Λεγεών έγραψε: 24 Φεβ 2022, 18:19
Πάντως είναι τυχεροί μέσα στην ατυχία τους οι Ουκρανοί και οι Ρώσοι φαντάροι που είναι ψιλοσυγγενικοί λαοί και δεν χωρίζονται με χιλιετίες έχθρας. Οι αλήτες που έχουμε για γείτονες δεν θα έπαιρναν αιχμαλώτους σε παρόμοιο σκηνικό.
Μην είσαι σίγουρος.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Όλα φαίνεται να συγκλίνουν ότι οι Ρώσοι είναι έξω από το Κίεβο. Τι taken longer λέει αυτός ο μαλακας; Πρωί ξεκίνησε η εισβολή και ακόμη δεν έχει νυχτώσει.
Λεγεών έγραψε: 24 Φεβ 2022, 18:19
Πάντως είναι τυχεροί μέσα στην ατυχία τους οι Ουκρανοί και οι Ρώσοι φαντάροι που είναι ψιλοσυγγενικοί λαοί και δεν χωρίζονται με χιλιετίες έχθρας. Οι αλήτες που έχουμε για γείτονες δεν θα έπαιρναν αιχμαλώτους σε παρόμοιο σκηνικό.
Μην είσαι σίγουρος.
Τους ξεπλένηδες εξ Ανατολής είχα στο μυαλό μου με φωτογραφίες σαν την παρακάτω. Τα αλβανά θα έπεφταν κάτω και θα έκαναν τους ψόφιους κοριούς μολις έβλεπαν δύο ελληνικά απάτσι να περνάνε τα σύνορα.
Lugozzi έγραψε: 24 Φεβ 2022, 18:13
Δεν υπάρχει αλλά
Σεβαστό. Δεν υποχρεούσαι να υιοθετείς τη στάση ούτε της Ελλάδας ούτε των συμμάχων της.
Τι λες ρε φίλε?
Εσυ έμπλεξες τα της Κίνας.
Δεν είναι επί του παρόντος.
Θα έρθει και η σειρά σας.
Που έγραψα ότι δεν αναγνωρίζω την κυβέρνηση του Πεκίνου.
Αντε ξεκαβαλα λίγο.
Προς τι η επιθετικότητα;
Σε είδα να κάνεις κάποιες αναλογίες, έκρινα πως ειναι της παρούσης να κάνω κι εγώ τις δικές μου.
Έγραψες "δημοκρατία της Κίνας" χωρίς εισαγωγικά, ή ψευδο- μπροστά. Αυτό συνιστά αναγνώριση των αρχών της Ταπέι ως νόμιμη κυβέρνηση όλης της Κίνας. Αν δεν ήταν αυτή η πρόθεση σου, καταλαβαίνω γιατί σε κούρασε η απάντηση μου, αλλά δεν είναι δικό μου σφάλμα.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Χαβιέρ Μπαρδέμ: "Είμαστε αντιμέτωποι με έναν τύπο του οποίου η ιμπεριαλιστική λογική είναι πάνω από την κοινή λογική"
Ο ηθοποιός Χαβιέ Μπαρδέμ τάχθηκε κατά της εισβολής στην Ουκρανία από τη Ρωσία, ενώ συμμετείχε σε διαδήλωση μπροστά από τη ρωσική πρεσβεία στην Ισπανία.
Όπως δήλωσε ο Χαβιέ Μπαρδέμ, "φτάσαμε σε ένα σημείο καμπής όπου τα οικονομικά μέτρα δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα". Ο ίδιος επικρίνει την αιτιολόγηση που έδωσε ο Πούτιν για την εισβολή: "Βρίσκω ειρωνικό ότι μιλά για αποστρατιωτικοποίηση και αποναζοποίηση της Ουκρανίας, ενώ έχει ένα ιμπεριαλιστικό και απολύτως υπερεθνικιστικό προφίλ»
Όλα φαίνεται να συγκλίνουν ότι οι Ρώσοι είναι έξω από το Κίεβο. Τι taken longer λέει αυτός ο μαλακας; Πρωί ξεκίνησε η εισβολή και ακόμη δεν έχει νυχτώσει.
Ε πώς; έχει ήδη 12 ώρες και δεν είναι στο κέντρο του Κιέβου, μόνο στα προάστια.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Το είδα και αλλού αυτό το βίντεο και είναι πιο πιθανό το σενάριο να είναι MiG-29 Ουκρανικό το οποίο χτυπήθηκε και ξεφορτώθηκε δύο πυραύλους ΑΑ για να αποβάλλει βάρος και να μπορέσει να γυρίσει στη βάση του.