Οι ΗΠΑ χάνουν επειδή δεν κατάφεραν προς το παρόν να εντάξουν την Ουκρανία στη σφαίρα επιρροής τους. Μπορείς να πεις το ίδιο και για τις άλλες περιπτώσειςDwarven Blacksmith έγραψε: 24 Φεβ 2022, 13:33Οι ΗΠΑ θα είναι αυτοί που θα χτυπηθούν λιγότερο από τον οικονομικό πόλεμο, γι αυτό τους θεωρώ ωφελημένους. Θα σφίξουν κι άλλο το χαλινάρι γύρω από την τρομοκρατημένη ΕΕ.EKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Φεβ 2022, 13:13Οι ΗΠΑ και οι Ευρωπαίοι τρωνε φαπα προς ωρας. Αντικειμενικά και ρεαλιστικά. Δεν ξέρω τι θα γίνει μακροπροθεσμα, ίσως στοχεύουν να εξαντλησουν τη Ρωσία σε έναν ψυχρό πόλεμο, που φυσικα θα πληγουν και οι ιδιοι, ενδεχομενως λιγότερο. Αλλά προς το παρόν η δύση έφαγε άλλη μια καρπαζια μετά τη Γεωργία και τη Συρία. Τους έχει κάνει το σβέρκο κατακόκκινο ο κοντός.Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Φεβ 2022, 12:48 Δυστυχώς οι μόνοι σίγουροι χαμένοι είναι οι Ευρωπαίοι.
Οι Ρώσοι θα δείξει η ιστορία αν είναι η χαμένοι ή κερδισμένοι.
Ωφελημένοι, σχετικά, είναι οι ΗΠΑ και η Κίνα, που θα τους αγγίξει λιγότερο όλο αυτό.
Εγώ είμαι κατά των ΗΠΑ στα διεθνή όπως γνωρίζεις αλλά δεν πουλάω ψευδή αισιοδοξία. Μπορεί να ρίξω λίγο δούλεμα αλλά δε χάνω τη μεγάλη εικόνα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
- EKPLIKTIKOS
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
Ας πάει μόνος του να πολεμήσει ο κύριος.Αλιόσα έγραψε: 24 Φεβ 2022, 13:34https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... hyexPVb4WQIf Russia puts a bootstep into Nato territory we're ALL at war': Retired General warns Britain's 'children and grandchildren' will be called to fight if Putin advances across Europe
Sir Richard Shirreff, ex-deputy supreme commander of NATO, says Britain and allies must 'man the ramparts'
He said: 'There is a possibility that we as a nation will soon be at war with Russia' with Britons fighting them
Sir Richard added: 'We should mobilise the forces, such as we've got' and 'reinforce the East' against Russia
Boris Johnson will address nation, call NATO meeting and then announce sanctions in the Commons at 5pm
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Αλιόσα πες του συνταξιούχου να μην τον προκαλούσαν στην αυλή
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Με τα κρυπτονομίσματα τί γινεται, δεν μαθαμε.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 24 Φεβ 2022, 13:34Ανηλεές σφυροκόπημα δέχονται τα ρωσικά στοιχεία ενεργητικού μετά την απόφαση του Βλαντίμιρ Πούτιν να προχωρήσει σε ευρείας κλίμακας εισβολή στην Ουκρανία.
Το ρούβλι διολίσθησε σε ιστορικό ναδίρ και το κόστος θωράκισης των ρωσικών ομολόγων έναντι στάσης πληρωμής (cds) εκτινάχθηκε στα υψηλότερα επίπεδα από το 2009.
Στο Χρηματιστήριο της Μόσχας η αιμορραγία είναι ακατάσχετη. Σύμφωνα με το Bloomberg οι μετοχές έχασαν 259 δισ. δολάρια από την αξία τους μέσα σε λίγες ώρες.
Ο δείκτης MOEX καταγράφει απώλειες 25%. Στο -45% η μετοχή της Sberbank, ενώ 39% πτώση σημειώνει και εκείνη της Gazprom παρά την εκτίναξη των τιμών του φυσικού αερίου.
Που ειναι οι κρυπτοζ του πχορουμ να μας ενημερώσουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 24 Φεβ 2022, 13:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Η ΕΕ εάν θέλει να έχει αυτόνομη δράση πρέπει να αποκτήσει ομοσπονδιακή κυβέρνηση και δικό της στρατό.Το πραγματικό εμπόδιο είναι οι εσωτερικές της εθνικές διαφορές.Και λεφτά έχει και τεχνογνωσία - γαλλικά πυρηνικά.Αλλά οι μικρές ευρωπαικές χώρες προτιμούν τους Αμερικάνους από τους Γάλλους και τους Γερμανούς επικεφαλής.Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Φεβ 2022, 13:33 Θα σφίξουν κι άλλο το χαλινάρι γύρω από την τρομοκρατημένη ΕΕ.
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
https://www.news247.gr/live-blog/polemo ... ent2124115
Νέες εκρήξεις στο Κίεβο! Ατελείωτο πόνο κερνάει ο Βλαδίμηρος, χοχοχο
Νέες εκρήξεις στο Κίεβο! Ατελείωτο πόνο κερνάει ο Βλαδίμηρος, χοχοχο
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Στη καλύτερη θα τους μαυρίσουν στο ξύλο, ήδη φαίνεται πως τους πρήξαν.Nostalgia έγραψε: 24 Φεβ 2022, 13:33 https://twitter.com/ArmedForcesUkr/stat ... 0418255873
Ρωσοι αιχμαλωτοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 24 Φεβ 2022, 13:42, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ένα απέραντο κόκκινο είναι η αγοράvantono έγραψε: 24 Φεβ 2022, 13:37Με τα κρυπτονομίσματα τί γινεται, δεν μαθαμε.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 24 Φεβ 2022, 13:34Ανηλεές σφυροκόπημα δέχονται τα ρωσικά στοιχεία ενεργητικού μετά την απόφαση του Βλαντίμιρ Πούτιν να προχωρήσει σε ευρείας κλίμακας εισβολή στην Ουκρανία.
Το ρούβλι διολίσθησε σε ιστορικό ναδίρ και το κόστος θωράκισης των ρωσικών ομολόγων έναντι στάσης πληρωμής (cds) εκτινάχθηκε στα υψηλότερα επίπεδα από το 2009.
Στο Χρηματιστήριο της Μόσχας η αιμορραγία είναι ακατάσχετη. Σύμφωνα με το Bloomberg οι μετοχές έχασαν 259 δισ. δολάρια από την αξία τους μέσα σε λίγες ώρες.
Ο δείκτης MOEX καταγράφει απώλειες 25%. Στο -45% η μετοχή της Sberbank, ενώ 39% πτώση σημειώνει και εκείνη της Gazprom παρά την εκτίναξη των τιμών του φυσικού αερίου.
Που ειναι οι κρυπτοζ του πχορουμ να μας ενημερώσουν
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Αντίστοιχα με τον pikey25 στο νήμα πρόβλεψης για πόλεμο στην Ουκρανία μου είχες πει όταν ανέφερα οτι η συλλογή αίματος είναι σοβαρή ένδειξη και σιγουρεύει τον πόλεμο οτι ο Πούτινα το κάνει έτσι για να πείσει, όχι δεν μαζεύεις ένα σπάνιο πόρο όπως το αίμα ούτε για να πείσεις, ούτε για ασκήσεις.
viewtopic.php?p=2358975#p2358975
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.

Αυτή εδώ την θυμάται κανείς; Που να βρίσκεται άραγε σήμερα;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Οργισμένος
Oχι προς θεού.EKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Φεβ 2022, 13:31Δεν είμαι Ρώσος ούτε ρωσοφιλος. Λέω απλά τι βλέπω. Από την άλλη οι συγκρίσεις με τη ναζιστική Γερμανία δε με βρίσκουν σύμφωνο. Ούτε οι Ουκρανοί είναι ακριβώς οι αθώοι, δυτικοί φιλελευθεροι, που σαφώς υπάρχουν και τέτοιοι, σαφώς και η εισβολή είναι καταδικαστέα, αλλά μη νομίζεις ότι έχουν όλα τα δικια του κόσμου. Ο δεξιός τομέας όντως διέπραξε εγκλήματα κατά των Ρώσων, και οι δυτικοί, όπως και ο Πουτιν, χέρι στον πλούτο της Ουκρανίας θέλουν να βάλουν. Μη γινεστε κερκίδα.Αλιόσα έγραψε: 24 Φεβ 2022, 13:20
Mηδενα προ του τέλους μακάριζε, γιατι δεν ρωτάς και τον Αδόλφο;
Καρπαζές θα φάνε τώρα οι Ρώσοι πολίτες στα οικονομικά τους εξαιτίας ένα αυταρχικού ηγέτη. Επιπλέον η Ρωσία ειναι χαμένη απο χέρι αν εμπλακεί σε Ψυχρο Πόλεμο διαρκείας με τη Δύση.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
αν το κάνουν καλύτερα να μην βγάλουν φωτο και βιντεάκια. Γιατί αν βγάλουν θα τους ανασκολοπίσουν οι Ρώσοι .Μαλακίες με αιχμαλώτους δεν κάνεις γιατί και εσύ θα έχεις δικούς σου αιχμαλωτισμένουςΑλιόσα έγραψε: 24 Φεβ 2022, 13:41Στη καλύτερη θα τους μαυρίσουν στο ξύλοNostalgia έγραψε: 24 Φεβ 2022, 13:33 https://twitter.com/ArmedForcesUkr/stat ... 0418255873
Ρωσοι αιχμαλωτοι.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
πόσα εκατομμύρια ρώσους είχε/εχει η ουκρανία;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις