!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Θα μαζέψετε τόσες που θα βάλετε και στις τσέπες!ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Φεβ 2022, 16:28 χωρίς πλουμιστό μανιτάρι να αιωρείται πάνω από τη μόσχα και τα άλλα μεγάλα αστικά κέντρα των ασιατών σφετεριστών της κληρονομιάς των ρως, δεν γίνεται δουλειά
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Link?Nostalgia έγραψε: 24 Φεβ 2022, 16:30 [img]https://i.postimg.cc/7Lnzg8vZ/FMXi ... .png[/img]
Γατακια Δυτικοι....
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Όσοι χειροκροτάτε τον Πουτιν(και εγώ τον συμπαθώ αρκετά που πήρε ένα σκατό και το έκανε πάλι υπερδύναμη), σκεφτείτε οτι το διάγγελμα του -περι διορθωσης συνόρων και τα ρέστα- καθώς και η τακτική μπουκαρίσματος, θυμίζει πολύ τον μουστάκια πριν 80 χρόνια.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
https://www.bloomberg.com/opinion/artic ... ce=twitterΑρχέλαος έγραψε: 24 Φεβ 2022, 16:33Link?Nostalgia έγραψε: 24 Φεβ 2022, 16:30 [img]https://i.postimg.cc/7Lnzg8vZ/FMXi ... .png[/img]
Γατακια Δυτικοι....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Μέχρι τώρα από ότι κατάλαβα οι Ρώσοι κάνουν περίπατο.Τι θα γίνει όταν αρχίσει τον ανταρτοπόλεμο οι Ουκρανοί.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
αυτά λέγανε και κάτι άλλοι το 39ΟΥΤΙΣ έγραψε: 24 Φεβ 2022, 16:30Θα μαζέψετε τόσες που θα βάλετε και στις τσέπες!ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Φεβ 2022, 16:28 χωρίς πλουμιστό μανιτάρι να αιωρείται πάνω από τη μόσχα και τα άλλα μεγάλα αστικά κέντρα των ασιατών σφετεριστών της κληρονομιάς των ρως, δεν γίνεται δουλειά
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Οι μισοί θα έχουν παραδοθεί και οι άλλοι μισοί θα είναι θαμμένοι κάτω από τα ερείπια του βομβαρδισμόυzteo έγραψε: 24 Φεβ 2022, 16:36 Μέχρι τώρα από ότι κατάλαβα οι Ρώσοι κάνουν περίπατο.Τι θα γίνει όταν αρχίσει τον ανταρτοπόλεμο οι Ουκρανοί.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Λες να είναι τόσο κότες οι ναζί του Δυτικού τομέα?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Dwarven Blacksmith
Όσα εδαφή δεν πάρει ο Πούτιν, θα τα επισκευάσουν οι Ουκρανοί με δανεικά από την ΕΕ. Επίσης θα χρειαστούν κάποιες ευκολίες πληρωμής για τα δανεικά που τους έχουμε δώσει ήδη. Εγώ έχω ήδη βάλει κάποια λεφτά στην άκρη γι αυτό το σκοπό.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Ποιον απ'τους δυο?Ερμής έγραψε: 24 Φεβ 2022, 16:35 Όσοι χειροκροτάτε τον Πουτιν(και εγώ τον συμπαθώ αρκετά που πήρε ένα σκατό και το έκανε πάλι υπερδύναμη), σκεφτείτε οτι το διάγγελμα του -περι διορθωσης συνόρων και τα ρέστα- καθώς και η τακτική μπουκαρίσματος, θυμίζει πολύ τον μουστάκια πριν 80 χρόνια.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις