!!! DEVELOPMENT MODE !!!

εξελίξεις στην Ουκρανία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Re: εξελίξεις στην Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

AOC έγραψε: 24 Φεβ 2022, 20:53 Μίσος ρώσος είμαι. Παρακολουθώ ειδήσεις, στα ελληνικά,αγγλικά,ουκρανικά και ρώσικα.
Είναι εγκληματική η ενέργεια του Πούτιν, αλλά αποτελούσε και αναγκαιότητα, πως να το κάνουμε δηλαδή, δεν γίνεται να βάλετε ΝΑΤΟικές βάσεις 8 λεπτά έξω από την Μόσχα. Τι δεν καταλαβαίνετε ?
Το ότι δεν μπορεί να πείσει ούτε τα διπλανά του πρωην ΕΣΣΔ κράτη που έχουν αποκτήσει δημοκρατία για το μοντέλο σκατοτρυπας που προτείνει και τώρα προσπαθεί να το επιβάλει με νεοχιτλερικο τρόπο, δεν μου λέει τίποτα (πέρα απ' ότι ότι η Ρωσία του Πούτιν είναι μόνο για τα σκουπίδια).
Άβαταρ μέλους
Evritis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Evritis »

Θα μου έκανε εντύπωση να αποδεχθεί κάτι τέτοιο ο Ζελένσκι, όταν δεν το έκανε προηγούμενα χωρίς να έχει προηγηθεί εισβολή.
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Niki έγραψε: 24 Φεβ 2022, 20:52 Το κκε τι ανακοίνωσε;

Εντάξει διάβασα καταδικάζει.
Πορεία και μετά αφισοκόλληση στην Γαύδο για να νικήσουν τον ιμπεριαλισμό :D
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Αλιόσα έγραψε: 24 Φεβ 2022, 20:51
Οργισμένος έγραψε: 24 Φεβ 2022, 20:49 Παντως ενδειξεις βιασυνης βλεπω στο "τελεσιγραφο" πουτιν πριν απο λιγο.
Λογικα δεν τιθεται θεμα για το ποιος θα επικρατησει αλλα η αντισταση φαινεται πως ειναι πολυ πιο ισχυρη απο οτι πιστευαν τα πουτινακια.
σωστή παρατήρηση και μάλλον έτσι ειναι

εν τω μεταξύ ο Προεδρας τους πετσοκοβει στις οικονομικές κυρώσεις αυτη τη στιγμή.
Γιατο τι θα γινει εν γενει στο γκλομπαλ εδω καριοληδες
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

Οργισμένος έγραψε: 24 Φεβ 2022, 20:49 Παντως ενδειξεις βιασυνης βλεπω στο "τελεσιγραφο" πουτιν πριν απο λιγο.
Λογικα δεν τιθεται θεμα για το ποιος θα επικρατησει αλλα η αντισταση φαινεται πως ειναι πολυ πιο ισχυρη απο οτι πιστευαν τα πουτινακια.

εν τω μεταξύ ο Προεδρας τους πετσοκοβει στις οικονομικές κυρώσεις αυτη τη στιγμή.
Και μένα λίγο βιαστικό μου φαίνεται ειδικά όταν φαίνεται ότι δεν έχουν καταληφθεί κάποια στρατηγικά κέντρα. Μαριούπολη δεν έπεσε. Χάρκοβο δεν έπεσε . Το σούμυ νομίζω ακόμα κρατάει στο Κίεβο στο αεροδρόμιο δεν είναι ξεκάθαρη η κατάσταση παίζει να σαρώθηκαν οι αερομεταφερόμενοι. Τα βιντεάκια από Ρωσία δείχνουν ότι ο κόσμος δεν πολυγουστάρει έστω η μειοψηφία που έχει τα κότσια να βγει έξω γενικά περίεργα τα πράγματα .Ποιο περίεργα από ότι ήταν πριν από 8 ώρες.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

AOC έγραψε: 24 Φεβ 2022, 20:53 Μίσος ρώσος είμαι. Παρακολουθώ ειδήσεις, στα ελληνικά,αγγλικά,ουκρανικά και ρώσικα.
Είναι εγκληματική η ενέργεια του Πούτιν, αλλά αποτελούσε και αναγκαιότητα, πως να το κάνουμε δηλαδή, δεν γίνεται να βάλετε ΝΑΤΟικές βάσεις 8 λεπτά έξω από την Μόσχα. Τι δεν καταλαβαίνετε ?
Οποτε κατι πρεπει να γινει και με την "αναγκαιοτητα" των βαλτικων χωρων , Φινλανδιας και βλεπομε...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Keyser Soze

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Keyser Soze »

Philip Mortimer έγραψε: 24 Φεβ 2022, 20:55
Το ότι δεν μπορεί να πείσει ούτε τα διπλανά του πρωην ΕΣΣΔ κράτη που έχουν αποκτήσει δημοκρατία για το μοντέλο σκατοτρυπας που προτείνει και τώρα προσπαθεί να το επιβάλει με νεοχιτλερικο νεοσταλινικο τρόπο, δεν μου λέει τίποτα (πέρα απ' ότι ότι η Ρωσία του Πούτιν είναι μόνο για τα σκουπίδια).
Μην ντρέπεστε ... Ένα και το αυτό είναι/ήταν στην πραγματικότητα ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Keyser Soze την 24 Φεβ 2022, 21:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

Εγώ θα το γράψω ξανά για να το θυμάστε θα πέσει ο Πούτιν.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

Υδράργυρος έγραψε: 24 Φεβ 2022, 20:17
Cavaliere έγραψε: 24 Φεβ 2022, 20:13
Αλιόσα έγραψε: 24 Φεβ 2022, 20:07Ακριβως πλέον έχει γινει και με τη βουλα μαύρο προβατο.
Έτσι. Έχασε οποιοδήποτε δίκιο είχε, έφτασε σε επίπεδα Χίτλερ (από πλευράς επιχειρηματικής, όχι πολιτικής).
Οχι θα τους αφηνε να φτασουν εξω απο το κρεμλινο
να τους πολεμούσε με τα επιχειρήματα
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

Niki έγραψε: 24 Φεβ 2022, 21:00 Εγώ θα το γράψω ξανά για να το θυμάστε θα πέσει ο Πούτιν.
ή ο Πουτιν θα πέσει ή το ΝΑΤΟ θα διαλυθεί
Davidian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Davidian »

Αυτο ειναι λογικό κ ρεαλιστικό ποστ. Είναι κάτι που μπορουν να επικαλεστούν κ άλλες χώρες (πχ Τουρκία), αρκετά πιο ρεαλιστικά απ'οτι οι Ρώσοι, βέβαια.

Αυτό είναι διαφορετικό από τα ποστ διαφόρων σκουπιδιών που επικαλούνται ουκρανικές επιθετικοτητες, επειδή ονειρευονται το όργανο του Πουτιν σε επαφη με το έντερο τους. Να δω τι θα λένε οι ίδιοι οταν η Ελλάδα βασανίζει αμάχους κ δημιουργεί ανθρωπιστική κρίση στα βουνα της Ροδόπης.
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Aμα ειναι μάγκας ας εισβάλει και στις Βαλτικές τότε που ειναι μέλη του ΝΑΤΟ και διπλα στην Πετρουπολη και πάλι κοντά στη Μόσχα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 24 Φεβ 2022, 21:03, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
pikey25
Phorum.gr user: pikey25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pikey25 »

Για την ωρα κοψτε το ιντερνετ του κωμικου μπας και γλυτωσουμε κανα πυρηνικο ολοκαυτωμα και μετα μιλαμε

https://twitter.com/ZelenskyyUa/status/ ... 9022145538
https://twitter.com/ZelenskyyUa/status/ ... 5332582407
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Spoiler
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

hades έγραψε: 24 Φεβ 2022, 20:58

Και μένα λίγο βιαστικό μου φαίνεται ειδικά όταν φαίνεται ότι δεν έχουν καταληφθεί κάποια στρατηγικά κέντρα. Μαριούπολη δεν έπεσε. Χάρκοβο δεν έπεσε . Το σούμυ νομίζω ακόμα κρατάει στο Κίεβο στο αεροδρόμιο δεν είναι ξεκάθαρη η κατάσταση παίζει να σαρώθηκαν οι αερομεταφερόμενοι. Τα βιντεάκια από Ρωσία δείχνουν ότι ο κόσμος δεν πολυγουστάρει έστω η μειοψηφία που έχει τα κότσια να βγει έξω γενικά περίεργα τα πράγματα .Ποιο περίεργα από ότι ήταν πριν από 8 ώρες.
Ευελπιστουμε αλλα δεν βλεπω φως. Απλα ο χιμπατζης πονταρε σε πτωση Ουκρανιας εντος 24ωρων ωστε να μην φαει και πολυ δυνατες σφαλιαρες απο Δυση. ΑΝ τωρα το πραγμα τραβηξει, που δεν το πολυπιστευω αλλα το ελπιζω ΤΟΤΕ ισως να απαγκιστρωθει με την ενσωματωση καποιων ανατολικων επαρχιων.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

dna replication έγραψε: 24 Φεβ 2022, 21:01
Niki έγραψε: 24 Φεβ 2022, 21:00 Εγώ θα το γράψω ξανά για να το θυμάστε θα πέσει ο Πούτιν.
ή ο Πουτιν θα πέσει ή το ΝΑΤΟ θα διαλυθεί
Ο Πούτιν θα πέσει 100% οι ολιγάρχες έχουν χάσει 1,3 τρίς δολάρια.
Δεν τον αφήνουν να βγάζει ούτε εβδομάδα.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”