Naida έγραψε: 24 Φεβ 2022, 18:08
Ασέβαστος έγραψε: 24 Φεβ 2022, 17:48
Naida έγραψε: 24 Φεβ 2022, 17:14
Αυτά τα μαθαίνουν κατά την διδασκαλία της όποιας πολεμικής τέχνης. Δηλαδή όπου μπορείς αποφεύγεις την οποιαδήποτε συμπλοκή. Έτσι μου έχουν πει τουλάχιστον, δεν ξέρω αν ισχύει.
δεν ισχυει. στις πολεμικες τεχνες, μαθαινεις να πολεμας. συνηθως σε ρινκ, με κανονες. ας πουμε στο μποξ θα σε μαθουν τι ειναι απερκατ, οχι τι να κανεις στο δρομο.
Κατά τ άλλα, προτιμώ μια γυναίκα να ξέρει να βαράει άσχημα και ας κάτσει να παλέψει από το να τρέξει
αυτη θα παθει χειροτερα απο το απλως να καθοταν, 99 στις 100 φορες.
από κάποια που θα την έχουν πείσει ότι η αυτοάμυνα, πολεμική τέχνη της είναι άχρηστη και ότι δεν έχει καμία ελπίδα αν της επιτεθεί κάποιος και την πιάσει πριν προλάβει να τρέξει.
αυτη θα τρεξει, και ειτε θα γλυτωσει, ειτε αν την πιασουν δεν θα παθει τοσο μεγαλο κακο απο την πρωτη.
γιατι προτιμας να παθαινουν κακο οι γυναικες; μισογυνισμος;
Βρε τον χαζούλη κάνεις αφού λέμε για την περίπτωση που δεν προλαβαίνει να τρέξει.
Για να δούμε, εγώ λέω η γυναίκα να μαθαίνει να βαράει γερά να έχει πιθανότητα
να γλιτώσει σε περίπτωση που δεν προλάβει να τρέξει ή πχ να είναι μέσα στο σπίτι. Και εσύ συνιστάς στις γυναίκες να μην κάνουν μαθήματα αυτοάμυνας, να μην μαθαίνουν να βαράνε και αν δεν προλάβουν να τρέξουν να μην προβάλουν καμία αντίσταση. Ποιος θέλει το κακό των γυναικών;
πρωτα λες το κοκκινο, μετα λες το μπλε. και ειναι αντιθετα. παρε μια αποφαση
εγω κατακρινω το κοκκινο. το μπλε ειναι σωστο, και εχω πολλες φορες πει οτι καλο, πολυ καλο, ειναι να μαθαινει οποιοσδηποτε, ανδρας η γυναικα, πολεμικες τεχνες.ποτε δεν ειπα να μη μαθαινουν, παλι παραποιεις τα λεγομενα μου.
αλλα, ειδικα για τις γυναικες (αλλα συχνα και για αντρες), στις περισσοτερες περιπτωσεις, ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ να μαθουν να τρεχουν. ειναι προτιμοτερο να αντιμετωπιζεται η οποια απειλη με διαθεση αποφυγης, παρα με διαθεση εμπλοκης.
εσυ μιλας συνεχεια για εμπλοκη, κακο ξυλο, ζημια, μαγκια κλανια κι εξατμιση και κωλο φινιστρινι που λεμε στο χωριο μου.
ε, θες το κακο των
γυναικων ανθρωπων.