Το ότι δεν μπορεί να πείσει ούτε τα διπλανά του πρωην ΕΣΣΔ κράτη που έχουν αποκτήσει δημοκρατία για το μοντέλο σκατοτρυπας που προτείνει και τώρα προσπαθεί να το επιβάλει με νεοχιτλερικο τρόπο, δεν μου λέει τίποτα (πέρα απ' ότι ότι η Ρωσία του Πούτιν είναι μόνο για τα σκουπίδια).AOC έγραψε: 24 Φεβ 2022, 20:53 Μίσος ρώσος είμαι. Παρακολουθώ ειδήσεις, στα ελληνικά,αγγλικά,ουκρανικά και ρώσικα.
Είναι εγκληματική η ενέργεια του Πούτιν, αλλά αποτελούσε και αναγκαιότητα, πως να το κάνουμε δηλαδή, δεν γίνεται να βάλετε ΝΑΤΟικές βάσεις 8 λεπτά έξω από την Μόσχα. Τι δεν καταλαβαίνετε ?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
- Philip Mortimer
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
Θα μου έκανε εντύπωση να αποδεχθεί κάτι τέτοιο ο Ζελένσκι, όταν δεν το έκανε προηγούμενα χωρίς να έχει προηγηθεί εισβολή.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Πορεία και μετά αφισοκόλληση στην Γαύδο για να νικήσουν τον ιμπεριαλισμό
- Οργισμένος
Γιατο τι θα γινει εν γενει στο γκλομπαλ εδω καριοληδεςΑλιόσα έγραψε: 24 Φεβ 2022, 20:51σωστή παρατήρηση και μάλλον έτσι ειναιΟργισμένος έγραψε: 24 Φεβ 2022, 20:49 Παντως ενδειξεις βιασυνης βλεπω στο "τελεσιγραφο" πουτιν πριν απο λιγο.
Λογικα δεν τιθεται θεμα για το ποιος θα επικρατησει αλλα η αντισταση φαινεται πως ειναι πολυ πιο ισχυρη απο οτι πιστευαν τα πουτινακια.
εν τω μεταξύ ο Προεδρας τους πετσοκοβει στις οικονομικές κυρώσεις αυτη τη στιγμή.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Και μένα λίγο βιαστικό μου φαίνεται ειδικά όταν φαίνεται ότι δεν έχουν καταληφθεί κάποια στρατηγικά κέντρα. Μαριούπολη δεν έπεσε. Χάρκοβο δεν έπεσε . Το σούμυ νομίζω ακόμα κρατάει στο Κίεβο στο αεροδρόμιο δεν είναι ξεκάθαρη η κατάσταση παίζει να σαρώθηκαν οι αερομεταφερόμενοι. Τα βιντεάκια από Ρωσία δείχνουν ότι ο κόσμος δεν πολυγουστάρει έστω η μειοψηφία που έχει τα κότσια να βγει έξω γενικά περίεργα τα πράγματα .Ποιο περίεργα από ότι ήταν πριν από 8 ώρες.Αλιόσα έγραψε: 24 Φεβ 2022, 20:51σωστή παρατήρηση και μάλλον έτσι ειναιΟργισμένος έγραψε: 24 Φεβ 2022, 20:49 Παντως ενδειξεις βιασυνης βλεπω στο "τελεσιγραφο" πουτιν πριν απο λιγο.
Λογικα δεν τιθεται θεμα για το ποιος θα επικρατησει αλλα η αντισταση φαινεται πως ειναι πολυ πιο ισχυρη απο οτι πιστευαν τα πουτινακια.
εν τω μεταξύ ο Προεδρας τους πετσοκοβει στις οικονομικές κυρώσεις αυτη τη στιγμή.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Οργισμένος
Οποτε κατι πρεπει να γινει και με την "αναγκαιοτητα" των βαλτικων χωρων , Φινλανδιας και βλεπομε...AOC έγραψε: 24 Φεβ 2022, 20:53 Μίσος ρώσος είμαι. Παρακολουθώ ειδήσεις, στα ελληνικά,αγγλικά,ουκρανικά και ρώσικα.
Είναι εγκληματική η ενέργεια του Πούτιν, αλλά αποτελούσε και αναγκαιότητα, πως να το κάνουμε δηλαδή, δεν γίνεται να βάλετε ΝΑΤΟικές βάσεις 8 λεπτά έξω από την Μόσχα. Τι δεν καταλαβαίνετε ?
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Keyser Soze
Μην ντρέπεστε ... Ένα και το αυτό είναι/ήταν στην πραγματικότητα ;)Philip Mortimer έγραψε: 24 Φεβ 2022, 20:55Το ότι δεν μπορεί να πείσει ούτε τα διπλανά του πρωην ΕΣΣΔ κράτη που έχουν αποκτήσει δημοκρατία για το μοντέλο σκατοτρυπας που προτείνει και τώρα προσπαθεί να το επιβάλει με νεοχιτλερικο νεοσταλινικο τρόπο, δεν μου λέει τίποτα (πέρα απ' ότι ότι η Ρωσία του Πούτιν είναι μόνο για τα σκουπίδια).AOC έγραψε: 24 Φεβ 2022, 20:53 Μίσος ρώσος είμαι. Παρακολουθώ ειδήσεις, στα ελληνικά,αγγλικά,ουκρανικά και ρώσικα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Keyser Soze την 24 Φεβ 2022, 21:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ θα το γράψω ξανά για να το θυμάστε θα πέσει ο Πούτιν.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
να τους πολεμούσε με τα επιχειρήματα
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
ή ο Πουτιν θα πέσει ή το ΝΑΤΟ θα διαλυθεί
Αυτο ειναι λογικό κ ρεαλιστικό ποστ. Είναι κάτι που μπορουν να επικαλεστούν κ άλλες χώρες (πχ Τουρκία), αρκετά πιο ρεαλιστικά απ'οτι οι Ρώσοι, βέβαια.AOC έγραψε: 24 Φεβ 2022, 20:53 Μίσος ρώσος είμαι. Παρακολουθώ ειδήσεις, στα ελληνικά,αγγλικά,ουκρανικά και ρώσικα.
Αυτό είναι διαφορετικό από τα ποστ διαφόρων σκουπιδιών που επικαλούνται ουκρανικές επιθετικοτητες, επειδή ονειρευονται το όργανο του Πουτιν σε επαφη με το έντερο τους. Να δω τι θα λένε οι ίδιοι οταν η Ελλάδα βασανίζει αμάχους κ δημιουργεί ανθρωπιστική κρίση στα βουνα της Ροδόπης.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Aμα ειναι μάγκας ας εισβάλει και στις Βαλτικές τότε που ειναι μέλη του ΝΑΤΟ και διπλα στην Πετρουπολη και πάλι κοντά στη Μόσχα.AOC έγραψε: 24 Φεβ 2022, 20:53 Μίσος ρώσος είμαι. Παρακολουθώ ειδήσεις, στα ελληνικά,αγγλικά,ουκρανικά και ρώσικα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 24 Φεβ 2022, 21:03, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Για την ωρα κοψτε το ιντερνετ του κωμικου μπας και γλυτωσουμε κανα πυρηνικο ολοκαυτωμα και μετα μιλαμε
https://twitter.com/ZelenskyyUa/status/ ... 9022145538
https://twitter.com/ZelenskyyUa/status/ ... 5332582407
https://twitter.com/ZelenskyyUa/status/ ... 9022145538
https://twitter.com/ZelenskyyUa/status/ ... 5332582407
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
- Οργισμένος
Ευελπιστουμε αλλα δεν βλεπω φως. Απλα ο χιμπατζης πονταρε σε πτωση Ουκρανιας εντος 24ωρων ωστε να μην φαει και πολυ δυνατες σφαλιαρες απο Δυση. ΑΝ τωρα το πραγμα τραβηξει, που δεν το πολυπιστευω αλλα το ελπιζω ΤΟΤΕ ισως να απαγκιστρωθει με την ενσωματωση καποιων ανατολικων επαρχιων.hades έγραψε: 24 Φεβ 2022, 20:58Και μένα λίγο βιαστικό μου φαίνεται ειδικά όταν φαίνεται ότι δεν έχουν καταληφθεί κάποια στρατηγικά κέντρα. Μαριούπολη δεν έπεσε. Χάρκοβο δεν έπεσε . Το σούμυ νομίζω ακόμα κρατάει στο Κίεβο στο αεροδρόμιο δεν είναι ξεκάθαρη η κατάσταση παίζει να σαρώθηκαν οι αερομεταφερόμενοι. Τα βιντεάκια από Ρωσία δείχνουν ότι ο κόσμος δεν πολυγουστάρει έστω η μειοψηφία που έχει τα κότσια να βγει έξω γενικά περίεργα τα πράγματα .Ποιο περίεργα από ότι ήταν πριν από 8 ώρες.Αλιόσα έγραψε: 24 Φεβ 2022, 20:51σωστή παρατήρηση και μάλλον έτσι ειναιΟργισμένος έγραψε: 24 Φεβ 2022, 20:49 Παντως ενδειξεις βιασυνης βλεπω στο "τελεσιγραφο" πουτιν πριν απο λιγο.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Ο Πούτιν θα πέσει 100% οι ολιγάρχες έχουν χάσει 1,3 τρίς δολάρια.
Δεν τον αφήνουν να βγάζει ούτε εβδομάδα.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron