!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
+Το πέοc γαρ εγγύς.. +enaon έγραψε: 24 Φεβ 2022, 23:03Εμπεδοκλής έγραψε: 24 Φεβ 2022, 22:59Έρχεται πέος. Δε θέλεις να ξέρεις που έφτασαν τα μέταλλα. Βεντάλιες για όλους.GoBack έγραψε: 24 Φεβ 2022, 22:54
Εχω χεστει πανω μου εντωμεταξυ για τους λογαριασμους του καλοκαιριου,τοσο που μου ρχεται να παω να μπηξω καμια ανεμογεννητρια μονος μου στην Ευβοια![]()
ο παπαχελάς στο σκαι εχει τρελάνει την σια στο τρολάρισμα, τι γινεται στον κόσμο;
-
Εμπεδοκλής
Δυστυχώς δικαιώνεται. Η οικονομική ευμάρεια με ευθύ πόλεμο με την Ρωσία ή την Κίνα δεν υπάρχει. Τα ψέματα τελείωσαν. Τα κρυποτονομισματα πέφτουν, οι μετοχές πέφτουν και τα μέταλλα και και τα καύσιμα πάνε στο Θεό.enaon έγραψε: 24 Φεβ 2022, 23:03Εμπεδοκλής έγραψε: 24 Φεβ 2022, 22:59Έρχεται πέος. Δε θέλεις να ξέρεις που έφτασαν τα μέταλλα. Βεντάλιες για όλους.GoBack έγραψε: 24 Φεβ 2022, 22:54
Εχω χεστει πανω μου εντωμεταξυ για τους λογαριασμους του καλοκαιριου,τοσο που μου ρχεται να παω να μπηξω καμια ανεμογεννητρια μονος μου στην Ευβοια![]()
Χωρίς να θέλω να σε αγχώσω βραδιάτικα αλλά την Πειραιώς δεν την βλέπω καλά. Έχει ανοιχτεί πολύ στην Ουκρανία. Ετοιμάσου για νέα ανακεφαλαιοποίηση ή κούρεμα καταθέσεων.
- Eθνικοκοινωνιστης
ερχεται βατερλο για τους δυτικοφιλους,κοψε αντιδρασεις και παρε ποπ κορνenaon έγραψε: 24 Φεβ 2022, 23:06 ο παπαχελάς στο σκαι εχει τρελάνει την σια στο τρολάρισμα, τι γινεται στον κόσμο;
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Τεταρτη μεσημερι επινα καφε με γνωστο μου , ( που η γυναικα του ειναι ουκρανεζα ) και του λεω δικε μου τι γινεται ? θα παμε να πολεμησουμε για τα συμπεθέρια ?

επέστρεψε και η Νατάσα στο φόρουμ, τυχαίο;
-
independent44
- Phorum.gr user: independent_44
H Σία θέλει να γίνονται οι πόλεμοι σύμφωνα με το δίκαιο των αποφοίτων του Χάρβαρντ
Δεκαετία '30 λέει ζούμεenaon έγραψε: 24 Φεβ 2022, 23:06 ο παπαχελάς στο σκαι εχει τρελάνει την σια στο τρολάρισμα, τι γινεται στον κόσμο;
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Έχω κι εγώ έναν παντρεμένο με ουκρανή στο αφείο. Ήρθαν και του κατσικωθήκαν εδώ τα πεθερικά κομπλέ με τον αδελφό, τη γυναίκα του και δύο πιτσιρίκιαΝon4me έγραψε: 24 Φεβ 2022, 23:12 Τεταρτη μεσημερι επινα καφε με γνωστο μου , ( που η γυναικα του ειναι ουκρανεζα ) και του λεω δικε μου τι γινεται ? θα παμε να πολεμησουμε για τα συμπεθέρια ?![]()
![]()
![]()
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Οι Ουκρανοί δεν έχουν πλέον πολεμική αεροπορία, λέει ανώτερο στέλεχος των δυτικών μυστικών υπηρεσιών
Η Ρωσία «εξάλειψε» την αεράμυνα της Ουκρανίας και προσπαθεί να συγκεντρώσει ισχυρές δυνάμεις γύρω από το Κίεβο, δήλωσε την Πέμπτη ανώτερο στέλεχος των δυτικών μυστικών υπηρεσιών. Οι δηλώσεις του έγιναν καθώς οι ρωσικές χερσαίες δυνάμεις επιδίωκαν να προωθηθούν βαθύτερα στη γειτονική χώρα μετά την έναρξη της εισβολής με ένα μπαράζ αεροπορικών επιδρομών σε βασικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις.
«Ουσιαστικά οι Ρώσοι έχουν πλέον πλήρη αεροπορική υπεροχή έναντι της Ουκρανίας». Ο αξιωματούχος είπε ότι οι ουκρανικές δυνάμεις προβάλλουν σθεναρή αντίσταση ενόψει μιας πολύπλευρης επίθεσης από τον ρωσικό στρατό ειδικά γύρω από την πόλη του Χάρκοβο και κατά μήκος του ανατολικού μετώπου
https://www.protothema.gr/world/article ... exelixeis/
Η Ρωσία «εξάλειψε» την αεράμυνα της Ουκρανίας και προσπαθεί να συγκεντρώσει ισχυρές δυνάμεις γύρω από το Κίεβο, δήλωσε την Πέμπτη ανώτερο στέλεχος των δυτικών μυστικών υπηρεσιών. Οι δηλώσεις του έγιναν καθώς οι ρωσικές χερσαίες δυνάμεις επιδίωκαν να προωθηθούν βαθύτερα στη γειτονική χώρα μετά την έναρξη της εισβολής με ένα μπαράζ αεροπορικών επιδρομών σε βασικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις.
«Ουσιαστικά οι Ρώσοι έχουν πλέον πλήρη αεροπορική υπεροχή έναντι της Ουκρανίας». Ο αξιωματούχος είπε ότι οι ουκρανικές δυνάμεις προβάλλουν σθεναρή αντίσταση ενόψει μιας πολύπλευρης επίθεσης από τον ρωσικό στρατό ειδικά γύρω από την πόλη του Χάρκοβο και κατά μήκος του ανατολικού μετώπου
https://www.protothema.gr/world/article ... exelixeis/
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Δικός μου γνωστός σε αντίστοιχη φάση, ψάχνει να νοικιάσει από τώρα εξοχικό σπίτι για να μην έρθει και κατσικωθεί όλο το ευρύτερο σόι της γυναίκας του στο δικό του..Νon4me έγραψε: 24 Φεβ 2022, 23:12 Τεταρτη μεσημερι επινα καφε με γνωστο μου , ( που η γυναικα του ειναι ουκρανεζα ) και του λεω δικε μου τι γινεται ? θα παμε να πολεμησουμε για τα συμπεθέρια ?![]()
![]()
.
Στηριζει απονατικοποιηση και ευρωστρατο και παπαχελης ?enaon έγραψε: 24 Φεβ 2022, 23:06 ο παπαχελάς στο σκαι εχει τρελάνει την σια στο τρολάρισμα, τι γινεται στον κόσμο;
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Ανοίχτε τα ρμπνμπι για τους πρόσφυγες ρε!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις