι ευρωμαιντανοι γενικώς είναι για τα πανηγύρια. Ουκρανία Ρωσία πρέπει να τα βρουν, με την Ρωσία να δέχεται ισχυρή πίεση από παντού για όσο γίνεται δίκαιη λύση.
Αυτο ακριβως λεω κι εγω.Δεν ηθελαν να ειναι πουτανακια του Πουτιν.Αυτο ειναι το εγκλημα τους.vagabondo έγραψε: 25 Φεβ 2022, 09:53Αν ήταν πουτανάκια του Πουτιν δεν θα υπήρχε λόγος εισβολής. Πουτανάκια αμερικανών ήταν που μαλακίζονταν 30 χρόνια, μετά την διάλυση της ΕΣΣΔ.under έγραψε: 25 Φεβ 2022, 09:38 ενω η Ουκρανια με για πολλα χρονια κυβερνησεις πουτανακια του Πουτιν τελικα πληρωνει το τιμημα μονη της.
Τώρα θα επιστρέψει σαν τον άσωτο υιό στον μπαμπά Πούτιν και μικρό αδελφό Λουκασένκο.![]()
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
τώρα πληρώνει τα γιουρομαινταν. Αν ακολουθούσε σταθερή γραμμή ψιλορωσικη μακριά από ΝΑΤΟ, τίποτα δε θα είχε γίνει. Μπορείς να πεις θα έπρεπε να μπουν στην εε, και να κάνουν δουλειές από εδώ και από εκεί. Οικονομικά τα χάλια τους έχουν άλλωστε. Αν και μέσα στην εε μπορεί να την κοπαναγαν αρκετοί, όπως στο failed state Βουλγαρία.under έγραψε: 25 Φεβ 2022, 09:38Και ολοι καταλαβαινουν γιατι οι Βαλτικες χωρες δικαιωνονται που ειναι στο ΝΑΤΟ ενω η Ουκρανια με για πολλα χρονια κυβερνησεις πουτανακια του Πουτιν τελικα πληρωνει το τιμημα μονη της.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 25 Φεβ 2022, 09:35 Η Τουρκία είναι στο ΝΑΤΟ, δεν προσπαθεί να την περικυκλώσει το ΝΑΤΟ όπως το Ιράν. Μην κάνουμε συγκρίσεις της πλάκας. Το θέμα είναι με την Ουκρανία δεν πρόλαβε να γίνει ρουφιάνος του ΝΑΤΟ όταν η Ρωσία είναι αδύναμη, βλέπε βαλτικες . Τώρα είναι πια αργά και οι ευρωμαιντανοι γενικώς είναι για τα πανηγύρια. Ουκρανία Ρωσία πρέπει να τα βρουν, με την Ρωσία να δέχεται ισχυρή πίεση από παντού για όσο γίνεται δίκαιη λύση.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άλλο λέω: δεν γίνεται να γαμάς συστηματικά από όλες τις τρύπες επί δεκαετίες αρχές, την παραβίαση των οποίων σήμερα επικαλείσαι για να μιλήσεις για νέο Χίτλερ και άλλα τέτοια γραφικά. Δεν δουλεύει αυτό το πράγμα, δεν πείθεται κανένας πέρα από όποιον θέλει να πειστεί, τι να κάνουμε τώρα.under έγραψε: 25 Φεβ 2022, 09:46Γιατι να μην αναφερομαι στον Χιτλερ ; Δεν εκανε ακριβως τα ιδια που κανει ο Πουτιν σημερα ;Scouser έγραψε: 25 Φεβ 2022, 09:40 Γιατί αναφέρεσαι στον Χίτλερ και όχι στον Κλίντον (Κόσσοβο) ή τον Μπους (Ιράκ) ή τον Ομπάμα (Λιβύη), που είναι πολύ πιο πρόσφατοι; Στο λέω γιατί από όσα αναφέρεις, μάλλον υπονοείς ότι ο Πούτιν είναι φάουλ γιατί παραβιάζει το διεθνές δίκαιο επικαλούμενος διάφορα προσχήματα. Ε, τα ίδια ακριβώς έκαναν πολύ πρόσφατα όσοι ΣΗΜΕΡΑ μιλάνε για νέο Χίτλερ. Αυτοί που υπονόμευσαν πρώτοι το διεθνές δίκαιο, με την αλαζονεία και την αμετροέπεια του νικητή του Ψυχρού Πολέμου, και κατέστρεψαν εκατομμύρια ζωές (ειδικά στη Μέση Ανατολή,) σήμερα κατηγορούν τον Πούτιν που συμπεριφέρεται αναλόγως. Ό,τι και να λένε όμως, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα πλέον, μόνο να κόψουν στους Ρώσους τα πάρτι στο Σεντ Τροπέ και το σόπινγκ στο Μιλάνο.
Και ποιος σου ειπε οτι εγω ειμαι υπερ της επεμβασης των δυτικων στη Σερβια ; Δεν δικαιολογησα ποτε εκεινη την επεμβαση σε αντιθεση με εσας που λετε ξεκαθαρα οτι ενα εθνος πρεπει να ειναι υποταγμενο σε ενα αλλο πιο δυνατο και κυριως της αρεσκειας σας.
Η Ουκρανία είναι ένα τεχνητό κράτος που για να διατηρηθεί όπως είχε απαιτούνταν η τήρηση λεπτών ισορροπιών μεταξύ Ρωσίας και Δύσης. Η ηγεσία της έσπασε αυτές τις ισορροπίες γιατί παρασύρθηκε από τις διάφορες φον ντερ Κλαϊν Μαϊν που κάνουν κουμάντο στην Ευρώπη και τους Δημοκρατικούς κλόουν της Αμερικής, και σήμερα ανακαλύπτει με σκληρό τρόπο το λάθος της. Οι δε υποτιθέμενες ''συμπάθειες'' δεν έχουν καμία σχέση. Τα ίδια έγραφα πριν κάτι μήνες και για τους Αρμένιους, τα ίδια γράφω και για τους Κούρδους.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Ο αναλυτής στον ΣΚΑΙ είναι Έλληνας αξιωματικός και εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Ρωσία-Ουκρανία-Λευκορωσία ή θα ζήσουν μαζί ή θα πέσουν μαζί.under έγραψε: 25 Φεβ 2022, 09:54Αυτο ακριβως λεω κι εγω.Δεν ηθελαν να ειναι πουτανακια του Πουτιν.Αυτο ειναι το εγκλημα τους.vagabondo έγραψε: 25 Φεβ 2022, 09:53Αν ήταν πουτανάκια του Πουτιν δεν θα υπήρχε λόγος εισβολής. Πουτανάκια αμερικανών ήταν που μαλακίζονταν 30 χρόνια, μετά την διάλυση της ΕΣΣΔ.under έγραψε: 25 Φεβ 2022, 09:38 ενω η Ουκρανια με για πολλα χρονια κυβερνησεις πουτανακια του Πουτιν τελικα πληρωνει το τιμημα μονη της.
Τώρα θα επιστρέψει σαν τον άσωτο υιό στον μπαμπά Πούτιν και μικρό αδελφό Λουκασένκο.![]()
Occasio facit furem
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις