Πασιφάη έγραψε: 24 Φεβ 2022, 13:10 Γύρω μου, ψήνουν. Οι γειτονιές είναι γεμάτες μουσική και ανθρώπους που χαμογελούν ρε φίλε. Έχω ανοίξει τα παράθυρα ένεκα καλού καιρού και γουστάρω τρελλά απ'τις μυρωδιές και την όλη φάση. Ά ρε Πάτρα με τα ωραία σου! Καλή Τσικνοπέμπτη σε όλους μας!![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καλη τσικνοπεμπτη να εχετε!
Re: Καλη τσικνοπεμπτη να εχετε!
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Καλη Τσικνοπεμπτη Πασιφάη!Πασιφάη έγραψε: 24 Φεβ 2022, 13:10 Γύρω μου, ψήνουν. Οι γειτονιές είναι γεμάτες μουσική και ανθρώπους που χαμογελούν ρε φίλε. Έχω ανοίξει τα παράθυρα ένεκα καλού καιρού και γουστάρω τρελλά απ'τις μυρωδιές και την όλη φάση. Ά ρε Πάτρα με τα ωραία σου! Καλή Τσικνοπέμπτη σε όλους μας!![]()
"Άχρι καιρού..."
Πολυ "χορταστικα" μιλατε παντως. Μας ανοιγετε την ορεξη. 
"Άχρι καιρού..."
Τί θε ρε; Μαγκιές;AlienWay έγραψε: 24 Φεβ 2022, 13:13Πασιφάη έγραψε: 24 Φεβ 2022, 13:10 Γύρω μου, ψήνουν. Οι γειτονιές είναι γεμάτες μουσική και ανθρώπους που χαμογελούν ρε φίλε. Έχω ανοίξει τα παράθυρα ένεκα καλού καιρού και γουστάρω τρελλά απ'τις μυρωδιές και την όλη φάση. Ά ρε Πάτρα με τα ωραία σου! Καλή Τσικνοπέμπτη σε όλους μας!![]()
![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Θενκς!Νατάσα έγραψε: 24 Φεβ 2022, 13:14Καλη Τσικνοπεμπτη Πασιφάη!Πασιφάη έγραψε: 24 Φεβ 2022, 13:10 Γύρω μου, ψήνουν. Οι γειτονιές είναι γεμάτες μουσική και ανθρώπους που χαμογελούν ρε φίλε. Έχω ανοίξει τα παράθυρα ένεκα καλού καιρού και γουστάρω τρελλά απ'τις μυρωδιές και την όλη φάση. Ά ρε Πάτρα με τα ωραία σου! Καλή Τσικνοπέμπτη σε όλους μας!![]()
![]()
Μπα, δεν ψήνομαι για ξύλο. Μεγάλωσα για τέτοια πράγματα.Πασιφάη έγραψε: 24 Φεβ 2022, 13:22Τί θε ρε; Μαγκιές;AlienWay έγραψε: 24 Φεβ 2022, 13:13Πασιφάη έγραψε: 24 Φεβ 2022, 13:10 Γύρω μου, ψήνουν. Οι γειτονιές είναι γεμάτες μουσική και ανθρώπους που χαμογελούν ρε φίλε. Έχω ανοίξει τα παράθυρα ένεκα καλού καιρού και γουστάρω τρελλά απ'τις μυρωδιές και την όλη φάση. Ά ρε Πάτρα με τα ωραία σου! Καλή Τσικνοπέμπτη σε όλους μας!![]()
![]()
![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Κι εγώ ειμαι αλέγκρος άνθρωπος. Γουστάρω γύρω μου, χαρούμενες φάτσες και ωραίες καταστάσεις.
γεμιστο κωλαντερο ειναι η επιστημονικη ονομασια.
αν χρησιμοποιεις την παραπανω ονομασια, τρωνε λιγοτερα οι αλλοι και μενουν περισσοτερα για σενα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Δεν είναι φασίστες μόνον αυτοί με το σφυροδρέπανο, είναι και οι άλλοι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Καραμελίτσα
παπάτες γιαχνί και τυρόπιτα με πιπεριές
μπεεερμπ
μπεεερμπ
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις